Dodaj do ulubionych

Do jutra - rzekł Tato...

26.10.01, 21:37
Do jutra - rzekł Tato,
założył kapotę,
by wyjść i na krótko*
porzucić robotę...

* - na bardzo krótko, do sobotniego poranka, psiamać...
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 21:42
      zaklął okrutnie :)
    • oxycort Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 21:44
      Trzymaj się tatku, uważaj na korzonki.
      Kiedy zabierzesz mię na ryby?
      • tato! Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 21:47
        Na ryby? Na śledzika, znaczyt sia?
        Zasadniczo na śledzika chadzam przed Wigilią, a jesłi do Wigilii daleko, to po
        prostu - po pracy!
        • aniela_ Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 21:53
          odejdę kolyszac biodrami... smużkę luksusowych perfum zostawiajac za soba.
          • oxycort Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 21:57
            ... i ślad palonej gumy. Gdzieś z oddali mignie tylne światło jednośladu (HD) i
            skórzana kórtka z logo Rebel Angels oświetlana raz po raz niesprawną aureolką
            (to jest nimbem)
            • aniela_ Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 22:00
              i klika rozjechanych malych kroliczkow. a nad nimi lamentujące krolicze mamy.
              ale mnie juz nie bedzie...
              • oxycort Re: Do jutra - rzekł Tato... 26.10.01, 22:01
                A deszcz...
                Deszcz padał i padał...
                • aniela_ Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 08:50
                  miasto ciepłe było jeszcze od tego deszczu kiedy ludzie ospale wracali do swych
                  pouikendowych powszednich czynności...
                  • oxycort Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 08:53
                    ..."Ale to już zupełnie inna historia, którą opowiem wam jak tylko skończę zupę"
                    • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 14:17
                      zmierzcha już...
                      • Gość: Tato Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.teleaudio.com.pl 29.10.01, 14:53
                        Zmierzcha? A ja niedawno się przebudziłem, do pracym się stawił i szychtę
                        dopiero zaczynam. Dziwnie mi jakoś....
                        • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 15:24
                          witam nocną zmianę :))
                        • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 15:27
                          witaj nocna zmiano :)))
                          • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 15:33
                            i ja, i ja też witam ;)
                            • tato! Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 15:48
                              Kłaniam uprzejmie.
                              Trójca anielska??
                              • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 15:51
                                wielolicowa jestem ... żeby nie bylo ze nie ostrzegalam ;)
                                • tato! Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 15:56
                                  Trzy czwarte Światowida? Drobiazg. Czuję się ostrzeżony.
                                  • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 15:59
                                    trójwymiarowa jestem :) wbrew pozorom. jesli nie liczyc duszy rzecz jasna.
                                    wtedy dochodzi kolejnych kilka twarzy.
                                    ps. masz duszę? pytam niezlosliwie, ciekawa jestem ..
                                    • tato! Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 16:07
                                      Jeśli to takie coś, co czasem niezobowiązująco boli, to i owszem. Apap nie
                                      pomaga, a i boleść jest nie do umiejscowienia...
                                      • Gość: aniela Re: Do jutra - rzekł Tato... IP: *.mst.gov.pl 29.10.01, 16:15
                                        aha o to to właśnie. i czy dopadają Cię problemy egzystencjalne? czy nie wiesz
                                        kim jestes skąd przychodzisz i dokąd zmierzasz np?
                                        • aniela_ Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 16:27
                                          odejdę. w pół zdania...
                                          • tato! Re: Do jutra - rzekł Tato... 29.10.01, 16:43
                                            O tym przychodzeniu i zmierzaniu już dawno temu była mowa. A TY ODCHODZISZ? QUO
                                            VADIS?
                                            • aniela_ Re: Do jutra - rzekł Tato... 30.10.01, 09:03
                                              bo te same pytania wciąż przychodzą odchodzą. jak kobiety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka