jagular1 15.10.02, 11:22 Trudno jest znalezc odpowiednie miejsce na forum. Zbyt wielu nieprzyjaznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:23 co masz na myśli pisząc o forum? spotkałeś tu jakiegoś hohonia? Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:27 Szukam miejsca dla siebie i jeszcze nie wiem gdzie bedze mi dobrze. Niektóre fora sa nieprzyjazne i jakos nie mam ochoty tam pisac. Zobaczymy jak jest tutaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:26 Kolejny wygnaniec z towarzyskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:28 Od niedawna próbuje pisac na FT i mam rozne wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:28 Witamy i zapraszamy. Tu żółci nikt nie wylewa. Nawet nie mamy oślej ławki. Kochamy sie wszyscy i miłujemy. Zyjemy w prawdziwej komunie. Zostań z nami, zostań z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:32 Witam reformatora:). Widziałem wpisy na FT. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:40 jagular1 napisał: > Witam reformatora:). Widziałem wpisy na FT. Ciiiii... sza... Nawet mi nie przypominaj. Błądzić jest rzeczą ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:50 My pamietamy, Refor, pamiętamy... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:56 Dyskusje sa zbedne. Kazdy broni swego. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:28 dajmy mu zobaczyć jak jest tutaj - bez pytań, bez ocen - pełna, bezwarunkowa akceptacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:31 A może kol. Jagukar powinien sie przedstawić. Jesteś facetem, czy facetką? Jesteś zabawny/a? Lubisz sie śmiać? Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:29 (zapomniałam dodać) ..czyli kwintesencja plażowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:36 Dzien dobry mowie panu Jagularowi Pierwszemu. To tak na dobry poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:38 Aha - jak słusznie zauważyłeś, jest to pokrewna nam dusza takzwana jedynkowa, Baloo. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:38 Witam Baloo:). Troche ludzi tu pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:46 a nawet trochę więcej. Iw, a czy ja mogę zadać panu jedno pytanie? jedno, jedyne. proooszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:46 Klub jedynek sie zebtał. Jagular - z Baloo raczej sie nie zadawaj. Bo on bardzo interesowny jest. W dodatku fałszywy. Najlepiej zaprzyjaźnij się z Anielą. Możesz to łatwo zrobić, jak będziesz pisał do niej po włosku i najlepiej powiesz coś o jej urodzie i inteligencji i zaszeleścisz banknotem 1000 dolarowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:53 Włoskiego nie znam:(. Skąd Aniela pochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:54 z piany. zupełnie poważnie to mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:04 z morskiej piany, wyjaśniam dokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:10 nene, real nie ma tu pozycji dominującej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Yyyyyy?... 15.10.02, 12:15 ... powiedziała M., nieco zaskoczona. M. nieco zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Przyznam Ci sie 15.10.02, 12:17 Zawsze miałem słabosc do imienia Ania:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Przyznam Ci sie 15.10.02, 14:08 aha, emempeem, czujną będę i ostrożną, jako że odpowiedniej beczki jeszcze nawet nie napełnili solą. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:56 nieładnie refor że tak od razu ustawiasz wszystkich gośc jagular powinien sam sobie wyrobić opinię, nie? a aniela ci pokaże, jak wróci, zobaczysz, już ona to potrafi, pyzatek zakazany Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:59 Boje rózne toczyłem to prawda. Najchetniej lubie walczyc z ładnymi dziewczynami. Sa nieraz przynajmniej jakies nagrody:) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:56 Z tym Baloo, to żart oczywiście. Fałszywy i interesowny drań z niego. Ale takich to wszyscy kochają. Tak w ogóle, to wszyscy tu sa fajni. Przystań do nas Jagu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:02 Refor, czy Ty się aby na pewno dobrze czujesz? Z nagłym niepokojem to mówię. może Ci ziółek zaparzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:05 A kiedyś Refor czuł się dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:06 Lekarz powiedział, że mam anemię. Za ziółka dziękuję, wolę łyk świeżej krwi. Lady, by zwabic jagulara w nasze sidła trzeba nieco wody polać, co nie? ;-)= Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:06 Niedługo na plazy "futrzaste " nicki będą miały przewagę : dwa misie,wilk, jagular, Ziri to chyba jednak pierzasta kategoria niż futrzasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:08 Włascieiw jestem czarna puma Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:10 Czarna pantera jest kobieta, ja nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:14 Musze troche was poznac. jeszcze sie gubie w nikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:18 Stałych bywalców nie jest tutaj aż tak wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:23 Pożyjemy zobaczymy, że tak zacytuję... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:24 Tez tak mysle. Długo jestes na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:26 Nie za osobiste pytanie? Na tyle się jeszcze nie znamy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:19 Nie ma problemu. Własciwie co za różnica:). Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:53 Powiesz mi cos o stałych bywalcach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:57 Chcesz, żebym Ci parę plotek szepnął na ucho? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:38 Panie już Ci Refor przedstawił, choć nie wszystkie i może zbyt pokrótce, część z nich zbyt krytycznie i niepochlebnie oceniając. Panów sam poznasz, jeśli tu zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:59 nic mi nie przedstawił. praktycznie nic o was nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:02 nie martw się. po owocach naszych poznasz nas. a my ciebie po twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:07 Ważne, byś w pierwszej kolejności nick żeński od męskiego (i nijakiego-Refor) odróżnił, a potem to już samo pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:12 Powoli dojde kto kim jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:09 Nie martwie sie. wyglada na to ze dłuzej tu zawitam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:08 Wilk chyba wrócił, skąd przyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:15 Czy mowa o Szarym wilku? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:24 widziałem szarego wilka na forum muzyka został na plaży bardzo dobrze przyjęty, machnął ogonem i tyle go widzieli ale wilk jak to wilk, musi walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:44 aha - i znalazłeś swoje miejsce na plaży? na czyim leżaku? Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:55 Mam nadzieje ze znalazłem:). Dla mnie lato powinno trwac cały rok. Bardzo lubie upały i cieknacy pot po plecach, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:59 Czyli na drugim końcu skali termicznych zamiłowań z Mmpm-em się znalazłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:14 No przecież uwielbiam lato! A swoją drogą, gdy na chwilę musiałem wyskoczyć na miasto i nie założyłem kurtki, niektórzy dziwnie się patrzyli...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:17 Bardzo lubie pływac w ciepłej wodzie, chodzic rozebrany do pasa. gdzie to lato? Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:21 do pasa? napewno widziałeś karteczkę, że dekarza poszukujemy wykwalifikowanego - zostaw swoje CV, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:15 Dekarzem nie jestem. Zdziwiłas sie ze do pasa?. Moze byc od pasa w dół:) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczów 15.10.02, 14:24 Bo gubisz sie jeszcze. Alfabetycznie niewiasty: Aniela - nieziemska istota zrodzona z morskiej piany. Lubi dekarzy, j. włoski, szelest pieniędzy i blask brylantów. Ma cięty język i dobre riposty. Basia - przemiła osoba, aczkolwiek ostatnio rzadko tu bywa. Niezwykle inteligentna i dowcipna. Jej teksty często idą w druku na Plaży gazetowej. Emusia - przemiła małolata z gimnazjum. Dla niej serca męskiej części plaży biją w rytmie techno. Ellen - fajnie się z nią pitoli. Dobry druch od pierwszego postu. Istota - niesamowita istota, ale nieczęsto się udziela. Iw1 - ją juz znasz, bo z klubu jedynek. Blondyna - ma problemy z telefonem komurkowym. Super dziewucha. Kiciaf - przesympatyczna. Ma słabość do Alberta. Teraz trochę nieobecna. Maga34 - ma problemy z pamięcią. Nie może przypomnieć sobie tytułu ulubionego horroru. Misiania - tez ją znasz, dobra kumpelka, często ma problemy natury damsko- męskiej. Bardzo fajna. Norma_Jean - to moja miłość. Więc od niej z daleka, bo będę gryzł. The_ladybird - nasza biedroneczka kochana. Wszyscy ją kochamy. Tequila - smakowita. Uderza do głowy. ******************************************************** O facetach nie ma co pisać. To same egocentryki i nudziarze. Jak spotkasz jakieś wypowiedzi szowinistyczne lub skrajnie wazeliniarskie, to się nie zdziwiw Do tego to same pierdoły ze zboczona psychiką. To właściwie samie zbiegi z Tworek. To w większości sami dewianci o skłonnościach sado-maso. Po za jednym. Reformator to przemiły, dowcipny, delikatny plażowicz o miłej powierzchowności i niebywałej inteligencji. Wszystkie dziewczyny za nim szaleją. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:35 Taa jeszcze jest Ziri. Jakem mógł zapomnieć Ziri - nimfomanka, co koniecznie chce mnie zobaczyć od pasa w dół. Sam nie wiem czemu. Jeszcze jakaś, bo juz się zgubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:37 jeszcze jest Norma, podpowiadam życzliwie. M. życzliwa jak to zwykle ona. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:39 Norma juz była. Podpowiadam życzliwie podsuwając okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:45 Z pań są jeszcze E.Silver, ja.ty i Viki2lav. Ukłony dla nich. Chyba o nikim nie zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:47 i Istota :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:48 Już była wymieniona!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:55 E.silver - srebrnousta, fantastyczna, często częstuje kawą rano. Ja.ty - dwa w jednym, taki misz i masz, Flip i Flap. Viki2(3)lav - włoszka, co nie może zmusić narzeczonego do ożenku. Jescze kogos pominąłem? Aaaaaaha Anka_33 - nieobecna od pół roku i dzis jak zjawa sie pojawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:51 Wymieniam alfabetycznie osoby brzydszej płci: Baloo Chris_45 Ignatz Kicior99 MMPM (o, to ja!) Oxycort Piotr_c, zwany też Opoką Rigel Tato! Timit Tiresias Westin Kogo brakuje, niech podniesie rękę. I nie mam tu na myśli Refora. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:57 Brakuje niejakiego mmpm. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:02 Podwójnym wężykiem siebie podkreśliłem, a ten z białą laską nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:34 Refor, zwany też przez mu niechętnych Matołem - enfant terrible tej plaży, lubi prowokować i zaczepiać. Właściwie nikt go tu nie lubi, ale leżak swój zasiekami otoczył i twardo siedzi. Podejrzewany o wielonickowość. Niepotwierdzone plotki mówią, jakoby w dolnej części ciała coś niecoś mu brakowało. Najlepiej nie zwracać na niego uwagi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:37 Mmpm, to oznacza wojnę. Ale my chyba juz jestesmy na wojennej scieżce. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:47 Tak? A w którym to miejscu napisałem nieprawdę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:53 aha, biorę kubełek popkornu i zasiadam wygodnie w pierwszym rzędzie. liczę, że walka będzie emocjonująca. Dziewczęta, zapraszam na małe conieco, przy okazji przynieście ręczniczki, żeby cucić walczących w razie potrzeby ;) M. łagodna i subtelna jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:59 Eee tam, już parę dni temu wojnę mi wypowiedział, i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:03 Oooo? to nie będziecie się bili....:(( M. nagle smutnawa Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:05 Moja bazooka wyciągnięta i wyczyszczona czeka na wiadomo kogo...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:03 Ty też Misiu mi ostatnio przecież podpadłaś...;-) M. wyjątkowo pamiętliwy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:04 Mła? ależ czym? a poza tym co mi zrobisz, hyhyhy? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:09 Już Ty wiesz co... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:13 zwerbalizuj, złotko... ----------- Stara niedźwiedzica odłożyła tarnik. manikir był ukończony, co potwierdzała rozcięta wzdłuż nitka babiego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:15 Zapadła cisza, wszystkie zwierzeta zamarły w swoich kryjówkach. Dźwięk spadającego na ziemię babiego lata odezwał się gromem... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:16 -- Daremnie jednak wypatrywała jakiegokolwiek gołębia, którego mogłaby schrupać. Wszystkie omijały ją baaaardzo szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:18 hhh M. przerażona do dna jestestwa Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:05 Dzieki z informacje. Jagular: głupi, brzydki, mało inteligentny, gburowaty. Wystarczy bo was zniechece. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:09 i kłamczuch,że trzy grosze wtrącę..... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:11 Skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:14 nie wiem plotki roznoszę... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:18 To moze mam 30 lat. jak myslisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:22 nie wiem, przelotem tu jestem, Chrisa wyglądam, ale nie ma go, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:23 Co tam Chris inni sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:26 bierzesz mnie pod włos?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:48 a co:), zwsze mozna próbowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 16:05 a zjadłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:13 jagular1 napisał: > Jagular: głupi, brzydki, mało inteligentny, gburowaty. Wystarczy bo was znieche > ce. Chyba zaczynam Cię lubić... Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:16 to ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś