Dodaj do ulubionych

Anielska wigilia

09.12.02, 08:33
Dzisiaj od rana Anielska wigilia:)))
Są kopce kreta, kilimandżaro i inne wypieki (poza sernikiem - to domena NJ).
A poza tym barek wyśmienicie zaopatrzony:)))
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 08:50
      A ja jeszcze paczki przynieslem. I dywanik ;oD

Ale to chyba wczoraj mialo byc ?
      • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 08:52
        wydaje mi się, że dzisiaj, chociaż zasiałeś we mnie szczypte watpliwości.
        • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 08:57
          E, w mylnym bledzie bylem i aquam turbavi. Zajrzalem do zrodla ponizej i
          skruszylem sie.
          Baloonowa kruszonka posypuje zatem dodatkowe ciasto anielsko-wigilijne.

• westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:01
            Mam jeszcze wątpliwość, czy przyniosłeś paczki, pączki czy może paczki z
            pączkami?
            • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:04
              paczkie z ponczkamy przynieslem, przecie muwie ;oD
              • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:07
                A poza tym "nie wysmiewaj kalectwa klawiatury blizniego swego" mowi Pismo
                "Ani konfiguracji komputra jego" dodaje Ono po namysle.
                "Ani zadnej rzeczy, ktora jego jest" , - to juz w drzwiach dodaje Owo
                Roztargnione Pismo, jak porucznik Colombo.
                • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:11
                  Odpuszczam winy klawiatury Twojej, enter.
    • basia! Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:24
      dzień dobry :)a gdzie aniela ?
      • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:27
        dzień dobry:)może rozmraża alkohol?
        • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:30
          to ja rozmrożę pierogi z mięsem. Jak tradycja to tradycja. dzień dobry :)
          • basia! Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:31
            a ja bigos
            • basia! Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:32
              i o pisankach nie zapomnijcie ;)
              • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 09:35
                viki mogłaby makaronem zarzucić. koniecznie po bolońsku.
                • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:21
                  No sernik też już jest.
                  Dzień dobry, ktoś mógłby mi tą nową świecką tradycję objaśnić? Co będzie jutro?
                  • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:27
                    Skoro Sernik już jest (celowo z dużej litery), to znaczy że wszystko jest
                    gotowe... poza Anielą.
                    Jeżeli dzisiaj jest Anielska wigilia, to jutro będzie...
                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:27
                    Zajrzyj do wątku o odliczaniu do Wigilii! :-)
                  • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:28
                    jutro wg tradycji będziemy święcić Dzień Pieszego Pasażera. Ale co będzie
                    pojutrze tego nie wie nikt. Dzień dobry, Normo. Co u króliczka? :)
                    • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:40
                      Dzień dobry :))
                      Królik na diecie ale ma coś po mnie - nie je nie pije a tyje :)))
                      U Świętego Mikołaja zamówiłam dla nas domek z sauną, salą gimn. i jacuzzi, ale
                      jeszcze nie przyniósł. Nie tracę nadziei!
                      • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:43
                        norma_jean napisała:

> U Świętego Mikołaja zamówiłam dla nas domek z sauną, salą gimn. i jacuzzi,
                        ale
                        > jeszcze nie przyniósł. Nie tracę nadziei!

no tak, szewc bez butów chodzi, Śnieżynko:)))
                        • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:45
                          Absolutnie jednak nie powinnam wyciągać wniosku że byłam niegrzeczna. Świećę
                          przykładem w tej dziedzinie :)))
                • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:21
                  slowo stalo sie cialem, podaje siedem roznych rosdzajow kluchow, sorry ze tak
                  pozno, kolacja z obiadem bedzie wiec!
                  uszka z miesem
                  uszka z serem und bazylia
                  rurki z cukinia i gorgonzola (i tu sie slinie)
                  spaghetti z owocami morza i corka rybaka
                  spaghi 4 sery
                  makaron jaki kto chce po bolonsku
                  lasagne
                  o prosze a viki jeno w fartuszku sie krzata (bo jest mloda gospodynia
                  nareszcie)do stolu podano!
                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:23
                    Tylko w fartuszku? :-)
                    • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:27
                      no niech ci bedzie... ;)
                      • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:35
                        Skoro nalegasz, to niech bedzie i bez fartuszka... ;-)
                        • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:38
                          ee nie to by byl zwykly naturyzm, ja chce cos bardziej swawolnego, przywdzieje
                          jakoms podomke niewidke, ;)
                          • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:40
                            Hyhyhy... ;-)
                            • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:42
                              wiedzialam, ze ci sie spodoba;))))))))))))))))))
                              • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:46
                                Aha, to jest to, co M. lubią najbardziej... ;-)
    • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:29
      Viki miała tort dostarczyć! No i gdzie ona?
      • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:34
        a zauważyliście, że nową świecką tradycją staje się nieobecność Anieli w
        poniedziałki i wtorki? poniedziałek to jeszcze rozumiem - to kserowanie
        szardoneja bez konsekwencji pozostać nie może, ale wtorki! ....
        • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:42
          Ale zdrowie Anieli możemy wychylić nawet pod jej nieobecność chyba?
          • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:51
            ale Aniela zabrała klucz od barku!
            • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:59
              Czy ktos ma wytrych?
              A A. niegościnna jakaś...
        • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:45
          A ja rozumiem wtorkowe nieobecności.

M. w piątki równie nieobecny
          • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:51
            No tak, jesli ktos nie pojawia sie na swojej Wigilii i Swiecie, to niech sie
            nie zdziwi, ze po przyjsciu zastanie pieknie podpisana laurke i rachunek
            czekajacy w barze.

Gaudeamus zatem ? oderwas ?
            • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:53
              gaudeamus, essen, trinken i... pośpiewamy chyba, co?
              • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 10:57
                może Ignatz by coś zaintonował? (tylko bez drobiu)
                • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:03
                  hyhy, adiustuję właśnie tłumaczenie tekstów z nurtu poezji hiphopowej. ale nie
                  sądzę, by nadawały się one na pieśni biesiadno-toastowe, hyhyhy :))))
                  • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:05
                    ale liczy się intencja:)
                    • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:08
                      co tam, przy hip-hopie też można popląsać. Stawy zaraz naoliwimy, bo byłem
                      przebiegły i zakitrasiłem flaszeczkę w kalesonach.
                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:06
                    Tłumacznie z jakiego na jakie? Z polskiego na nasze, czy może odwrotnie? ;-)
                    • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:08
                      odwrotnie. chyba. nie jestem pewna. okazuje się, że moja polszczyzna jest nader
                      uboga. hyhyhy :)))))
                      • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:13
                        A to poprosimy! W tej dziedzinie moja polszczyzno-latynizna nie jest, mam
                        nadzieję, zbyt uboga i moze zrozumiem... :-)
                        • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:16
                          aha. jestem rasta ubrany w dashiki, palący sobie swoje blanciki.
                          • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:18
                            Myliłem się. ;-(
                          • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:32
                            misiania napisała:
                            > aha. jestem rasta ubrany w dashiki, palący sobie swoje blanciki.

Biedna Misianiu, lacze sie z Toba w Twoim bolu. Gdy to czytam, to mnie
                            nostalgia lapie za "krasna kaniolka , co na hawire do jarej pomykala"

B. niedzisiejszy, aczkolwiek nie wczorajszy bynajmniej bynajmniej
                            • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:40
                              nene, z przyjemnością to czytam, odświeżam się tym niczym wodą mineralną w
                              aerozolu. poznaję nową kulturę, o której nie miałam pojęcia. o, a teraz czas na
                              posłuchanie muzy. ten eminem to fajny gość.
                              • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:48
                                Hm, w takiej muzyce jęz. polski jest chyba znacznie bogatszy niż inny.
                                Widziałem kiedyś, że takie pospolite "fuck" można oddać w naszej jakże pięknej
                                i bogatej mowie na kilkadziesiąt chyba sposobów...
                                • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:51
                                  no ale niestety, "fuck" po polsku jest albo odrobinę zbyt łagodne albo odrobinę
                                  zbyt wulgarne, w zależności od wybranego tłumaczenia... tak w sam raz to
                                  najładniej po polsku brzmi chyba "fuck", hyhyhy ;))
                                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:00
                                    To zależy od kontekstu, w którym miałoby zostać użyte. Mógłbym służyć kilkoma
                                    odpowiednikami - ani zbyt wulgarnymi (?), ani zbyt łagodnymi. ;-)
                                    W końcu pewną, wcale nie tak małą część życia spędzam wśród osób, w których
                                    wypowiedziach 2 na 3 słowa zaczynają się na "k", a jednym czasownikiem można
                                    wyrazić wszystko...;-)
                                    • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:03
                                      aha, a jako przerywnik typu przecinek, to jakie tłumaczenie byś zastosował?
                                      • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:10
                                        No w takim wypadku to chyba popularne przekleństwa - na "k", na "ch", itp.
                                        Jeśli miałoby być łagodnie to np. kurcze albo kuźwa. Kiedyś też
                                        słyszałem "kurza twarz"... ;-)
                                        • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:17
                                          aha, problem tylko z tym, że jak słuchasz, to można zaaprobować. ale jeśli
                                          czytasz tekst, i ciągle widzisz k.. k... i k... to jednak odrobinę razi. ale
                                          czymże to jest wobec potęgi wszechświata.
                                          • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:20
                                            przepraszam k... ja tylko k... do kserokopiarki k...
                                          • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:22
                                            tu siedzicie? misianiu, mogę prosić do poloneza? w pierwszą parę pójdziem.
                                            • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:24
                                              A ja znowu ściany podpieram. Eee....
                                              • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:27
                                                eeee, no co ty, norma. białe tango leci!!!
                                          • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:27
                                            To trzeba stosować naprzemiennie, np.
                                            "K.., co ty, do cho...ry, tu, do ch...ja, robisz?"
                                            (To typowy przykład zdania używanego w pewnych środowiskach - bardzo
                                            erudycyjnego, z uwagi na zróżnicowanie i bogactwo słownictwa.) ;-)
                                            • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:34
                                              aha, masz k.a p...ą rację. o! to dobre jest! od dziś będę mówiła: masz ka-pą
                                              rację. (hyhyhy!)
                                              • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:41
                                                :-)))

Pozwolisz jednak, że dalej już nie będę się swoją erudycją popisywał. W końcu
                                                jednym z powodów (choć nie najważniejszym) mojej obecności na plaży jest to, że
                                                słownictwa takiego używa tutaj się bardzo rzadko.:-)
                                                • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:45
                                                  yhy, ja też raczej rzadko - i m.in. dlatego też lubię plażę. natomiast jest
                                                  rzeczą wysoce prawdopodobną, że cały przydziałowy zapas brzydkich słów zużywam
                                                  jadąc do pracy ;))))) aż się sama sobie dziwię ;)
                                                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:49
                                                    Gorzej by było, gdyby np. w pracy...;-)
                                                    Ja niestety chyba częściej, na zasadzie - z kim przestajesz... ;-)
                                            • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:36

--
                                              - (...) (...) (...)wiesz (...) (...) Mariolka, (...) (...) (...) (...) (...) ja
                                              (...) (...) (...) (...) Cię (...) (...) kocham (...) (...) (...) (...) (...)
                                              (...) (...) - powiedział Leon, wznosząc się na szczyty swojej erudycji.
                • ignatz Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:07
                  E nie. Jak bez drobiu to ja w to nie wchodzę :-|
                  • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:16
                    ignatz, śpiewaj co chcesz, a ja normę do tańca poproszę (uprzejme dygnięcie z
                    wyciągnięciem ręki)
                    • Gość: norma_jean Re: Anielska wigilia IP: *.saint 09.12.02, 11:34
                      Ja tańczę chętnie, pod warunkiem, że partner pancerne buty posiada :)))
                      • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:45
                        no co ty? naprawdę świetnie prowadzisz ;)
                        • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:48
                          gdyż:
                          Dominika w tańcu fika, obok skacze miś, którą z lalek miś wybierze dziś?

(to tak tylko żeby się oderwać od "battles")
                          • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:51
                            Miś jest bardzo grzeczny dziś...
                            • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:54

> Miś jest bardzo grzeczny dziś...

bo klapnięte uszko ma:(
                          • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 11:54
                            (rączki na bioderkach, efektowne podskoczki, kilkakrotne obroty ciałem)

i hop-sa-sa i rym-cym-cym
                            idziemy przez życie w podskoooookach
                            • norma_jean Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:00
                              Z racji zamieszkania to ja: prawa rączka w górę, do boku i: Krakowiaczek jeden,
                              miał koników siedem <podskok, w locie stuknąć obcasamy>
                            • ignatz Re: Anielska wigilia 09.12.02, 12:27
                              Dwa kroki w przód, trzy kroki w tył
                              To polska szkoła tańca
                              Gra orkiestr dziesięc, a na parkiecie
                              Wyłącznie wodzireje...
    • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 14:36
      hyhy westin czuje ze moglabym Cie pokochac. powaznie tak czuje. zreszta
      podobnie jak Wszystkich Zebranych na tej Porannej Finalnej Kolacyjce. Bierzcie
      i jezdzcie z tego wszyscy.

aha nie bylo mnie bo szukalam wielkiekj wody, tej dobrej i tej zlej.

• westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 14:59
        Pojawiłaś się nareszcie:)))
        Towarzystwo czekało od rana, nie mieliśmy klucza do barku i jakoś wszyscy się
        porozchodzili:(
        • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:04
          nie, nie. ja jestem cały czas. tylko wyszedłem na balkon zapalić i przymarzłem
          do podłoża. Już wstaję.
          Z jubilatką jutrzejszą w tany!!!!
          (nie wiem czy jutro będę w stanie, dziś składam zatem życzenia szardonejem
          toast wznosząc!!!!!)
          • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:07
            aha uwazaj jak bedziesz wracal do domu zeby nikt Ci na reke nie nadepnął ;)))
            • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:19
              hehehe. i ja postaram się nikomu nie przejechać po rękach, gdyż wracał będę
              samochodem ;)))
        • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:06
          aha po odciskach stop Waszych Was rozpoznalam :) (nie przyszliscie tu chyba na
          darmowy, adwebntowy alkohol jak nie przymierzajac prasa na konferencje prasowe>)
          • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:11
            nene, jak mogłaś w ogóle tak pomyśleć? my? na darmowy alkohol? no ale skoro już
            o tym wspomniałaś i tak nalegasz, to nie wypada odmówić poczęstunku ;))
          • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:12
            ależ skąd! całą noc piekłem kopiec borsuka i fudżijamę:) a poza tym mam
            prezent - łykend w C.:)
            • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:14
              yhyhy misiania masz jakas wode zebym mogla ja przemienic w wino moze? ;)

aha westin w C. bylo nam tak cudownie... ;)
              • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:16
                hyhy, nie tak dawno tekilka sugerowała mi wodę w kolanie. może być? być może
                bujam nogami w wewkliko jakimś :)
                • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:17
                  A jak to wypijemy? :-)
                  • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:19
                    normalnie, z kieliszków do szampana. ale tych wysokich, żeby było widać jak
                    bąbelki fruną ku górze :))
                    • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:21
                      a woda po goleniu może być?
                    • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:21
                      o. sltyszycie moze jak smieja sie smiechy w ciemnosci ???
                      • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:22
                        nene ani woda przez o kreskowane tez sie nei nada
                    • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:22
                      Miałem raczej na myśli, jak przelać z kolana do kieliszków. Może lepiej pić
                      przez słomkę?;-)
                      • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:23
                        albo moze bezposrtednio z kolana spijac? bez slomki co tworzy dystans? ;) (yhyh
                        noco)
                        • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:27
                          może być niewygodnie. ale zawsze istnieje rozwiązanie alternatywne acz bliskie
                          pierwotnej idei - można pić z kolanka od rury kanalizacyjnej (no i dopiero
                          teraz jest noco-hyhyhy :)))))))
                          • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:30
                            taaa, a jakbyśmy mieli kogoś z wodogłowiem.....? tak tylko pytam, no co?
                            • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:31
                              albo kogoś o wodnistym kolorze oczu?
                              • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:32
                                albo rozwodniony wątek? (to tego rozmydlony, fuuj)
                                • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:38
                                  lejemy wodę przez klucz do miski z woskiem? To fajna zabawa jest
                                • westin Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:44
                                  faktycznie rozwodnił się samoistnie ten wigilijny wątek: od od paczek-pączków
                                  poprzez bigos i pisanki, odchudzanie króliczka, pląsy przy hiphopie, k... w
                                  dużej ilości, misiów aż po wodę w kolanie i nie tylko:)
                                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:46
                                    Po prostu - plaża w najlepszym wydaniu! :-)
                                    • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:52
                                      w czasie przypływu do tego ;)
                                      • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:56
                                        Aha, gdy Aniela popołudniem przypłynęła... :-)
                                        • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:57
                                          aha kolysząc biodarami rzecz jasna ;)
                                          • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:59
                                            O trzepocie firanami rzęs nie wspominając, jako rzeczy oczywistej...:-)
                                          • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:59
                                            ja tam nic nie mówię, stoję cierpliwie z kieliszkiem do szampana w ręku i
                                            czekam. na powtórkę wiadomego cudu czekam, zachęcona aluzją Anieli, której
                                            ożywcza obecność raduje me oczy.
                                            • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:01
                                              Misiu, setkę mi odebrałaś. ;-(
                                              • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:02
                                                TA DAM! :))))
                                                • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:06
                                                  ;-PPP
                                                  • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:10
                                                    coco?
                                                  • misiania Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:22
                                                    się wstrzeliłam w setnego posta. idę zagrać w totka, hyhy.
                          • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:31
                            A mnie się propozycja Anieli zdecydowanie podoba... Jestam za! :-)
                            • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:33
                              hyhyhy pewna bylam ze Ci sie spodoba. nie wątpilam w Ciebie ani przez chwile
                              • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:36
                                Aha, słyszę brzęk niedobrych szelągów...;-)
                            • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:34
                              a mnie się zdecydowanie bardziej podoba sama aniela!!! :) (a niech tam,
                              jubilatce się należy)
                              • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 15:41
                                yhyh i tym sposobem przecisnal sie postrzygacz przez ucho igielne :))))

ps. niemaljubilatce, nie postarzaj mnie ;)))
                                • postrzygacz_pudli Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:03
                                  na podobieństwo wieloryba. Zdrówko! bawcie się dobrze. :)
                                  ps. zostawcie barszczu na jutro!!!!
                                  • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:11
                                    yhhy uwazaj zeby Cie grinpis nie uratowal poprzez wrzucenie do morza ;))
    • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:10
      Cos mie tklo...
      Skoro watek rozbuchal sie powyzej setki, znaczy sie cos sie musialo zakolysac,
      cos zatrzepotac, a cos cialem sie stalo.

melduje sie zatem z bombelkami, kwiatkiem i dywanikiem ;oD
      • aniela_ Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:11
        balooooooooo :)) wejdz wejdz do srodka. przez ucho igielne przechodz
        swobodnie :)))
        • baloo1 Re: Anielska wigilia 09.12.02, 16:15
          Dzieki, juz sie sciele ;oD

Biorac pod uwage stan kasy, ucho igielne jest dla mnie Florianska Brama, by nie
          rzec Lukiem Tryumfalnym ;oD
          • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:02
            biorac zas pod uwage inne Twojej zaslugi o ktorych zmilcze z niewlasciwosc i
            miejsca i czasu drzewko Ci niniejszym sadzam o tu w tym miejscu i wątku :)
            • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:14
              Miejmy nadzieję, że to nie palma...;-)
              • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:16
                ain nie kaktus bynajmniej :)
                • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:18
                  Anie nie takie, co umiera stojąc... ;-)
                  • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:22
                    to zupelnie jak spiacy kon
                    • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:26
                      Jak się obudzi, to zarży i zaśpiewa!
                  • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:24
                    brunet wieczorowa pora dla anieli, niech sie scieli, raaaz!
                    • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:25
                      oo to to raaz albo i kilka razy
                      • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:30
                        panowie pozwola, tu tu taak ladnie sie w rzadku ustawic to aniela sobie
                        wybierze, smialo aniela, ile chcesz, dzis taki dzien, ze ...
                        • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:31
                          y wstydze sie. ale ok: ten ten ten ten ten ten i ten o tu
                          • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:32
                            A ja, a ja?
                            Protestuję, to jest dyskryminacja nie-brunetów!
                            • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:33
                              aha fakt. dorzuc mi do tych brunetow vicki kilku niebrunetow w imie slusznosci
                              dorzuc
                              • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:34
                                I o łysych nie zapomnij! ;-)
                            • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:35
                              ja jej nie moge dostarczyc nie bruneta , bo bylby cienki, wez sie i zaproponuj!
                              a pan niech juz idzie, ile razy mam powtarzac ze nie zostal pan wybrany, sio,
                              mowie, ten janek dip no nie moge, do doomuu!
                              • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:36
                                No to pójdę już, nie? Co tu będę tak sam stał...
                              • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:36
                                yhhyyh to ktos nie zostal wybrany?? przeoczenie ;)
                                • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:39
                                  jakto sam,??? a poza tym nie idz bo tam na gorze przywdziewam podomke...
                                  • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:41
                                    No jak nie jak Aniela wszystkich innych zabrała, a mnie zostawiła...;-)
                                    • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:43
                                      jesj skrzydla sa tak delikatne ze po prostu ich nie czujesz, pomacaj dobrze;))
                                      • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:45
                                        Nene, palcem mnie nie wskazała. Idę z rozpaczy rzucić się w opary rozpusty...;-)
                                        • Gość: viki2lav Re: Anielska wigilia IP: proxy / 213.255.126.* 09.12.02, 17:48
                                          zabraniam ci, aniela, rany boskie, odezwij sie chlopak gotow sie popelnic!
                                        • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:49
                                          wydawalo mi sie ze wskazalam wszystkich
                                          • Gość: aniela Re: Anielska wigilia IP: *.acn.waw.pl 09.12.02, 17:50
                                            yhyh ale swoja droga taie samobojstwo lepsze nawet niz oswiadczyny ;)
                                            • mmpm Re: Anielska wigilia 09.12.02, 17:53
                                              Nene, w samych brunetów Twój palec był wycelowany. ;-)

A kto tu mówi o samobójstwie? Jedni idą zalać robaka, drudzy - robić co
                                              innego...;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka