hanys_hans 07.09.06, 10:03 kid.tekila.pl/polski/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c_n Re: Test znajoomos´ci polski gwary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:37 Hehe... mam 10 poprawnych. Tylko z tym "moczem" mi nie wyszło . Nieźle, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Test znajoomos´ci polski gwary 07.09.06, 16:34 Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 10 poprawnych : 9 błędnych : 1 Jee, nie jest źle, hehe, nieftore to zgadłak, przyznaje sie bez bicio. Testować sie, testować i napisać mi tu wynik, prosze bardzo, zgadywać też można, hehe. Hanys nos testuje, hehe , witoj! Downo Cie tutok nie było, cyzbyś był na urlopie u nos? Telo.Pozdr. dlo Wos! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Test znajoomos´ci polski gwary 10.09.06, 21:00 ciupazka napisała: > Podsumowanie : > Ilość udzielonych odpowiedzi : 10 > poprawnych : 9 > błędnych : 1 > > > Jee, nie jest źle, hehe, nieftore to zgadłak, przyznaje sie bez bicio. > Testować sie, testować i napisać mi tu wynik, prosze bardzo, zgadywać też > można, hehe. > moje Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 7 błędnych : 4 3, 6, 7, 11 niyzgoduech > Hanys nos testuje, hehe , witoj! Downo Cie tutok nie było, cyzbyś był na > urlopie u nos? > Telo.Pozdr. dlo Wos! Piyknie witoom i o zdrowie pytoom! Latos´ harcowouech z mojoom w goorach HARCU. Mono kedys´jak sie udo i zdrowie dopisze to zawitoomy juzajs w te piykne TATERKI schlesien.nwgw.de/n/z/09-tercet_egzotyczny-zakopianska_noc-bfpmp3.mp3 pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś