the_ladybird 20.08.02, 15:28 czekamy niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellen Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:33 szczególnie interesują mnie szczegóły, pamiętaj misianiu co powiedział, co ty mu odpowiedziałaś, co on na to, jak sądzisz, dlaczego on właśnie to na to, jak byłaś ubrana, co jedliście, jak jedliście, gdzie jedliście... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:35 ...i jak dużo zapłacił za jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:36 .. jak skąpiec to więcej się z nim nie umawiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:40 albo jak się nie umie zachować przy stole. wstydu Ci tylko narobi. w końcu o kobiecie świadczą też jej mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:49 i tu ilość nie idzie w parze z jakością... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:56 owszem. jakość mężczyzn, jakość biżuterii tudzież inne jakości w równej są cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:36 Jeszcze tylko kupię sobie odpowiedni zeszycik, z okładką w różyczki, i natychmiast zaczynam pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:37 nie rozumiesz. tu masz pisać. przecież nie będziemy Ci szperać pod poduszką :) b. plażowiczka dyskretna Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:37 ale pocopoco misianiu! drzew szkoda! tutaj pisz Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 20.08.02, 15:42 W sensie - patykiem na piasku? nene - fale wszystko zmyją, kajecik musowo trzeba kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias namiętnik pisiani 20.08.02, 15:43 i czy wszystko dobrze sie skończyło.. i każdego dnia zaczynaj: "Mój Drogi Pamiętniczku" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 15:52 Aha, może być. Cennik opłat za dostęp do pamiętniczka postaram się wygenerować do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 15:53 funt kłaków jako podstawową stawkę polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 15:56 Albo całkiem nową walutę bym zaproponowała: ador. Np. lektura jednej strony pamiętniczka - pięć adorów. Uszczypliwy komentarz do postu reformatora - 10 adorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 15:56 coś cynizmem od tire zaziało on to nic tylko by się cudzym kosztem bawił Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 15:58 the_ladybird napisała: > funt kłaków jako podstawową stawkę polecam :) Z wypiekami na twarzy podwajam biedronkowa stawke !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 16:00 dwa funty? Baloo, miej szacunek dla znajomych mi owiec. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 16:06 cynizm jak i samoopalacze to pojęcia mi obce... już rychtuję szmatę i wiadro na te ślozy, które jako wrażliwy, zamierzam wylać z siłą wełtawy w pradze.. liczę na motywy latynoskie:))) i może odrobinę dramatu psychologiczno-trilero-erotiko, tiko, tiko Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 16:16 Dramat psychologiczny? dobry pomysł - na przykład "a co on sobie pomyślał, kiedy mój ratlerek zaczął mu chodzić po plecach". O coś takiego chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 16:23 O, o, o! A w tle umieśćmy burzę. Dziwne chrobotanie do drzwi. Wchodzi postać w czarnym płaszczu, przemoknięa, rzuca się na Ciebie z nożem a on Cię broni (ratlerek też). Ty padasz mu w objęcia (ratlerek ujada, zazdrosny). Muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 16:25 ...nóż rdzewieje, potem go będzie można na ścianie zawiesić Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: namiętnik pisiani 20.08.02, 16:27 W przebraniu ratlerka oczywiście pojawia się Stary Eskimos, więc nóż ma z całą pewnością! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias scribble, scribble 20.08.02, 16:40 zastanówcie się, skąd u starego eskimosa latynoski tors i oczy w kształcie migdałów! czy Misiania w końcu zacznie czy zrobimy to za nią? - Misianiu, kup zapas gęsich piór a inkaustu nie zapomnij, i niech boska Wena nie dopuszcza Morfeusza do Twego łoża... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: scribble, scribble 20.08.02, 16:44 A czy Morfeusz ma może dłonie jak bochny chleba? Tak z ciekawości jeno pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: scribble, scribble 20.08.02, 16:44 Tire nam podpowiada dużymi literami, że to on przebrał się za Eskimosa, który przebrał się za ratlerka... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: scribble, scribble 20.08.02, 16:50 No nie, na ratlerka mam za duże te, no, bochny.. ale nieświeży oddech mógłbym zamarkować słynnym zapachem zgniłych jaj (jest taki serek topiony tylżycki) - studenci do nauki, Misiania do pisania! Drogi pamiętniczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 08:44 Ależ Waszmościowie, wstydu oszczędźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:05 a rany Twe chlebem z pajęczyną obkładać będziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:10 Aha - oczywiście rękami jak bochny, żeby spotęgować działanie tego chleba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:28 misiania napisała: > Aha - oczywiście rękami jak bochny, żeby spotęgować działanie tego chleba... :) nie zmieniaj tematu Misiu! my chcemy pamiętnik... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:31 No pisałam i pisałam i pisałam i pisałam i pisałam i wszystko opisałam, a potem mi się atrament rozlał i pamiętniczek stał się deczko nieczytelny.. Przy okazji - ładną mamy dziś pogodę, nieprawdaż (nie żebym chciała zmienić temat, nienienie) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:32 e-e! zmieniasz zmieniasz! my chcemy pamiętnik! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:34 A czy wiecie, że młode łososie płyną w górę rzeki ogonami pod prąd? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:35 misiania napisała: > A czy wiecie, że młode łososie płyną w górę rzeki ogonami pod prąd? skoro płyną "w górę rzeki" to jasne, że płyną "pod prąd" CHCEMY PAMIĘTNIK r. czepialski Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:37 Ale tu chodzi o to, że one ogonami a nie głowami pod ten prąd! No to jest dopiero fascynujące! Ogonami, mówię wam, OGONAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Pamiętnik Misiani 21.08.02, 09:38 ogonami, nie ogonami.... a co to nas obchodzi????? nas interesuje tylko pamiętnik!!!! łososie tak mają i już! a Ty masz napisać pamiętnik.... r. cierpliwy (jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś