16.01.03, 08:41
Tak bardzo Ci się podobało moje pożegnanie z forum ?
masz jakieś propozycje może ?
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2lav Re: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:34
      dymu szukalam;)
      • Gość: aniela Re: viki2lav IP: *.mst.gov.pl 16.01.03, 09:35
        ruchami charakterystycznymi siewcy wiatru sie poruszalas.
        • Gość: viki2lav Re: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:40
          ze szpadlem w dloni wieczorowa pora
          • aniela_ Re: viki2lav 16.01.03, 09:42
            aha guza szukasz. na cudzym czole. kreatywnie szukasz.
            • Gość: viki2lav Re: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:43
              i pieniedzy na cudzym koncie, tez kreatywnie
              bruneta juz mam
              • e.silver Re: viki2lav 16.01.03, 09:46
                aha i duchy wywołujesz :) nie dajesz im spocząć w pokoju ;)
                • Gość: viki2lav Re: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:48
                  tak sobie mysle, ciekawe jak wyglada to cialo, bo duchy mnie malo interesuja
                  zorganizujcie jakies 3752937542596-te spotkanie plazowe pos wezwaniem piaska
                  piaseckiego
                  • chris_45 Re: viki2lav 16.01.03, 09:51
                    a Ty oczywiście nie przyjdziesz ? :))
                    • Gość: viki2lav Re: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:52
                      ha to akurat pozostawmy opatrznosci boskiej, aniela wstawisz sie (u Pana, nie
                      gorzalka)
                  • e.silver Re: viki2lav 16.01.03, 09:54
                    Gość portalu: viki2lav napisał(a):

> tak sobie mysle, ciekawe jak wyglada to cialo

no ja chciałam zaznaczyć, ze Twojego to nawet na zdjęciu nie było mi dane
                    widzieć :) a odwrotnie zdaje się poszło? :)
                    • chris_45 Re: viki2lav 16.01.03, 09:55
                      ujawnij się Viki !
                      • Gość: viki2lav Re: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:58
                        mam tylko jednao teraz w kompie i z moimi robolami, ktore niech tam zaraz wam
                        wysle, o!
                        • e.silver Re: viki2lav 16.01.03, 10:01
                          nie mogę sie doczekać :)
                        • chris_45 Re: viki2lav 16.01.03, 10:01
                          a kto, jeśli wolno wiedzieć, dostąpi tego niewątpliwego zaszczytu ?
                          • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 10:07
                            Przypominam, że jestem w komisji...
                          • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:07
                            o, jakiej komisji?
                            • e.silver Re: viki2lav 16.01.03, 10:09
                              o Viki zazieleniłaś mi sie wreszcie jak należy :)

przesyka dotarła :D
                              • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:10
                                otworzylas
                                • e.silver Re: viki2lav 16.01.03, 10:12
                                  a pewnie ;)
                                • chris_45 Re: viki2lav 16.01.03, 10:14
                                  Viki - hm.....
                                  no... nie wiem co powiedzieć...
                                  robię Cię na zielono
                                  jesteś... bardzo ładna...
                                  czy na tej plaży znajdzie się choć jedna niepiękność ?!
                                  • timit Re: viki2lav 16.01.03, 10:18
                                    a ja??ti pregooooooo....ja tez, ja tez!!
                                    • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 10:21
                                      E-e, Timit, Ty swojego jeszcze nie przesłałeś...
                                    • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:22
                                      nic z tego timit, ja twojego zdjecia nie mam
                                      life is life
                                      • timit Re: viki2lav 16.01.03, 10:24
                                        a skad ja mam miec swoje zdjecie w kompie??przeciez ich nei zbieram, wystarczy
                                        ze wezme lustro!!!ale wy jestescie...wiedzialem ze mnei nie lubicie!!!
                                        • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 10:29
                                          Regulamin jest twardy, jak mawia Aniela...
                                          • timit Re: viki2lav 16.01.03, 10:37
                                            a jest jakis regulamin??ja waszych zdjec tez nei dostalem...phi!!!

me ne vado...]
                                            • e.silver Re: viki2lav 16.01.03, 10:45
                                              Timit, moze nie doczytałeś się kiedyś, ze w kwestii zdjeć istnieje zasada: coś
                                              za coś. Wkupić do kółka fotograficznego mozna się przesyłajac swoją fotografię,
                                              za co dostaje sie pakiet członkowski w postaci naszych zdjeć ;)
                                              • timit Re: viki2lav 16.01.03, 19:18
                                                ja swojego w kompie nie mam wiec w kolko mnei nie bedzie!co najwyzej zalicze
                                                siebie do kolA hermeneutycznego ;>!
                                                • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 19:23
                                                  Wiesz, teraz są takie wynalazki, jak skanery. Ja kumplowi kilkanaście minut
                                                  trułem 4 litery, zanim oderwał sie od wyjątkowo pilnej (dla niego) roboty
                                                  zechciał poswięcić mi trochę swego cennego czasu.
                                                  • timit Re: viki2lav 16.01.03, 23:14
                                                    co ma twoj kolega do moich zdjec/braku skanera??he?
                                                  • piotr_c Re: viki2lav 17.01.03, 09:29
                                                    Myślę że sugerował ci rozejrzenie się za skanerem w najbliższym otoczeniu.
                                                    Potraktuj to jako zaproszenie do klubu :)
                                                  • timit Re: viki2lav 17.01.03, 09:55
                                                    phi...
                                  • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:19
                                    chris_45 napisał:

> Viki - hm.....
                                    > no... nie wiem co powiedzieć...
                                    > robię Cię na zielono
                                    > jesteś... bardzo ładna...
                                    > czy na tej plaży znajdzie się choć jedna niepiękność ?!

a jestem , ktora jestem i tyle
                            • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 10:16
                              viki2lav napisała:

> o, jakiej komisji?

Komisji regulaminowej, oczywiście.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=4006087
                              • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:20
                                leguraminowej prosze wymienic sklad rzeczywisty a nie jakies powroty do
                                przeszlosci /i kto to mowi../
                                • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 10:22
                                  Komisja 9-osobowa w składzie:

1. Aniela
                                  2. Aniela
                                  3. Aniela
                                  4. Piotr
                                  5. _C
                                  6. M
                                  7. M
                                  8. P
                                  9. M
                                  • rigel Re: viki2lav 16.01.03, 11:09
                                    mmpm napisał:

> Komisja 9-osobowa w składzie:
                                    >
                                    > 1. Aniela
                                    > 2. Aniela
                                    > 3. Aniela
                                    > 4. Piotr
                                    > 5. _C
                                    > 6. M
                                    > 7. M
                                    > 8. P
                                    > 9. M

o mnie, kurka, zapomniałeś?
                                    • mmpm Re: viki2lav 16.01.03, 11:15
                                      Nie przypominam sobie, by ktoś oddał na Ciebie głos w momencie konstytuowania
                                      się komisji... ;-)
                              • chris_45 Re: viki2lav 16.01.03, 10:23
                                Viki - jestem gotów nawet wybaczyć Ci
                                to grzebanie w plażowych wykopaliskach.. :))
                                • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:24
                                  to ty tak wszystko na serio bierzesz? orrany!
                                  • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:26
                                    gwoli wyjasnienia, pierwszy z lewej to jego wysokosc ciur2 ten co tak ciezko
                                    gotuje
                                  • aniela_ Re: viki2lav 16.01.03, 10:30
                                    czy jest jakis szczegolny powod dlaktorego nie dostalam portretu pamieciowego
                                    czy to zeykle zaniedbanie bądź lekceważenie?
                                    • viki2lav Re: viki2lav 16.01.03, 10:31
                                      to chyba pomylilam kreski...
                                      • aniela_ Re: viki2lav 16.01.03, 10:43
                                        aha i pomylilas zalacznik z brakiemzałącznika :(
                                        • e.silver Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 10:47
                                          • viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 10:54
                                            yhy, naprawilam
                                            • the_ladybird Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 10:59
                                              macam, macam i tylko na żebra wystające natykam się :(
                                              żadnego gołębia, ni w winogronach ni w kapuście, oj głodna skrzyneczka,
                                              głodna...
                                              • viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:01
                                                licze na wzajemnosc..
                                                • the_ladybird Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:06
                                                  Opoka w takich wypadkach rozsyła komplet. Ja tu nie mam nic.
                                              • maga34 Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:04
                                                oj Viki u mnie też puściutko, a do kółka należę
                                                (uczyniłam nawet pierwszy krok w kierunku jego założenia)
                                                proszę mi się poprawić :))
                                                • e.silver Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:06
                                                  zdjęcie poszło też do Piotra, więc jak Opoka sie pojawi, to na pewno roześle :)
                                                  • maga34 Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:08
                                                    tylko na Opokę można tutaj liczyć!! ;))
                                                • mmpm Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:08
                                                  Nene, tak to zabawa za długo bedzie trwała. Przesłałem Piotrowi.
                                                  • aniela_ Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:16
                                                    aha czy podrobiles moj podpis na akceptacji? bo zgodę wyrażam (Wzakresie
                                                    swohjego wizerunku)
                                                    ps vicki a ktora to TWojadruga polowa? lewa czy prawa?

• viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:20
                                                    pomaranczy nie ma bo owoce trzymam dla siebie,
                                                  • aniela_ Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:22
                                                    a to niedobrze, bo jak Cie poznamy?
                                                  • viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:26
                                                    po piprzyku na udzie, wewnetrzna strona lewego uda, moze sie wam uda
                                                  • piotr_c Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:26
                                                    Jestem , ale mocno zaciurkowany. Jak się odkopie to napewno zaraz roześlę do
                                                    klubu.
                                                  • maga34 Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:27
                                                    Z tego co widzę, to do mnie i Biedronki już nie musisz :)

Dzięki Viki :))
                                                  • viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:27
                                                    tylko moze najpierw wytnij roboli i otworz mi oczy , mam niebieskie
                                                  • piotr_c Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:33
                                                    Viki, zamówienie przyjęte, wytne , domaluje :)
                                                  • Gość: viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 11:35
                                                    juz przelewam 25.000 Euro, tylko jeszcze troche silikonu Piotrus, dobra?
                                                  • the_ladybird Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:37
                                                    A ten pan po Twojej prawej to czemu tak sarmacko wygląda?
                                                  • piotr_c Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 11:55
                                                    Eur zawsze się przyda , ale jak na moje oko to silikon będziezbyteczny .
                                                    wszystko wygląda OK :)
                                                  • baloo1 Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 12:04
                                                    O, Viki.
                                                    Slyszalem , ze wzajemnosci rozsylasz ?
                                                    Chrzakam znaczaco
                                                  • piotr_c Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 13:24
                                                    Viki , sprawdź gołębnik.
                                                  • viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 14:48
                                                    nic nie ma...
                                                  • Gość: piotr_c Re: viki2lav - wysyłam Re: :) IP: *.uk.ihost.com 16.01.03, 14:51
                                                    Ale nie gazetowy , tylko ten z którego wysłałas zdjęcie.

I jak?
                                                  • viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 14:59
                                                    hahahahahahahahahahahahahha jak ksiazniczka z ziarnkiem w nochu wygladam,
                                                    wyrazy uznania
                                                  • piotr_c Re: viki2lav - wysyłam Re: :) 16.01.03, 15:07
                                                    Puszczać , czy poprawiadalej ?
                                                  • Gość: viki2lav Re: viki2lav - wysyłam Re: :) IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 15:11
                                                    Pusc i porawiaj dalej;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka