iwusia 06.09.02, 15:22 witam wszystkich którzy mnie znają a tymbardziej tych którzy jeszcze nie:))))) O! i piaseczek jest i słoneczko, miło tu u Was:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:24 O jak miło dzisiaj, tylu gości na piasku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:27 mnie również miło że Ci miło hihihi.....a znajdzie sie miejsce na mój ręczniczek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:31 Pewnie że się znajdzie! Tu sa hakieś hokus pokus z przestrzenią, czego tu już nie wstawiano na tą plażę. Najbliżej widać barak z różnymi rodzajami kawy i mietową bawarką, jest również trochę napoi alkoholowych. do tego kuchnia , sala balowa, miejsce na hamaki, przystan jachtowa, stacja kolejowa i tory wiodące na dziki zachód ..... Ud thu mi zabrakło! Kto mnie wspomorze , co tu jeszcze mamy jako atrakcje turystyczne i dla wygody ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:36 szeroki asortyment tu u Was, podoba mi się, a budke z lodami macie?, takie wiesz w wafelku kręcone, bo bez lodów na plazy ani rusz, no i koniecznie lemoniada i pan sprzeeeeeeedający buuuuuułeczki słodkie:))))), dobrze że wziełam ze sobą piłke plażową, pogramy?...ooooo!!!!! a jakie fajne grajdołki wooooow!!!!!! o patrz patrz!!!!!! latawce puszczają....o cholera!!zaplątrał się.....ech.......ale nic to gramy?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:44 Jak chcesz pograć, to sprawdź za chwilę poczte. stare ale lubię ta zabawkę Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:48 łoki:)))))) zarozki sprawdze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:55 Lodziarz juz parę razy tu przejeżdzał, ale pana z lemoniadą to nie było :( Jak masz jakiegos zanjomego lemoniadiarza to zaproś go na poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:32 o, iwusia na plaży uważaj, ramiączko Ci opada:))) poznaj stateczne i nie tylko towarzystwo plażowe ten szary to wilk (chyba nie musze tłumaczyć) od siebie dodam, że znam koleżankę iwusię z innych dziwnych forów... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu Was mam robaczki:)))) 06.09.02, 15:45 jakich dziwnych?!!!!!! nic co ludzkie nie jest nam obce:))) dobrze o tym wiesz co Tirciu?:))).....ale widze że ty tutaj na dobre zadomowiony:)))) Odpowiedz Link Zgłoś