Dodaj do ulubionych

To ja zaczynam....

24.10.01, 07:57
Czesc wszystkim
milego dzionka i ciepelka
u mnie zimno jak cholera :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Kwiatek Re: To ja zaczynam.... IP: 195.116.214.* 24.10.01, 08:02
      Cześć, listki mi przymarzły ;-((((
      • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:05
        czesc Kwiatek, nie dziwie sie, zimno jak diabli
        mnie zamarzlo wszystko ;)
        moze cos na rozgrzanie? gimnastyka? kawka? grzane pifko?
        • Gość: Kwiatka Re: To ja zaczynam.... IP: 195.116.214.* 24.10.01, 08:10
          gimnastyka?!?! coś Ty przy tym trzeba się ruszać, po pifku siusiać, pozostaje
          kafka ;-)
    • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:11
      czesc dziewczyny... miłego dnia...:))
      :)*
    • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:15
      niooo to teraz bedzie tak :))
      • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:16
        czyli jak? cieplej???? ;)))
        • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:19
          boję się cokolwiek powiedziec przy Tobie, bo natychmiast mnie tak ścinasz, ze
          nie wiem co z tym zrobic ;)
          • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:20
            poprawic sie???? no problem....:)))))
            obiecuje, ze juz nie bede taki.... ostry ;)))))
            • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:23
              ostry? no co Ty, wez przestan;)
              nie zmieniaj sie bo beda nudy...;)
              • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:24
                wszystkim pewnie i tak nie dogodze...:)))
                niech bedzie, moge byc ostry....
                • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:26
                  uuuu, juz sie boje ;)
                  ostry Rigel ...;)
                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:27
                    phi!... moge zajac sie czyms innym bardziej pozytecznym niz zabawianiem
                    egzaltowanych panienek na forum...;((
                    • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:30
                      slusznie, masz racje, zostaw egzaltowane panienki
                      i zajmij sie mna...;)
                      • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:31
                        jasneeeee :)
                        • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:32
                          :))))
                          • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:34
                            co szczerzysz siekacze??? nic z tego nie bedzie....:))
                            • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:35
                              jakie siekacze? to byl usmiech do dziesiatek ;)
                              bedzie, bedzie, tylko jeszcze o tym nie wiesz..;)
                              • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:36
                                wolalbym wiedziec....:((((
                                • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:37
                                  nic z tego. dowiesz sie w ostatniej chwili jak juz bedzie za pozno ;)
                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:38
                                    juz jest za pozno.... mam takie nieodparte wrazenie...:)))
                                    • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:40
                                      za pozno jest od dawna ;) i nie narzekaj, sam tego chciales
                                      ja uprzedzalam ;))
                                      • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:51
                                        nie narzekam... tego co ja bym chcial, i tak nie masz....:)p
                                        • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:55
                                          no nie zapieraj sie tak lapami bo i tak dostaniesz ;)
                                          • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:56
                                            ale nie chce, nie chceeeeee.... nieeeeeeee......
                                            • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:58
                                              otworz buzie, lekartswo nie jest takie zle.
                                              tylko tak paskudnie wyglada ;)
                                              • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:58
                                                paskudnie wyglada.... fakt.... ;))))
                                                • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:01
                                                  ale nie smierdzi i ma dobry smak ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:03
                                                    smak tez ma wstretny... nie bralas to nie wiesz ;)
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:11
                                                    nie marudz. zamknij oczy, latwiej pojdzie. ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:17
                                                    zamknąć oczy? zartujesz.... :))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:25
                                                    jak nie zamkniesz to bedziesz widzial...;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:28
                                                    wole nie ryzykowac gorszej rzeczy....
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:28
                                                    np?
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:29
                                                    a ja wiem co knujesz?
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:33
                                                    latwiej i krocej bedzie jak zapytasz czego nie knuje.
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:36
                                                    w takim razie ok! pytam...;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:39
                                                    nie mam zamiaru usmiercic szefa, i tak umrze sam z siebie ;)
                                                    sama wspolpraca ze mna go wykonczy;)
                                                    reszte knuje .
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:44
                                                    jak juz uknujesz.... to daj mi znac.... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:48
                                                    daje znac....znaki swietlne puscilam w niebo ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:50
                                                    aha, to ta czarna chmura od polnocy?
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 09:57
                                                    czarna chmura? to chyba znaki od kogos innego
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 10:10
                                                    ale przynajmniej bardziej czytelne....:)))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 10:46
                                                    a co chcesz od moich znakow? malo czytelne? no chyba kpisz sobie
                                                    ze mnie ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:04
                                                    czytelne to one są, ale chyba pisane nie po naszemu...;)))
                                                  • Gość: nanta Re: To ja zaczynam.... IP: 19.150.112.* 24.10.01, 11:06
                                                    pisane sa po naszemu, ale myslalam ze mozna
                                                    tez przeczyatc po waszemu ;)

• rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:23
                                                    po naszemu to piszą czarno na białym i duzymi literami...:)))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:27
                                                    to ciekawe, nigdy nie moge odczytac tego waszego "duzymi literami" ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:34
                                                    może dlatego, ze Ty czytasz po wazsemu, a nie po naszemu....;)))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:41
                                                    uspokoj sie juz :) czego nie rouzmiesz?
                                                    wyjasnie jak krowie na przyslowiowej...;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:45
                                                    przestałem teraz rozumiec cokolwiek....:)))
                                                    czeka Cie wiec duza praca...;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:54
                                                    sluchaj, na latwizne idziesz. nie ma tak dobrze;)
                                                    musisz te sie troche postarac, sama mam pracowac? ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:56
                                                    dokładnie tak, bo mnie się nie chce pracować...;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 11:57
                                                    to mnie tez nie i co teraz?
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:04
                                                    nic! bedziemy sobie siedziec cichutko w kaciku i czekac az nam przejdzie ;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:06
                                                    rigel napisał(a):

>czekac az nam przejdzie ;))))

chec czy niechec do pracy, bo nie wiem ? ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:08
                                                    oj, jakas Ty dzisiaj malo domyslna....:)))) jasne, ze niechec....;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:10
                                                    malo domyslna? kto komu dzisiaj wszystko tlumaczy?
                                                    no dobra, to czekajmy.....;) a wlasnie, jak dlugo trzeba czekac?
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:21
                                                    do skutku.... aż samo przejdzie...;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:23
                                                    do skutku? wiesz, ja juz taka mloda nie jestem
                                                    pare lat i naprawde bedziesz musial oczy zamykac...;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:27
                                                    nie jesteś młoda???? to czemu marnujesz mój czas????? :))))))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:28
                                                    bo ty tez nie jestes mlody :)))))
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:28
                                                    ale sie mlodo czuje.....:)))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:31
                                                    ja tez.. :)))
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:36
                                                    ale ja dalej wygladam pieknie.....:))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:39
                                                    jesli tak twierdzisz ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:42
                                                    nie ja.... to jest niezalezna opinia ekspertek... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:43
                                                    rigel napisał(a):

> nie ja.... to jest niezalezna opinia ekspertek... ;))))

.....z duza wada wzroku ? ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:54
                                                    tak moze mowic tylko osoba chorobliwie zazdrosna..... albo niedoceniana w ten
                                                    sposób....;)))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 12:57
                                                    biorac pod uwage mnie to jedno i drugie..;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:06
                                                    jak bedziesz juz calkiem zielona z zazdrosci, to zglos sie do mreckowego
                                                    bajorka..... ;)))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:07
                                                    a bedziesz mnie wtedy bardziej...nie lubil ?;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:08
                                                    jasne!
                                                    i nie pytaj co to oznacza.....:))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:10
                                                    nie pytam. :))) moj Riglu ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:13
                                                    wreszcie.... chociaz jedna zadowolona....;)))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:22
                                                    jedna i jedyna, i holp? ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:32
                                                    jedna, singielek, ale nie jedyna....:))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:38
                                                    a tak, zapomnialam o kuchcie...;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:43
                                                    powiedzmy....
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:47
                                                    taki tlok do Ciebie? no to chyba czas na mnie bo widac
                                                    nie mam szans dostac sie do Wielkiego Rigla, Umilowanego
                                                    przez Kobiety ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:49
                                                    wieeeesz? próbowac zawsze mozna..... :)))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:52
                                                    moze masz racje, ale jak ich tak wiele (tych kobiet) a ty mnie
                                                    kazesz isc w cholere w jakies bagno to jakie ja mam biedna szanse? zadne
                                                    smutno mi, znowu odrzucona, ide plakac w kat.
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 13:54
                                                    gdzieeee? to mój kącik... czekam tu aż mi przejdzie.....
                                                    oh! cwaniara... znowu sie do mnie pcha...:)))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:04
                                                    nie pcham sie do Ciebie ZNOWU!!! ide do swojego katka i juz.
                                                    zraniles mnie na wskros, ciagle mnie tylko popychasz albo odpychasz
                                                    rob tak dalej a zamkne sie w sobie, jestem smutna w swoim kacie.
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:08
                                                    trudno.... za arlekina robil nie bede...;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:10
                                                    to zrob pajacyka ...;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:11
                                                    pewnie.....:))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:14
                                                    no zlup, dla malej nanci zlup pajacika ;)
                                                    inaciej bedem plakac ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:15
                                                    nie placz... nie cierpie jak ktos placze ;)))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:17
                                                    nie ktos tylko ja, mala nancia.
                                                    zlub pajacika albo sobie pujdem w jasnom cholerie. zlup pajacika. ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:21
                                                    mala, nie marudz.... ;)))) nie widzisz, ze jestem zajety....:)))) robote mam,
                                                    cholerka... pilna....;))))
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:23
                                                    no dobrze, skoro nie mozesz. to zajmij sie praca
                                                    a ja sobie posiedze i pobawie sie jakims misiem
                                                    lapki powyrywam, zaraz znajde sobie jakiegos misia, nowego misia ;)
                                                  • rigel Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:28
                                                    uffff......
                                                    trzymaj sie malenka tego misia.... do jutra....
                                                    pa, pa :)*
                                                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 14:31
                                                    czesc
                                                    milego popoludnia zycze
                                                    pa pa
                                                    ps. w te uff i tak nie wierze :))
      • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:17
        czesc Kwiatka, czesc Rigel
        siusiac? no tak, na takim mrozie ;)
        ale kafka mozebyc? ide sobie strzelic jedna, zaraz wracam...
        ps. Kwiatka, widze zmiane imazu?
        • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:21
          nio zmieniło mi sie, kazali
          • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:22
            kazali? kto? olej goracym, nie ma kazania ;)
            mozesz sie nazywac jak chcesz i juz.
            ps. ja przyzwyczailam sie do Kwiatka :(
            • jmt Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:28
              cze kociki, dzisiaj bede
              • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:30
                czesc jmt,
                a co to sie dzialo ostatnio? tlumaczyc sie i to juz :)
                • jmt Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:31
                  a, wiesz, cholera, troche pracy bylo - no ktos musi pracowac (560
                  parlamentarzystow jest do utrzymania!)
                  :-)
                  • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:33
                    a pomysl o procesach leppera ;)
                    to bedzie wydatek.
                    • jmt Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:34
                      to bedzie dla mnie calkowity koniec foruma!
                      :-(
                      • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:36
                        zrobimy zrzutke, nie boj sie, nie damy Ci zginac ;)
                        • jmt Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 08:57
                          no chyba cie polubilem
                          ;-)
                          • nanta!!! cholera, ktory raz mam powtarzac.... 24.10.01, 09:14
                            nienawidze slowa "chyba"!!!!
                            ps. dopiero teraz ?;)
                            • jmt Re: cholera, nie musisz powtarzac 24.10.01, 09:29
                              wystarczy, ze powiesz, wymoglas to na mnie sila:
                              no, polubilem cie!
                              masz!
                              (ps. w nastepnem poscie napisze o zartach)
                              ;-)
                              • nanta!!! ale numer.... 24.10.01, 09:33
                                wymoglam sila? no nie zartuj. ja slaba kobietka jestem ;)
                                i nie rzucaj mi tu swojego lubienia
                                jak jakis ochlap bo sie uraze i zamkne w sobie ;)
            • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 10:45
              ....pójdzie.... do Nanty też jakoś poszło ;))))
    • Gość: quest U mnie jest ciepło i zimna cholera IP: *.*.*.* 24.10.01, 08:55
      • kwiatka Re: U mnie jest ciepło i zimna cholera 24.10.01, 08:57
        O, ooooo...oooooo...
        • Gość: tequila Re: U mnie jest ciepło i zimna cholera IP: 195.205.13.* 24.10.01, 09:07
          Witam wszystkich zmarzlakow!!!
          jest tak zimno, ze nawet moj pies nie chcial rano dlugo biegac- tym sposobem
          spoznilam sie do pracy jak nigdy tylko 20 min....
        • Gość: stos Zmarzluchów zapraszam do Aten IP: *.*.*.* 24.10.01, 09:08
          • Gość: tequila Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten IP: 195.205.13.* 24.10.01, 09:10
            sadysta....
            • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 09:36
              a ciepło tam ? ile stopni?
              • nanta!!! Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 09:40
                wiecej niz u nas a to jest najwazniejsze.
                • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 09:55
                  no ale zeby nie było za ciepło ;)
                  • nanta!!! Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 10:08
                    powinno byc za cieplo zeby rozgrzac zamarzniete to i owo ;)
                    • Gość: tequila Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten IP: 195.205.13.* 24.10.01, 10:10
                      co Ci zamarzlo? ;)
                  • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 10:10
                    Cześc zmarźluchy :)).
                    Mnie dzisiaj tkneło aby popatrzeć na termometr zanim wyszedłem na dwór dlatego
                    byłem w ciepłej zimowej kurtce i czapce.
                    I nadal jest mi ciepło. Tylko ta czapka dziwnie wygląda przy garniturze.
                    • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 10:26
                      Mnie tam jak zwykle nic nie tykało :-( krótka spodniczka, bluzka na ramiączkach
                      i strój kapielowy . Na szczescie w bagazniku zawsze woże czepek. Kiepsko
                      grzeje, ale trudno, dobrze, ze ogrzewanie w aucie zadziałało ;))))
                      • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 10:49
                        Widziałem po drodze kilka dziewczyn w strojach "dążących do bikini" . Aż zimno
                        się robiło na sam widok. (A potem gorąco..... te nogi do samej ziemi ....)
                      • Gość: piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten IP: *.uk.ihost.com 24.10.01, 11:10
                        Widziałem po drodze kilka dziewczyn w strojach "dążących do bikini" . Aż zimno
                        się robiło na sam widok. (A potem gorąco..... te nogi do samej ziemi ....)
                        • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 11:24
                          Niezle, serwer dostał czkawki w trakcie wykopywania mnie :))
                          • rigel Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 11:26
                            może one stały w dwóch grupach i dlatego....:))))
                          • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 11:38
                            serwer?! hihihihi Piotrze, weź kilka głebokich wdechów i już zdejmej, tę czapka
                            ;)
                            • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 12:28
                              Sama widzisz jakie wrazenie na człowieku może zrobic taki widok. Szczególnie w
                              taki zimny dzień. Zamysliłem sie i oparłem o "Wyślij"
                              Moze wiec to poswiecenie ma swoje uzasadnienie taktyczne ??
                              • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 14:18
                                poswiecenie kojarzy mi się z przymuszeniem, tak było?? :0
                                • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 14:32
                                  Kto się poświecał i przymuszał? Ja sie nie poczuwam. Ale codziennie 2 godziny
                                  spędzam w tramwaju i metrze to się napatrzę na różne typy ludzkie
                                  • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 14:43
                                    cos mówiłeś o poswięceniu,,,,eee tam no dobra, a porannych podróży współczuję,
                                    to chyba męczące, co?
                                    • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 24.10.01, 16:46
                                      Ja jestem czytaczem tj. zawieszm sie gdzieś w kacie i czytam gazete lub
                                      książkę. Mam równiez dużą praktykę w czytaniu w marszu, zaliczyłem tylko może 3-
                                      4 latarnie w ten sposób. Za to jestem na bieząco z GW :)
                                      • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 25.10.01, 08:11
                                        no a co ostatnio czytałes? rozpoczynam czytanie Łysiaka i zapadłam w jego
                                        "Bezludnych Wyspach"
                                        • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 25.10.01, 10:46
                                          Ostatnio przeczytałem "Złote wybrzeże" Nelsona Denille, ale głównie czytam
                                          fantastykę. Z innych ulubionych to seria o kpt. Hornblowerze Forestera (
                                          ostatni brakujacy mi tom kupiłem w Allegro za 80 zł, a wczesniej poległem na
                                          aukcji przy 120 zł , to była lepsza kolejność :> ).
                                          Łysiaka czytałem bardzo dawno , jego historyczne książki
                                          • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 25.10.01, 11:05
                                            Łysiak, którego teraz czytam jest zdaniem łysiakowych znawców całkiem
                                            niełysiakiem ;). Zaczęłam go czytac z braku innych lektur no i wpadłam ...
                                            napewno sięgnę i po inne jego książki. Wcześniej "wędrowałam" z Kapuścińskim...
                                            też całkiem miła literatura ;). Fantastyki czytac nie umiem :(
                                            • piotr_c Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 25.10.01, 13:42
                                              Fantastyka to worek bez dna, znajdzesz tam perły i bajoro. Po prosty to są
                                              dobre albo złe książki. A różnica jest głównie w scenografi i rekwizytach. Moja
                                              zona tez nie czyta fantastyki , ale kiedyś znalazła na stole
                                              otwarty "Diamentowy wiek" Stephensona (?) i skonczyło sie na tym że czytalismy
                                              to na zakładke tj jedno odkładało to drugie łapało książke. Jeszcze mnie
                                              poganiała abym szybciej czytał! A teraz powoli (z braku czasu) czyta "Diune "
                                              Herberta. Do tej książki ja namawiałem ale nie żałuje.
                                              • kwiatka Re: Zmarzluchów zapraszam do Aten 25.10.01, 14:06
                                                to miłe. u mnie podobnie było z Łysiakiem, gdy Pan Kwiatek po raz kolejny
                                                czytał sobie mnie udało się pozyczyc "Bezludne Wyspy",których Pan Kwiatek nie
                                                miał przyjemności ... no i ...w ramach szybkiego czytania mogę prosić o
                                                wszystko, odkurzanie, zmywanie, zakupy, wyprowadzenie psa. Zostały mi juz tylko
                                                dwie wyspy, pewnie dzis skończe. :)
    • nanta!!! ....i ja koncze. jak zwykle ;) 24.10.01, 15:42
      zegnam wszystkich
      milego popludnia zycze
      i do ustukania
      pa pa

ps. Rigel, jeszcze czekam...:))
    • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 16:11
      przycupnę sobie tutaj, ja tam niewyparzoną buźkę, ale co zrobić, skoro mnie
      mierzi :-)
      • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 16:13
        cholera, juz jest skonczone Kwiatka ;)))
        co Cie mierzi? biodra?
        • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 16:19
          niooo.... paranoja ... hihihi, z czego to wynika z niedowartościowania?
          • nanta!!! Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 16:22
            wiedzialam, ze o to chodzi he he ;) rozumiemy sie bez stukniec :)
            a diabli wiedza skad to? moze z braku albo nadmiaru?
            brykam home, si ju lejter cmok :)))
            • kwiatka Re: To ja zaczynam.... 24.10.01, 16:25
              baj baj bejbi ;)
              • iwa100 halooooo, psze pani...... 25.10.01, 08:14
                ten stragan zamkniety, juz nic pani tutej nie kupi
                na nowy psze isc. tutaj juz zamkniete jest
                ;)))
                caluski Kwiatka :))
                • kwiatka Re: halooooo, psze pani...... 25.10.01, 08:57
                  hmm... perfumy skądś mi znane ????? zapytam Nanty jakich uzywa ;-))))))
                  • nanta!!! Re: halooooo, psze pani...... 25.10.01, 08:59
                    litosci...prosze :)))
                    • kwiatka Re: halooooo, psze pani...... 25.10.01, 09:22
                      cha..cha..cha..cha.. jasne
                      i
                      KONIEC WĄTKU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka