Dodaj do ulubionych

Chyba jednak ....

09.09.02, 15:22
... jestescie skazani na moje odczasudoczasowe nawiedziny. Albowiem poniewaz
chwilka zapomnienia potrzebna jest nawet stachanowcom.
Oklady z cieplego piasku rozluzniaja miesnie na zgietym karku, a blogi szum
pitolenia pozwala odswiezyc styki skolatanym synapsom.
Potrzebuje jeszcze (w trybie natychmiastowym):
1. Wyrazow poparcia
2. Masazu kregoslupa i nadgarstkow
3. Czegos co nie jest kawa a dziala podobnie
4. Aha. Jeszcze ktos moglby przez chwile potrzymac mnie za raczke. Nie za
dlugo, ale choc troszke.

B. czolobitniewitajacysie
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:27
      baloo1 napisał:

> 1. Wyrazow poparcia

Pomożemy, pomożemy - odpowiedzieli plażowicze.

> 2. Masazu kregoslupa i nadgarstkow

Już sięgam po stosowne podręczniki.

> 3. Czegos co nie jest kawa a dziala podobnie

Masaż karku - bezwzględnie!

> 4. Aha. Jeszcze ktos moglby przez chwile potrzymac mnie za raczke. Nie za
      > dlugo, ale choc troszke.

Pierwsza!
      >

M. uśmiechnięta od ucha do ucha
    • maga34 Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:28
      zgłaszam się z wszelakimi wyrazami, zwłaszcza poparcia i akceptacji tych plażowych odwiedzin :)

ps.
      za rączkę też mogę chwilkę potrzymać
      • ellen Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:29
        jaka szkoda, że nie masz trzeciej rączki!

(tylko bez skojarzeń proszę)
        • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:30
          Za nóżki, za nóżki go, Ellen! Nie będzie mógł zwiać z plaży!
          • ellen Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:31
            za kolanko znaczy sie, bo nie wiem?!
            • maga34 Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:32
              za kolanko koniecznie i scisnij,
              ale delikatnie ;)
            • ziri Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:34
              uważaj na rzepkę tylko...
              • ellen Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:36
                ziri napisała:

> uważaj na rzepkę tylko...

Za rzepkę to dziadek łapał, a babcia za dziadka...
                • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:38
                  Nene, rzepka na plaży może być pociskiem śmiercionośnym, wiem to na pewno.
          • piotr_c Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:35
            To ja za druga nóżkę. teraz tylko komplet śledzi , trochę linki i Baloo z
            czystym sumieniem będzie mógł powiedzieć że jest baaardzo przywiązany do plazy
            i dlatego nie może wrócić
            • aniela_ Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:39
              nene nie bedzie mogl tego powiedziec bo ktos go z nadmiaru czulosci zakneblował.
              • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:42
                Rozumiem, że Ci pomogliśmy?

Dziwne... nie odpowiada, nie rusza się...
              • _tequila_ Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:42
                biedny miś...
              • baloo1 Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:43
                Dziekuje, dziekuje, wiedzialem, ze sie nie zawiode. Juz jest mi dobrze.
                Rozumiem, ze to jest taki nowy sposob masazu – za raczki, za nozki i linka
                dookola.
                Ten anieliny knebel szczegolnie zas mnie zniewolil. Leze juz tylko i nie waze
                sie wierzyc w to , co mnie spotkalo ;o)
                Ellen - oczywiscie , ze bez skojarzen - ja wogole ostatnio malo kojarzacy
                stalem sie. Postaram sie jednak sila woli upodobnic sie do Sziwy (tak sie
                chyba nazywa to wielorekie talatajstwo z Indii).
                Misiani zas odnosze szyfony. Wyprasowane i zlozone w kostke - liczac na
                zapomnienie incydentu ;oD. Lezaly w dziwnym miejscu, znalazlem, pomyslalem, ze
                moze twoje ? Zalaczam szeroki usmiech grajka na brzytwie. Dla wszystkich
                zreszta – tez.
                ;oD

PS : jak kazdy bohater, ostatnia rzepke zachowalem dla siebie.
                • ellen Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:46
                  daj przymierzyć, misiania
                  • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:47
                    Ależ proszę najuprzejmiej! O, tam położyłam, wedle trzech buczków.
                • baloo1 Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:46
                  Odpowiedz pozna, gdyzmusialem przeczytac, ponapawac sie zawartoscia , a
                  odpowiedz stale uzupelniac w miare czytania. Kiedys sie zrewanzuje - iniech to
                  zabrzmi , jak grozba.

B. dopieszczonyjakniewiemco.
                • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:46
                  Tak się wzruszyłam, że nawet uszy nie pomogły :))

M. długo i szeroko uśmiechnięta.
                  • baloo1 Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:47
                    Misianiu, to Ty tez grywasz na brzytwie ?
                    B. czujacyduchowepokrewienstwo
                    • misiania Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:49
                      M. nie odpowiedziała. niechcący przekręciła głowę i żuchwą trafiła na
                      potylicę...
                      • ziri Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:53
                        to wszystko przez te rzepki, Misianiu ;)
                        • baloo1 Re: Chyba jednak .... 09.09.02, 15:56
                          Nene. To typowa przypadlosc grajkow na brzytwie.
                          ;oD
                          B. wyjasniajacy
                • refor_mator Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:47
                  na litość.

Nawet nie muszę się ciebie pytać o twoje spsoby zarywania dziewczyn.
                  Nawet na Piotra to podziałało.
                  • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:51
                    No widzisz. Siedz, patrz i ucz sie, zazdrosniku ;oD

B.tencoumie
                    • refor_mator Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:53
                      Może spotkamy się za plażą na udeptanej ziemi?
                      Wtedy dopiero będziesz wzbudzał litość.
                      • refor_mator Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:53
                        W podpisie miało być "Refor zazdrosny"
                        • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:00
                          Refor.
                          Nic z tego. Milosc blizniego wypelnila mnie pobrzegi, a Ty mimo ustawicznych
                          wysilkow ciagla zalapujesz sie na tytul blizniego mego i na tan sympatyczny
                          skadinad kolor. nawet, jesli bez wzajemnosci.
                          Na dodatek masz jedyna okazje darmowych korepetycji.
                          ;oD
                          B. z galazka oliwna w reku
                      • ziri Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:54
                        hmmm.. Refor, to weźmiesz kolegów, w celu wyrównania szans???
                        • ellen Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:56
                          och ziri, czyżbyś wzięła czyjąś stronę?
                          • _tequila_ Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:57
                            mam popcorn jakby co...
                          • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:58
                            Jedyna sluszna, dodam od siebie.
                            ;oD
                            B. spokojny jak dziecko i spokojem swym silny
                            • misiania Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:59
                              Fight! A real fight!

M. cytująca
                          • ziri Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 15:59
                            oh, Ellen - czy to szyderstwo czy ma nadinterpretacja?
                            • maga34 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:01
                              przepraszam czy tu biją
                              się ?
                              • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:03
                                Nie. Nikt sie tu z nikim nie bije. Nastapila tylko wymiana uprzejmosci w takim
                                naszym charakterystycznym i niepowtarzalnym stylu.
                                Stal ten jednak ze szlabanem w Pszczynie nieodparcie mi sie kojarzy. I miedzy
                                innymi dlatego tak to lubie.
                                ;oD
                            • misiania Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:01
                              Czy Szyderstwo, czy Nadinterpretacja - każdy może kibicować!

M. z S. i N. żujące popcorn (M. z pewną trudnością)
                              • ziri Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:03
                                M. było wcześniej powiedzieć, utarłabym Ci jabłuszko
                                Z <tymczasowo w ogrodzie hesperyd>
                                • misiania Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:04
                                  Ebełebełebełebe...

Odpowiedziała Misia
                            • ellen Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:01
                              nie byłoż to szyderstwo!!!!
                              ja tylko nie mogę się zdecydować czyje imię skandować z trybun...
                              • paladin Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:03
                                pojawiam sie
                                witam all

tylko glosno skandowac - oczywiscie jak wie sie o czym sie krzyczy
                              • ziri Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:05
                                Ellen, powiewaj wdzięcznie tiulem, a imię to się szepcze po wszystkim -
                                obowiązkowo Zwycięzcy
                            • refor_mator Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:04
                              Kolegów nie bede wzywał. Zajęci są pakowaniem w siłowni.

Chciałem tylko Baloo'a zaprosić na flaszeczkę. A że mocna, więc...
                              A wy, niewiasty, tak od razu romantycznie. Ze niby faceci chcą się o was bić.
                              To nie te czasy, nie to miejsce.

P.S Baloo, jak ty sie odmieniasz przez przypadki, bo kolejny raz mam z tobą
                              problem.
                              • paladin Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:06
                                Ty REFOR jak ty chcesz odmieniac Baloo przez przypadki, tego sie chyba nie da
                                zrobic.
                                mozna sprobowac
                              • misiania Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:07
                                Baloo nieodmienny jest jak przystało na Prawdziwego Niedźwiedzia.
                              • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:07
                                Refor.
                                Na flaszeczke czegos mocniejszego zawsze sie zalapie.
                                I niech Cie pan Bog broni odmieniac "baloona, baloonowi", jak coponiektorzy
                                probuja. Wtedy gryze.
                                Baloo jako nazwa obca nie poddaje sie deklinacji. Nigdy. Staly jest , jak opoka.

B. nieodmienny.
                                • Gość: aniela Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się IP: *.mst.gov.pl 09.09.02, 16:10
                                  jak Piotr
                                • ellen Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:10
                                  ale trochę szkoda, że nie będzie krwawej, popołudniowej jatki...
                                  • misiania Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:12
                                    Wspomnienie o krwawej popołudniowej jatce przywołuje mi na myśl Normę. Panna
                                    Jean, gdzież ona?
                                    • ziri Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:15
                                      że o Emusi nie wspomnę...
                                    • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:21
                                      Czyz imiona nasze normowe i moje na wieki laczone beda ? i wszystko przez
                                      jedno , arcydramatyczne i blogie zarazem, lecz krotkie niestety, spiecie ?
                                      Norme przekazalem doktorowi Oxycortowi, nadmieniam na marginesie. z zalem to
                                      zrobilem, lecz poczucie odpowiedzialnosci zwyciezylo - kuracja nie mogla byc
                                      ciagle przerywana z powodu nieobecnosci lekarza.

B. odpowiedzialny.
                                  • ziri Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:13
                                    alle ... ja się właśnie wyplażowuję - mam nadzieję, że mnie nic nie ominie
                                    Z<nadzieją wielką>
                                • refor_mator Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:11
                                  Ale tak nie odmieniać, to nie po polsku. Baloo
                                  Czyżbyś reprezentował nie polskie interesy, tak zwalczane przez rodzinę lig.
                                  Hmmm trza się będzie ci lepiej przyjrzeć. Moze nawet gdzieś zajrzeć.
                                  • ellen Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:14
                                    acha, nie potraktowałyśmy jej po matczynemu i odeszła łkając cicho...
                                    • misiania Re: Norma 09.09.02, 16:15
                                      Ne, ne bardzo miło ją w piątek pożegnałam...
                                      • _tequila_ Re: Norma 09.09.02, 16:16
                                        to mam robic meksykanska fale w ramach gimnastyki w czasie pracy czy nie?
                                  • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:16
                                    Zdemaskowales mnie , Reforze, Twoja przenikliwosc godna podziwu jest. Czy
                                    jednak nie bylbys sklonny zlecic zagladnia weryfikujacego komus innemu ? Ku
                                    obopolnej, ze tak powiem, satysfakcji ?

Z kosmopolitycznym pozdrowieniem

Szalom
                                    • refor_mator Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:19
                                      Taaak.
                                      Która chętna?

Mogą wszystkie. Nie pchać się. Po kolei...
                                      Co? Lista kolejkowa?

Dobra zapisy na przyszły czwartek...
                                      • misiania Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:22
                                        i czekał, Refor, czekał, zapomniawszy, że czas zapisów na towary, kartek i
                                        talonów dawno minął...

M. współczująca
                                      • Gość: narval Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.02, 16:23
                                        Ja nic/a/nic nie wiem!!

Panie Prezesie:)
                                        Jesli pan deczko zmarznie na plazy sluze czapka-pilotka i kufajka:)

Pozwoli pan, ze dokoncze mieszac kafke, tym razem obedzie sie bez brzeku
                                        lyzeczki:)
                                        a pozniej en catimini, wycofam sie z tej cudownej, slonecznej, piaszczystej
                                        plazy i nikomu slowka nie pisne!

Wasc do ciurkowania wracasz?

• baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:31
                                          Gość portalu: narval napisał(a):
                                          > Ja nic/a/nic nie wiem!!
                                          > Panie Prezesie:)
                                          > Jesli pan deczko zmarznie na plazy sluze czapka-pilotka i kufajka:)
                                          > Pozwoli pan, ze dokoncze mieszac kafke, tym razem obedzie sie bez brzeku
                                          > lyzeczki:)
                                          > a pozniej en catimini, wycofam sie z tej cudownej, slonecznej, piaszczystej
                                          > plazy i nikomu slowka nie pisne!
                                          > Wasc do ciurkowania wracasz?
                                          >
                                          > Dzien dobry, narvalu
                                          tak, tak, zaraz wracam ciurkac, ale jeszcze sie dopieszcze. chyba juz mnie nie
                                          wypraszasz ?
                                          Co do opowiesci, to chyba rzeczywiscie pisanie raportow z mojej plazowej
                                          dzialalnosci jest czynnoscia zbedna. Kto chce, ten tu podglada, kto nie - ten
                                          najwyrazniej nie jest zainteresowany widokiem. OK ?
                                          A poza tym - milego dnia.
                                          Sciele sie klubowym dywanikiem
                                          Baloo - prezes w stanie spoczynku
                                          • Gość: narval Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.02, 16:40
                                            > Co do opowiesci, to chyba rzeczywiscie pisanie raportow z mojej plazowej
                                            > dzialalnosci jest czynnoscia zbedna.

Message reçu; nie bylo w moich zamiarach cie urazic;
                                            • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:43
                                              Eeee tam, narval, o zadnej urazie mowy byc nie moze (gdziezbym smial). Chodzi
                                              tylko o niemieszanie konwencji, stylow i gatunkow literackich.
                                              Plataniem i rozplataniem watkow zajmuje sie tu Stary Eskimos. I tylko On.

Dywanik.

B.scielacy sie.
                                              • Gość: narval Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.02, 16:52
                                                No fakt! Nurty 'forumowe' nieco rozbiezne! Ale bardziej sentyment przemawia
                                                nizli inne konteksty czy podteksty:))

a moze Troy ma rzeczywiscie 100% racji?
                                                hihi:))
                                                • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 16:54
                                                  Fakt, nurty te sa wrecz przeciwpolozne.
                                                  Nie wiem , w czym Troy ma racje . Powinienem ?
                                                  • Gość: narval Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.02, 17:04
                                                    Powinienem ?

TAK! stokroc TAK! 'klub' kruszy sie na drobniutkie ziarenka piachu!
                                                    Dlatego wielu wymiata wiatr i juz prawie 'po nas':)
                                                    to poczatek konca!
                                                  • baloo1 Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się 09.09.02, 17:14
                                                    Bywa. Pewnie mial swoje 5 minut ( a nawet troche wiecej), a na sile nic sie
                                                    nie da ... zreszta, zdaje sie, ze ciagle ktos cos tam tego, chyba wiec pogloski
                                                    o smierci sa mocno przesadzone, jak zwykle....

No to na razie. Spaaaaaadam ciurkac dodom.

B. filozoficznienastrony i spadajacy
                                                  • Gość: narval'owa Re: Baloo to dobry przykład jak podrywa się IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.02, 17:17
                                                    ach to szakalstwo! pomyrdaj ich po czuprynach!:))

zdrowko baloo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka