Dodaj do ulubionych

DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!!

11.12.02, 14:47
Bardzo przepraszam za moja nieobecność, ale mam usprawiedliwenie: komputer
mi sie zepsuł. ale już działa już jest wszystko OK.
ale mi was brakowało.
Obserwuj wątek
    • the_ladybird Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 14:48
      ale żeby mi to było ostatni raz.
      • tiresias Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 14:56
        Emulska:)
        jak tam biola, chemia, fiza, itp?
        wzięłaś sobie to serca wskazówki P. Matury?
        nb.czytałem Twoje wpisy w wątku o KW.
        ja też mam bardzo duże mieszkanie. nie bądź drobiazgowa
        pzdr
        • aniela_ Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 15:17
          przepraszam jestem nietutejsza, któredy do wątku o KW?
    • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 16:42
      ja sie spodziewałam, że zaraz bedzie 100 postów o tym jak wam mnie brakowało,
      jak tęsknicie i bedzie okzaywac jak bardzo się cieszycie, ze sufit rozwalicie
      skacząc z radosci i co? 3 posty? zawiodłam się na was
      • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 17:48
        Jak nam Cię brakowało to żadne słowa tego nie opiszą.
        • oxycort Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 18:20
          Aha, mnie głowa boli, a tu sufit reperować trzeba jeszcze
          ~~
          ox
        • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 18:56
          a zadne słowa nie wyrażą co ja przecierpiałam przez te 5 dni bez rozmów na gadu
          gadu z toba! oh mój rycerzu, który stanał w mej obronie przed panem Matura! Juz
          pedze do ciebie z białą chusta, już ci ją na głowę zarzucam i krzycze "mój ci
          on jest!" (coś tam jednak z tych "krzyżaków" pamiętam). wiem, że mi odbija ale
          to przez to ze bede miec 5 na semestr z histori. aha i zrobiłam sobie znowu
          farbe, bo juz odrosty miałam. dalej jestem ruda ale jkaby bardziej.
          • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 18:57
            to do ignatza nie do oxego. oxego nie znam.
            • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 18:59
              tzn nie znam na tyle zeby mu chuste na glowe zarzucac
          • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:05
            Kurcze, nie przy ludziach....

:-D
            • basia! Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:07
              chrząknę jeno znacząco ,że wszystko słyszałam ,tj. przeczytałam ;)
              • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:08
                Ty to jeszcze nie, ale niech Mmpm usłyszy to leżę. A raczej siedzę :-|
                • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:09
                  Wszystko słyszałem...
                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:17
                    No co Ty, przecież to tylko żarty były. A Rigel to kolezanki nagabywał!
                    • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:33
                      Obaj będziecie się w sądzie tłumaczyć! ;-)
                      • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:35
                        Och Ty, sługusie systemu! :-)
                        • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:41
                          Hehe, mam przydomek "Dożywocie" ! ;-)))

Poza tym Ignatz, podpowiem Ci, że u nas granicą są właśnie 15 urodziny, które
                          zdaje się, Emusia ma już za sobą... ;-)
                          • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:43
                            Wiem :-D
                            To co, hulaj dusza piekła nie ma?
                            • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:45
                              Ja bym posłuchał Rigla... Ojcowie moga być niebezpieczni... ;-)
                              • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:50
                                E tam
                                • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:52
                                  A poza tym - wiesz, trzeba uważać... Przemysł gumowy i te sprawy... ;-)
                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:56
                                    E tam po raz drugi :-P
            • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:08
              no cio? wstydzisz sie mnie? buuuuuuuuuuuuuuuuuu!
              • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:09
                Mam nadzieję że moja żona nie czyta tego forum.
                • basia! Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:12
                  ignatz a co ma do tego ..eeee do emusi mmpm ? w każdym razie mmpm nie jest
                  Twoją żoną? ;)
                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:13
                    fuuuuuuj! weź, to jest gorsze niż to co było dziś w mojej skrzynke. Błah!
                  • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:10
                    FUUUUJ....
                • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:15
                  ignatz napisał:

> Mam nadzieję że moja żona nie czyta tego forum.

znowu bede mieć koszmary! jeszcze powiesz o 3 dzieci co do przedszkola
                  chodzą...brrrrrrrrrrrr
                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:16
                    Nie bój się, moje dzieci juz są niemal dorosłe. :-)
                    • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:19
                      ty mnie do grobu wpedisz! ale za to jak sie vampi ucieszy... nie wiem jak
                      norma...
              • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:15
                Nie ma czego :-D
            • rigel Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:09
              Ignatz, Ignatz, nie znałem Cię z tej strony...
              uważaj na nisko latające paragrafy! znajomośc z Mmpm-em nie pomoże jak jej
              ojciec się dowie....

PS.: popytaj, czy nie ma jakiejs koleżanki.... ;))))))))

• ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:11
                Rigel, no co Ty! TO tylko niewinne zabawy... w doktora. :-D
                • basia! Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:13
                  ortodontę mam nadzieję ,najwyżej ?;)
                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:14
                    No, może jeszcze laryngolog i dermatolog :-)
                    • basia! Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:15
                      ignatz napisał:

> No, może jeszcze laryngolog i dermatolog :-)

no nie wiem ,pozostańmy przy ordodoncie:)
                    • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:17
                      tylko nie laryngolog!! nienawidzę wszystkich laryngologów, a szczególnie tego w
                      mjej przychodni bo mówi na mnie zabo i sie smieje jak sie trzymam mamę za rękę
                      i w ogóle jest ble!
                      • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:18
                        Spoko, nie ma się czego bać. jestem jednym z nielicznych laryngologów i dermatologów - organoleptyków. :-)
                  • rigel Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:14
                    basia! napisała:

> ortodontę mam nadzieję ,najwyżej ?;)

albo w geriatrę :))))
                • rigel Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:13
                  to ja też chcę bawić się w doktora :))))))
                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:15
                    Ha! Na to trzeba sobie zasłużyć!
                  • basia! Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:16
                    fuj,a fuj!!! zbereźnicy
                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:17
                    Rigel, zabawa w hydraulika też mogłaby być niezła :-D
                    • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:20
                      udaje że nie słysze
                      • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:21
                        możesz udawać, ale co sobie pomyślałaś.... :-)
              • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:24

>
                > PS.: popytaj, czy nie ma jakiejs koleżanki.... ;))))))))
                >
                >
                >
                kolezanki jakieś mam. jakie lubisz? rude (tu akurat nie o mnie chodzi tylko o
                Magdę), blondynki, szatynki (aż dwie) brunetki? wysokie, niskie, z niebieskimi
                oczami, z zielonymi oczami, z szarymi, a piwnymi? ja mam normalnie agnecje
                towarzyską....
                • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:26
                  no faktycznie, normalnie agencja. Full service czy może jakieś granice są?
                  • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:27
                    żadnych granic. zeby sie jeszcze dziwczyny dowiedzialy, ze sa w agnecji
                    towarzyskiej... hihihi moze jednak im nie powiem
                    • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:29
                      Hy hy, to co im mówisz, że to są twoi wujkowie i że potem będą z tego cukierki? :-D
                      • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:32
                        hyhy czemu nie?
                        • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:38
                          no teraz to ja Ciebie nie poznaję :-))
                        • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:38
                          ROZMOWA KONTROLOWANA!
                          • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:39
                            oł szit! Eeee, to ja już pójdę....
                            • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:45
                              no i gdzie leziesz? po 5 dniach nieobecności jest mój wielki kom bek a ten
                              gdzies idzie, bo sie kalgar wystraszyl
                              • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:47
                                e no nie, skąd, jestem przeca.
                                • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:50
                                  hyhy i co z tego? nie no naprawde mi dziś odbija... chyba pijana jestem.
                                  kttttto mmmi dddlał coszszsz dddo herbty???
                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:53
                                    To nie ja byłam, nie ja...
                                    • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:55
                                      a jaki masz na to dowód?
                                      • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:58
                                        musisz mi uwierzyć na słowo.
                                        • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:03
                                          heh.... w końcu jest cos takiego jak zasada domniemania niewinnosci... to było
                                          jedyne co dziś na wosie widziałam i 2 dostałam.. lepsze to niz 1... dobra
                                          wierze ci
                                          • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:11
                                            dzięki za wiarę, to serio nie ja. Na szczęście ja już WOS-u nie mam.
                                            • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:16
                                              Moje alter id, wykopało mnie :-(
                                              • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:19
                                                mnie też wykopało, szlag by to trafił, co nie?
                                                • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:22
                                                  hmm ciekawe czemu was obydwoje wywala w tym samym momencie? hyhy
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:25
                                                    tak to bywa z jedna i tą samą osobą :-))
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:30
                                                    oj bywa, bywa
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:27
                                                    hmmm, no nie wiem, może Ty IGnatz znasz odpowiedź na to trudne zadanie?
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:31
                                                    O, I.G. Natz-i, niezłe podejście do mojego nicka :-)
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:35
                                                    ja już wkopana z powrotem jestem, co z Tobą?
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:39
                                                    No jak Ty jesteś to ja mam nie być?
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:43
                                                    w sumie racja.
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:56
                                                    teraz to już nie było śmieszne :-(
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:06
                                                    i w dalszym ciągu nie jest!
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:07
                                                    trzeba będzie to jakoś przeczekać. Przynajmniej wiemy, że to nie nasza wina.
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:09
                                                    no nie nasza, cóż więc zrobić? ja nie mogę czekać w nieskończoność, tyle czasu
                                                    nie mam, Ty chyba z resztą też...
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:11
                                                    ale jestem dobrej myśli.
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:11
                                                    A po końcu czasów będzie czas dzisiaj jeszcze?
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:16
                                                    jeśli o mnie chodzi, to tak, a przynajmniej się postaram. jak zawsze;)
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:31
                                                    No ileż można czekać!? Chociaż długo jestem cierpliwa, zaczyna mnie już ta
                                                    sytuacja po mału denerwować!
                                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:37
                                                    ok, w takim razie spotkamy się po końcu czasów, a jakby nie to kolorowych snów :-)
                                                  • kalgar Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 21:39
                                                    jakby co, to dzięki i nawzajem.
                                  • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 19:59
                                    Ja nic nie dolewałem. Mucha jest w proszku, yohimbina też :-)
                                    • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:10
                                      ignatzku? pojedziesz ze mną na biegun pólnocny na sylwestra?

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10419&w=3844077http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10419&w=3872438

proszę!!!!!
                                      • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:11
                                        zabije tego co wymyślil te linki

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10419&w=3844077

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10419&w=3872438
                                      • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:12
                                        Czemu nie, lubię chłodek :-D Ale ta linka nie jest do niczego przywiazana!
                                        • emusia Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 20:13
                                          już ją przywiązałam
                                          • Gość: aniela Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 22:04
                                            o. potknelam sie o linke jakas. na jednym koncu ignatz na drugim emusia
                                            • ignatz Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 11.12.02, 22:31
                                              e-e, prosze mi tu niczego nie imputować.
    • mmpm Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:14
      Stanowczo za często imię moję w tym wątku przywoływane było. Stanowczo.
      • aniela_ Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 11:58
        dowod rzeczowy w postaci linki przedkladam
        • mreck Re: DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!! 12.12.02, 12:51
          jest napisane: odpowiedz na list to odpowiadam. aniela wygrzeb tam wiaderko i
          łopatkę, chyba w piaskownicy za krzakami zostało, niech se Ignatz z Emusią
          babki z piaski stawiają... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka