corrina_f1 09.06.05, 10:26 Wszystkiego najlepszego, wielu wspaniałych podróży, nieodkrytych miejsc, spotkań z delfinami, powrotów w miejsca ukochane... Heh, sama wiesz najlepiej, życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń !! :) ściskam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Gaju, 100 lat !!! :) 09.06.05, 10:27 Ojejej, jakieś święto! Więc Najlepszego, ja też życzę, spełnienia marzeń i planów osobistych i zawodowych, szczęścia, zdrowia, radości i miłości. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Gaju, 100 lat !!! :) 09.06.05, 11:24 Dziękuję z całego serca!!! Nie spodziewałam się, że ktoś będzie pamiętał o takim dniu!!! Jestem wzruszona-bardzo! Odpowiedz Link
ewachem Re: Gaju, 100 lat !!! :) 09.06.05, 11:46 Ja również życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia a także wiele cierpliwości w wyszukiwaniu wspaniałych ofert wakacyjnych dla wszystkich zainteresowanych Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Gaju, 100 lat !!! :) 09.06.05, 11:55 ewachem napisała: > Ja również życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia -dzięki, bo ostatnio mi trochę szwankuje, więc życzenia w sam raz! a także wiele > cierpliwości w wyszukiwaniu wspaniałych ofert wakacyjnych dla wszystkich > zainteresowanych -chyba nigdy mi nie zabraknie-robię to wczesnym rankiem, póżną nocą, w niedziele i święta...byleby zadowolić moich klientów! > Pozdrawiam > Ewa Odpowiedz Link
kreola Re: Gaju, 100 lat !!! :) 09.06.05, 13:04 Gaju, dolaczam sie do zyczen:) Zdrowka i pasji nieustajacej! Sloneczka, samych sympatycznych i zadowolonych klientow, spelnienia wszystkich szalonych marzen i czego tam sobie tylko zyczysz!!! :-*** k. Odpowiedz Link
tessa17 Re: Gaju, 100 lat !!! :) 09.06.05, 13:45 Gaju!Niech i ja się przyłączę. Życzę Ci wielu radosnych chwil. Niezapomnianych podróży i przeżyć. Spotykaj na swojej drodze tylko samych cudownych ludzi, a to co w zyciu robisz niech przynosi Ci wiele satysfakcji. Odpowiedz Link
myszka-ania Wszystkiego najlepszego! 09.06.05, 13:59 Dalaczam sie do zyczen,Gaju wiele slonca i radosci zarowno w zyciu zawodowym jak i prywatnym!Myszka Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Wszystkiego najlepszego! 09.06.05, 14:36 Podziękowania dla cudownych forumowiczek!!! Buziaczki dla wszystkich! Odpowiedz Link
raja1 Re: Wszystkiego najlepszego! 09.06.05, 17:28 To ja tez niech zloze swe skromne zyczenia. Wszystkiego najlepszego, wielu podrozy, samego sloneczka za dnia, delfinka (nie tylko figurki), wielu sukcesow w pracy i zadowolenia z coreczki :)) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Wszystkiego najlepszego! 09.06.05, 17:32 Córeczka mi się udała, delfinka już adoptowałam, słoneczka nie lubię, wolę deszcz...a za podróże dziękuję z całego serca, bo to coś, bez czego nie umiałabym żyć! Odpowiedz Link
raja1 Re: Wszystkiego najlepszego! 09.06.05, 21:45 oraz zdrowia i czasu na to wszystko :) Odpowiedz Link
gajasirocco Dziękuję za życzenia!!! 09.06.05, 23:07 OJ- dzięki, bo konczy mi się już ten dzionek z życzeniami ( a raczej nocka)! Odpowiedz Link
beduinka Re: Gaju, 100 lat !!! :) 10.06.05, 11:32 to i ja się dołączam do życzeń urodzinowych... na forum są spóźnione, ale telefonicznie były na czas spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, szczęścia w życiu osobistym i samych sukcesów w pracy Odpowiedz Link