ignatz_ 13.02.03, 14:58 Hurra, to ja! Wróciłem pełen zapału i złych chęci, zaraz poznacie mnie i moje nowe oblicze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:02 I to juz tyle Twego strasznego niebytu??? Jakoś niezbyt długo wytrzymałeś bez plaży... :) S. advocatus diaboli Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:03 Hej Niewygodnie w tych krzaczorach, co ? Zadnego lezaczka, drinkow ... Witaj Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz_ Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:02 "Dobrych chęci" - to chcaiłęm powiedzieć, przepraszam za literówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2law Re: WRÓCIŁEM!! IP: 213.255.126.* 13.02.03, 15:03 nadrobisz jutro walentynkami dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:04 eee. .... teraz dopiero zobaczylem , ze Ignatz zczernial i ogon mu urosl. Kurdeblans. wypinam sie na niego (_._) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:05 ... i szara farbe mieszam wkubelku, na wszelki wypadek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: WRÓCIŁEM!! IP: 213.255.126.* 13.02.03, 15:07 na kolana £otrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:07 yhy od razu zmilklamna jego widok. a bylo to milczeine wielomowne i ostentacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz_ Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 15:11 No co wy, ludzie, nie poznajecie ignatzka, starego wesołego ignatzka? Jestem prawie taki sam jak przed odejściem, może poza jednym szczegółem - przjerzałem na oczy i mreckowe "mądrości" nie robią już na mnie wrażenia. Albo robią, ale negatywne. Cieszcie się i radujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: WRÓCIŁEM!! IP: 213.255.126.* 13.02.03, 15:22 mreckowe madrosci to juz od dawna tyko pod siebie robia...... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 16:16 nie uwierzymy dopóki boku na nasze palce nie nadstawisz Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 16:23 nie uwierzymy dopóki ogona nie sobie nie utniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 16:44 możemy też przeprowadzić średniowieczną próbę wody - wrzucić ogoniastego ingatza_ do jeziora - jak nie będzie tonął, to diabeł wcielony, jak utonie, to znaczy, że był to ignatz Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 16:47 yhy. albo znajdźmy może jakiegoś osła z ubłoconym brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: WRÓCIŁEM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:05 O ignatz:) wberw pozorom z kurami nie wstaje ,spać z nimi też się nie kładzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 17:09 Tak, stanowczosci, konsekwencji i determinacji to ci nie brakuje =))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz_ Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 17:12 o tak, nie brakuje! na razie zbieram myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 17:59 Skoro wróciłeś - na powitanie piosenka z dedykacją od Ignatza bez ogonka: Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz_ Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 18:18 Dzięki za piosenkę, ale zaszła tu jakaś pomyłka - to ja, ignatz! ten jeden jedyny! Przeciez ogonek da się łatwo wytłumaczyć - mogłem zapomnieć hasła na tamto konto i załozyłem sobie nowe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 18:20 ciekawe czemu ale jakoś ci nie wierze.... czekaj nie ruszaj sie! no musze cie na szaro pomalować. no juz. możesz iść Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 18:22 Skoro tak - posłuchaj jeszcze raz. Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz_ Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 18:26 jeju, czemu mi nie wierzycie? Vampi, ratuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: WRÓCIŁEM!! 13.02.03, 18:32 Oj, widzę, że się jeszcze nie dosyć dokładnie wsłuchałeś w tą wspaniałą muzykę i wizjonerski tekst. Zatem dla przypomnienia Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś