Dodaj do ulubionych

można się rozbierać

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.06, 19:35
flaga czarna plaża pusta , w dołku monotematycznie.
rozbierając czynnik pierwszy na pierwszy od strony literackiej.]
czyń nick pier wszy.
czyń - tryb rozkazujący ,od tego klasyczne chrystusowe (czyń-cię..czyncie..lub jeszcze czyn cię)
Obserwuj wątek
    • Gość: pi er wszy Re: można się rozbierać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.06, 19:45
      nick - inaczej w większości nic k...
      pier -nick
      wszy- to my, próbujemy odgadnąć czynnik pierwszy , on nas często
      swędzi/łamane przez boli inaczej z języka psycholo polskiego niszczy,
      w słabych punktach,

roboczo po angielsku z myślą mam FORUM First off reasons you M
    • Gość: kodjr Re: można się rozbierać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.06, 19:56
      w sumie to fajnie tak sobie namiot na puste j postawić plaży jeszcze trochę i dojdzie do tak zwanej proklamacji.i znowu muszą trudzić się dużo bardziej.niznoszą mnie w necie woleliby zrobić pastucha, a ja myśl że mogą , i nie wiem czy bać się siebie czy o?KO.
    • Gość: rech Re: można się rozbierać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.06, 21:13
      to była przecież Pani Millerowa
      lepiej czytaj:)
    • Gość: systematycznosc Re: można się rozbierać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.06, 09:44
      pier to oczywiście z angielskiego molo.
      molo nie dla moli czyli kretów bo nikt nie widział nigdy kretów na molo.
      pier to także klasyczny francuski ale tego języka to ja nie znam.
      wszy jako żyjątka nie znam więc spadam o wszach poszperać w bibliotece.
      polecam także jeżeli komuś samatno na tej plaży włączyć sobie stronę systemu a tam powita was piękny prosty i wzruszający `Lonely Day
      ~
      --
      www.systemofadown.com
      • Gość: Franek Re: można się rozbierać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:18
        Mój znajomy Piotr Doliński wyjechał do Francji i tam sie obraził na Francuzów
        bo nie mówili mu Piotr tylko Pier (Dolinski)
    • Gość: Anaphurna Re: można się rozbierać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.06, 10:16
      nazwa systematyczna wszy to anoplura
      anoplura to pluralizm tego zwierzęcia na tzw tak.ano czyli tak po czesku.a no.to polsko angielskie a nie.
      --
      muszę uczynić małe podsumowanie:
      wychodzący z morza wyraźniy, ale jeszcze gnida-nie w pełni rozwinięta wesz-,
      która koniecznie ma się samonazwać i stanowić czynnik pierwszy samorozwoju.
      • Gość: Franek Nie można się pozbierać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:27
        Czemu mówi się oczy-wiście, a nie oczy-zwisajcie?
        Czemu sie mówi kieł-basa, a nie ząb-tenora?
        Czemu sie mówi niebo-szczyk, a nie piekło-srak?
        Par-king*)
        Par-avion*)
        Par-asol*)
        *)niepotrzebne skreślić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka