Dodaj do ulubionych

Może tu znajde swoje miejsce

15.10.02, 11:22
Trudno jest znalezc odpowiednie miejsce na forum.
Zbyt wielu nieprzyjaznych ludzi.
Obserwuj wątek
    • iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:23
      co masz na myśli pisząc o forum? spotkałeś tu jakiegoś hohonia?
      • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:27
        Szukam miejsca dla siebie i jeszcze nie wiem gdzie bedze mi dobrze.
        Niektóre fora sa nieprzyjazne i jakos nie mam ochoty tam pisac.
        Zobaczymy jak jest tutaj.
        Pozdrawiam
    • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:26
      Kolejny wygnaniec z towarzyskiego?
      • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:28
        Od niedawna próbuje pisac na FT i mam rozne wrazenia.
      • refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:28
        Witamy i zapraszamy. Tu żółci nikt nie wylewa.
        Nawet nie mamy oślej ławki.
        Kochamy sie wszyscy i miłujemy. Zyjemy w prawdziwej komunie.

Zostań z nami, zostań z nami.
        • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:32
          Witam reformatora:). Widziałem wpisy na FT.
          • refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:40
            jagular1 napisał:

> Witam reformatora:). Widziałem wpisy na FT.

Ciiiii... sza...
            Nawet mi nie przypominaj. Błądzić jest rzeczą ludzką.
            • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:50
              My pamietamy, Refor, pamiętamy...
            • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:56
              Dyskusje sa zbedne. Kazdy broni swego.
      • iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:28
        dajmy mu zobaczyć jak jest tutaj - bez pytań, bez ocen - pełna, bezwarunkowa
        akceptacja....
        • refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:31
          A może kol. Jagukar powinien sie przedstawić.
          Jesteś facetem, czy facetką?
          Jesteś zabawny/a?
          Lubisz sie śmiać?
        • jagular1 Chyba trafiłem 15.10.02, 11:33
          Pożyjemy zobaczymy
      • iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:29

(zapomniałam dodać)
        ..czyli kwintesencja plażowania:)
        • baloo1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:36
          Dzien dobry mowie panu Jagularowi Pierwszemu.

To tak na dobry poczatek.
          • iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:38
            Aha - jak słusznie zauważyłeś, jest to pokrewna nam dusza takzwana jedynkowa,
            Baloo.
          • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:38
            Witam Baloo:). Troche ludzi tu pisze:)
            • the_ladybird Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:46
              a nawet trochę więcej.

Iw, a czy ja mogę zadać panu jedno pytanie? jedno, jedyne. proooszę :)
            • refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:46
              Klub jedynek sie zebtał.

Jagular - z Baloo raczej sie nie zadawaj. Bo on bardzo interesowny jest.
              W dodatku fałszywy.

Najlepiej zaprzyjaźnij się z Anielą.
              Możesz to łatwo zrobić, jak będziesz pisał do niej po włosku i najlepiej
              powiesz coś o jej urodzie i inteligencji i zaszeleścisz banknotem 1000
              dolarowym.
              • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:53
                Włoskiego nie znam:(. Skąd Aniela pochodzi?
                • the_ladybird Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:54
                  z piany. zupełnie poważnie to mówię.
                  • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:57
                    Jasniej prosze:)
                    • misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:04
                      z morskiej piany, wyjaśniam dokładniej.
                      • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:09
                        Pewno Gdansk:)
                        • misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:10
                          nene, real nie ma tu pozycji dominującej.
                          • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:12
                            co masz na mysli?
                            • misiania Re: Yyyyyy?... 15.10.02, 12:15
                              ... powiedziała M., nieco zaskoczona.

M. nieco zaskoczona
                              • jagular1 Przyznam Ci sie 15.10.02, 12:17
                                Zawsze miałem słabosc do imienia Ania:)
                                • mmpm Re: Przyznam Ci sie 15.10.02, 13:38
                                  Misiu! Uważaj na niego!;-)
                                  • misiania Re: Przyznam Ci sie 15.10.02, 14:08
                                    aha, emempeem, czujną będę i ostrożną, jako że odpowiedniej beczki jeszcze
                                    nawet nie napełnili solą.
              • tiresias Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:56
                nieładnie refor że tak od razu ustawiasz wszystkich
                gośc jagular powinien sam sobie wyrobić opinię, nie?
                a aniela ci pokaże, jak wróci, zobaczysz, już ona to potrafi, pyzatek zakazany
                • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:59
                  Boje rózne toczyłem to prawda. Najchetniej lubie walczyc z ładnymi dziewczynami.
                  Sa nieraz przynajmniej jakies nagrody:)
              • refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 11:56
                Z tym Baloo, to żart oczywiście.
                Fałszywy i interesowny drań z niego. Ale takich to wszyscy kochają.

Tak w ogóle, to wszyscy tu sa fajni.
                Przystań do nas Jagu.
                • the_ladybird Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:02
                  Refor, czy Ty się aby na pewno dobrze czujesz? Z nagłym niepokojem to mówię.
                  może Ci ziółek zaparzyć?
                  • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:05
                    A kiedyś Refor czuł się dobrze?
                  • refor_mator Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:06
                    Lekarz powiedział, że mam anemię. Za ziółka dziękuję, wolę łyk świeżej krwi.

Lady, by zwabic jagulara w nasze sidła trzeba nieco wody polać, co nie?
                    ;-)=
                • jagular1 Wydaje sie byc miło u was 15.10.02, 12:05
                  chyba zostane :)
          • piotr_c Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:06
            Niedługo na plazy "futrzaste " nicki będą miały przewagę : dwa misie,wilk,
            jagular, Ziri to chyba jednak pierzasta kategoria niż futrzasta :)
            • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:08
              Włascieiw jestem czarna puma
              • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:09
                A może pantera?;-)
                • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:10
                  Czarna pantera jest kobieta, ja nie:)
                • misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:11
                  aha, a pan potem.
                  • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:14
                    Musze troche was poznac. jeszcze sie gubie w nikach:)
                    • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:18
                      Stałych bywalców nie jest tutaj aż tak wielu...
                      • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:21
                        moze bede nim ja:)
                        • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:23
                          Pożyjemy zobaczymy, że tak zacytuję...
                          • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:24
                            Tez tak mysle. Długo jestes na tym forum?
                            • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:26
                              Nie za osobiste pytanie? Na tyle się jeszcze nie znamy...;-)
                              • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:19
                                Nie ma problemu. Własciwie co za różnica:).
                                • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:37
                                  Przecież żartowałem...;-)
                                  • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:53
                                    Powiesz mi cos o stałych bywalcach?:)
                                    • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:57
                                      Chcesz, żebym Ci parę plotek szepnął na ucho?
                                      • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:14
                                        O to chodzi:))
                                        • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:38
                                          Panie już Ci Refor przedstawił, choć nie wszystkie i może zbyt pokrótce, część
                                          z nich zbyt krytycznie i niepochlebnie oceniając. Panów sam poznasz, jeśli tu
                                          zostaniesz.
                                          • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:59
                                            nic mi nie przedstawił. praktycznie nic o was nie wiem.
                                            • misiania Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:02
                                              nie martw się. po owocach naszych poznasz nas. a my ciebie po twoich.
                                              • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:07
                                                Ważne, byś w pierwszej kolejności nick żeński od męskiego (i nijakiego-Refor)
                                                odróżnił, a potem to już samo pójdzie...
                                                • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:12
                                                  Powoli dojde kto kim jest:)
                                              • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:09
                                                Nie martwie sie. wyglada na to ze dłuzej tu zawitam:)
            • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:08
              Wilk chyba wrócił, skąd przyszedł...
              • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:15
                Czy mowa o Szarym wilku?
                • tiresias Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 12:24
                  widziałem szarego wilka na forum muzyka
                  został na plaży bardzo dobrze przyjęty, machnął ogonem i tyle go widzieli
                  ale wilk jak to wilk, musi walczyć
                  • iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:44
                    aha - i znalazłeś swoje miejsce na plaży? na czyim leżaku?
                    • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:55
                      Mam nadzieje ze znalazłem:). Dla mnie lato powinno trwac cały rok.
                      Bardzo lubie upały i cieknacy pot po plecach, naprawde.
                      • piotr_c Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 13:59
                        Czyli na drugim końcu skali termicznych zamiłowań z Mmpm-em się znalazłeś .
                        • mmpm Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:14
                          No przecież uwielbiam lato!

A swoją drogą, gdy na chwilę musiałem wyskoczyć na miasto i nie założyłem
                          kurtki, niektórzy dziwnie się patrzyli...;-)
                          • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:17
                            Bardzo lubie pływac w ciepłej wodzie, chodzic rozebrany do pasa. gdzie to lato?
                            • iw1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 14:21
                              do pasa?
                              napewno widziałeś karteczkę, że dekarza poszukujemy wykwalifikowanego - zostaw
                              swoje CV, proszę.
                              • jagular1 Re: Może tu znajde swoje miejsce 15.10.02, 15:15
                                Dekarzem nie jestem. Zdziwiłas sie ze do pasa?. Moze byc od pasa w dół:)
                      • refor_mator Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczów 15.10.02, 14:24
                        Bo gubisz sie jeszcze.

Alfabetycznie niewiasty:

Aniela - nieziemska istota zrodzona z morskiej piany. Lubi dekarzy, j. włoski,
                        szelest pieniędzy i blask brylantów. Ma cięty język i dobre riposty.

Basia - przemiła osoba, aczkolwiek ostatnio rzadko tu bywa. Niezwykle
                        inteligentna i dowcipna. Jej teksty często idą w druku na Plaży gazetowej.

Emusia - przemiła małolata z gimnazjum. Dla niej serca męskiej części plaży
                        biją w rytmie techno.

Ellen - fajnie się z nią pitoli. Dobry druch od pierwszego postu.

Istota - niesamowita istota, ale nieczęsto się udziela.

Iw1 - ją juz znasz, bo z klubu jedynek. Blondyna - ma problemy z telefonem
                        komurkowym. Super dziewucha.

Kiciaf - przesympatyczna. Ma słabość do Alberta. Teraz trochę nieobecna.

Maga34 - ma problemy z pamięcią. Nie może przypomnieć sobie tytułu ulubionego
                        horroru.

Misiania - tez ją znasz, dobra kumpelka, często ma problemy natury damsko-
                        męskiej. Bardzo fajna.

Norma_Jean - to moja miłość. Więc od niej z daleka, bo będę gryzł.

The_ladybird - nasza biedroneczka kochana. Wszyscy ją kochamy.

Tequila - smakowita. Uderza do głowy.
                        ********************************************************

O facetach nie ma co pisać. To same egocentryki i nudziarze. Jak spotkasz
                        jakieś wypowiedzi szowinistyczne lub skrajnie wazeliniarskie, to się nie zdziwiw

Do tego to same pierdoły ze zboczona psychiką. To właściwie samie zbiegi z
                        Tworek. To w większości sami dewianci o skłonnościach sado-maso.

Po za jednym. Reformator to przemiły, dowcipny, delikatny plażowicz o miłej
                        powierzchowności i niebywałej inteligencji. Wszystkie dziewczyny za nim szaleją.
                        • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:29
                          hhh
                          • refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:35
                            Taa jeszcze jest Ziri. Jakem mógł zapomnieć

Ziri - nimfomanka, co koniecznie chce mnie zobaczyć od pasa w dół. Sam nie wiem
                            czemu.

Jeszcze jakaś, bo juz się zgubiłem.
                            • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:37
                              jeszcze jest Norma, podpowiadam życzliwie.

M. życzliwa jak to zwykle ona.
                              • refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:39
                                Norma juz była.
                                Podpowiadam życzliwie podsuwając okulary.
                                • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:45
                                  Z pań są jeszcze E.Silver, ja.ty i Viki2lav. Ukłony dla nich. Chyba o nikim nie
                                  zapomniałem?
                                  • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:47
                                    i Istota :)
                                    • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:48
                                      Już była wymieniona!:-)
                                      • refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:55
                                        E.silver - srebrnousta, fantastyczna, często częstuje kawą rano.

Ja.ty - dwa w jednym, taki misz i masz, Flip i Flap.

Viki2(3)lav - włoszka, co nie może zmusić narzeczonego do ożenku.

Jescze kogos pominąłem?

Aaaaaaha

Anka_33 - nieobecna od pół roku i dzis jak zjawa sie pojawiła.
                                  • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:51
                                    Wymieniam alfabetycznie osoby brzydszej płci:

Baloo
                                    Chris_45
                                    Ignatz
                                    Kicior99
                                    MMPM (o, to ja!)
                                    Oxycort
                                    Piotr_c, zwany też Opoką
                                    Rigel
                                    Tato!
                                    Timit
                                    Tiresias
                                    Westin

Kogo brakuje, niech podniesie rękę. I nie mam tu na myśli Refora.
                                    • refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:57
                                      Brakuje niejakiego mmpm.
                                      • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:02
                                        Podwójnym wężykiem siebie podkreśliłem, a ten z białą laską nie zauważył...
                        • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:34
                          Refor, zwany też przez mu niechętnych Matołem - enfant terrible tej plaży, lubi
                          prowokować i zaczepiać. Właściwie nikt go tu nie lubi, ale leżak swój zasiekami
                          otoczył i twardo siedzi. Podejrzewany o wielonickowość. Niepotwierdzone plotki
                          mówią, jakoby w dolnej części ciała coś niecoś mu brakowało. Najlepiej nie
                          zwracać na niego uwagi.

;-)
                          • refor_mator Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:37
                            Mmpm, to oznacza wojnę.
                            Ale my chyba juz jestesmy na wojennej scieżce.
                            • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:47
                              Tak? A w którym to miejscu napisałem nieprawdę? ;-)
                              • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:53
                                aha, biorę kubełek popkornu i zasiadam wygodnie w pierwszym rzędzie. liczę, że
                                walka będzie emocjonująca. Dziewczęta, zapraszam na małe conieco, przy okazji
                                przynieście ręczniczki, żeby cucić walczących w razie potrzeby ;)

M. łagodna i subtelna jak zwykle
                                • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 14:59
                                  Eee tam, już parę dni temu wojnę mi wypowiedział, i nic...
                                  • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:03
                                    Oooo? to nie będziecie się bili....:((

M. nagle smutnawa
                                    • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:05
                                      Moja bazooka wyciągnięta i wyczyszczona czeka na wiadomo kogo...;-)
                                  • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:03
                                    Ty też Misiu mi ostatnio przecież podpadłaś...;-)

M. wyjątkowo pamiętliwy
                                    • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:04
                                      Mła? ależ czym? a poza tym co mi zrobisz, hyhyhy?
                                      • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:09
                                        Już Ty wiesz co... ;-)
                                        • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:13
                                          zwerbalizuj, złotko...

-----------
                                          Stara niedźwiedzica odłożyła tarnik. manikir był ukończony, co potwierdzała
                                          rozcięta wzdłuż nitka babiego lata.
                                          • piotr_c Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:15
                                            Zapadła cisza, wszystkie zwierzeta zamarły w swoich kryjówkach. Dźwięk
                                            spadającego na ziemię babiego lata odezwał się gromem...
                                          • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:16
                                            --
                                            Daremnie jednak wypatrywała jakiegokolwiek gołębia, którego mogłaby schrupać.
                                            Wszystkie omijały ją baaaardzo szerokim łukiem...
                                            • misiania Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:18
                                              hhh

M. przerażona do dna jestestwa
                        • jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:05
                          Dzieki z informacje.

Jagular: głupi, brzydki, mało inteligentny, gburowaty. Wystarczy bo was zniechece.
                          • anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:09
                            i kłamczuch,że trzy grosze wtrącę.....
                            • jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:11
                              Skad wiesz?
                              • anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:14
                                nie wiem plotki roznoszę...
                                • jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:18
                                  To moze mam 30 lat. jak myslisz?:)
                                  • anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:22
                                    nie wiem, przelotem tu jestem,
                                    Chrisa wyglądam, ale nie ma go, niestety...
                                    • jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:23
                                      Co tam Chris inni sa:)
                                      • anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:26
                                        bierzesz mnie pod włos?:)))
                                        • jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:48
                                          a co:), zwsze mozna próbowac:)
                                          • anka_33 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 16:05
                                            a zjadłeś :)
                          • mmpm Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:13
                            jagular1 napisał:

> Jagular: głupi, brzydki, mało inteligentny, gburowaty. Wystarczy bo was
                            znieche
                            > ce.

Chyba zaczynam Cię lubić...
                            • jagular1 Re: Jagular - przedstawiam ci stałych forumowiczó 15.10.02, 15:16
                              to ciekawe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka