Dodaj do ulubionych

Friday Night Fever

09.12.02, 13:54
chciałam tylko podzielić się informacją, że piątkowy późny wieczór (od 21:30
do 22:20) można spędzić na fotelu dentystycznym. i że bardzo się cieszę, że
Lechu skakał przez płot, bo wymiernym dla mnie efektem tej jego aktywności
jest fakt, że leczenie kanałowe można obecnie traktować jako dyskomfort a nie
jako tragedię. bardziej mi się nudziło i przysypiałam raczej, niż cierpiałam.
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: Friday Night Fever 09.12.02, 14:08

--
      Leon dawniej bał się dentysty. Kiedyś - kiedy jeszcze posiadał jakieś zęby...
    • baloo1 Re: Friday Night Fever 09.12.02, 14:37

--
      Leon kartkowal dodatek "W co sie bawic", zastanawiajac sie, jak spedzic
      najblizszy piatkowy wieczor. "Dykoteki nie ... W kinach nic ciekawego ...
      Teatry - sama nuda .... O, tu jest cos : "Klinika stomatologiczna - czyna cala
      dobe". Leon, amator rozrywek z dreszczykiem, rozpogodzil sie. Pomysl wydal mu
      sie oryginalny i obiecujacy zarazem.
      • misiania Re: Friday Night Fever 09.12.02, 14:41
        o,o,o! cwaniaczki! poczekamy, poczekamy, na każdego przyjdzie Czas Dentystów ;P
        • mmpm Re: Friday Night Fever 09.12.02, 14:44
          Nene, Misianiu. U mnie jak u Leona - już wyrosłem ze strachu. ;-)
          • aniela_ Re: Friday Night Fever 09.12.02, 14:53
            aha spiesze misiani z pomocą. otoz do dentysty chodze sluchac kwartetow
            smyczkowych (anternatywą jest przynoszenie wlasnych plyt, do czejo zacheca pani
            doktor) a na kazde drgniecie powieki reauguje natychmiastowych przerwaniem prac
            wiertniczych wszelkich i w poklonach giąc sie przeprasza wylewnie i przysiega
            na falgi wszystckih panstw ze to sie juz nie wydaarzy, ze to ostatni raz bylo
            (to czyli urojony bol)
            • misiania Re: Friday Night Fever 09.12.02, 15:01
              o! dziękuję ci Anielo, za wsparcie. dodam tylko, że oprócz rozrywki typu audio,
              dostarczana jest również rozrywka video, w postaci cudnej urody zdjęć
              rentgenowskich zęba, które się pojawiają na ekranie komputera kilka sekund po
              ich zrobieniu. są to zdjęcia, których się nie wstydzę, że nawiążę zgrabnie do
              tematu innego wątku.
            • mmpm Re: Friday Night Fever 09.12.02, 15:04

--
              Leona nie było stać na prywatnego dentystę, udał się więc do gabinetu
              publicznej służby zdrowia. Na wizytę zdołał zapisać się już na 5 tyg. przed
              terminem.
              Gdy w końcu w oznaczonym dniu dopchał się do gabinetu, w drzwiach powitał go
              stomatolog - niedogolony facet w fartuchu poplamionym zaschnietą, ale i całkim
              swieżą krwią. Leon spojrzał na rozłożone narzędzia: obcęgi, ręczna wiertarka,
              kawałek zbitego lusterka przywiązany do patyka, glina...
              - Wie pan, państwowa służba zdrowia trochę niedoinwestowana...
              • mreck Zagadka Leona 10.12.02, 08:17
                i wiele dziurawych popsutych zębów w jadaczce Państwowego" stomatologa, Leon
                obrócił sie na pięcie i pognał do jedynej w mieście konkurencji...
                przeinwestowanej prywatnej inicjatywy,
                W progu kapiącego od złota i brylantów, migajacego miriadami światełek
                cudacznych aparatów, gabinetu, przywitał go Prywatny Dentysta nienaganną bielą
                równiutkiego zgryzu...
                - o ku.... zawrzasną Leon i ponał z powrotem do dentysty sadysty...

szanowni internauci: dlaczego leon wybrał Państwową służbę zdrowia? zagadka
                taka.
                • the_ladybird Re: Zagadka Leona 10.12.02, 12:13
                  A co jest do wygrania?
                • the_ladybird Re: Zagadka Leona 10.12.02, 13:50
                  eeee tam. bez nagrody nie zgaduję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka