norma_jean 24.10.02, 15:05 Aniela filtruje, reszta pilnuje albo sekunduje a ja nie mam z kim kawy się napić! Co za czasy, co za ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: No tak,,, IP: *.mst.gov.pl 24.10.02, 15:13 gdybys miala za kazdym razem kiedy flirtuje robic sobie przerwy od picia kawy szybko odkofeinizowalabys organizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 15:16 Ale flirtuj flirtuj, to na zdrowie nikomu nie zaszkodziło jeszcze :) Tylko co, tego Balantinnes'a od Mmpm mam do lustra pić? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: No tak,,, 24.10.02, 15:19 a co ? lustro krzywi się kiedy wolasz: teraz Twoje zdrowie? ;) (ze znow popiszę się znajomoscią tekstów spiewanych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 15:44 Norma !!!! Miłości moja. dzie byłas cały dzień? Jużem myslał, że jakis podły Mmpm cie znów porwał. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 15:52 Dzie byłam, dzie byłam!!!! Sernik serwowałam, czekałam, płakałam a Ty co??? Aniela - lustro się zawsze krzywi jak mnie widzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 15:57 Normo, przypominam ci, że od pewnego czasu nie masz odbicia w lustrze, nie możesz więc di niego pić. Masz kawałek serniczka? Cały dzień czekałem na cię. Az musiałem ukoić swż tęschnote w raminach Anieli. hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: No tak,,, 24.10.02, 16:00 tancze na stole kiecke zadzieram, tluke butelki depcze szkla , bo wielki ciur sie poniewiera i sama w biurze jestem jaaaaaaaaaaaaaaaa! v.alone Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:03 Viki juz cos chlapnęła :)))) No to my też! Po maluchu! Serniczek dla Państwa i wszelkie trunki, zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:05 Byleby ten ****** Mmpm się nie zjawił, bo będzie po zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:09 Zaciurkowany albo przy Anieli :))) A Ty jak sie w te ramiona dopchałeś bo tam straszny tłok? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:13 Tłok, ale kiedyś byłem bramkarzem w Hybrydach, więc z tłokiem umię se radzić. Ale nawet bedąc w jej ramionach, myślałem o tobie. Wiesz, z Aniela chodzi tylko o sex. Ciebie natomiast miłuję. Chyba się jakos wytłumaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:17 No dobra jest Ci wybaczone! Miłość zwycięży wszystko :))) A szkolenie po katakumbach miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: No tak,,, 24.10.02, 16:13 podloga sfierzo umyta! a ty w relaksach ! mi tu wchodzisz na piach czysty??? jutro masz dyzur i czyscisz plaze v.wiosenna Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:14 O kurcze, to ja spadam, bo zaraz krew sie we mnie zagotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:15 Hej :))) Refor już kogoś znalazł, wiecznie mnie samą zostawia, niewierny! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:17 Normo, ja tobie jestem wierny. Podobnie jak innym. Ale to chyba nic złego? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: No tak,,, 24.10.02, 16:18 ty mu nie wierz , on ci w ostatniej chwili kolacje odwola v.zjadliwie donoszac Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: No tak,,, 24.10.02, 16:21 Ja nic nie odwołuję. Jeśli obiecuję przujęcie, to trunki przynoszę...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:23 Siedzę na tej plaży ze dwa tygodnie i myślę sobie - a może by tak nazwać to forum komuna??? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: No tak,,, 24.10.02, 16:25 mmpm napisał: > Ja nic nie odwołuję. Jeśli obiecuję przujęcie, to trunki przynoszę...;-))) to bylo o reforku , tobie poza relaksami nic nie mam do zarzucenia (nawet wedki) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:21 Refor - wierny inaczej :)) No ale przecież Bozia kazał się dzielić :)) Viki, masz coś ten bourbon mi coś nie bardzo na wątrobie leży??? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: No tak,,, 24.10.02, 16:23 nocino /orzechwy likier/ , limoncello i stare wyprobowane amaretto , normo for u jest rtez zubroweczka z sokiem, nie mowic mmpm, bo klucz pod wycieraczka znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:26 Limoncello czy ziuberka, limoncello czy.... a raz się żyje! Ziuberka prosze! Bigosik przyniosłam, ktoś kce? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:31 Bigosik i sliedzika mam :)) Mmpm, no nie tyle, Viki też chciała, no! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: No tak,,, 24.10.02, 16:33 Viki słodycze woli... Wezmę jeszcze. :-) Za śledzika chyba podziękuję...:-) A ten klucz spod wycieraczki - to nie mo! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:38 Wy się tu bawcie a ja musze zmykać bo idę siem robic na blond bóstwo :))) A może rude...u Ignaca miałabym szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:24 Refor wierny jest jak pies. Zawsze idzie do tego, co lepiej karmi. Normo. To o dzieleniu się z bliźnimi to świeta racja. Ale Ciebie mam tylko dla siebie. Może tak być? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:28 Refor - sprawiedliwy inaczej :))) Może być... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: No tak,,, 24.10.02, 16:29 ja poprosze cos slodkiego, kafe blikle bylo w wiecznym miescie w tamta niedziele! ale juz pustka ... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:35 Sernik, pączki z różanym nadzieniem, szarlotka, wybieraj Viki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:37 Viki, chcesz coś słodkiego? Zapytam jescze raz. Kawa? Herbata? Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: No tak,,, 24.10.02, 16:42 My sie chyba nie znamy, Norma jestem, a coś pysznego znajdzię się oczywiście to gościnny wątek jest :))) Na co masz ochote? Viki, poczęstuj bo ja zaraz lecę! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:46 A ty skąd wiesz? Czy moze zapomniałem o czymś, co było między nami, a co nie powinno było być? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 16:48 A to 5 to co oznacza? Może 5 oznak zdrowych zebów? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No tak,,, 24.10.02, 17:17 Ach, lubię niewiasty ze szlachetnym podejściem do życia. Fajna jesteś. Zostaniesz u nas dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś