_tequila_ 29.07.02, 14:43 czy moge prosic o pierwsza polowe tego golebia co jest na diecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_tequila_ Re: Piotrze... 29.07.02, 15:40 odwoluje alarm juz dostalam w calosci z innego zrodla, ktore z resza pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze... 29.07.02, 15:49 Źródło bym prosił o zrobienie plasterków z tego gołębia i rozesłanie do plażowiczów. Ja sie poddaje , wokół unoszą sie pióra, ja z tasakiem ganiam po firmie ( wszyscy jakos tak schodza mi z drogi ) i co z gołebia zrobie dwa to po złozeniu nie wychodzi mi jeden żywy gołąb . I zaraz muszę wyjśc z firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Tekila... 29.07.02, 16:09 czy mogę Cię prosić o przesłanie tej całosci, bo gołębie od piotra nijak się nie chcą skleić w jedną całosć, momo że na oko stanowiły zgraną parę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze... 29.07.02, 16:31 wedle życzenia gołąb zostanie pokrojony i rozesłany w celu ponownego sklejenia, ale jutro, ok? zmieniłem klatkę a w tej nie ma tego gołębia, więc musicie poczekać. Obiecuję, że każdy chętny dostanie swoj kawałek pticy... ;)))) dobry uczynek zrobię, to może dobrze bedziecie mnie wspominać, gdy odejdę r. źródło dobra wszelakiego Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze... 30.07.02, 09:09 I chwała ci za to, ja nadal znajduję piórka w róznych kątach mojego komputera :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze... 30.07.02, 09:46 za moment wysyłam pociętego gołebia :) jak ktoś nie dostał, niech reklamuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze... 30.07.02, 09:48 Your message could not be delivered to the following addresses: <westin@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <murena@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <kiciaf@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <ja_nek@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <iw1@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <ignatz@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <chris_45@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota <aniela_@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota bez komentarzy pozostawiam :( dla w/w nie będzie powtórki, z wyjątkiem Chrisa, który sie urlopuje Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze... 30.07.02, 09:52 nene cos musiałeś zle wcisnac. spróbuj jeszcze raz. a. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze... 30.07.02, 10:06 wysłałem :) nie wiem dlaczego tak Ci ulegam Aniele :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze... 30.07.02, 10:13 z powodu plotek o mojej urodzie? (ktore sama rozsiewam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze... 30.07.02, 10:16 aniela_ napisała: > z powodu plotek o mojej urodzie? (ktore sama rozsiewam ;)) to nie z powodu plotek, bo nie nabieram się na nie.... ;))) i, Aniele, to TYLKO plotki :) nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Piotrze... 30.07.02, 10:22 jak ją znam to nie potwierdzi i nie zaprzeczy :) Rigelku , a co z gołębiem dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze... 30.07.02, 10:24 wymijająco zębami błysnę i zasmieję się smiechem perlistym hyhyh ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Piotrze... 30.07.02, 10:31 Ale ja mam zapełnienie poczty 44%! Czy to oznacza, że już nic nie może do mnie przyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze... 30.07.02, 10:33 nie wiem, nie znam się.... do Magi poszło, sprawdź ;))) Odpowiedz Link Zgłoś