refor_mator 30.08.02, 12:15 Nie po raz pierwszy to stwierdzam i nie ja jeden. Sróbujcie przy kobiecie zjeść babana lub powiedzieć "zegarek mi stanął". Od razu zauważycie dziwne uśmieszki lub komentarze. Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:16 co to baban? i jak to się je? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:17 nie tylkio kobietom facetom tez, nie chodzi bynajmniej o zegarki nie jestem w stanie przytoczyc konkretnego przykladu jak mi sie cos nasunie a umysl to wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:25 o, paladin! dawno Cię nie było! co robiłeś? czy coś co mogłoby się kojarzyć z ........ ? stay cool Odpowiedz Link Zgłoś
paladin dlaczego dlugo mnie nie bylo - do elen 30.08.02, 12:43 nioe bylo mnie bo mialem maly zawrot glowy w pracy nie wiedzialem w co rece wlozyc wiec trzymalem w kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: dlaczego dlugo mnie nie bylo - do elen 30.08.02, 12:44 a masz kieszenie jak ocean? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin kieszenie 30.08.02, 12:47 takie glebokie, czy takie szerokie czy moze takie cieple? ale w spodniach(kieszenie, zeby sie nie kojarzylo z sexem) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen kieszenie paladino 30.08.02, 12:53 ach ty paladin taki młody jesteś, nie pamiętasz tej piosenki, leciało tak: "mam ręce w kieszeniach a kieszenie jaaaaak ocean powoli chodzę i rozglądam się..." Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: kieszenie paladino 30.08.02, 12:55 przez Ciebie będę chodzić i podśpiewywać. moje otoczenie Ci tego nie wybaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ladybird spiewa ...ale czy w tonacji? 30.08.02, 13:09 właśnie dlatego ostrzegam Ellen. żeby jej nie zlinczowali znienacka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin ile ma lat paladino 30.08.02, 12:56 nie, nie pamietam, nawet nie kojarze no mlody to ja moze i jestem ale jeszcze sprzed stanu wojennego Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:40 zapytaj jj! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:52 Baban to oczywiście banan. To B jest tak blisko N. Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i na temat. Nawet się nie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 14:11 albo niech ci znajomi z is...pomoga! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:49 dementuję, że wszystko :) mnie się tylko kojarzą guziki i kropeleczki na czubeczku poza tym wszystko w normie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:53 a agravki i szpileczki oraz niteczka i maszynka do szycia i grzebnien nie? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 12:53 Kropeleczki na czubeczku czego? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:00 własnie nie wiem, ale potem jest wszystko w porządeczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:03 w takim razie na pewno chodzi o sex :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:08 na chwilkę wpadam w wątek, a że ekran mam zakurzony to się upewnić chcę o pytanie Refora - z czym nam się wszystko kojarzy? Z serem, z sercem, z sensem? No tak niewyraźnie jest napisane jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:17 Przeprasza za niewyraźne pismo. Od dziecka cierpię na dysgrafię i piszę tek, ze sam potem nie wiem, co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:18 mnie też się wszystko kojarzy, ale nie jestem kobietą, chociaż ...(odchylając koszulę (z wzorkiem latynoskim wydzierganym mereżką) spogląda zaniepokojony na klatkę piersiową) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen test dla tire 30.08.02, 13:23 a przeprowadź, tire, ciąg skojarzeniowy od "śledź marynowany" do "sex", możliwie najkrótszy! to powinno dowieść kim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: test dla tire 30.08.02, 13:24 a jak komus sie ciezko kojarzy to kim jest a moze nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: test dla tire 30.08.02, 13:26 może jest obu płci, albo wręcz przeciwnie żadnej? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: test dla tire 30.08.02, 13:30 Tire, lepiej przeprowadź ciąg skojarzeń od słowa "piwo" do "piłka nożna". Jeśli zrobisz to krótko, to jesteś facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: test dla tire 30.08.02, 13:35 piwo-piwonia-kolor mojej twarzy podczas mistrzostw świata w czasie gry 'naszych'-piłka! coś chyba za długo...:( jestem więc kobitką i lecę po podpaski, na skrzydełkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: test dla tire 30.08.02, 13:40 Prawidłowe skojarzenia to: piwo - piłka nożna Tak więc przykro mi, ale można na ciebie mówic "moja droga". Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: test dla tire 30.08.02, 13:28 śledź marynowany - Maryna - sexxxx! to kim jestem tirówką? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen dyskwalifikacja 30.08.02, 13:34 tire, nie pracowałeś nad zadaniem samodzielnie, w związku z czym nie mogę Cię ocenić i nadal nie wiadomo jak to z Tobą jest Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: dyskwalifikacja 30.08.02, 13:37 jak to 'niesamodzielnie' - samiutki jak paluszek z dorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen między wierszami nierozwiązanego testu 30.08.02, 14:02 acha, ryby zawsze ławicą pływają a i paluszków pojedynczo nie sprzedają tylko parę sztuk w pudełku grzechoce... masz skłonności do krętactwa, tire, nie możesz być kobietą, która jest z natury odważna, prawdomówna i szlachetna.... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: między wierszami nierozwiązanego testu 30.08.02, 14:13 ellen napisała: > tire, nie możesz być kobietą, która jest z natury > odważna, prawdomówna i szlachetna.... Bo faceci to bojaźliwe kłamczuchy i do tego prostacy (nie mylić z prostatą) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: między wierszami nierozwiązanego testu 30.08.02, 14:20 Ty to refor powiedziałeś, nie ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: między wierszami nierozwiązanego testu 30.08.02, 14:33 Ja tego nie powiedziałem, ja to napisałem. A napisałem tak, bo wynikało to z twojego postu. W imieniu wszystkich mężczyzn - protestuję. Ja jestem tylko kłamczuchem i prostakiem, ale za to jestem odważny Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:30 własnie! a w telewizji twierdzą, że chodzi o klej... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:34 ???? klej ???? Co ma klej do sexu. Ja jakoś nie mam skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:39 hehe to jednak wszystko ze mna ok... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:47 jako 100% kobietą, oczywiscie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:52 Tequila, nie wiem czemu, ale ty jakos kojarzysz mi się z gorzałą. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 13:57 kompletnie nie mam pojecia po czym wnosisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 14:04 bo facetom wszystko kojarzy się z alkoholem (vide piwo-piłka nozna) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 14:16 Ale mnie z alkoholem kojarzy się tylko Tequila na zasadzie Tequila - gorzała. A skojarzenie piwo - piłka idzie w drugą stronę. Wszystko kojarzy się z piłką. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 14:21 a czy po winie czujesz się winny? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Dlaczego kobietom wszysko kojarzy się z sexem 30.08.02, 14:36 Wina nie pijam, chyba że jabola Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias jak tak, to proszę 30.08.02, 14:46 mogę być w jednym wątku mężczyzną - bandido a w innym śliczną latynoską, bo (conajmniej)dwie natury dżemią we mnie... a przepaska z frędzlami przystoi w obu wypadkach i nic nikomu nie będę musiał udowadniać taki plażowy trans-port towarowy tire-tirówka Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: jak tak, to proszę 30.08.02, 15:01 tiretrans!brawo za odwage!zostalo ci teraz tylko ujawnienie w "rozmowach w toku"!!!lpus sentymentlana gatka.... Odpowiedz Link Zgłoś