Dodaj do ulubionych

Zdyszana....

09.10.02, 12:30
Do Was przybiegłam, kolanówki całkiem opadły, witam.
Chciałam Wam tylko serniczka podrzucić i uciekam zanim utonę pod masą
dokumentów.
Buziaki dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Zdyszana.... 09.10.02, 12:31
      aha nie przyszlas czasem zbierac podpisow?
      ani rozmawiac nie przyszlas?
      • norma_jean Re: Zdyszana.... 09.10.02, 12:35
        No wiesz jakbym chciała :)
        A podpisy to pod czym???
        Lecę jeszcze tylko do jednego fajnego klubu się zapisać i byyyyeeee!!!
        Może jutro będzie lepiej :))
    • iw1 Re: Zdyszana.... 09.10.02, 12:34
      chciałam Cię poznać, cześć
      • norma_jean Hej Iw :)) 09.10.02, 12:36
        Dziś tylko przelotnie macham łapką, ale spotkamy się niebawem :))
      • aniela_ Re: Zdyszana.... 09.10.02, 12:37
        hyhyhy nie Ty jedna ;)
        • norma_jean Zmiana wersji :) 09.10.02, 13:09
          Właśnie doszły mnie słuchy że mam luz :)) Najważniejsza robota dnia odłożona na
          jutro!!! Komu kafki, komu herbatki??
          • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 13:33
            Ja nie odmówię, ale czy jest coś mocniejszego?
            • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 13:40
              No wiesz w pracy???
              • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 13:42
                A co w ogóle jest, taka nalepka jakaś niewyraźna....
                • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 13:54
                  Nie wybrzydzaj! Wczoraj się na Refora kanapki zrujnowałam to na nic lepszego
                  mnie stac nie było!!!
                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 13:59
                    Czy ja mówię, że nie pasuje? Wiedzieć tylko chciałem... No, ale najważniejsze,
                    że jakieś procenty są. Zaraz, zaraz, czy naprawdę są?
                    • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:04
                      Phi!!! I to ile! Przed końcem dniówki pod stół wpadniemy :))
                      • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:06
                        No to nadstawiaj kieliszek... Co ja mówię, szklankę! Nalewam!
                        • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:12
                          Motyla noga nie tak oficjalnie, do jebatki wlej :)))
                          • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:14
                            Tak szlachetny trunek z czymś takim mieszać? Nie ma mowy! A praca jak zając -
                            niech ucieka!
                            • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:19
                              Dobra ale toastów nie podnosimy :))
                              • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:20
                                A już chciałem brudzia zaproponować. Bo my się jeszcze tak dobrze chyba nie
                                znamy...
                                • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:40
                                  Znamy się tylko z widzenia :)
                                  Ale to wiesz co tu za ten filar sie schowajmy coby kerownik nie widział :)
                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:45
                                    A do @%&$> z tym twoim kierownikiem! Jakby co, to ja tu jestem. Nie krępuj się!
                                    Może jeszcze kropelkę?

M. lubiącyupijaćkobiety
                                    • aniela_ Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:50
                                      aha potwierdzam.
                                      ps. normo zeby nie bylo ze nie ostrzegalam ;)
                                      • norma_jean Do A. 09.10.02, 14:55
                                        Anielciu (jeśli moge tak poufale :) a Ty się nie przyłączysz???
                                        • aniela_ Re: Do A. 09.10.02, 16:00
                                          nene z mmpmem nie piję. (z kapralami takoż)
                                          • norma_jean Re: Do A. 09.10.02, 16:03
                                            A dlaczego z nim nie????
                                            • aniela_ Re: Do A. 09.10.02, 16:04
                                              krzywoprzysięga :)
                                              • norma_jean Re: Do A. 09.10.02, 16:07
                                                Miłośc wierność i uczciwość Ci przysięgał?
                                    • norma_jean Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:50
                                      A co tam, lej!
                                      Chluśniem bo uśniem :))
                                      A taki pracowity dzień się zapowiadał..
                                      • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 14:58
                                        No to chlup w ten piękny dziób, jak by powiedział poeta...

Nie sądzisz, że tu jakoś gorąco się zrobiło?
                                        • refor_mator Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 15:01
                                          Cos ruskim samogonem mi tu zaleciało.
                                        • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 15:04
                                          kciuki trzymam życzliwie, drogi emempeem. podkręć klimę, podpowiadam w
                                          didaskaliach.

M. dobrarada
                                          • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 15:13
                                            Misianiu, a Ty nie dołączysz? Pod biurkiem ci u mnie dostatek...
                                            • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 15:19
                                              pozwolisz, że raczej popatrzę z oddali. bardzo mi to odpowiada.
                                              • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 15:20
                                                Nene, nie krępuj się. Już podaję szklaneczkę...
                                                • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 15:46
                                                  czy jesteś może Grekiem, który niesie dary?
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:22
                                                    Nene, Nie Grekiem. Odprawić mnie tak nie można...
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:23
                                                    Jest to przypuszczalnie szczegolnie grozny i podstepny okaz Timeodanaosa.
                                                    On szczegolnie lubuje sie w sciaganiu opasek. Wiem to, bo sie przyznal.
                                                    ;oD
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:26
                                                    Tak czułam, Baloo, więc ja na wszelki wypadek Etdonaferentes.
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:28
                                                    I bardzo slusznie. I jeszcze cavecanem , nie zapomnij ;oD
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:27
                                                    Okaz czego?

M. stanowczonieGrek
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:29
                                                    Przeciez mowie wyraznie : Timeodanaosa. ;oD
                                                    i nie udawaj nie-Greka ;oD
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:30
                                                    Okaz Greka niosącego dary. podpytaj Tiresiasa, bo mi jakoś niesporo tłumaczyć.
                                                    Tire się wypiera podobieństwa do Laokoona, ale powinien go i jego proroctwa
                                                    znać z widzenia (że się tak wyrażę, hyhyhy)
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:33
                                                    I proszę mi tu żadnego ściągania opasek nie zarzucać!

M. ściągajacyinnerzeczy
                                                  • ellen Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:36
                                                    bójsięboga, mmpm!
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:37
                                                    Ściągający oczywiście nie u siebie...
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:43
                                                    mmpm napisał:
                                                    > Ściągający oczywiście nie u siebie...

hehe... stane z boku i popatrze , jak brniesz ;oD
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:46
                                                    Podpuszczasz mnie?

M. z nagła bardzo ostrożny
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:49
                                                    nene Baloo z ciekawości zagaił, pewno interesuje go co i komu ściągasz zamiast
                                                    opaski. wiesz, emempeem, człowiek uczy się całe życie...

M. również zaciekawiona
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:50
                                                    Nie. Naprawde nie.

Sam brniesz ;o)
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:56
                                                    Nie zobaczycie więcej ode mnie w tym miejscu ani słowa.

:-&&&
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:58
                                                    O! niczego np. mi albo Baloo nie ściągniesz? (hyhyhy)

M. zaskoczona
                                                  • baloo1 Misiania 09.10.02, 17:01
                                                    Pytanko mam : czy Ty nie jestes aby moim drugim alterego ?
                                                    Czy to po prostu zbieznosc niedzwiedzich charakterow ?
                                                    ;oD
                                                  • misiania Re: Misiania 09.10.02, 17:02
                                                    Empatia mi dali na drugie imię :))
                                                  • baloo1 Re: Misiania 09.10.02, 17:05
                                                    I chyba Telepatia na drugie ;oD
                                                  • baloo1 Re: Misiania 09.10.02, 17:06
                                                    mialo byc : na trzecie ;oD
                                                  • misiania Re: Misiania 09.10.02, 17:08
                                                    aha, z bierzmowania :)
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 17:03
                                                    Widzę, że żałujesz, ale nie dzisiaj... ;-)
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 17:09
                                                    no dobra, emempeem, już nie ściągasz na siebie mojej uwagi, skoro nie chcesz ;))
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 17:11
                                                    :-PPP
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:59
                                                    Nie zlosc sie, emempeemie. Ale juz nic nie zdejmuj ;oD

B. zyczliwyjakniewiemco
                                                  • baloo1 Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:39
                                                    Misianiu, kawa Ci sie wylala na lawe.
                                                    ;oD
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 16:43
                                                    a delikatną i ostrożną chciałam być jak rzadko kiedy bywam...
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 17:27
                                                    Wrobiliście mnie tutaj, a ja Wam tego nie zapomnę...

M. wyjątkowo pamiętliwy
                                                  • misiania Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 17:29
                                                    aha, możesz założyć pamiętniczek na forum. to sprawdzona metoda, zapewniam
                                                    Cię :))
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 17:37
                                                    Wpiszę was na listę moich 100 osób, którzy mi się narazili, i których
                                                    powinienem pozbyć się w pierwszej kolejności...
                                                  • mmpm Re: Zmiana wersji :) 09.10.02, 18:23
                                                    Oops, po sprawdzeniu okazało się, że nie mieścicie się nawet w pierwszej 300-
                                                    tce. Chyba będę musiał zrobić nowe listy... Albo przyśpieszyć eliminację...
    • ellen Re: Zdyszana.... 09.10.02, 15:16
      podobno sernik tu był, dzie on?
      • norma_jean Ellen :) 09.10.02, 15:34
        Serniczek podaję natychmiast!
        Kafki?
        • ellen Re: Ellen :) 09.10.02, 15:38
          o tak, kochana, poproszę :-) Podwójny serniczek i potrójną kafkę, jeśli można.

E. znająca umiar.
        • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 15:39
          Byle nie Proces...
          • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 15:46
            Komu balonik?

Tu antyalkoholowa służba plażowa.
            • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 15:51
              Ja dziś nie prowadzę :)
              Ellen, może dokładki i dolewki?
              • ellen Re: Ellen :) 09.10.02, 16:03
                a sałatka jarzynowa jest? i grzybki w occie?
                • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 16:04
                  I sliedziki tyż :))
                  • ellen Re: Ellen :) 09.10.02, 16:12
                    normo, naprawdę się spisałaś! Można wyjść na balkon i zapalić?
                  • westin Re: Ellen :) 09.10.02, 16:15
                    a znajdzie się i dla mnie kawałek serniczka?:)))
                    • ellen Re: Ellen :) 09.10.02, 16:19
                      wszystkie kawałki ponadgryzałam, więc jeśli się nie brzydzisz, westin, to
                      proszę bardzo.
                      • westin Re: Ellen :) 09.10.02, 16:20
                        wszystkie??? i nawet jednego malutkiego nienadgryzionegozębemellen nie ma?
                        • baloo1 Re: Ellen :) 09.10.02, 16:26
                          To nie tak. Nalezy powiedziec : "A ja bym z rak Wacpanny i szpinak przyjal".
                          I od razu na stole lezy swiezutki i caly sernik, wyciagniety niewiadomoskad ;oD
                          • westin Re: Ellen :) 09.10.02, 16:32
                            Dzięki za radę, ale musiałbym zmienić produkt, bo szpinaku to nawet z rąk
                            anielskiej A. bym nie przyjął:)
                            • baloo1 Re: Ellen :) 09.10.02, 16:47
                              Nie chodzi o przyjmowanie, tylko o gadale.. przeciez po takim tekscie zadna
                              rasowa kobieta nie podalaby Ci szpinaku. Boj sie Boga !
                              A produkt musi byc wlasnie wystarczajaco obrzydliwy, zeby bohatersko i po mesku
                              to zabrzmialo. I po dzentelmensku.
                              • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 16:49
                                Baloo ma rację. Ja takie bohaterstwo wykazuję co dnia.
                                • baloo1 Re: Ellen :) 09.10.02, 16:57
                                  refor_mator napisał:
                                  > Baloo ma rację. Ja takie bohaterstwo wykazuję co dnia.

Ale nie posuwasz sie chyba az do jedzenia szpinaku ?

B. przerazony
                                  • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 17:04
                                    Szpinak, to ja nawet lubię. Zwłaszcza z czosneczkiem i jajeczkiem.
                                    Problem w tym nie co się jada, ale jak to jest zrobione.

Co z tego, ze masz super polędwiczkę, skoro przypomina ona kawałek węgla.
                                    A wołowinka, to prawie jak żywa (taka twarda).

Szpinak przy tym to rarytas
                    • baloo1 Re: Ellen :) 09.10.02, 16:20
                      No to moze i ja sie skusze na serniczek z dzwonkiem sledzia na.
                      To nie moze byc niedobre.
                      :o?
                      • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 16:22
                        Baloo, porcja dla Ciebie proszę, z dodatkową cebulką :)
                        Westin w lodówce uchowałam dla Ciebie nietknięty świżutki serniczek, bierz :)
                        Ellen przecież nie będziesz marzła na balkonie, pal!
                        • westin Re: Ellen :) 09.10.02, 16:24
                          Wielkie dzięki NJ:D)))
                          • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 16:26
                            Cos mocniejszego może?
                            • westin Re: Ellen :) 09.10.02, 16:29
                              a co jest jescze gdzieś barek? W lodówce był tylko serniczek:)
                              • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 16:31
                                No jak to? Pod stołem kamuflujemy :)
                                • westin Re: Ellen :) 09.10.02, 16:38
                                  No:)))
                      • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 16:23
                        Klimatyzację podkręcam...
                        • _tequila_ Re: Ellen :) 09.10.02, 16:31
                          uprasza sie o podwyzszenie temperatury - koc elektryczny juz nie wystarcza, a
                          szkoda szkliwa na szczekajacych zebach...
                          • misiania Re: Ellen :) 09.10.02, 16:32
                            Tekila :)))
                            • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 16:35
                              Panie może gołąbek rozgrzeje, a spod swego biurka zapasy wyciągam... Jakiś
                              Martell V.S., jakiś Jim Beam...
                              • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 16:41
                                A ja myślę "co za gołąb??" Jeszcze mi nomenklatura obca jest, ale pojęłam :))
                            • _tequila_ Re: Ellen :) 09.10.02, 16:36
                              cze Misianiu - naprodukowaliscie tyle ze czuje sie jak rozbitek, ktory
                              wyladowal na obcej wyspie...
                              • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 16:37
                                Coś towarzych z koncem dnia sie rozbawiło
                                • _tequila_ Re: Ellen :) 09.10.02, 16:39
                                  heh wpadlam na koniec imprezy... czyzby wszyscy juz nie byli w stanie ?
                                  • misiania Re: Ellen :) 09.10.02, 16:41
                                    ja nie wskazuję na nic, gdyby ktoś pytał
                              • misiania Re: Ellen :) 09.10.02, 16:39
                                coś ty! czuj się jak na własnej wyspie. np. wyspie Langerhansa, która wbrew
                                nazwie do ciebie wszak należy.
                                • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 16:41
                                  Ja jeszcze jestem w stanie
                                  • _tequila_ Re: Ellen :) 09.10.02, 16:44
                                    a ten stan wskazuje na cos w przeciwienstwie do Misiani?
                                    • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 16:45
                                      Stan na nic nie wskazuje. Ja tu przychodzę z balonikami. ale wszyscy mnie
                                      ignorują.
                                      • _tequila_ Re: Ellen :) 09.10.02, 16:52
                                        a ja mam szpileczki do kompletu
                                  • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 16:45
                                    Wstań, unieś głowę...
                                    • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 16:46
                                      Nikt nie chce dmuchać
                                    • ellen Re: Ellen :) 09.10.02, 16:47
                                      to tak dla równowagi mmpm? Na jednej odnodze wątku unosisz, na innej opuszczasz?
                                      • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:00
                                        Niech unoszą ci, którzy są jeszcze w stanie...
                                        • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:10
                                          Ja jestem w stanie :))
                                          • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:13
                                            No, wreszcie zostaliśmy sami. Prawie, bo Baloo z Misianią obściskują się w
                                            innym kącie. Co proponujesz?
                                            • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:16
                                              No nie będziemy za ich przykładem się obściskiwać, bo wiesz... na pierwszym
                                              spotkaniu :)))
                                              • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:18
                                                Uznajmy może wobecc tego spotkanie to za skończone i przejdźmy od razu do
                                                drugiego.
                                                • misiania Re: Ellen :) 09.10.02, 17:26
                                                  cisza zapadła, więc podpowiadam: więcej wina albo ogrzewanie na full, wiem to z
                                                  cudzego doświadczenia.

M. z ubocza podszeptująca
                                                  • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:31
                                                    Już się z Baloo nie adorujecie?
                                                  • misiania Re: Ellen :) 09.10.02, 17:44
                                                    mamy podzielną uwagę :)
                                            • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 17:16
                                              Mmpm, że tak sie wyrażę. Norma jest juz zajęta przez pewnego silnego i
                                              przystojnego bruneta.
                                              • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:17
                                                Tzn. przez kogo?

M. ciekawy
                                                • refor_mator Mmpm 09.10.02, 17:25
                                                  Domyśl się.

Na razie masz tu balonik i dmuchnij.
                                                  Tylko nie za mocno. Jednostajnym dmuchem, przez około 5 sekund.
                                                  • norma_jean Re: Mmpm 09.10.02, 17:28
                                                    A Ty Reforku cały dzień się do mnie nie odezwałeś, buuu..
                                                  • mmpm Re: Mmpm 09.10.02, 17:29
                                                    A z której strony?
                                                • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:26
                                                  Oj, no co tu się dzieje :)
                                                  Napijmy się :)
                                                  • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:29
                                                    Tego nie odmówię.:-)
                                                  • refor_mator Norma 09.10.02, 17:32
                                                    Z pijanym nie rozmawiam
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 17:34
                                                    Phi! Żebym ja była pijana do zimę tu spędzimy :)
                                                  • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:32
                                                    No to po maluchu!!!
                                                  • refor_mator Re: Ellen :) 09.10.02, 17:35
                                                    Po maluchu to możesz z MMpm.
                                                  • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:36
                                                    Oj... z nami się nie napijesz?
                                                  • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:39
                                                    Refor to impotent chyba jakiś... Oj, język mi się już plącze... Abstynent
                                                    chciałem oczywiście powiedzieć...
                                                  • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:42
                                                    Abstynent to najwyraźniej ciągle z tym balonikiem biega, a drugiej opcji nie
                                                    sprawdzałam :))
                                                  • mmpm Re: Ellen :) 09.10.02, 17:52
                                                    Podobno w ogole dolnej poiłowy nie ma...

M. plotekwcalenierozsiewający
                                                  • norma_jean Re: Ellen :) 09.10.02, 17:56
                                                    On mnie teraz do domu holuje to może coś podpatrzę..
                                                  • refor_mator Norma 09.10.02, 17:43
                                                    Choć już. Odprowadzę cie do domu

Do Mmpm nawet sie nie odzywam
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 17:49
                                                    Tylko trzymaj mocno bo mi cos nóżki sie plączą.... w podkolanówkach :))
                                                  • refor_mator Re: Norma 09.10.02, 17:52
                                                    Jak to mówią starzy Rosjanie:
                                                    Pij, pij, a bedziesz łatwiejsza, a ja nie będe mógł.

Gdzie mieszkasz? Prosto i w prawo?
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 17:54
                                                    Tam za tym laskiem...
                                                  • mmpm Re: Norma 09.10.02, 17:55
                                                    No nie, ja ją upiłem, a ty chcesz wykorzystać? Niedoczekanie!
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 17:58
                                                    Sie zobaczy czy ja, grzeczna Niunia wykorzystać się dam....
                                                  • refor_mator Re: Norma 09.10.02, 17:59
                                                    No, to teraz do użeczka i spać. Ściągaj tylko butki.

Tu ci stawiam kubełek z wodą. Rano będzie jak znalazł.
                                                    Spać teraz.
                                                    Co?

Nie, nie ma już alkoholu.
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 18:01
                                                    A buzi na dobranoc to dzieeee????
                                                    I poczytać...albo co...
                                                  • refor_mator Re: Norma 09.10.02, 18:04
                                                    Spać !!!
                                                    Buty, ściagaj.

Buty tylko, mówię !!!!
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 18:08
                                                    No co, no co!!
                                                    Przecież mundurek mi się pogniecie i w czym do szkółki (niedzielnej hi hi hi)
                                                    pójdę??
                                                  • mmpm Re: Norma 09.10.02, 18:07
                                                    :***
                                                  • mmpm Re: Norma 09.10.02, 18:03
                                                    No tak, imp..., tego no, abstynent...
                                                  • norma_jean Re: Norma 09.10.02, 18:05
                                                    Gentelman! Nie wykorzystuje sytuacji :)
                                                  • mmpm Re: Norma 09.10.02, 18:08
                                                    Ja dżentelmenem nie jestem. Posiadam za to inne zalety...
                                                  • norma_jean Papatki, **** 09.10.02, 18:10
                                                    I do jutra :)))
                                                    Bedę się przekonywać o zaletach wszelkich wszystkich :)
                                                  • refor_mator Re: Norma 09.10.02, 18:09
                                                    No to jak już się rozdziałaś, to powiedz, gdzie masz piżamkę.

Co?

Nie, nie bede cie kąpał. Wykąpiesz się juz jutro sama.
                                                    Zakładaj ten szlafrok.
                                                    I lulu.
                                                    Do jutra.
                                                  • baloo1 Re: Norma 10.10.02, 01:31
                                                    Refor, jestem pod wrazeniem.
                                                    Okazales sie byc jak matka, ojciec i dowodca kompanii naraz. Jestem z Ciebie
                                                    dumny. Naprawde ;oD
                                                    Aha. nie bylo w powazszym tonu zaczepnego. Ani nawet zaczepno-obronnego ;oD
                                                  • refor_mator Re: Norma 10.10.02, 09:57
                                                    A co myślałeś, Baloo, że jestem jak ten Mmpm, co mysli tylko, jak spić
                                                    niewiastę i ją potem wykorzystać? Gentelmanem jestem.
                                                    Poza tym, jak niewiasta jest ze mną, to musi być swiadoma. Bo inaczej to jest
                                                    prawie nekrofilia.

Normo - jak główka?
                                                  • norma_jean Re: Norma 10.10.02, 10:02
                                                    Dziń dybry :))
                                                    Główka trochu boli, może masaż???
                                                  • refor_mator Re: Norma 10.10.02, 10:07
                                                    Masaż nic nie pomoze, ktoś tu proponował Alkaseltzer.

Mogę dac ci soku z cytryny. Tylko nie pij kawy, bo to powoduje efekty
                                                    wzmagające.
                                                  • aniela_ Re: Norma 10.10.02, 10:16
                                                    aha i bronciepanieboze w strone slonca nie idz.
                                                  • mmpm Re: Norma 10.10.02, 10:21
                                                    Czy ktoś tu wczoraj w trakcie odprowadzania nie zgubił jakiejś kolanówki?

M. uczciwy znalazca
                                                  • misiania Re: Norma 10.10.02, 10:22
                                                    łączę się z Tobą, Anielo, w postrzeganiu świata dzisiaj.
                                                  • norma_jean Re: Norma 10.10.02, 10:22
                                                    Ok to może mi ktoś Alkaseltzer załatwić???
                                                  • refor_mator Re: Norma 10.10.02, 10:26
                                                    Proszę tu jesr tabletka, rozpuść ją w soku po kiszonej kapuście.
                                                    I nie zbliżaj się dzis do Mmpm-a.
                                                    Zresztą jak go zobaczę koło ciebie, to spuszczę swoje psy.
                                                  • mmpm Re: Norma 10.10.02, 10:32
                                                    O, Refor, a więc to twoje pudelki?
                                                  • refor_mator Re: Norma 10.10.02, 10:37
                                                    Te pudelki to tylko maskotki.

Bari !!!! Killer !!! Szczęki !!!! fiu fiu Chodźcie tu. Brać go !!!!

Wow Wow hau hau Wrrrrrr
                                                  • mmpm Re: Norma 10.10.02, 10:45
                                                    Mój znajomy Koreańczyk ze Stadionu 10-lecia będzie dzisiaj bardzo zadowolony!
                                                    Tyle dobrego jedzenia... Tylko jak ja mu dostarczę tych osiem kawałków psinki?
                                                  • refor_mator Re: Norma 10.10.02, 10:54
                                                    To twoja ręka i noga. Pieski !!! Zostawcie już pana. Połóz tą rękę Killer, to
                                                    też zostaw - to się da jeszcze przyszyć, choc nie będzie juz funkcjonować.

A do Normy, to mozesz zblizyć sie tylko na odległość 100 metrów.
                                                    Jak chcesz kogos rozpijać, to masz swoich kolesiów ze stadionu.
                                                    Porządne i nieletnie niewiasty zostaw w spokoju.
                                                  • mmpm Re: Norma 10.10.02, 11:06
                                                    Członki moje wszystkie w jak najlepszym porządku, czego nie można powiedzieć
                                                    twoich ex-pieskach...
                                                    Pił będę z kim zechcę (ciebie i tak nie zaproszę). No, już się zbliżyłem, i co
                                                    mi zrobisz?
                                                  • robert_c mmpm 10.10.02, 11:17
                                                    jak znam Refora, to to oznacza wojnę
                                                    wpadleś, bo łon nie odpuści
                                                  • mmpm Re: mmpm 10.10.02, 11:21
                                                    Żeby walczyć, trzeba jeszcze wiedzieć jak i mieć czym...
                                                  • refor_mator Re: mmpm 10.10.02, 11:27
                                                    To oznacza wojnę.
                                                  • mmpm Re: mmpm 10.10.02, 11:31
                                                    ,,I,,
                                                  • norma_jean Reforku :)) 10.10.02, 11:40
                                                    Dziękuję za tableteczkę, drzemnęłam się momencik i już mi lepiej :))
                                                    A może coś bym teraz zjadła? Serwują tu coś dobrego?
                                                  • misiania Re: Reforku :)) 10.10.02, 11:45
                                                    ulubionymi potrawami Refora są:

nereczki koteczki
                                                    zimne nóżki papużki
                                                    miska żurka z Burka

M. podpowiadająca życzliwie i wcale nie żartująca
                                                  • refor_mator Re: Reforku :)) 10.10.02, 11:52
                                                    misiania napisała:

> ulubionymi potrawami Refora są:
                                                    >
                                                    > nereczki koteczki
                                                    > zimne nóżki papużki
                                                    > miska żurka z Burka

sushi z Emusi

a na deser gały co patrzały i kawałek ptysia z Chrissia

Ale to było dawno i nie prawda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka