mreck 14.07.06, 11:39 miotłę do latania, tanio, mało uzywana. sprzedam. tylko poważne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: ogłoszenie 14.07.06, 11:40 dywan do latania, nietrzepany, i nowy chromowany trzepak, oferta wakacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ogłoszenie IP: *.d4.club-internet.fr 14.07.06, 19:45 grzebien do czyszczenia szczotki i szczotke do czyszczenia grzebienia tanio odstapie z powodu wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ogłoszenie trwa IP: *.bmts.com 15.07.06, 06:56 Odsprzedam drogo: - zgrzebny grzebien, - zaprzala szczote, - miotle-bezlotna do zamiatania lotnisk i Bajkonura tyz, - dywan do wytrzepania spontanicznego. Koniec cytatu: $ gotowka tylko prosze przekazac w miejsce wiadome. +++ Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: ogłoszenie trwa 19.07.06, 11:31 powinniście odpalić mi dolę za korzystanie z mojego słupa ogłoszeniowego, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ogłoszenie trwa IP: *.bmts.com 19.07.06, 22:56 Niniejszym odpalam moja dole. Moze dole-ci. $$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia-mizia Re: ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:11 sprzedam aparata do wiązania krawata !!! Odpowiedz Link Zgłoś