Gość: kalgar IP: *.oho.com.pl / 192.168.200.* 02.09.02, 21:19 No cóż, mam tylko jedno pytanko: po co pytasz wszystkich o kolor wlosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: oficjalnie do IGNATZA 02.09.02, 21:27 Na marginesie, jaki masz kolor włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 00:05 ten typ tak ma....te kamery..itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 00:15 Zwariowana nastolatka, ani chybi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalgar Re: oficjalnie do IGNATZA IP: *.oho.com.pl / 192.168.200.* 03.09.02, 07:27 Co do nastolatki, to sie ewentualnie zgodzę. Zwariowana nie jestem, niektórzy mówią tylko że po szyciu glowy, coś mi zostało. może i racja. Ale strzeżcie się! Machiny inwigilacyjne ruszyły! Trzeba uważać. Być czujnym i ..... nie dać się zjeść. A tak na marginesie to jestem naturalną ciemną blondynką, o wysokim ilorazie inteligencji. Potwierdził to nawet mój dyrektor, którego bardzo lubie. A pytam dlatego, że wszędzie czuje podstęp i chęć ujednolicenia naszego świata. To i takie tam bzdety są u mnie na porządku dziennym, więc.... Pozdrowienia: Anty-szpieg Kalgar Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 10:00 Ani chybi a-zwariowana nastolatka, bedaca ucieleśnieniem indywidualizmu, a byc może nawet i dualizmu falowo-korpuskularnego, ale na pewno nie unifikacjonizmu i globalizmu w najgorszym z wydań. Bratnia dusza, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 10:10 Boże, Oxy, spadłem z krzesła! A tak w ogołe cóż za dosłowność! Przecież to tylko nastolatka ze szwami na głowie, miejże trochę litości, bo na Twoje dictum weźmie i ucieknie w unifikację. Lepiej uzywaj wyrażeń typu "moja charyzma rośnie jak górski kwiat na wiosnę". Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 10:12 Aha, Mitsubishi Carisma konkretnie, co będzie znakomitym nawiązaniem do mądrości ludowej nt. czym dla mężczyzny jest duży samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 10:16 Masz całkowitą słuszność. Wybaczcie. To się więcej nie powtórzy (czy ja wierzę w to co piszę?) Dhunga Jasto Basnu ...Jak to było? Twrdy jak kamień? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 10:21 Oxy, słit iftins zamiast o twardych jak kamień zastępstwach jaguara wolą słuchać o romantycznej miłości i spacerach brzegiem morza przy zachodzie słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 10:35 Droga Kalgar, w uznaniu dla twojego daleko posuniętego indywidualizmu pozwioliłem sobie napisać piosenkę na melodię znaną. Wiem, że to gniot na miarę i3, ale trudno. Lepiej nie potrafię Ze zjazdu wciąż na zjazd Wciąż na zjazdy tak gna Dziś Seattle, Johanesburg Jutro Genewa I chociaż młoda jest To tam każdy ją zna I mówi o niej bella Antyglobalistka Prześliczna a-anty Antygloba-ali-istka Jej oczy lśnią lalalala jej usta drżą lalalala I ręką pewną w policję Koktajlem ciska I gdy nad polem bitwy Znów będzie cisza Do szkoły trzeba wracać Kńczy się przerwa Dzis jest klasówka z matmy Pytania ktoś zna Lecz jutro znów rządzących Przerwie knowania Prześliczna a-anty Antygloba-ali-istka Jej oczy lśnią lalalala jej usta drżą lalalala I ręką pewną w policję Koktajlem ciska Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: oficjalnie do IGNATZA 03.09.02, 11:00 popłakałam się ze wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś