Dodaj do ulubionych

Smutno dzisiaj na plaży

21.10.02, 13:13
Cos sie dziwnego dzieje, wszyscy jacys zamysleni chodza.
Nikomu nic sie nie chce........
Obserwuj wątek
    • tato! Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:24
      Poniedziałek zasadniczo do radosnych dni nie należy. Podobnie jak wtorek, środa
      czwartek...
      • jagular1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:26
        Niby tak, ale dzisiajszy jest jakis smetny. zobacz jak niewielu ludzi pisze
        na forum. Nawet pisac sie nam nie chce.
        • ignatz Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:32
          Ano :-(
          • jagular1 Ignatz 21.10.02, 13:33
            My chyba jeszcze nie rozmawialismy.
            skad klikasz jesli wolno spytac?
            • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 13:37
              asl pls?
              Sprzed komputera, drogi plażowiczu :-)
              • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 13:40
                Tak jak ja:)
                • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 13:44
                  I wszystko jasne. Jeśli chcesz się co nieco o mnie dowiedzieć, zapraszam na mojego bloga, którego to adresu nikt nie zna. Możesz się także zapytać innych plażowiczów, oni udzielą Ci z pewnością zbędnych informacji.
                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 13:49
                    Nie ma problemu, kazdy ma prawo do prywatnosci.
                    • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 13:52
                      Źle mnie zrozumiałeś. Wcale nie chcę się chować, jedynie wiem, że nikt mnie lepiej nie opisze niż ludzie którzy mnie znają. Zresztą, trochę pobędziesz z nami, to się przekonasz, jaki jestem muzykalny :-)
                      • aniela_ Re: Ignatz 21.10.02, 13:58
                        yhy wiele złego mozna powiedziec o ignatzu.
                        • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:01
                          Wnioskuje ze wrecz odwrotnie :)
                          • mmpm Re: Ignatz 21.10.02, 14:04
                            Nie podlizuj się tak...;-)
                            • Gość: aniela Re: Ignatz IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 14:09
                              aha odpowiednio ubarwiajac historie i przysposabiajac soboe damianka (hyhy) do
                              pomocy jeszcze wiecej zlego mozna by powiedziec i w zlym swietle postawic
                              naszego ignatza
                              • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:16
                                No żmija, po prostu żmija na własnym łonie wyhodowana, a nie będę opadać bezsilnie na krzesło, bo mnie nóż w plecy wbity uwiera.
                                • aniela_ Re: Ignatz 21.10.02, 14:20
                                  :))))
                            • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:09
                              Nie podlizuje sie. Najczesciej na forum pisze sie naodwrót:)
                        • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:05
                          Żmiję na własnym łonie wyhodowałem.
                      • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 13:59
                        Napewno jak pobede tu troche poznam lepiej wszystkich bywalców.
                        Narazie niewiele wiem.
                        • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:07
                          Jagular, nie znasz jakichś rudych kobitek do wzięcia? Potrzebne od zraz (żeby nie powiedzieć "na gwałt"). Aha, muszą mieć więcej niż 15 latek :-D
                          • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:13
                            Sa dwie do wziecia. Ma byc chuda czy nie?
                            • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:19
                              A naturalne czy farbowane? I uściślij, co masz na myśli mówiąc "chuda" i "niechuda".

--
                              I. <wietrzący interes stulecia>
                              • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:23
                                farbowane:(. Chuda - do 50kg, nie chuda powyzej 55 kg.

ignatz napisał:

> A naturalne czy farbowane? I uściślij, co masz na myśli mówiąc "chuda" i "niech
                                > uda".
                                >
                                > --
                                > I. <wietrzący interes stulecia>
                                • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:28
                                  Wybieram niechudą. Dużo ponad 55?
                                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:31
                                    Na oko 58-60. Moze byc?. Uwazaj to jest niezaspokojona baba:)
                                    • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:33
                                      OŁ JESS!!!
                                      • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:34
                                        Zaraz, zaraz, żebym się nie pospieszył. Wiem, że nie nalezy się pytać o takie rzeczy, ale który to rocznik? Przebieg mnie nie interesuje :-)
                                        • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:37
                                          ignatz napisał:

> Zaraz, zaraz, żebym się nie pospieszył. Wiem, że nie nalezy się pytać o takie r
                                          > zeczy, ale który to rocznik? Przebieg mnie nie interesuje :-)

Przebieg spory:). Rocznik 76.
                                          Ja poszukuje szczupłej, masz jakas?:)
                                          • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:41
                                            '76? Stary, to świetny rocznik! Biorę w ciemno. A co do Twojej chudej, hmmm. WIesz, polibuda ma to do siebie, że jest zmaskulinizowana dogłębnie. Ale wybiorę się na łowy na APS, to może coś podrzucę. Jakies szczególne wymagania?
                                            • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:46
                                              Chociaż czekaj, mam coś - bardzo szczupła, 5 stóp 10 cali wzrostu, ok 100-110 funtów wagi. Nie jest ruda. Rocznik '80, mały przebieg (wątpię, żeby dotarta była :-D )
                                              • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:49
                                                ignatz napisał:

> Chociaż czekaj, mam coś - bardzo szczupła, 5 stóp 10 cali wzrostu, ok 100-110 f
                                                > untów wagi. Nie jest ruda. Rocznik '80, mały przebieg (wątpię, żeby dotarta był
                                                > a :-D )

Cholera musze przeliczyc te sopy i funty. Rocznik 80 bardzo młoda. nie masz starszej
                                            • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:46
                                              Może miec długie włosy i nogi :)
                                              • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:48
                                                Ma. jedno i drugie. To kiedy mam się spodziewać dostawy?
                                                • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:50
                                                  Moze byc ten weekend?
                                      • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:36
                                        Zagadac tez potrafi:)
                                        • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:42
                                          To jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe.
                                          • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:50
                                            Jezeli chcesz juz ja maszz:)
                                            • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:55
                                              Załatwione. A starszą... zrozum mnie, teraz już takie młode studiują. Ale poszukam.
                                              • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:58
                                                ignatz napisał:

> Załatwione. A starszą... zrozum mnie, teraz już takie młode studiują. Ale poszu
                                                > kam.

Młoda troche jeszcze sie zakocha siksa:). Niedotarta do tego. cholera no nie wiem:)
                                                • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 15:11
                                                  Nie nie, teraz młodzież panie już inna nieco. A że niedotarta? Cóż, to nie oznacza, że niedoświadczona, tylko że nie można za ostro jeździć przez jakiś czas.
                                                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 15:14
                                                    ignatz napisał:

> Nie nie, teraz młodzież panie już inna nieco. A że niedotarta? Cóż, to nie ozna
                                                    > cza, że niedoświadczona, tylko że nie można za ostro jeździć przez jakiś czas.

A ja lubie ostra jazde. Dobra niech bedzie. Masz jakas fotke?
                                                  • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 15:17
                                                    Właśnie nie - ale nad tym pracuję. Serio. W międzyczasie możesz Ty mi przesłać fotkę (nie swoją :-) ).
                                                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 15:23
                                                    Poszukam i ci przesle:). Musisz uwazac na tę ruda, moze zajezdzic:)
                                                  • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 15:25
                                                    Na coś trzeba umrzeć. Nie daj mi długo czekać.
                                                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 15:28
                                                    Musze poszukac, za duzo mam tych zdjec.
                                                  • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 15:32
                                                    Wyślij wszystkie :-) o ile trzymaja się tematu.
                                                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 15:42
                                                    Wszystkich nie wysle, musze zostawic cos dla siebie.
                                                  • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 15:43
                                                    E, spoko - zrób kopie :-D
                                                  • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 16:31
                                                    No Jagular, gdzież te fotki wytęsknione?
                                • aniela_ Re: Ignatz 21.10.02, 14:31
                                  a co jest pomiedzy? (50 a 55)

a. lekko zdezorientowana
                                  • jagular1 Re: Ignatz 21.10.02, 14:32
                                    aniela_ napisała:

> a co jest pomiedzy? (50 a 55)
                                    >
                                    > a. lekko zdezorientowana

Pomiedzy jest obecnie na diecie :)
                                  • misiania Re: Ignatz 21.10.02, 14:33
                                    może ruda idealna?
                                    • ignatz Re: Ignatz 21.10.02, 14:35
                                      Sio wszyscy, oprócz mojego amigo, Jagulara. Nie przeszkadzać nam w interesach.
                                    • aniela_ Re: Ignatz 21.10.02, 14:36
                                      hhyhy (zasmieje sie z sobie tylko wiadomych powodow)
          • mmpm Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:36
            Nie chce się? To @%&$> serwer znowu się sypie!
            • jagular1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:37
              U mnie działa
              • mmpm Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:43
                Przez półtorej godziny pokazywało mi błąd. A i teraz szybkość jest zabójcza...
        • _tequila_ Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:34
          niektorzy dochodza do siebie po burzliwym weekendzie...
          • misiania Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:37
            inni zastanawiają się, czy jakiś portal z poważnym, lubiącym pracować serwerem
            nie przygarnąłby grupki plażowiczów.
            • jagular1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:39
              chcecie sie przeniesc?, moge cos znalezc.
          • jagular1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:38
            Mój nie był burzliwy, a i tak nie moge dojsc do siebie.
    • baloo1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 13:49
      Idealnie zsynchronizowane dzialania ciurkow i serwera GW sa bardzo skuteczne.
      Tyle ode mnie ;o(
      • iw1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:04
        baloo1 napisał:

> Idealnie zsynchronizowane dzialania ciurkow i serwera GW sa bardzo skuteczne.
        > Tyle ode mnie ;o(

myślisz, ze istnieje tu jakaś dodatnia korelacja?
      • piotr_c Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:09
        SPISEK !!??
        • iw1 Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:10
          AHA!:(
          • aniela_ Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:12
            zwane rowniez intrygą i podkładaniem swini. (czy golab udziwgnie swinie? )
            • piotr_c Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:39
              Może lepiej żeby nie próbował, wyobrażasz cobie co by to było jakby mu sie taka
              świnia w locie z łap wymsknęła :)
              • misiania Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:50
                byłaby świnia rozłożysta ;)))
                • aniela_ Re: Smutno dzisiaj na plaży 21.10.02, 14:58
                  swinski dowcip (gdyby to zrobi-ten golab- umyslnie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka