mmpm 23.01.03, 09:46 Roznoszę dziś zarazki. Za niewielką i niewygórowaną opłatę je przekażę. Komu, komu, bo idę do domu! (a raczej mnie odwożą...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 09:49 aha. ponieważ wsparłeś mnie w biedzie silnem męskiem ramieniem - mogę zagospodarować nieco mikrobów. niczym zwierzątka domowe je potraktuję, źle im u mnie nie będzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 09:51 Fuuuuuuj... to takie niehigieniczne ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 09:53 Niczym zwierzątka? Konie? Fuuuuuuuuuuuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 10:04 poczestujesz je herbatą z uiski i miodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Oddam w dobre ręce IP: proxy / 213.255.126.* 23.01.03, 10:04 wezme pare , nakarmie je penicyinka albo innym grzybem , bedzie im u mnie dobrze, dziendobrywszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 10:15 a ja dziekuje - mam swoje... chyba ze w celach naukowych sprawdzimy czy dojdzie do jakiejs mutacji Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 10:20 Fuuuuuuj, chcecie je (z przeproszeniem) krzyżować? Aaaa, Tekilka :), nie widziałem jeszcze Twojego gwiezdnego imienia i nazwiska w miejscu odpowiednim :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 10:43 wlasnie podpisalam sie tam gdzie trzeba ale jakos strasznie meska ta moja gwiezdna ksywa - chyba zostane pilotem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 10:46 e-e zostan szowinistą. to zawod bez przyszlosci ale zawsze fach w reku. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 11:21 ale ja juz jestem szowinista - damskim, na meskiego sie nie przekwalifikuje bo mi nie na reke ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Oddam w dobre ręce 23.01.03, 12:46 misiania napisała: > aha. ponieważ wsparłeś mnie w biedzie silnem męskiem ramieniem Z tego jetsem znany. ;-))) - mogę > zagospodarować nieco mikrobów. niczym zwierzątka domowe je potraktuję, źle im u > > mnie nie będzie ;)) Chętnie bym Ci wysłał kilka, ale boję się, że mi komputer zawirusują. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś