tiresias 11.09.02, 12:55 jakie kolory będą na fali tej jesieni, dla eleganckiego mężczyzny? Viki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki2lav Re: hot kotir IP: 213.255.126.* 11.09.02, 15:00 nie umknelo mej rotargnionej i zapracowanej uWADZe (gdyz waga to moj znak) twe zapytanie i donosze, ze moda jest dzxiwna w tym roku marynarki 1guzikowe, kolory to niestety:czarny, pudrowany roz, i rozowy w calej swej rozowosci, modne sa tez trykociki z kapturem lub bez , czesto w pasy , wszedzie suwaki. widzialam tez piekny wielbladzi cieply braz marynarka + spodnie cuuuuudo! facet tez byl niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: hot kotir 11.09.02, 15:02 jak dla mnie czarny stety... T nie poddajaca sie pedzacej modzie Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: hot kotir 11.09.02, 15:13 trykocik w pasy? w pewnej zamkniętej instytucji od lata taka moda panuje przynajmniej w kreskówkach Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: hot kotir 11.09.02, 15:14 _tequila_ napisała: > jak dla mnie czarny stety... > > T nie poddajaca sie pedzacej modzie bo w czarnym Ci do twarzy :) i nie zmieniaj tego, pliiiizzz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias język - obcy! 11.09.02, 16:02 ładnie sie podlizał sam bym sie tak podlizał ale twarzy nie widziałem to nie mogę mogę sobie najwyżej zwizualizować Odpowiedz Link Zgłoś