kwiatka 02.11.01, 08:07 Czy wiecie, ze za dwa miesiące będzie mieli juz nowy rok !! Alez ten czas szybko leci, macie już sylwestrowe plany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Nowy Rok !! IP: *.ptf.com.pl 02.11.01, 08:40 cześć Kwiatka, dobrze ,że mi przypomniałaś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy Rok !! 02.11.01, 08:41 czesc dzieczyny... milo, ze jestescie ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Nowy Rok !! 02.11.01, 08:43 Witajcie Słoneczka :))) Fajnie jest dziś w pracy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nowy Rok !! IP: *.ptf.com.pl 02.11.01, 08:44 pusto, sennie, może być :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy Rok !! 02.11.01, 08:44 Suuuuuuper! takie dni lubie najbardziej..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Nowy Rok !! 02.11.01, 08:47 nooo fakt, ale pomimo tego, ze tak pięknie wolałabym chyba zostac w domciu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Mniej więcej IP: *.*.*.* 02.11.01, 09:14 ... jeśli spadnie dużo śniegu to pod namiot w polskie góry a jeśli nie spadnie to do ciepłych krajów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Nowy Rok !! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 09:58 kwiatka napisał(a): > Czy wiecie, ze za dwa miesiące będzie mieli juz nowy rok !! Alez ten czas > szybko leci, macie już sylwestrowe plany? Wiecie co! trochę mnie wkurza sylweser i nie o samą imprezę chodzi ,w końcu fajnie potaczyć i pobawić się w gronie znajomych i przyjaciół ale nie mogę zrozumieć ludzi ,którzy piszczą i wrzeszczą (o północy),ciesząc się naprawdę nie wiem z czego. Z tego że są o rok starsi,że ten stary rok był kiepski a następny na pewno będzie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy Rok !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 10:09 Przeciez sylwester jest dopiero za dwa miesiące... Ja nie wiem co będzie za dwa tygodnie a planowanie czegoś na tak długi okres jest absolutnie nierealne... A poza tym im dokłądniej coś planuję i im bardziej mi zależy tym większe prawdopodobieństwo kompletnej klapy... Najlepsze imprezy są absolutnie nieplanowane ... no może tylko troszkę. Natomiast żeby wypaliła absolutnie nie możńa z tym łączyć żadnych dodatkowych nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Nowy Rok !! IP: 195.205.13.* 02.11.01, 10:17 Masz racje - moje wszystkie imprezy zaplanowane okazywaly sie totalna pomylka. Ja osobiscie jestem za spontonem, wlasciwie wszystko co wyskakuje w ostatnim momencie udaje sie bez wiekszych przeszkod. A zastanawianie sie 2 m-ce przed jest i tak bez sensu. Np w srode moj znajomy dzwonil do Zakopca zeby moze wynajac jakis domeczek na Sylwestra i niestety jest juz za pozno. Wiec bedzie co bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Nowy Rok !! IP: *.*.*.* 02.11.01, 10:27 > A zastanawianie sie 2 m-ce przed jest i tak bez sensu. Np w srode moj znajomy > dzwonil do Zakopca zeby moze wynajac jakis domeczek na Sylwestra i niestety > jest juz za pozno. Wiec bedzie co bedzie... Trele morele:), jestem przekonany że ,jak zwykle, przed sylwestrem górale będą płakać w TiVi że turyści nie przyjechali i nic nie zarobią. Twój znajomy zadzwonił w złe miejsce, zresztą i tak ceny większość ludzi wygnają na Czechy i Słowację, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Nowy Rok !! IP: *.*.*.* 02.11.01, 10:24 Ooops! Całkowicie się z tobą zgadzam. Zmiana daty at all! Ale żeby się nie wyłamywać sam przyjąłem zasadę aby po prostu być wtedy w jakimś niebanalnym miejscu - tu najlepiej sprawdzają się góry i wyjście przed północą na jakiś szczyt - pochodznie, niewieka gromada i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Nowy Rok !! 02.11.01, 11:18 Eee tam narzekacie, jak zwykle. Zadowolenie z jakiejkolwiek imprezy spontanicznej czy nie, będzie zalezy tylko wyłacznie od naszego nastwienia . Jesli bura mina, jest juz na samym poczatku imprezy, to nic dziwnego, ze nic z tego nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Nowy Rok !! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 12:23 Ja pracuję pilnie. Narzeczona w usa to ja w pracy, święta także. Odpowiedz Link Zgłoś
poola Witam serdecznie :) 02.11.01, 12:28 co to? przygotowania do hucznej nocnej balangi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Witam serdecznie :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 13:00 Taaaaaak wyśpię się "na zapas" Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: Witam serdecznie :) 02.11.01, 13:11 wyspij sie jak narzeczona wróci to nie będzie czasu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Witam serdecznie :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 13:19 Żeby to było takie proste, wyspać się na zapas. Ale od czasu do czasu udaje się "kimnąć" na dyżurze. Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: Witam serdecznie :) 02.11.01, 13:23 no to już jakiś zapasik snu masz w sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś