misiania 12.08.02, 13:26 Tekila, gołąbek jest rewelacyjny! Podziękowania ode mnie i współpracowników! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Tekila! 12.08.02, 13:56 Zforłardowałam emalię od Tekili do Ciebie, a dzięki pseudoserwerowi (bo już nie wiem, jak to urządzenie nazwać) Gazety - poleciał dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Tekila! 12.08.02, 14:15 dzeinkuje, dzienkuje...to rzeczywiscie nie jest serwer trylko pseudoserfer... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tekila! 12.08.02, 14:36 dzieki Misiania za wyręke bo ciur mnie trzyma jak opętany... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tekila! 12.08.02, 14:47 Nie ma sprawy, ja mam luz, ale dzisiejsza straszliwa ślamazarność serwera sprawia, że na plażę zaglądam okazjonalnie jedynie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Tekila! IP: *.proxy.aol.com 13.08.02, 03:06 misiania napisała: > Tekila, gołąbek jest rewelacyjny! Co jest grzane? Tequila rozsyla jakies golabki? One juz sie chyba kilka razy przewinely. Jak przyleci do mnie, to postawie piwo, a nawet duzo piwa. Czy moge z gorki podziekowac? Albo z wydmy? Odpowiedz Link Zgłoś