mmpm 27.11.02, 14:51 Nie działa u mnie w ogóle plik dźwiękowy z Indiany. I nie wiem, czy to wina mojego komputera, czy gołębia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: E.Silver 27.11.02, 14:59 aha, ja również musiałam sobie sama dośpiewać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: E.Silver 27.11.02, 15:04 to strasznie szkoda :( do mnie przyszło gołębiem, działo i działa nadal zapisane na dysku. Mogę spróbować powtórzyć wysyłkę, jeśli chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: E.Silver 27.11.02, 15:07 ja to bym chciała może nie powtórzyć a w ogóle coś dostać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: E.Silver 27.11.02, 15:12 NIE DOSZŁO???? Biedronko, jesteś w stałym składzie abonentów różnych dziwnych maili ;) Zgłaszało mi jakis problem, ale z Tekilką, tradycyjnie zreszta. Złośliwa poczta. :( Już wysyłam na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: E.Silver 27.11.02, 15:10 No ja powtarzam, że nie wiem, czy to nie wina mojego komputera, który nie posiada karty dźwiękowej. Ale dziwny jest komunikat pojawijący się w okienku, gdy klikam... Osobiście sadzę, że nic więcej z tego sprzętu nie wycisnę, więc proszę o sprawozdanie. (kiedyś już to słyszałem, ale zapomniałem) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: E.Silver 27.11.02, 15:19 aha, proszę bardzo mogę zarżnąć ten dowcip (zarżnąć tym, co by go wysłuchali pierwszy raz). co usłyszał dziennikarz?: tatatata tatata tatatata tatatatata :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: E.Silver 27.11.02, 15:14 a jaki dźwięk może byc z Indiany? chyba tylko jakieś zawodzenie szamana przywołującego deszcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Pewna kwestia mnie dręczy... 27.11.02, 15:25 Czy ktoś z Was wie, czy istnieje w gołębniku jakieś ograniczenie liczby osób, do których można przesłać gołębia? Biedronko, czy dostałaś wczoraj lub przedwczoraj dalmatyńczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Pewna kwestia mnie dręczy... 27.11.02, 15:39 Potwierdzam, że Biedronka była na liście adresatów zarówno tej, jak i innych przesyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Pewna kwestia mnie dręczy... 27.11.02, 15:58 Dalmatyńczyki? A jakie Dalmatyńczyki? I dziękuję za Indianę :-* Odpowiedz Link Zgłoś