baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 09:03 I jest mi bardzo milo, ze jest mi tak przyjemnie. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 09:04 aha to ważna informacja jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:08 aah upubliczniasz co dotąd w sercu chowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:10 aniela_ napisała: > aah upubliczniasz co dotąd w sercu chowałeś? Serce me pokrzepione rośnie - będę mógł więcej w nim schować... *-) P.S. Jestem w siódmym niebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:18 moze to zwykła opuchlizna? po ukąszeniu dajmynato heglowskim? a. lepiej poinforomwana optymistka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:23 e chyba nie. Po ukaszeniu heglowskim raczej mozg sie dialektycznie rozszczepia i wystepuje ogolne zaczerwienienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:28 nawet na lewa komora serca nie spuchnie? aniani? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:34 Lewa puchnie, fakt. Ale poniewaz to z lewej strony znajdujace sie czlonki staja sie bardziej aktywne (vide "Lewa marsz!"), znaczyloby top, ze to jednak uposledzona prawa polkula staje sie bardziej operatywna. Jak zwykle zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:28 baloo1 napisał: > i wystepuje ogolne zaczerwienienie. Jestem rozpromieniony!!!! (nie mam bąbla)... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:35 Znaczy wydzielasz radiacje czy tez rozchodzisz sie promieniscie? B. domagajacy sie uscislen Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:09 powody proszę podać ,powody tej radości Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:12 basia! napisała: > powody proszę podać ,powody tej radości Nie wiem w co ręce mam włożyć i sprawia mi to niekłamaną radość i satysfakcje... Cmok! Cmok! Ścisk! Ścisk! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:16 ugugunana napisał: > Nie wiem w co ręce mam włożyć i sprawia mi to niekłamaną radość i satysfakcje.. Byle nie do wrzatku , to znacznie redukuje satysfakcje. Zazwyczaj. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:28 a ja wręcz odwrotnie, jak nie mam w co włozyć rak i majtam nimi niefrasobliwie, dreszczem szczęścia jestem ogarnięta istotnie dopiero wtedy caeteris paribus Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:13 i podzielić się. po jednym powodzie dla kazdego wpisanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:15 moze do kieszeni wloz albo nie bo jak bedziesz stukal... to moze w rekawiczki tylko czy nie zabije to Twojej radosci... Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:18 aniela_ napisała: > i podzielić się. po jednym powodzie dla kazdego wpisanego :) Żadnych powodzi!!! Po wodzie z radości wzorem Chrystusa chodzę - mam swoje powody... Zgaduj zgadula co mnie rozczula... *-) Ugu Enigmatic - wzorem Niemena... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:20 a od wczoraj może ten swój powód do radości masz,bo jeżeli tak ,to mogę świętować z Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:34 basia! napisała: > a od wczoraj może ten swój powód do radości masz,bo jeżeli tak ,to mogę > świętować z Tobą:) Wczoraj to spadło na mnie, jak grom z jasnego nieba... Złapałem pana Boga za nogę... Złapałaś za drugą? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:40 ugugunana napisał: > Wczoraj to spadło na mnie, jak grom z jasnego nieba... Złapałem pana Boga za > nogę... Złapałaś za drugą? potknęlam się o nią ,tylko że dziwnym trafem nie upadłam ,podniosłam się raczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat2 20.09.02, 09:21 ze dziwny jest ten swiat? (wzorem sie zasugerowalabym) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 09:21 Aha, łączę się w obopólnej satysfakcji. Teraz popracuj, żeby tak było za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:27 Precz z kantyną, niech żyją przydrożne bary... Precz z toaletami, niech żyją krzaki i drzewa... Precz z open-space, niech żyje open-air... Precz z biurkiem, niech żyje miękki samochodowy fotel... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:40 aniela_ napisała: > afe chłodno... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:29 ale ugu, chyba nie prowadziłeś po alkoholu?! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:37 ellen napisała: > ale ugu, chyba nie prowadziłeś po alkoholu?! lodowato! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:39 Juz wiem : wrociles z Urlopu i przez lzy sie smiejesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:42 albo inaczej : cieszysz sie, bo po wczorajszowieczornym powrocie z urlopu nie wiesz, od ktorego watku zaczac... to faktycznie klopot i powod do radosci zarazem ! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:58 baloo1 napisał: > albo inaczej : cieszysz sie, bo po wczorajszowieczornym powrocie z urlopu nie > wiesz, od ktorego watku zaczac... > to faktycznie klopot i powod do radosci zarazem ! Urlop okazał się być owocny, co poznałem po owocach jego... A nawał wątków do przejrzenia to arcyprzyjemny deser (taki goferek z bitą śmietaną i polewą karmelową)... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:32 aha, to jakieś ekscesy konsumencko-wydalnicze na długiej trasie. Przygoda z nieoczekiwanym finałem w przydrożnej knajpce? -- ox Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:38 oxycort napisał: > aha, to jakieś ekscesy konsumencko-wydalnicze na długiej trasie. > Przygoda z nieoczekiwanym finałem w przydrożnej knajpce? zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:32 czy to już rewolucja jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:34 zostałeś kierowcą polskiego autokaru turystycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:38 Aha to niewątpliwie jakaś udana próba inicjacyjna (pierwszy wypad za miasto?, własne 4 kółka?) zimno?, ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:39 misiania napisała: > zostałeś kierowcą polskiego autokaru turystycznego? Noto wesołym kierowcą tira? (macam na oślep) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:44 a masz tachograf!!? bez tego w dzisiejszej dobie ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:53 tiresias napisał: > a masz tachograf!!? > bez tego w dzisiejszej dobie ani rusz Tachograf absolutnie zbyteczny Towarzyszu! Skoro jesteśmy przy grafach, to sinusoida idzie nieubłaganie do góry o co błagałem w duchu od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:45 albo cyganem co jest lepszy od polaka bo jest stworzony na wedrowca Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:47 misiania napisała: > zostałeś kierowcą polskiego autokaru turystycznego? Ox. napisał: Noto wesołym kierowcą tira? (macam na oślep) Cieplej, cieplej (mniej kółek)... Oxy uważaj na wrzątek! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:52 Mniej kółek, mniej kółek... Mam! złapałeś gumę gdzieś na drodze... Ale okazało się, że jeseś zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:42 basia! napisała: > czy to już rewolucja jest ? Raczej ewolucja... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:47 Czuję się niedostymulowany... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:51 aha wesołym dawcą nerek i innych organów na motocyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:56 aha, do aniołów piekieł przystał Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:57 albo tych drugich - ze zwalczającej się frakcji (Diabłów niebios?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 10:14 znaczy na kredensie czy na frezarze jezdzi? (ze popiszę się znajomoscią branzy) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 10:22 A który z tych 2 to Romet - marka tak bliska przecież memu sercu? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:56 pilotem samolotu rejsy dalekobiezne i przerywane? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 09:58 nene. przydrożny bar nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 10:05 oxycort napisał: > Czuję się niedostymulowany... Zamknij oczy, weź kilka głębokich oddechów, twoje ciało staje się coraz lżejsze a umysł uwalnia się od błędnych ścieżek... "Adin, dwa, tri..." - z wyraźnym polskim akcentem... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naprowadzam i stymuluje... 20.09.02, 10:12 aha, to ciucibabka, akurat jest. Wiem bo znam z harcerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Każdy laskę... 20.09.02, 10:15 oxycort napisał: > aha, to ciucibabka, akurat jest. Wiem bo znam z harcerstwa. Podchody raczej, podchody... Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Każdy laskę... 20.09.02, 10:22 Nene. Mów zaraz, znudziłem się zabawą już. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Każdy laskę... 20.09.02, 10:25 zostales zydem wiecznym tulaczem? z jakim jednosledem, czy aby ma sidecar czy tez wozek boczny Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Każdy laskę... 20.09.02, 10:34 sięgasz gdzie rozum nie sięga? łamiesz czego rozum nie złamie? i wołasz gromko do poezji o skrzydła tonem wymagającym natychmiastowej odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Każdy laskę... 20.09.02, 10:38 Aha, jesteś tym niezwyczajnym człowiekiem. - F.G. Supermanem. Niewyróżniajacym się niczym wsród innych, bogobojnych obywateli. Jednak F.G. Superman (dodam w didaskaliach) ma podwójna osobowość. W nagłym wypadku, w każdej chwili, w każdym miejscu gotów jest stać się.... MECHANIKIEM ROWEROWYM ! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:35 To znaczy, ze zgadlem z tym urlopem a teraz chcialbys sinusoidke zaczac ? na przyklad od TEGO postu ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:36 poloze cegłę dla przykłądu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:37 ups. weszlam w cudze słowo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:39 aha moglbys sie zrehabilittowac rozmiekczajac stanowisko w wiadomej sprawie :) (naprawilam trochę tę budowlę?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:39 hehe zepsulam ja do konca. kurdebele :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:41 Nie szkodzi. To niech zostanie juz ten dlugi tytul... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:43 a co do negocjacji to nieugiety pozostane. dla twojego dobra to czynie i chwaly, Aniele B. oddanypogrob Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:45 jednak latwiej jestsie wic w nocy, nie uwazasz ? To jak ? na zmiane snujemy czy kazdy swojej pilnuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:49 wazny miedzynarodowy telefon mialam stad moja cwhilowa bezczynnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:01 No to ja tu zaczne przygotowanie do skretu w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:06 na moich terningach z tenisa trener zawsze wrzeszczał na mnie podekscytowany: "jaskółka w lewo, w lewo rakietą machnij! w lewo mówię!!! czerwona sznurówka!!!" z melancholią to wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:05 Niech sie sinus plazowy prezy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:09 troche krzywo, ale jest ... ziri, czy to jest miejsce na snucie wspomnien ? ;oDDDD tak tyko sie pytam ;oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:10 to tylko sinusy się snuje? Z. chętnie się dokształcająca Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:10 Znaczy wspomnienia fajne, ale mozna by je wstawic na przyklad TU. ;oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:11 ... a nie tak z prawej ruszac ... "Kto tam ciagle rusza z prawej ?" Lewa! Lewa! Lewa!" ;oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:15 Pomylka byla. Tu jest koniec. uffff.... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:13 Tu. Koniec. punkt-szlus. Ufff. ciezko bylo. W nocy latwiej troche ..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 10:38 to byla mała sinusoida przedswtepna Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: sinus 3 20.09.02, 10:51 wiem, że Wam szlaczek psuję, alle nic a nic się w tych Waszych wężowych tańcach nie wyznaję Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sinus 3 20.09.02, 10:57 aha i prawostronnie gibka jestes i wyelastyczniona co gołym dostrzegam okiem, bez binokla nawet Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sinus 3 20.09.02, 10:58 w odpowiednim momencie kiedy ukąszenie w mózg poczujesz heglowskie wygniesz się w kierunku przeciwnym zaczynając lewą marsz a potem będzie zgórki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri sinus 3 i pół 20.09.02, 10:58 uhm, obawiam się, że to jednak skolioza przeze mnie przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:46 No dobra - wyrzucę to z siebie: awansowałem jednocześnie zmieniając departament! Teraz więcej pracy czeka mnie w terenie co bardziej pasuje do mojej beatnikowskiej natury... I z tego się cieszę... Za to kontakty z plażą będą od przyszłego tygodnia raczej incydentalne - nad czym trochę ubolewam... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:48 fiu, fiu... no to gratulacje;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:48 No to gratuluje szczerze. Ale chyba juz nie bede sie tu wic z Aniela... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:51 aha nie mysl ze Ci zawiszczę :) szczerze sie sumiecham nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:52 to koniecznie trzeba uczcic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:53 tak tak nowy prezes stawia kolejkę! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:00 ellen napisała: > tak tak nowy prezes stawia kolejkę! Przeceniacie mnie... W tej firmie prezesi pełnią funkcję dożywotnio - "familiada", ale nie mogę narzekać... A kolejkę właśnie rozSTAWIAM - niemiecką PIKO... Dostałem dzień wolnego i odkurzam stare fascynacje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:54 aha to swietny pretekst jest zeby po gold tekilę siegnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:59 hyhy dawno nic nie swietowalismy - trzeba sobie przypomniec bo wyjdziemy z wprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:58 Ja tu tylko wyablam zakrzywienie krzywej Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:54 baloo1 napisał: > No to gratuluje szczerze. Ale chyba juz nie bede sie tu wic z Aniela... Dzięki! Wijcie się, wijcie - a ja sobie popatrzę... Lubię patrzeć...*-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 10:59 A tu koncowy odcinek funkcji ustawiam. Mala ta sinusoidka, ale tez niebrzydka. ;oD Niech nam zyje Prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:00 Uuuuu... Powiało hajlajfem i zapaszkiem onucy z wysokiej stopy życiowej. Kariera... Zapach ekskluzywnych perfum, eleganckie limuzyny, szykowne kobiety... Widzę, że przebierasz w departamentach jak w ulęgałkach. Wysyłaj nam czasem pocztówki znad krawędzi, niczym wój Mat z podróźy. (mogą być obleczone w puste koperty - koniecznie z brandmarkowej papeterii z limitowenej serii "limited edition"). -- ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:04 aha mi wysylaj raczej cenne drobiazgi niezobowiazujace. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:09 yhy, drobiazgi w gustownych welurowych puzderkach z atłasową wyściólką, najlepiej bez okazji, wręczane ot tak - nienachalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:24 Oxy, odzywa się Twoja kobieca natura znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:55 oxycort napisał: > yhy, drobiazgi w gustownych welurowych puzderkach z atłasową wyściólką, > najlepiej bez okazji, wręczane ot tak - nienachalnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:20 oxycort napisał: > Uuuuu... Powiało hajlajfem i zapaszkiem onucy z wysokiej stopy życiowej. > Kariera... Zapach ekskluzywnych perfum, eleganckie limuzyny, szykowne > kobiety... Widzę, że przebierasz w departamentach jak w ulęgałkach. > Wysyłaj nam czasem pocztówki znad krawędzi, niczym wój Mat z podróźy. (mogą >być obleczone w puste koperty - koniecznie z brandmarkowej papeterii z >limitowenej serii "limited edition"). Pozory mylą - na tym stanowisku spokojnie mogę jeszcze frywolnie podłubać w nozdrzach... Kapitalistyczna etykieta i wielkopańskie maniery w dalszym ciągu pozostają mi obce... Widokówki dalej będą się odbijać w krzywym zwierciadle, a od szykownych kobiet chyba zawsze będę wolał białogłowy o harcerskich inklinacjach... *-) Dzięki za dobre słowa! Świat na szczęście się nie zawalił - nie ścigam się jeszcze ze szczurami... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:22 > > Dzięki za dobre słowa! Świat na szczęście się nie zawalił - nie ścigam się > jeszcze ze szczurami... *-) uważaj zwlaszcza na rondach i zakretach historii Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 11:44 Eeeeee. To co to w ogóle za awans jest?!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Rozszyfrowanie Enigmy... 20.09.02, 13:37 ugugunana napisał: > > No dobra - wyrzucę to z siebie: awansowałem jednocześnie zmieniając > departament! Teraz więcej pracy czeka mnie w terenie co bardziej pasuje do > mojej beatnikowskiej natury... I z tego się cieszę... Za to kontakty z plażą > będą od przyszłego tygodnia raczej incydentalne - nad czym trochę ubolewam... > > PZDR ach tak...no moja noga Pana Boga w inny but obuta jednak...chociaż jak tak się dobrze zastanowię ...to ta zmiana departamentu w pewnym sensie do mnie też pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 11:51 Dziekuje Ci, Anielo, za ten boski pieprzyk sindikra£fordowy. Jestes Aniolem. Tu Ci dziekuje, zeby pieprzyk ow uszedl calo, jak piesn... reko-cmok skladam na Twej dloni B. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:08 aha nic nie mowie bo siedzę tylko i pachnę akurat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:11 Czy to zapach gorzkich migdalow czy palonej trawy ? B. zakichany na umor i z nosem jak boja. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:14 opary cyjanku - tak to było i nawet pobysk miało złoty Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:16 nene to smuzka ekskluzywnych perfum ciągnie się za mną Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:21 Na wojne z kims wyruszasz, Aniele ? Aby pognebic tego kogos i na karku mu postawic stopke w szpilkowy pantofelek uzbrojona ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:26 nene trenuję raczej przed jutrzejszym lotem siedmioipolminutowym. starty i lądowania trenuję. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:28 Adorujecie się może przypadkiem nawzajem Ty i Ańela? Bo nie wiem w jaki grymas usta ułożyć mam? (Tak na wszelki wypadek wzgardliwie wydmę je: pfffffff) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:31 Brzek miedzi kotlowej slysze z ust Twych niezasznurowanych niewiedziecczemu, Oxy. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:29 eeech ... cala nadzieja w tych materialch audio-video. B. zdeprymowany nagle. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:30 ech gdybym ci ja mial skrzydelka jak gasior ... ;oD B. usmiechajacy sie juz z powrotem przez lzy Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 12:33 Słusznie Baloo prawsz. Też bym się napił... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:09 tenwątek z daleka juz czuć alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:12 ee. gasior jeszcze sie nie przechylil ;oD Na razie sobie gawedzimy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:20 aha a ten zapach palonej trawy dawno scietej? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:24 u mnie się roznosi zapach głów ścinanych całkiem niedawno ścinanych dodam, pod linijkę nawet ładnie to wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:26 aha w bliskim szafotu sąsiedztwie przebywasz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:30 a nie - to tacy co o wolnośc, równość i jeszcze braterstwo walczą z poswięceniem wielkim Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:31 A moze nowa znajomosc zawarlas ? Z jakims bogobojnym a wielkim Litwinem o slodkim sporzeniu modrych oczat ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:35 nene litwinowi obojetne Równość i Braterstwo były Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:37 No nie wiem. Bratal sie on wszak z roznymi takimi, a Wielki Wyrownywacz w jego raczetach wielce skuteczny byl. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:39 a poza tym Litwin po sobie tak ładnie nie sprzątał Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:45 To ja juz nie wiem. Wizyta ducha Robespierre'a ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:48 aha albo Dantona przyobleczonego w skore depardię Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:52 i z reka Charlotte Corday wystajaca ledwo zza kadru ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Enigmatyczny komunikat... 20.09.02, 13:59 aha a moze to jaskółcze slrzydło? Odpowiedz Link Zgłoś