basia! 03.02.03, 15:12 i policzę od 1 do 15 minut,potem muszę lecieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:15 to ja siądę obok i policzę od 15 do 1 - będę ql & trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:16 a ja z mozołem od 15 do nomen omen 30. Nie, do 29 policzę, na myśli o 30 oblewam się zimnem potem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:18 --- czy się ożywiam? zawsze się ożywiam, gdy jesteś blisko - mariola wspięła się na szczyty romantyzmu i poprawiła aparat słuchowy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:23 tiresias napisał: > posłucham z przyjemnością:)) no ? i co słychać ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:18 W szostej minucie witam Cie, Wielce Pamietliwa Basiu ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:22 baloo1 napisał: > W szostej minucie witam Cie, Wielce Pamietliwa Basiu ;oD Witaj:) tak już wdrena jestem i nic nie poradzę,ale nie obawiaj się ,przed okrucieństwem się wzbraniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:30 Osiemnasta minuta minela, jaka szkoda, ze juz poszlas ;oD Apeluje tylko o niewyrywanie skrzydelek malym stworzonkom i o nie wrzucanie ich do ogniska ; reszta ujdzie w tloku, niech sie Malolat cwiczy ;oD No to dywanik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: przysiądę na chwilę IP: *.mst.gov.pl 03.02.03, 15:18 ja tez licze. doliczylam juz do kilunastu tysiecy. denerwuje sie przed spotkaniem co je dzisiaj odbywam. towarzyskie to spotkanie jest. celem zaznania przyjemnosci, wiec skad ten stres Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:28 Gość portalu: aniela napisał(a): > ja tez licze. doliczylam juz do kilunastu tysiecy. > denerwuje sie przed spotkaniem co je dzisiaj odbywam. towarzyskie to spotkanie > jest. celem zaznania przyjemnosci, wiec skad ten stres no i kto by się spodziweał ,że liczenie może być takie adrenalino-wzrostowe...;) hm,zależy to chyba od tego na co się liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: przysiądę na chwilę IP: *.mst.gov.pl 03.02.03, 15:33 nene dekarz wydzielanie endorfiny raczej powoduje. to przyjaciolki moje serdeczne z lat studenckich są. pojde poprawic makijaz zeby mlodziej wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:35 Ja tam do trzech nawet nie zlicze. Dlatego tylko jeden swoj grosik tu dorzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: przysiądę na chwilę IP: *.mst.gov.pl 03.02.03, 15:46 ja licze piate przez dziesiąte. wychodzi połowa wiec licze od nowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 15:48 nie liczę godzin i lat, to życie mija nie ja lalalllaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: przysiądę na chwilę 03.02.03, 16:34 a tak tylko przynuce "licze na ciebie ojcze, licze..." Odpowiedz Link Zgłoś