westin 09.12.02, 08:33 Dzisiaj od rana Anielska wigilia:))) Są kopce kreta, kilimandżaro i inne wypieki (poza sernikiem - to domena NJ). A poza tym barek wyśmienicie zaopatrzony:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 08:50 A ja jeszcze paczki przynieslem. I dywanik ;oD Ale to chyba wczoraj mialo byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 08:52 wydaje mi się, że dzisiaj, chociaż zasiałeś we mnie szczypte watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 08:57 E, w mylnym bledzie bylem i aquam turbavi. Zajrzalem do zrodla ponizej i skruszylem sie. Baloonowa kruszonka posypuje zatem dodatkowe ciasto anielsko-wigilijne. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:01 Mam jeszcze wątpliwość, czy przyniosłeś paczki, pączki czy może paczki z pączkami? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:04 paczkie z ponczkamy przynieslem, przecie muwie ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:07 A poza tym "nie wysmiewaj kalectwa klawiatury blizniego swego" mowi Pismo "Ani konfiguracji komputra jego" dodaje Ono po namysle. "Ani zadnej rzeczy, ktora jego jest" , - to juz w drzwiach dodaje Owo Roztargnione Pismo, jak porucznik Colombo. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:11 Odpuszczam winy klawiatury Twojej, enter. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:30 to ja rozmrożę pierogi z mięsem. Jak tradycja to tradycja. dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:35 viki mogłaby makaronem zarzucić. koniecznie po bolońsku. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:21 No sernik też już jest. Dzień dobry, ktoś mógłby mi tą nową świecką tradycję objaśnić? Co będzie jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:27 Skoro Sernik już jest (celowo z dużej litery), to znaczy że wszystko jest gotowe... poza Anielą. Jeżeli dzisiaj jest Anielska wigilia, to jutro będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:27 Zajrzyj do wątku o odliczaniu do Wigilii! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:28 jutro wg tradycji będziemy święcić Dzień Pieszego Pasażera. Ale co będzie pojutrze tego nie wie nikt. Dzień dobry, Normo. Co u króliczka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:40 Dzień dobry :)) Królik na diecie ale ma coś po mnie - nie je nie pije a tyje :))) U Świętego Mikołaja zamówiłam dla nas domek z sauną, salą gimn. i jacuzzi, ale jeszcze nie przyniósł. Nie tracę nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:43 norma_jean napisała: > U Świętego Mikołaja zamówiłam dla nas domek z sauną, salą gimn. i jacuzzi, ale > jeszcze nie przyniósł. Nie tracę nadziei! no tak, szewc bez butów chodzi, Śnieżynko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:45 Absolutnie jednak nie powinnam wyciągać wniosku że byłam niegrzeczna. Świećę przykładem w tej dziedzinie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:21 slowo stalo sie cialem, podaje siedem roznych rosdzajow kluchow, sorry ze tak pozno, kolacja z obiadem bedzie wiec! uszka z miesem uszka z serem und bazylia rurki z cukinia i gorgonzola (i tu sie slinie) spaghetti z owocami morza i corka rybaka spaghi 4 sery makaron jaki kto chce po bolonsku lasagne o prosze a viki jeno w fartuszku sie krzata (bo jest mloda gospodynia nareszcie)do stolu podano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:27 no niech ci bedzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:35 Skoro nalegasz, to niech bedzie i bez fartuszka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:38 ee nie to by byl zwykly naturyzm, ja chce cos bardziej swawolnego, przywdzieje jakoms podomke niewidke, ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:42 wiedzialam, ze ci sie spodoba;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:46 Aha, to jest to, co M. lubią najbardziej... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:29 Viki miała tort dostarczyć! No i gdzie ona? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:34 a zauważyliście, że nową świecką tradycją staje się nieobecność Anieli w poniedziałki i wtorki? poniedziałek to jeszcze rozumiem - to kserowanie szardoneja bez konsekwencji pozostać nie może, ale wtorki! .... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:42 Ale zdrowie Anieli możemy wychylić nawet pod jej nieobecność chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:59 Czy ktos ma wytrych? A A. niegościnna jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:45 A ja rozumiem wtorkowe nieobecności. M. w piątki równie nieobecny Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:51 No tak, jesli ktos nie pojawia sie na swojej Wigilii i Swiecie, to niech sie nie zdziwi, ze po przyjsciu zastanie pieknie podpisana laurke i rachunek czekajacy w barze. Gaudeamus zatem ? oderwas ? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:53 gaudeamus, essen, trinken i... pośpiewamy chyba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:57 może Ignatz by coś zaintonował? (tylko bez drobiu) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:03 hyhy, adiustuję właśnie tłumaczenie tekstów z nurtu poezji hiphopowej. ale nie sądzę, by nadawały się one na pieśni biesiadno-toastowe, hyhyhy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:08 co tam, przy hip-hopie też można popląsać. Stawy zaraz naoliwimy, bo byłem przebiegły i zakitrasiłem flaszeczkę w kalesonach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:06 Tłumacznie z jakiego na jakie? Z polskiego na nasze, czy może odwrotnie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:08 odwrotnie. chyba. nie jestem pewna. okazuje się, że moja polszczyzna jest nader uboga. hyhyhy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:13 A to poprosimy! W tej dziedzinie moja polszczyzno-latynizna nie jest, mam nadzieję, zbyt uboga i moze zrozumiem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:16 aha. jestem rasta ubrany w dashiki, palący sobie swoje blanciki. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:32 misiania napisała: > aha. jestem rasta ubrany w dashiki, palący sobie swoje blanciki. Biedna Misianiu, lacze sie z Toba w Twoim bolu. Gdy to czytam, to mnie nostalgia lapie za "krasna kaniolka , co na hawire do jarej pomykala" B. niedzisiejszy, aczkolwiek nie wczorajszy bynajmniej bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:40 nene, z przyjemnością to czytam, odświeżam się tym niczym wodą mineralną w aerozolu. poznaję nową kulturę, o której nie miałam pojęcia. o, a teraz czas na posłuchanie muzy. ten eminem to fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:48 Hm, w takiej muzyce jęz. polski jest chyba znacznie bogatszy niż inny. Widziałem kiedyś, że takie pospolite "fuck" można oddać w naszej jakże pięknej i bogatej mowie na kilkadziesiąt chyba sposobów... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:51 no ale niestety, "fuck" po polsku jest albo odrobinę zbyt łagodne albo odrobinę zbyt wulgarne, w zależności od wybranego tłumaczenia... tak w sam raz to najładniej po polsku brzmi chyba "fuck", hyhyhy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:00 To zależy od kontekstu, w którym miałoby zostać użyte. Mógłbym służyć kilkoma odpowiednikami - ani zbyt wulgarnymi (?), ani zbyt łagodnymi. ;-) W końcu pewną, wcale nie tak małą część życia spędzam wśród osób, w których wypowiedziach 2 na 3 słowa zaczynają się na "k", a jednym czasownikiem można wyrazić wszystko...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:03 aha, a jako przerywnik typu przecinek, to jakie tłumaczenie byś zastosował? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:10 No w takim wypadku to chyba popularne przekleństwa - na "k", na "ch", itp. Jeśli miałoby być łagodnie to np. kurcze albo kuźwa. Kiedyś też słyszałem "kurza twarz"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:17 aha, problem tylko z tym, że jak słuchasz, to można zaaprobować. ale jeśli czytasz tekst, i ciągle widzisz k.. k... i k... to jednak odrobinę razi. ale czymże to jest wobec potęgi wszechświata. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:20 przepraszam k... ja tylko k... do kserokopiarki k... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:22 tu siedzicie? misianiu, mogę prosić do poloneza? w pierwszą parę pójdziem. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:24 A ja znowu ściany podpieram. Eee.... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:27 eeee, no co ty, norma. białe tango leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:27 To trzeba stosować naprzemiennie, np. "K.., co ty, do cho...ry, tu, do ch...ja, robisz?" (To typowy przykład zdania używanego w pewnych środowiskach - bardzo erudycyjnego, z uwagi na zróżnicowanie i bogactwo słownictwa.) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:34 aha, masz k.a p...ą rację. o! to dobre jest! od dziś będę mówiła: masz ka-pą rację. (hyhyhy!) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:41 :-))) Pozwolisz jednak, że dalej już nie będę się swoją erudycją popisywał. W końcu jednym z powodów (choć nie najważniejszym) mojej obecności na plaży jest to, że słownictwa takiego używa tutaj się bardzo rzadko.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:45 yhy, ja też raczej rzadko - i m.in. dlatego też lubię plażę. natomiast jest rzeczą wysoce prawdopodobną, że cały przydziałowy zapas brzydkich słów zużywam jadąc do pracy ;))))) aż się sama sobie dziwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:49 Gorzej by było, gdyby np. w pracy...;-) Ja niestety chyba częściej, na zasadzie - z kim przestajesz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:36 -- - (...) (...) (...)wiesz (...) (...) Mariolka, (...) (...) (...) (...) (...) ja (...) (...) (...) (...) Cię (...) (...) kocham (...) (...) (...) (...) (...) (...) (...) - powiedział Leon, wznosząc się na szczyty swojej erudycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:07 E nie. Jak bez drobiu to ja w to nie wchodzę :-| Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:16 ignatz, śpiewaj co chcesz, a ja normę do tańca poproszę (uprzejme dygnięcie z wyciągnięciem ręki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Anielska wigilia IP: *.saint 09.12.02, 11:34 Ja tańczę chętnie, pod warunkiem, że partner pancerne buty posiada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:45 no co ty? naprawdę świetnie prowadzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:48 gdyż: Dominika w tańcu fika, obok skacze miś, którą z lalek miś wybierze dziś? (to tak tylko żeby się oderwać od "battles") Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:51 Miś jest bardzo grzeczny dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:54 > Miś jest bardzo grzeczny dziś... bo klapnięte uszko ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:54 (rączki na bioderkach, efektowne podskoczki, kilkakrotne obroty ciałem) i hop-sa-sa i rym-cym-cym idziemy przez życie w podskoooookach Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:00 Z racji zamieszkania to ja: prawa rączka w górę, do boku i: Krakowiaczek jeden, miał koników siedem <podskok, w locie stuknąć obcasamy> Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:27 Dwa kroki w przód, trzy kroki w tył To polska szkoła tańca Gra orkiestr dziesięc, a na parkiecie Wyłącznie wodzireje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 14:36 hyhy westin czuje ze moglabym Cie pokochac. powaznie tak czuje. zreszta podobnie jak Wszystkich Zebranych na tej Porannej Finalnej Kolacyjce. Bierzcie i jezdzcie z tego wszyscy. aha nie bylo mnie bo szukalam wielkiekj wody, tej dobrej i tej zlej. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 14:59 Pojawiłaś się nareszcie:))) Towarzystwo czekało od rana, nie mieliśmy klucza do barku i jakoś wszyscy się porozchodzili:( Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:04 nie, nie. ja jestem cały czas. tylko wyszedłem na balkon zapalić i przymarzłem do podłoża. Już wstaję. Z jubilatką jutrzejszą w tany!!!! (nie wiem czy jutro będę w stanie, dziś składam zatem życzenia szardonejem toast wznosząc!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:07 aha uwazaj jak bedziesz wracal do domu zeby nikt Ci na reke nie nadepnął ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:19 hehehe. i ja postaram się nikomu nie przejechać po rękach, gdyż wracał będę samochodem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:06 aha po odciskach stop Waszych Was rozpoznalam :) (nie przyszliscie tu chyba na darmowy, adwebntowy alkohol jak nie przymierzajac prasa na konferencje prasowe>) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:11 nene, jak mogłaś w ogóle tak pomyśleć? my? na darmowy alkohol? no ale skoro już o tym wspomniałaś i tak nalegasz, to nie wypada odmówić poczęstunku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:12 ależ skąd! całą noc piekłem kopiec borsuka i fudżijamę:) a poza tym mam prezent - łykend w C.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:14 yhyhy misiania masz jakas wode zebym mogla ja przemienic w wino moze? ;) aha westin w C. bylo nam tak cudownie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:16 hyhy, nie tak dawno tekilka sugerowała mi wodę w kolanie. może być? być może bujam nogami w wewkliko jakimś :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:19 normalnie, z kieliszków do szampana. ale tych wysokich, żeby było widać jak bąbelki fruną ku górze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:21 a woda po goleniu może być? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:21 o. sltyszycie moze jak smieja sie smiechy w ciemnosci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:22 nene ani woda przez o kreskowane tez sie nei nada Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:22 Miałem raczej na myśli, jak przelać z kolana do kieliszków. Może lepiej pić przez słomkę?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:23 albo moze bezposrtednio z kolana spijac? bez slomki co tworzy dystans? ;) (yhyh noco) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:27 może być niewygodnie. ale zawsze istnieje rozwiązanie alternatywne acz bliskie pierwotnej idei - można pić z kolanka od rury kanalizacyjnej (no i dopiero teraz jest noco-hyhyhy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:30 taaa, a jakbyśmy mieli kogoś z wodogłowiem.....? tak tylko pytam, no co? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:31 albo kogoś o wodnistym kolorze oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:32 albo rozwodniony wątek? (to tego rozmydlony, fuuj) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:38 lejemy wodę przez klucz do miski z woskiem? To fajna zabawa jest Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:44 faktycznie rozwodnił się samoistnie ten wigilijny wątek: od od paczek-pączków poprzez bigos i pisanki, odchudzanie króliczka, pląsy przy hiphopie, k... w dużej ilości, misiów aż po wodę w kolanie i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:46 Po prostu - plaża w najlepszym wydaniu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:56 Aha, gdy Aniela popołudniem przypłynęła... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:57 aha kolysząc biodarami rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:59 O trzepocie firanami rzęs nie wspominając, jako rzeczy oczywistej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:59 ja tam nic nie mówię, stoję cierpliwie z kieliszkiem do szampana w ręku i czekam. na powtórkę wiadomego cudu czekam, zachęcona aluzją Anieli, której ożywcza obecność raduje me oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:22 się wstrzeliłam w setnego posta. idę zagrać w totka, hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:31 A mnie się propozycja Anieli zdecydowanie podoba... Jestam za! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:33 hyhyhy pewna bylam ze Ci sie spodoba. nie wątpilam w Ciebie ani przez chwile Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:36 Aha, słyszę brzęk niedobrych szelągów...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:34 a mnie się zdecydowanie bardziej podoba sama aniela!!! :) (a niech tam, jubilatce się należy) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:41 yhyh i tym sposobem przecisnal sie postrzygacz przez ucho igielne :)))) ps. niemaljubilatce, nie postarzaj mnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:03 na podobieństwo wieloryba. Zdrówko! bawcie się dobrze. :) ps. zostawcie barszczu na jutro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:11 yhhy uwazaj zeby Cie grinpis nie uratowal poprzez wrzucenie do morza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:10 Cos mie tklo... Skoro watek rozbuchal sie powyzej setki, znaczy sie cos sie musialo zakolysac, cos zatrzepotac, a cos cialem sie stalo. melduje sie zatem z bombelkami, kwiatkiem i dywanikiem ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:11 balooooooooo :)) wejdz wejdz do srodka. przez ucho igielne przechodz swobodnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:15 Dzieki, juz sie sciele ;oD Biorac pod uwage stan kasy, ucho igielne jest dla mnie Florianska Brama, by nie rzec Lukiem Tryumfalnym ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:02 biorac zas pod uwage inne Twojej zaslugi o ktorych zmilcze z niewlasciwosc i miejsca i czasu drzewko Ci niniejszym sadzam o tu w tym miejscu i wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:14 Miejmy nadzieję, że to nie palma...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:16 ain nie kaktus bynajmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:18 Anie nie takie, co umiera stojąc... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:22 to zupelnie jak spiacy kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:24 brunet wieczorowa pora dla anieli, niech sie scieli, raaaz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:25 oo to to raaz albo i kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:30 panowie pozwola, tu tu taak ladnie sie w rzadku ustawic to aniela sobie wybierze, smialo aniela, ile chcesz, dzis taki dzien, ze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:31 y wstydze sie. ale ok: ten ten ten ten ten ten i ten o tu Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:32 A ja, a ja? Protestuję, to jest dyskryminacja nie-brunetów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:33 aha fakt. dorzuc mi do tych brunetow vicki kilku niebrunetow w imie slusznosci dorzuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:35 ja jej nie moge dostarczyc nie bruneta , bo bylby cienki, wez sie i zaproponuj! a pan niech juz idzie, ile razy mam powtarzac ze nie zostal pan wybrany, sio, mowie, ten janek dip no nie moge, do doomuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:36 No to pójdę już, nie? Co tu będę tak sam stał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:36 yhhyyh to ktos nie zostal wybrany?? przeoczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:39 jakto sam,??? a poza tym nie idz bo tam na gorze przywdziewam podomke... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:41 No jak nie jak Aniela wszystkich innych zabrała, a mnie zostawiła...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:43 jesj skrzydla sa tak delikatne ze po prostu ich nie czujesz, pomacaj dobrze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:45 Nene, palcem mnie nie wskazała. Idę z rozpaczy rzucić się w opary rozpusty...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:48 zabraniam ci, aniela, rany boskie, odezwij sie chlopak gotow sie popelnic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:49 wydawalo mi sie ze wskazalam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:50 yhyh ale swoja droga taie samobojstwo lepsze nawet niz oswiadczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:53 Nene, w samych brunetów Twój palec był wycelowany. ;-) A kto tu mówi o samobójstwie? Jedni idą zalać robaka, drudzy - robić co innego...;-) Odpowiedz Link Zgłoś