muniekj 13.09.02, 07:48 Mam dla was dobrą zabawę. Kupuję mieszkanie z jedną tam babką i potrzebuje wiedzieć jakie powinno być to mieszkanie, to pierwsze pytanie, a drugie to kto powinien być kredytobiorcą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias spox 13.09.02, 08:13 ale super zabawa, dzięki, spox, fajnie to wymyśliłeś no to zaczynam.. mieszkanie powinno byc przestronne, przytulne i niedrogie, oczywiście w dobrym punkcie.. jeżeli do mieszkania dokładają babkę, to należy sprawdzić metryczkę, żeby za stara nie była ale jaja, super zabawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: ? 13.09.02, 08:13 Muniek, jak kupujesz z jedną tam, to chyba pytanie nie tutaj... Odpowiedź na drugie pytanie dam, jak dostanę odpowiedź na pytanie : Kto bedzie kredyt spłacał? ja.ty specjalistka od kupna mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: ? IP: 213.255.126.* 13.09.02, 10:00 lepiej z babka niz z ciotka zawsze mozesz po niej cos odziedziczyc, kredytobiorca musi byc babka , to ci potem cala rodzina szabla odbierze chate i skonczysz na paryskim bruku, mieszkanie ma byc b. duze zeby sie potem wszyscy pomiescili najlepiej tez zaopatrzyc je w 4 wyjscia +jedno ewakuacyjne. z tymi wlosami to pracy nigdzie nie znajdziesz - powiedzial jej ojciec pakujac kanapki do teczki Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ? 13.09.02, 10:32 No nie, ale jaja! Znakomita rozrywka, dawno się tak nie ubawiłam! He, he, mieszkanie - oczywiście musi być superowskie (no nie wytrzymam ze śmiechu) a kredytobiorcą powinien być ten, kto weźmie kredyt, ha, ha, ha! Wygrałam może jakąś nagrodę? M. z oczami rozszerzonymi ze zdumienia Odpowiedz Link Zgłoś