Gość: Kwiatek IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:04 Wow jutro piątek :-)))))) A więc krótkiego dnia pracy życzę , co by jutro delektowac się piatkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:08 witaj Kwiatuszku, milego dnia...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:12 Witam najwczesniejszych gosci forum:)) Milego dnia i wytrwania, pojutrze juz lykend :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:13 cze wszystkiem w piatek! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:14 a cos Ty Nanta taka szczegolowa dzisiaj???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:16 ale ja sie z Wami witalem juz za jutro! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:16 Cześć wszystkim :) mniam, mniam na samą myśł o piątku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:18 mniam mniam zezarlem piatek! jutro bedzie sobota cze basia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:22 Gość portalu: jmt napisał(a): > mniam mniam zezarlem piatek! jutro bedzie sobota > cze basia > :-) Ja tam dużo nie jadam, wystarczą mi jakieś okruszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:24 koruszki - ostatnie minuty niedzieli! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:18 witam, dla mnie piątek to pracy początek. tak się składa, ze głównie pracuję własnie w piatki i w soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:20 a dla mnie piatek jest najgorszym dniem bo mam zdecydowanie najwiecej pracy (rowniez w poniedzialek, wtorek, srode, czwartek i sobote) cze kiciaf :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:22 Jak to dobrze,ze wymyślono niedziele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:24 ale za to niedziela bedzie dla nas... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) 18.10.01, 08:21 jak pisalam, to Ciebie jeszcze nie bylo :) praca w piatek i sobote? a reszta odpoczynek? tez tak chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:24 Witam, cię nanto wzruszona jestem niepomienie, czym sobie na ten zaszczyt zasłużyłam? Nie jest tak dobrze w inne dni też pracuję, ale w piątki i soboty są to zajęcia, że się tak wyrażę w terenie... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) 18.10.01, 08:28 zaden zaszczyt, jestes, wiec Cie witam jak nalezy z usmiechem :) zajecia w terenie? i tylko jeden dzien wolny-niedziela? czy to nie narusza 42 godzinnego tygodnia pracy? Pomysl, moze da sie firme wykolegowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:32 Moja sytuacja zawodowa jest ogólnie rzecz biorąc mało typowa. I na własne życzenie w dodatku. Mimo wszystko nie narzekam. Czasem tylko coś bym zrobiła z czasem. Jakieś rozciąganie doby a może rozdwojenie własne (trening na forum przydaje się niewątpliwie). Środki techniczne wykorzystuję już do maksimum.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) 18.10.01, 08:41 Jeden wolny dzien w tygodniu na wlasne zyczenie? hm, mam pewne podejrzenia, iz ta praca sprawia Ci zbyt duza przyjemnosc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:45 Zbyt duża przyjemność to lekka przesada. Mówiłam pozytywne nastawienie do świata mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) 18.10.01, 08:50 ja mam negatywne, potem wole sie milo rozczarowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Kiciaf, Ciebie tez witam:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 09:01 Wolę tworzyć swoją rzeczywistość niż czkać na miłe rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:19 czesc Basia, czesc JMt ja na mysl o piatku dostaje kota. czuje nosem ale jeszcze dotknac nie moge. Paranoja ;) Rigel, tez Cie lubie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:22 jak sie cos dostaje (np. kota) to lepiej nie brac - forsa jest zdecydowanie praktyczniejsza! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:24 Gość portalu: jmt napisał(a): > jak sie cos dostaje (np. kota) to lepiej nie brac -ale tylko takiego co jest w worku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:28 mimo wszystko forsa praktyczniejsza - chociaz kota mozna wywalic, a worek sie przyda (np. na ziemniaki) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:32 Gość portalu: jmt napisał(a): > mimo wszystko forsa praktyczniejsza - chociaz kota mozna wywalic, a worek sie > przyda (np. na ziemniaki) > ;-) Coś ty ja tam woję kota . Kotek pomruczy , podrapie , a worek czy ziemniaki ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:36 nanta!!! napisał(a): > Rigel, tez Cie lubie...:) a niby za co? nie lubie, jak ktos mnie lubi bez powodu...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:50 nanta!!! napisał(a): > ale ja mam powody;) ciekawe jakie... przecież ja nie dalem zadnych....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:52 i wlasnie brak powodow jest tym powodem ;) a tak miedzy nami bo jestes wstretny naciagacz, udawacz, patalach i juz. aha i swinia, taki seksistowski maly prosiak ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:58 ciekawe.... do tej pory bylem przekonany, ze to są raczej wady... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 09:00 wiesz, ze u mnie wszystko jest na odwrot ;)) a niektore Twoje zalety tez lubie ....;) Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 09:28 moje zalety??? to ciekawe.... myslalem, ze moje wady sa bardziej interesujace Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 09:41 myslal indyk ..... przestan myslec, do roboty sie bierz :) nudno dzisiaj, trzeba cos zrobic albo dac sobie spokoj. ja sie nie bede wysilac, teraz Wasza kolej na zabawianie towarzystwa. Rigel, nie pros sie o oberwanie ode mnie. jak dotad strasznie sie prosisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 09:45 nanta!!! napisał(a): > Rigel, nie pros sie o oberwanie ode mnie. jak dotad strasznie sie prosisz ;) jak dotąd strasznie sie odgraszasz i straszysz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 09:51 no coz, nazwijmy to "gra wstepna", potem bedzie "glowny akt" ;) a tak na powaznie, wymysl cos, nudno jak cholera. net wolno chodzi, ludzie nie pisza. co jest, czwartek, koniec tygodnia wszyscy maja dola czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 10:01 nowy watek, bo ten jest nudny i zbyt dlugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Yes, Yes, Yes......... IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:26 Witam wszystkich uprzejmie , kto ma ochotę na kawę ??? ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Yes, Yes, Yes......... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:28 Ochotę......... to chyba mają wszyscy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Yes, Yes, Yes......... 18.10.01, 08:29 kawusia???? juz ide...poprosze duzo mleczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Yes, Yes, Yes......... IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:31 nanta!!! napisał(a): > kawusia???? juz ide...poprosze duzo mleczka ;) c\-/ c\-/ c\-/ jesli wiecej doniosę ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Aha i jeszcze cos IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:28 Polecam film "Amelia" mmmm... ładny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Aha i jeszcze cos IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:32 to dla mnie prosze filizanke "Amelii" z mlekiem, a kawe zobacze w kinie w innem terminie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt no, no, no IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 08:34 tymczasem musze sie zdrzemnac... ale kurde wroce!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek jmt IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:40 w takim razie przytulanka i szybko wracaj :) /)/) (=';'=) (,('''')') (')(') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Aha i jeszcze cos IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:35 Ależ JMTeodorze, czy coś się stało z Twoją JMGłową?!?!? Zimne okłady ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Aha i jeszcze cos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:35 Gość portalu: jmt napisał(a): > to dla mnie prosze filizanke "Amelii" z mlekiem, a kawe zobacze w kinie w innem > > terminie! > :-) "Amelia" jest podobno tak słodka ,że mleko nie potrzebne . Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aha i jeszcze cos 18.10.01, 08:42 o co chodzi w wielkim skrocie z ta emalia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Aha i jeszcze cos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:46 To jakiś nowy francuski film. Główna bohaterka to Amelia , strasznie dobra i słodka ... bleeeeeeeeeeeeee;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aha i jeszcze cos 18.10.01, 08:48 co to jest? ciagle tylko filmy o jakis obrzydliwie slodkich panienkach ja tego nie rozumiem, czy ktos chce to ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Aha i jeszcze cos IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:52 eee Amelia wcale nie jest słodka, a ze ma olbrzmi "krowie" oczy to nie jej wina. Rzeczywiscie oczy ma olbrzmie , wieksze nawet od moich. choć mogło się to wydawać niemożliwe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aha i jeszcze cos 18.10.01, 08:55 Kwiatek z wielkimi oczami???? o matko, jak Ty z tym zyjesz? ;) lodyga utrzymuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Aha i jeszcze cos IP: 195.116.214.* 18.10.01, 09:18 mam podpórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Aha i jeszcze cos IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 08:53 Ja tam wolę rodzinę Adamsów. Na razie znikam . Pozdrów odemnie guesta . basia+basia! ( dwa w jednym) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aha i jeszcze cos 18.10.01, 08:57 rodzina adamsow? calkiem niezle, jeszcze fredi kruger i komplecik;) watpie czy kolega q. bedzie chcial byc pozdrowiony przeze mnie w Twoim imieniu moze rzucic we mnie czyms, co ma pod reka, np, bialym proszkiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Aha i jeszcze cos IP: 195.116.214.* 18.10.01, 08:48 Amelia gdy dorosta postanawia pomagac ludziom ale zeby oni o tym nie wiedzieli no i powstają rózne komiczne sytuacje, Oczywiscie problem powstaje wtedy się w końcu sama zachowuje, "chce ale się boi". Ładny film i dobrych ludziach. Jest to komedia , ale taka hmmm...."poważna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Prosze o wyjasnienie IP: 195.116.214.* 18.10.01, 14:30 wyrazu "spamujcie" ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Prosze o wyjasnienie 18.10.01, 14:42 spam - to niepotrzebna, nachalna poczta elektroniczna w duzej ilosci... spamowac - wysylac na wszystkie mozliwe adresy niepotrzebne maile, reklamy i takie tam glupoty, glownie w celu zatkania skrzynek pocztowych lub serwerow. wystarczy? z dowodami wdziecznosci prosze zglaszac sie w okienku nr 4. Odpowiedz Link Zgłoś