Dodaj do ulubionych

jestem głupia

02.02.03, 20:28
nie pytajcie czemu. nie powiem. ostrzegam was tylko, ze zadajecie się z
najgłupsza osoba na swiecie. osobą, która prawdobodobnie nie posiada mózgu, a
jesli posiada, to jest on bardzo mały. zadajecie sie z zupełna kretynka.
idiotką. debilką. osobą, która nie ma ani mądrosci książkowej ani zyciowej.
zadajecie się ze mną.
Obserwuj wątek
    • clairejoanna Ile masz lat? [bez tekstu] 02.02.03, 21:37

• emusia Re: Ile masz lat? [bez tekstu] 02.02.03, 22:38
        15 latek.
    • Gość: basia! Re: jestem głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 21:59
      emula,trzym się ,popatrz co robi cral-joanna ...napewno nie jest z Tobą tak
      źle,zawsze może być gorzej
    • emusia Re: jestem głupia 02.02.03, 22:39
      juz mi torche lepiej, tj pewna osoba, ktora co dopiero opusciala nasze progi,
      ale nie powiem jej nicka co by gupich plotek nie tworzyc, pocieszyla mnie na
      gadu-gadu :-)
      • Gość: aniela Re: jestem głupia IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:46
        hyyhyh ucaluj ignatza ;)
        • emusia Re: jestem głupia 02.02.03, 22:52
          nieno, zaskoczylas mnie. tak od razu domyslec sie? tuź to siok! naprawde
          zadziwilas mnie anielciu. tak od razu roszyfrowac ta zagadke....
          • Gość: aniela Re: jestem głupia IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:53
            strzelalam w Ciemno. musialam wiec trafic w ignatza ;)
    • clairejoanna Tylko do Emusi 02.02.03, 23:07
      Emusio, nie znam Cię, ale nie załamuj się! Trzeba mieć pewien dysans do ludzi, nauczyłam się tego, i myślę, że Ty też do tego kiedyś dojdziesz. Ludzie są źli. Ale na szczęście na tym świecie jest jeszcze parę Aniołów (np. w postaci Misiów ;-) ).

UŚMIECHNI SIĘ!

I nie słuchaj rad głupich ludzi.

Pozdrowienia,

Mała Joanna
      • Gość: basia! Re: Tylko do Emusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:08
        przeczytaliśmy:)
        • Gość: aniela Re: Tylko do Emusi IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:11
          nene ja nie czytalam. zwlaszcza tego o ludziach gupich i zlych nie czytalam.
          • clairejoanna Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami ! 02.02.03, 23:12
            [bez tekstu]
            • Gość: basia! Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:13
              nieno ph mamy w porządku :)
              • Gość: aniela Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:18
                odczyn slodki
                • baloo1 Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami 02.02.03, 23:48
                  aniela ;oDDD

ja tez usta slodsze mam od malin.

Ale czasami coponiektorym "ph" rosnie w ustach, jak nie przymierzajac pewnej
                  pani z telewizji ;o)

Emusia, bez zbednego gadu-gadu pocieszam Cie i trzymam za raczke. W drodze
                  wyjatku moge Ci nawet wystawic lewe zwolnienie ze szkoly na jutro ;oD
                  (W poniedzialek po feriach , to wiadomo ....)
                  • Gość: aniela Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:57
                    baloo1 napisał:

W drodze
                    > wyjatku moge Ci nawet wystawic lewe zwolnienie ze szkoly na jutro ;oD
                    > (W poniedzialek po feriach , to wiadomo ....)

yhyh tire dostanie zawalu serca
                  • emusia Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami 03.02.03, 09:57
                    zwarzcie na to że ferie trewają 2 tygodnie. minał dopiero tydzień, więc
                    wyytężcie swoje rozumki i sprobójcie obliczyć, ile jeszcze wolnego mi zostało.
                    przyjemnych obliczeń :-)
                    • tiresias Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami 03.02.03, 10:09
                      serce lekko mi się zawaliło, indid.
                      emulska, a właściwie dlaczego na początku tego wątku dokonałaś tak radykalnej
                      (i miejscami celnej) samokrytyki?
                      znowu zawut miłosny?
                      jak tam Twoje lektury feryjne???
                      przypominam, że przerwa nie trwa wiecznie
                      trzeba będzie wrócić do ulubionej szkoły i pani od polskiego
                      jak to widzisz? nieumku kręcony?
                      • emusia Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami 03.02.03, 10:27
                        tiresias napisał:

> serce lekko mi się zawaliło, indid.
                        > emulska, a właściwie dlaczego na początku tego wątku dokonałaś tak radykalnej
                        > (i miejscami celnej) samokrytyki?

przepraszam co to znaczy celnej? co masz na myśli? jesli to o czym mysle, to
                        zaraz będziesz druga osobą w ciągu 2 dni, którą strzele w pysk. chcesz?
                        > znowu zawut miłosny?

miałam nie mówić co, ale wszyscy jesteście tutaj szerlokami holmsami. skad
                        wiedziales?

> jak tam Twoje lektury feryjne???

przeczytałam "całe zdanie nieboszczyka", autobiografię i "(nie)boszczyk mąż"
                        chmielewskiej, i zaczełam "hobbita" tolkiena ale zaraz zasypiałam więc chyba
                        nie skończę

> przypominam, że przerwa nie trwa wiecznie

niemniej jednak jeszcze tydzień wolnego mam

> trzeba będzie wrócić do ulubionej szkoły i pani od polskiego

nie przypominaj mi nawet

• tiresias uwaga! strzały w pysk 03.02.03, 10:36
                          emu, strzelanie w pysk nie rozwiąże nam problemu
                          jeżeli ignatz chce odejśc to ani obity pysk ani tym bardziej ja w rudej peruce
                          go nie zatrzymam:))
                          apropo zawodu miłosnego
                          czy to ten 'wieśniak z dwiema kurami' Cię niezechciał?? - pisałaś o nim w wątku
                          przedferyjnym - co za despekt:)))
                          apropo lektur:
                          zajrzyj na propozycje lektur z wątku "ferie, what ferie' - zostaw chmielewską
                          bo to chłam.
                          życze nastoletniego szczęścia
                          • emusia Re: uwaga! strzały w pysk 03.02.03, 10:44
                            tiresias napisał:

> emu, strzelanie w pysk nie rozwiąże nam problemu

ale mi ulzy

> jeżeli ignatz chce odejśc to ani obity pysk ani tym bardziej ja w rudej
                            peruce
                            > go nie zatrzymam:))

czemu? ubierz peruke, moze zostanie

> apropo zawodu miłosnego
                            > czy to ten 'wieśniak z dwiema kurami' Cię niezechciał?? - pisałaś o nim w
                            wątku
                            >
                            > przedferyjnym - co za despekt:)))

uważaj bo zaraz dostaniesz drugi raz po pysku. to ja nie chcialam wiesniaka a
                            nie on mnie to po pierwsze a po drugie to absolutnie nie o wiesniaka chodzi
                            tylko o miastowego calkiem calkiem fajnego chlopaka. nabieram wody w ustach i
                            nie powiem co zrobilam

> apropo lektur:
                            > zajrzyj na propozycje lektur z wątku "ferie, what ferie' - zostaw chmielewską
                            > bo to chłam.

dajcie mi spokoj z lalkami, panami tadeuszami itd bo ich i tak nie przeczytam

> życze nastoletniego szczęścia
                            dziekuję.

• baloo1 Re: uwaga! strzały w pysk 03.02.03, 10:58
                              Emusiu, boj sie Boga ! Tiresiasa w twarz (zostawmy juz ten nieszczesny "pysk"
                              na uzytek czworonogow)?
                              A nie mowila babcia, ze od podnoszenia raczki na starszych, rzeczona raczka
                              usycha w trybie natychmiastowym ? Mnie tak uczono bynajmniej ...

;o)
                    • baloo1 Re: Cieszę się, że nie jesteście analphebethkami 03.02.03, 10:31
                      Nietonie. Przyjdzie jeszcze koza do woza. (a terminy wakacji sa mi obce
                      niestety, tutaj trwaja tydzien, natenprzyklad)

;oD

--
                      Mariolka niesmialo podeszla do czerwonego ferrari. Leon, nie spojrzawszy nawet
                      na nia, smagnal ja batem i krzyknal do swojej kobyly: "Wio , maluska". Czerwone
                      cudo ruszylo z piskiem opon ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka