basia! 31.07.02, 12:20 przejdźcie może,bo w tamtej tłoczno jakoś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:22 Och, ze mną jak z dzieckiem. Już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:24 szampan dla pierwszego gościa ,proszę !!!! i truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:29 och już dawno nie czułam się tak ugoszczona, jak milutko w tej knajpce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: z knajpy do knajpy IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 31.07.02, 12:28 Czuwaj! Poproszę czekoladę z rodzynkami i bez zobowiązań... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:33 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > Czuwaj! > > Poproszę czekoladę z rodzynkami i bez zobowiązań... Czuwaj! czy druch ugu,miejsca na biwak może szukał? z rodzynkami nie ma ,może znajdzie się jakaś z orzechami i bez skrupułów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: z knajpy do knajpy IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 31.07.02, 12:39 basia! napisała: > czy druch ugu,miejsca na biwak może szukał? Penetrowałem mazurskie lasy, jednak niczego odpowiedniego nie znalazłem... W ten weekend spróbuje w Bieszczadach... > z rodzynkami nie ma ,może znajdzie się jakaś z orzechami i bez skrupułów Niech będzie z orzeszkami... Gorąca, słodziutka i bez kożuszka... Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:45 > Penetrowałem mazurskie lasy, jednak niczego odpowiedniego nie znalazłem... W > ten weekend spróbuje w Bieszczadach... odpowiednie to znaczy jakie -pięciogwiazdkowe ? > Niech będzie z orzeszkami... Gorąca, słodziutka i bez kożuszka... dmuchnąć wystarczy i kożuszek zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Obóz to nie w mąkę pierdnął... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 31.07.02, 13:00 basia! napisała: > odpowiednie to znaczy jakie -pięciogwiazdkowe ? Ech druhno, druhno... Szukam miejsca dziewiczego, nieskażonego zdobyczami cywilizacji... Poczujemy się jak pionierzy - namioty, prycze, latryna, ogniska, dziki seks na łonie przyrody, wilki, kleszcze, bieg biszkopta, garkuchnia, zielona noc, podchody, gitara, zdobywanie różnorakich sprawności, wędkowanie, łowiectwo... To jest ZHP a nie wycieczka dla emerytów... Zero jaccuzi, restauracji, łóżek wodnych, dansingów, wieczorków zapoznawczych, telewizorów... Jedna wielka prowizorka i improwizacja... Niech zadziała magia przyrody... Czujesz już zew natury druhno? Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Obóz to nie w mąkę pierdnął... 31.07.02, 13:09 > > Czujesz już zew natury druhno? tak, aż zamruczałam na wdechu... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Survival... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 31.07.02, 13:30 basia! napisała: > tak, aż zamruczałam na wdechu... Idąc za ciosem - kuję żelazo póki gorące... <rozmarzony, namiętnym szeptem prosto do uszka>: Poranne nagie przebieżki po rosie, kąpiele w rwącym górskim potoku, nocne wpatrywanie się w rozgwieżdżone niebo, wystawianie swych wdzięków na działanie promieni słonecznych, degustacje półwytrawnego czerwonego wina, przyspieszony kurs niesienia pomocy, kurs masażu, romantyczne spacery po lesie połączone z kontemplacją przyrody i sprawdzaniem miękkości mchu... Czujesz to druchno? Czuwaj...<głos rodem z linii 0-700... - dla pań>... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Survival... 31.07.02, 13:38 wódki proszę ,szybko.... namiot m2 zamawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Made in China... 31.07.02, 13:48 basia! napisała: > wódki proszę ,szybko.... Mam w nieodłącznej piersióweczce, zapierającą dech w piersiach góralską śliwowicę... Proszę... > namiot m2 zamawiam Stopniowo kompletuje ekwipunek... Chińska dwójka może być? Jedyny mankament to, że trzeba w niej spać dwupoziomowo... Czuwaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Made in China... 31.07.02, 13:56 > > Mam w nieodłącznej piersióweczce, zapierającą dech w piersiach góralską > śliwowicę... Proszę... ..teraz wody ,szybko........ > Stopniowo kompletuje ekwipunek... Chińska dwójka może być? Jedyny mankament to, > > że trzeba w niej spać dwupoziomowo... > no,to nie zawsze jest mankamentem Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Niosę pomoc... 31.07.02, 14:03 basia! napisała: > ..teraz wody ,szybko........ Już biegnę... Niosę wodę we własnych złożonych dłoniach... Proszę pij... > no,to nie zawsze jest mankamentem Zawsze ceniłem elastyczne druhny... Wolisz spać bliżej nieba czy ziemi? Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Niosę pomoc... 31.07.02, 14:18 > > Już biegnę... Niosę wodę we własnych złożonych dłoniach... Proszę pij... ale nie będziesz mówić ,że jem Ci z ręki ?,woda to w końcu nic do jedzenia > > Zawsze ceniłem elastyczne druhny... Wolisz spać bliżej nieba czy ziemi? > lubię czuć się jak w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Przez żołądek do serca... 31.07.02, 14:31 basia! napisała: > ale nie będziesz mówić ,że jem Ci z ręki ?,woda to w końcu nic do jedzenia Chyba, że jest to twarda woda - wtedy lepiej dobrze pogryźć... Ta jest lodowata i mięciutka jak puch - prosto ze żródełka bijącego nieopodal... Czujesz jak opływa Twoje gardełko? > lubię czuć się jak w niebie Chętnie przychylę Ci nieba... Doświadczony zastępowy jest niezastąpiony... Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
valdi_cyborg Re: Przez żołądek do serca... 31.07.02, 15:06 Dh ugugunana. pozwoliłem sobie wysłać na dh-a skrzynkę maila. czuwaj valdi_cyborg Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:32 czy to tawerna może? a.hiszpańska dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: z knajpy do knajpy 31.07.02, 12:38 na nowym wątku knajpianym witam, starego mi się juz nie chciało rozwijać S. rozleniwiona Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: drinki z parasolkami 31.07.02, 12:48 no dalej dziewczyny odbierać ,bo mi się taca ugina Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: drinki z parasolkami 31.07.02, 12:51 juz odbieram od ciebie, Basiu. ;) Komu mam podawać? kto się pisze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 12:50 dla oxa,wzmocniłam ją trochę likierem miętowym Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 12:52 Miss Oxy cos się dziś nie pokazuje :) ZaplątałA się w falbanki? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 12:54 właśnie, albo oczko w rajstopie jej poszło;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 13:02 no bo chyba nie zaplątałA się w rajstopy przy ubieraniu? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 13:09 A czy Oxy wie, że rajstopki to na nóżki a nie na główkę się zakłada? Może nieświadoma jest i antypodę stóp rajstopami przyodziała, biedactwo niewyraźnie widzi i nie może trafić na plażę Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 13:32 albo porozrzucane ,poprzez zagrabne frrrr....pończoszki szuka Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 13:36 Rany boskie, niedokładne frrrr! zrobiła i wsiadła na motorower z pończoszką falującą na wietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: i miętowa bawarka 31.07.02, 13:41 misiania napisała: > Rany boskie, niedokładne frrrr! zrobiła i wsiadła na motorower z pończoszką > falującą na wietrze! no, pończoszka niczym siatka na motyle wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś