rigel 20.08.02, 11:18 ... wszyscy nawiedzeni reformatorzy uwzięli się na plażę? ... na żadne inne forum nikt nie przychodzi w celach "poprawiania świata"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris_45 Re: dlaczego... 20.08.02, 11:20 bo tu są "niereformowalni" i każda reforma musi się o tym sama przekonać zanim pagibnie i zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dlaczego... 20.08.02, 12:10 Na innych też są. Odwiedziłam ostatnio forum o kwiatkach, żeby zobaczyć, czy ktoś coś napisał o moim ukochanym :) i tam też był taki jeden reformator. Nazywał ich sztywniakami czy jakoś tak... a ja się tak zastanawiam, czy jak ktoś szuka informacji na temat rozmnażania kaktusów, to musi od razu sypać żartami? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: dlaczego... 20.08.02, 12:16 Odciurkowałam się na dobre, wreszcie się dorwałam do kompa w celach stricte rozrywkowych i już na wstępie jakiś pajac mnie zirytował. Nie mam zamiaru się niczemu podporządkowywać i z góry dziękuję na tony kartek we wszystkich kolorach tęczy. Będą w sam raz na papier dod..ny. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias złotosrebro - 20.08.02, 12:18 ode mnie - srebrna kartka ze złotym szlaczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:22 tiresias napisał: > ode mnie - srebrna kartka ze złotym szlaczkiem:) > Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:22 to jeszcze może z typowo konsumenckim podejściem poproszę o kartki na cukier albo mięso....? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:27 ale mięso z kością czy bez? a zamienimy się - ja daje wyroby czkoladopodobne a kolega - gorzałkę i fajki? - niech żyje reforma! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:30 byle była tak skuteczna jak reforma polskiego rolnictwa! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:31 Z przyjemnością ogłaszam, że weszliśmy w drugi etap reformy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:32 czy trzeba już buraki zwozić na pole? i rekordowo duże truskawki w październiku? jak-za-starych-czasów? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ogloszenia drobne 20.08.02, 12:32 za czekoladopodobne oddam pol naszyjnika z papieru toaletowego Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:37 super, dam tylko znać babci mojej, która stoi w społecznej kolejce po prawdziwe reformy z afgańskiego przemytu (viva węglowodany i glukoza) <skanduje niemrawo> Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:42 kawa prawdziwa mi się marzy dziś na plaży :) nie ma ktoś trochę na zbyciu? ;) Ta zbożowa juz mi się przepiła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: złotosrebro - 20.08.02, 12:48 pijesz zbożową kawę? biedactwo... użalę się nad Twym losem i dzbanek z prawdziwą, parującą, superczarną wyciągnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: mniam 20.08.02, 12:51 Biedrona, DZIĘĘKI!! Ratujesz mi zycie ;) Tiresias, czy to propozycja? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: mniam 20.08.02, 12:57 llubię mięć jakiegoś asa w rękawie :) i spłoszyłaś Tiresiasa :D Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: mniam 20.08.02, 12:58 jaaaaaa go spłoszyłam? Biedronka, zebyś Ty widziała jak się zarumieniłam czytając jego post :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: mniam 20.08.02, 12:59 od kawy podniosło mi się ciśnienie i krew napłynęła między innymi do głowy... miałem bardzo ciężki, combatowy weekend, a tekila jak świeża różyczka, z nową twarzą, ech, co to jednak znaczy 'młody' organizm... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: mniam 20.08.02, 13:05 wybacz niedouczonej, ale co oznacza "combatowy weekend"? :) Odpowiedz Link Zgłoś