aniela_ 21.10.02, 09:23 ze uprzejmie wołam wszystkich uprzejmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: e! 21.10.02, 09:25 No jestem, jestem... Od razu na Twe wołanie się pojawiłem! Witaj, Aniele!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: e! 21.10.02, 09:29 Skąd mam wiedzieć? Niektórzy swą obecność odhaczyli, i zniknęli... ;-) Ja dziś miałem dopiero o przyzwoitej porze południowej się pojawić, ale mało ważny telefon mnioe sprowadził... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: e! 21.10.02, 09:40 ta baba znow sie wydziera od samego rana:))) aniela_ napisała: > ze uprzejmie wołam wszystkich uprzejmie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:01 aha zaslaniasz sie moze ciurkiem ukrywajac jakies mroczne powody swojej przedluzajacej sie nieobecnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: e! 21.10.02, 10:03 szepne Ci w tajemnicy, ze awans ciurka nie wrozy nic dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: e! 21.10.02, 10:10 na szczescie pochloniety jest wspinaczka po drabinie sukcesu... z reszta nie wyglada na posiadacza jakichkolwiek ludzkich udruchow... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:16 nene to nie musi byc ludzkie. moze powodowac nim zwierzęca namietnosc przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: e! 21.10.02, 10:29 aha istnieje duze prawdopodobienstwo ze jest tak jak mowisz... ale zyjemy jak pies z kotem wiec to chyba nie to Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: e! 21.10.02, 10:51 hyhy w jego wieku te zadze mogly by sie okazac zabojcze - ze tak sobie pozwole subtelnie zazartowac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: e! 21.10.02, 10:56 aha lepiej dla niego zeby moja cierpliwosc nie zostala wystawiona na ciezka probe bo moze postanowie sobie zmienic ciurka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 11:03 aha to moze ja w tym czasi epostanowie sobie jesc mniej slodyczy. ale to dopiero od nowego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: e! 21.10.02, 09:52 a co? nie wolno? kiedys trzeba zaczac:) aniela_ napisała: > o. jestesmy na ty? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 09:54 wlasciwie jestem zdania że nei trzeba. :) Pani Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: e! 21.10.02, 10:04 hehehehe, przypominasz mi moja maszystke, rowniez Pania Anielke, jezeli wszystkie anielki sa takie, to nie chce cie rozczarowac ale.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:09 drogi emperorze horde, nie rozczarujesz mnie jesli udasz sie ze swoją panią maszystką (cokolwiek by to znaczyc mialo) tam gdzie serce Twoje i dom Twoj. nie na piasku plazowym budowany rzecz jasna :) a. nietowarzyska Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: e! 21.10.02, 10:14 Anielka, nie wiem czy wiesz ale ja jestem tutaj wlasnie po to aby zburzyc serce Twoje i dom Twoj, zbudowny na piasku plazowym rzecz jasna:))) aniela_ napisała: > drogi emperorze horde, > nie rozczarujesz mnie jesli udasz sie ze swoją panią maszystką (cokolwiek by to > > znaczyc mialo) tam gdzie serce Twoje i dom Twoj. nie na piasku plazowym > budowany rzecz jasna :) > > a. nietowarzyska Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:17 a to tego akurat nie wiedzialam. od czego zaczniesz? (pytam nie bez cienia ciekawosci) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: e! 21.10.02, 10:21 od czego sobie zyczysz? moze wylac ci ta poranna kawke na glowke? albo powysylac kilka maili z twojej skrzynki? aniela_ napisała: > a to tego akurat nie wiedzialam. od czego zaczniesz? (pytam nie bez cienia > ciekawosci) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: e! 21.10.02, 10:26 Dzisiaj jest piekny dzien aby umrzec... aniela_ napisała: > zapach nanty czuję o poranku... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:29 nenen to dobry dzien abys wrocil na jakies bardziej towarzyskie forum. a. myslaca dzis stereotypami Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: e! 21.10.02, 10:46 albo wrócił do słoja na Oczki M. powtarzająca się czasami Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: e! 21.10.02, 10:50 misiania napisała: > albo wrócił do słoja na Oczki > > M. powtarzająca się czasami ...albo szklanki na protezę szczęki... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:50 aha albo na pole trzciny cukrowej. dzies w wietnamie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 11:04 aha jest tyle milych miejsc, z dala od plazy, a on akurat tu trafic musial... a. niegoscinna. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 11:10 aha to juz jakis snop jest (swiatla). patrze na niego innym, bardziejm srodkowym okiem. czy myslisz ze nie bez frojdowskich powodow podswiadomosc go tu zwiesc mogla>? powodow o ktorych nam, damom,rozmawiac nawet nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: e! 21.10.02, 11:14 Sądzisz, że ma Edypa? ostatnio Norma wielce macierzyński charakter okazała... M. nagle życzliwa Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:14 ... podczas diabolicznej pelni ksiezyca... Zamknij swe oczy I spójrz na to królestwo które odkryłem Zobacz gdzie wieczności się narodziły Zamknij swe oczy Spostrzerz moce rozbitych pieczęci Zobacz kłamców otoczonych przez ciernie Strachu I upadasz Słabość dusi twą wolę Prowokuje Jeszcze nigdy nie zawiodła Mądrość prowadzi jednego silnego który może przeciwstawić się Śmierci Więc przemawisz jednak czy ktoś cie słyszy...? Zaprzepaszczone wizje przez świat ślepych głupców Wciąż gardzę Pustymi zaprzeczeniami życia jeśli tylko oszołamiają Ostateczna prawda wypowie me imię Tak przemówi Duch Nocy Duch Nocy Duch Zabierze twa duszę Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:15 eee, chyba faktycznie ma Edypa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:24 hyhyhy a moze podrywa mnie w jakis mocno zawoalowany sposób? wlasciwymi sobie towarzyskimi metodami? jak nieprzymierzajac edyp matkę wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:29 aha, właśnie tak to wygląda. jakby bardzo chciał przyciągnąć Twą uwagę. tak jak potrafi, biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:30 czy ty sie slyszysz kobieto? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:42 aha a wiesz misianiu ze gdyby nie to ze wyszedl z trzciny cukrowej i ze czuc go bylo nantą to bym się nawet może i wzruszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 11:44 chodzi ci może o ten szczery zapał, jaki prezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 12:04 yhy lubie patrzec na entuzjazm taki spontaniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 12:07 hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:01 Shaki, co ty tutaj robisz? i z czego rzysz? sianko czujesz?:))) Poszerzam horyzonty, mam smaki na Misie i Anielke, ale tylko tak na raz z czystej ciekawosci:))) saqqara napisała: > hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:04 aha, kocha mnie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:06 a ty mnie tez? :) misiania napisała: > aha, kocha mnie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 12:14 o! rozejrzyj się może za stosownym balkonem na wypadek gdyby płomień uczuć miał go spopielić. w wysoka lepiej widać, hyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:05 Malenka, spontanicznie reaguje w inny sposob.......hahahahahaha:))))) aniela_ napisała: > yhy lubie patrzec na entuzjazm taki spontaniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:08 yhy niepostrzezenie na ty przechodzisz. spontanicznie i z entuzjazmem wlasciwym mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:12 odświeżające to jest, jeżeli spojrzeć na to z odpowiedniej perspektywy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:16 nene mnie to w ogole nie odswieza. watpie zebym mogla go pokochac. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:18 a, to się nieszczęsny, nieszczęśliwie zakochał jednak. podwójnie nieszczęśliwie nadmieniam w didaskaliach. może ma Werter na drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor ale ja Was nie kocham!!! :))) 21.10.02, 15:21 chce tylko was przeleciec.......hahahahahahaha:))))) misiania napisała: > a, to się nieszczęsny, nieszczęśliwie zakochał jednak. podwójnie nieszczęśliwie > > nadmieniam w didaskaliach. może ma Werter na drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ale ja Was nie kocham!!! :))) IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 15:24 a kto Ci da skrzydła synek? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ale ja Was nie kocham!!! :))) 21.10.02, 15:25 nene, nie wstydź się własnych uczuć, drogi emperorze-werterze, na każdego kiedyś przychodzi jego czas, ju łejkap end sadnli jor in law. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ale ja Was nie kocham!!! :))) 21.10.02, 15:52 Anielka, skrzydelek mi nikt nie da, sam sobie wezme, a najchetniej twoje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ale ja Was nie kocham!!! :))) 21.10.02, 15:53 dokladnie malenka, na ciebie rowniez przyjdzie, wiec nie chwal dnia przed zachodem slonca:) misiania napisała: > nene, nie wstydź się własnych uczuć, drogi emperorze-werterze, na każdego > kiedyś przychodzi jego czas, ju łejkap end sadnli jor in law. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:23 hyhy i cierpienie i ból będą jego kochankami odtąd? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:27 aha i naznaczy go uczucie swym piętnem również. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:32 Nie podoba mi się on. :-( Same zobaczcie, co o Was pisze o 14.05. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=45&w=3336442 Mam mu dać w zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 15:36 aha a nei mowilam? nie moglabym go pokochac Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:38 ale zauważyłaś jak przemyślnie tłumaczy się kobietom, które go wielbią? hyhy, gdybym była facetem używałabym być może podobnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:37 nene, nie można bić zakochanego człowieka tylko za to, że na widok postów dziewcząt, w których się kocha, jęzor mu z pożądania zwisa do kolan. nieładnie bić słabszych, drogi emempeem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:38 Ale czasami pożytecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:41 to chyba nie jest ten przypadek, drogi emempeem, zauważ, że miłość zwycięża wszystko, naszego Wertera też pokonała, hyhyhy ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:43 W roli jej zbrojnego ramienia wystąpić mogę, gdyby potrzeba zaszła... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:45 rzęs firanami trzepoczę wdzięcznie, rycerzu-sokole :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 15:48 aha aha gruchacie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:51 a tak się troszkę poadorowaliśmy, noco? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:51 Nene, ja nie sokół, orzeł co najmniej. Albo lew. ;-) Jeszcze trochę mnie rozmiękczysz, i będę już całkiem na Twe rozkazy... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:51 No, raz na jakis czas moge sie z emempeemem zgodzic. Pozyteczne moze to byc zwlaszcza dla niego. Ale nie zeby od razu w zeby, cototonie. Jak to z dzieckiem : upomnienia udzielic, na tygodniowce siasc, od internetu i dobranocki karnie odciac na jakis czas ... a dopiero potem klapsa. Lekkiego na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:54 baloo1 napisał: > No, raz na jakis czas moge sie z emempeemem zgodzic. Jakże mi miło!:-))) >Lekkiego na > poczatek. Bejzbola swego dawno nieużywanego spod biurka wyciągam. Gotowy jestem na wyprawę wyruszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:57 aha tylko po co? ani ja ani misiania(prawda misianiu?) i tak nie moglybysmy go pokochac. obie tak czujemy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:58 nene, zauważcie, że emperor-werter chyba świetnie się zna na bejzbolach, ale wobec prawdziwego uczucia jest bezradny, hyhyhy, miłość jak robak zje mu serce. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 15:59 te baton, sprobuj szczescia, ja ewentualnie moge ci usmiech przedluzyc..........hahahahahaaaaa:))))) mmpm napisał: > Nie podoba mi się on. :-( > Same zobaczcie, co o Was pisze o 14.05. > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=45&w=3336442"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=45&w=3336442</a> > Mam mu dać w zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:01 Powiem ci najdelikatniej, jak umiem: Ch.. ci w nos. I nie mów, że nie przerabiałeś jeszcze tej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:06 nene, bo zaraz trzeba będzie cynowe wiaderko ustawić, drogi emempeem. przypomnij sobie Gandhiego raczej niż Kostkę-Napierskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:10 chusteczka mi w nos? owszem przerabiam, zawsze w obecnosci i gdy sie wysmarkam takich pionkow jak ty:) spusc wode bo smierdzi ....... hahahaha:))) mmpm napisał: > Powiem ci najdelikatniej, jak umiem: > Ch.. ci w nos. I nie mów, że nie przerabiałeś jeszcze tej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:12 aha, gdy się zakochany człowiek wzruszy to i zapłacze ze szczęścia lub niedoli, chusteczka faktycznie się przyda, drogi emperorze-werterze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:02 nene, emperorze-werterze, jesteś przecież chłopcem wrażliwym i uczuciowym, możesz śmiało mówić o miłości, nie o wojnie. saqqara nie zawsze z boku podsłuchuje, nie bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 16:07 wiec tak sobie gruchacie? (ze ZNOW zgrabnie zmienie temat, jak siewca pokoju zasieje ziarenko zgody tam gdzie wiatr inni sieją) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:10 aha, ja też sieję wciąż ziarna pokoju i miłości, licząc na ostateczne razinazawsze zmęczenie materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:11 Na widok emperora (tfu) pistolet sam mi się w kaburze odbezpiecza! Ale jak się do mnie pouśmiechacie i powdzięczycie, to może mi przejdzie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:23 moze ci maja jeszcze laske zrobic? :))))) mmpm napisał: > Na widok emperora (tfu) pistolet sam mi się w kaburze odbezpiecza! > > Ale jak się do mnie pouśmiechacie i powdzięczycie, to może mi przejdzie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:10 misiania napisała: saqqara nie zawsze z boku podsłuchuje, nie bój się. "hehehehehe" rozleglo sie nagle z krzakow ;oD "hahahahaha" - odpowiedzialo echo "hihihihihihhi" - nawiazaly krzaki ... ;oD Slodki jest ten zakochany chlopczyk, doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 16:13 hhyhy nawet slonce wtorowalo huehuehue i ksiezyc (ale to zza drugiej polkuli) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:20 Gość portalu: aniela napisał(a): > hhyhy > nawet slonce wtorowalo huehuehue > i ksiezyc (ale to zza drugiej polkuli) "Przesun sie troche", mruknal polkula ksiezyc do sloneczka i siegnal do torby z popcornem. "Ciekawe, jak to sie rozwinie" Chrzest grzyzionych ziarenek popcornu rozlegal sie rowniez zza krzakow i zza echa ... rozleglo sie tez ciche "pssshh" otwieranych puszek z Coca-cola. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:16 dzięki Baloo, za wsparcie. razem niosąc sztandar miłości pokonamy złe moce, które tłumią wrażliwą i pełną ciepła osobowość emeprora-wertera. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:27 dzieki za troske, ale ze zlych mocy powstalem i one przenikaja kazda czesc mojego ciala i duszy, tak ze na nic twoje nadzieje:))) misiania napisała: > dzięki Baloo, za wsparcie. razem niosąc sztandar miłości pokonamy złe moce, > które tłumią wrażliwą i pełną ciepła osobowość emeprora-wertera. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:27 misiania napisała: razem niosąc sztandar miłości pokonamy złe moce, które tłumią wrażliwą i pełną ciepła osobowość emeprora-wertera. Tak tak. W tym jego cieple na pewno ogrzejemy zgrabiale od plazowej bryzy rece. i serca swoje tez ogrzejemy. PS . Turlanie sie ze smiechu tez rozgrzewa, Wlasnie prawdzilem ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 21.10.02, 16:45 Wy się z niego śmiejecie, a mnie on wkurzył... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 22.10.02, 10:05 nene, nie wkurzaj się. jest on jeno cieniem na ścianie jaskini wszak. konkretnie - wirtualnym aksonem między dendrytami a neurytami Microsoftu. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Mmpm 22.10.02, 10:20 nie nerwuj sie tak, przeciez na forum przyjazni i braterstwa jestes! nie "dawaj w zeby" ale swiec przykladem. wlasciwym! ps. nante to Ty moze znasz ale z bajek, bo ona na innych forach nie bywala! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Mmpm 22.10.02, 10:39 Shaki, w jakie zeby? koles do mnie z chustka do nosa wyskakuje, w sposob najbardziej delikatny jak potrafi:))) Same jeble na tej plazy!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Empek, co tu robisz? 22.10.02, 10:46 gdzie nie pojde to TY! sledzisz mnie, a ja chce sobie skrzydla (tfu tfu) rozlozyc!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 10:47 aha, chciałam zauważyć, że może czegoś emperorowi-werterowi brakuje na Towarzyskim, skoro gdzie indziej szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 10:55 moze tych loch, o ktorych wczesniej wspomnial? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:01 a co? dupy juz dostal? nono, nie wiedzialam ze tak dobrze sie znacie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:06 o, poznałam go z jego postów na tyle dobrze, żeby się zorientować, że jakieś byle jakie pogaduszki to nie to, o co mu chodzi. z każdego postu emperora- wertera wyraźnie widać, że gdzieś głęboko siedzi w nim istota wołająca o prawdziwe, gorące uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:14 misiania napisała: >z każdego postu emperora- wertera wyraźnie widać, że gdzieś głęboko siedzi w nim istota wołająca o prawdziwe, gorące uczucie. emperor napisał: > chce tylko was przeleciec.......hahahahahahaha:))))) tak to fakt, z kazdego postu milosc az kapie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:17 o, czasami trudno nauczyć się słów miłości tak od razu. z czasem będzie coraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:23 widze ze wiesz o czym mowisz, zatem zostawiam Ci ten material na uczuciowego faceta, czyn swoja powinnosc:) ps. proponuje zaopatrzyc sie w bat. porzadny! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:26 dzięki! miło, że zechciałaś rozprostować skrzydła na plaży :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:38 prosze bardzo, polecam sie na przyszlosc:)hm, milo? nie kazdy podzielilby Twoje zdanie. dziwie sie ze nie opowiadaja tu kazdemu nowemu bajki: "...dawno dawno temu zyla sobie straszna saQQara....";) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 11:44 aha, no nie wiem, podobno w każdej bajce jest ziarnko prawdy. być może więc są ludzie, wśród których rzeczywiście budzisz grozę, ale dla mnie jesteś bardzo miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 12:10 ziarnko jest zawsze, gorzej jak urosnie do wielkosci orzecha kokosowego;) Misianiu, bylo mi bardzo milo, pozdrawiam i do ustukania, bo pewnie kiedys zajrze, ot tak, z sentymentu:)) ps. zajmij sie Empkiem, a jak bedzie podskakiwal to wiesz, bacikiem, bacikiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Empek, co tu robisz? 22.10.02, 12:12 ech, teraz to ja muszę troszkę popracować. do wystukania, Saqqara! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Aniela - przemowi do ciebie Duch Nocy.... 22.10.02, 10:45 Czesc malenka:))) Wiec tak sobie to wszystko tlumaczysz???? :)) misiania napisała: > nene, nie wkurzaj się. jest on jeno cieniem na ścianie jaskini wszak. > konkretnie - wirtualnym aksonem między dendrytami a neurytami Microsoftu. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: e! 21.10.02, 10:09 Z pytajniekiem w oku? A pod nogami kłody czy perły..? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:13 e-e perly to wiesz przedkim tylko. a. z urazą w sercu Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: e! 21.10.02, 10:20 Przebacz. To był (wredny, przyznam) sprawdzian na przebudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 10:22 wrazenie mam (wraże to odczucie, przyznam) ze nie po raz pierszy sprawdzasz mnie w podobny temu sposob. ale moge w mylnym tkwic bledzie rzecz jasna. a. nadwrazliwa Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: e! 21.10.02, 11:34 E... e... e ... Po wielokroc i z opoznieniem, niczym echo sie odzywam I znikam, tez jak echo, niestety. I niech sie wam nie zdaje ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 12:06 yhy mozemy sie tylko domyslac. najgorszego rzecz jasna. a. w imieniu wszystkich stesknionych plazowiczow (uzurpuję soboe wasze podpisy kochani) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 14:52 yhy w samą porę. juzjuz forum zmieniac mialam, drugiej ojczyzny szukac Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: e! 21.10.02, 15:03 ciurek nie wybiera, cholera... na swoje usprawiedliwienie dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 15:14 yhy mnie od jakiegos czasu nie wybiera. ale nie daje mi to do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: e! 21.10.02, 15:14 yhy mnie od jakiegos czasu nie wybiera. ale nie daje mi to do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: e! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 15:50 ach nie myśl za dużo - to szkodzi na urodę... Odpowiedz Link Zgłoś