Dodaj do ulubionych

Ułan bator (2)

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:17
Wybaczcie, kochani, ale tak beznadziejnie dlugo rozwijaly sie wasze posty ze
szlag mnie trafial. Podeszlam wiec do zagadnienia asertywnie (tacy sa wlasnie
ludzie z planety ISNS;))....i prosze taki maly sequelek nam wyszedl.
Ja wlasnie wrocilam z czerodniowego wiejskiego posiedzenia. Mam nadzieje ze te
wesole swieta uplywaly wam rownie rozkosznie jak mi...
A - w Jeziorce sa bobry!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Halon ISNS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:55
      Jak miło , że w końcu ktoś z ISNS na forum . Pozdrawiam ! (z którego roku ?
    • soobi Re: Ułan bator (2) 04.11.01, 22:02
      • Gość: von Tja! niech sobie ISNS bedzie..... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:42
        a ty co?co to ma znaczyc!?
    • Gość: von Tja! Re: Ułan bator (2) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:41
      kuzwa i co zrobilas?!teraz naleci sie tu caly twoj wydzial, tych alienow!a
      nazwa jest przeze mnie zastrzezona!wiec zrob sobie post isns.....
      przepraszam ale to byl impuls.....to moja nazwa!
      ja tez wrocilem od rodziny, bylo b.oki!
      p.s.mnie prosze nei ujawaniac!
      • Gość: awt Re: Ułan bator (2) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:24
        Oj rany, von Tja! Nie wiedzialam ze jestes taki agresywny! Wypsnelo mi sie! Po
        co taki raban! I jeszcze mnie tu od Kuzw! ("Kuzma, nie Kosma, de Medici").
        Prosze Cie bardzo! I wcale Ci nie powiem ze spotkalam dzis Angie, ktora
        powiedziala mi ze brzydko sie zrywac z cwiczen! wcale! Wcale!
      • Gość: awt Re: Ułan bator (2) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:27
        A W OGOLE TJA TO SIE NA CIEBIE OBRZAZAM. CHCIALAM DOBRZE. NIEGDY JUZ WIECEJ NIE
        WEJDE NA FORUM.
        • Gość: von Tja! Re: Ułan bator (2) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.11.01, 21:59
          helol!a jakie aniu doszly do ciebie przecieki o imprezie u medykow?pilem
          fajnego drinka tamze - transfuzja, z tekila!
          a w czwartek bede miec kartkowke ze stat ktora miala byc dzis(niezapowiedziana)
          ale on sie spoznil ok 20 min wiec juz nei bylo na to czasu....a woadl do sali
          caly czerwony spocony, w dresie, zielonym zreszto!nie am to jak kadra naukowa
          uw!
          a dzis mialem tez super fajne wybory....i byl wiec wyborczy, balonikow neistety
          nei bylo.
          a jak planeta isns?i spodnie z dziurami na obcas?czy widzials nowa britnej,
          aniu?suuuuper......
          ale za to nie mam wdsu w piatek i moj referat znowu sie o tydzien przesunal,
          cudownie!
          jakies ploty z naszej eksklasy???
          cial idem spac bo nie odespalem jeszcze tych super otrzesin!
          siemsko ;-)
          • Gość: awt Re: Ułan bator (2) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 18:11
            Hello! Wiesci z klasy? Widzialam Elize, niestety - mimo ze pomachalam jej reka
            (moja, nie jej) przed nosem, nie poznala mnie dziewczyna...Zdaje sie ze byla
            pograzona w jakiejs prawniczej dyskusji z facetem z loczkami alla Inga. Ach -
            no i wiem, skad, twoja Tomku, kompetencja w zakresie kolorow plaszczy w
            jodelke........;) Widzialam tez Grzesia, ktory opowiadal mi ciagle o lacinie
            (rajusa! toz to zboczenie!) oraz Magde M. i Asie Z. ktore po 3 minutach rozmowy
            z moja skromna osoba powiedzily mi ze nic a nic sie nie zmienilam. Ciekawe?!
            Miala mi wyrosnac trzecia reka...?
            Natomiast Asia....moj kolega powiedzial o niej ze "mocno polaryzuje"...NIe wiem
            co to ma znaczyc, ale fakt - odzywa sie tylko do chlopakow z Bednarskiej, nosi
            szykowny skorzany czerwony pas (mistrzyni karate?) na jeszcze bardziej szykowna
            koszuline alla Iwan - no w ogole cooool jest.
            O Medyku uslyszalam tylko jedna plotke - ponoc, Tomku, swiecisz towarzyskie
            triumfy i wszystkie mlode socjolozki twoje. Hmmm...Czesc socjolozek jest moja,
            bo dzisiaj jedna z nich(ale z planety isns) powiedzila mi (calkiem powaznie),
            ze zerwala dla mnie ze swoim chlopakiem. RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamusiu!!!!
            Ja nie chce! Na moja zdziwiona mine odpowiedziala "no jak too....?". Tragedia!
            POwierzam Ci te informacje ze wzgledu na nasza czteroletnia znajomosc - blagam -
            tylko nikomu nie mow, bo sie zalamie do reszty (szczegolnie sza -sza przed
            Gosia B.) I tak mam problem, bo moi nowi znajomi ida w piatek do Stodoly -
            wszyscy sparowani + ja i moja nieszczesna amantka. A taka z niej byla mila
            kobieta! Rwe wlosy z glowy i zastanawiam sie co tu zrobic.....!
            • Gość: von Tja! Re: Ułan bator (2) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.11.01, 18:43
              No wiec skad moja znajomosc plaszczy w jodelke???
              a i jakto twoja znajoma zerwala z chlopakiem zeby byc z toba!?nei rozum, jak ty
              tez pewnie .
              a jakie ploty o mojej imprezie tzn o mnie?
              a jutro mam sprawdzian z odchylen standardwoych wariancji its, itp.....
              tak slyszalem ze asia zarwala bednarska...a podobno to ludzie stamtad zawsze
              oblegali moj wydzial...ale nei martwie sie!na otrzesianch poznalem troche nowych
              ludzi a i kolejna impreza w piatek!ze spirytusem!
              chlopak z lokami ala inga z eliza?!to musi byc ciekawe!
              oj grzes i jego uniesienia!mam go dosc choc w cale go nei spotykam, a byl taki
              fajny....a dzis widzialemw buwie janka ale nei chcialo mi sie do neigo podchodizc
              i udawac ze jest super ze z nim gadam!?
              oj stodola...nie tak, nie ten klimat!
              a dzis na wykladzie spiewaka pojawil sie ......karol chorazy!ciekawe jak on to
              robi ze jest na tylu wykladach/cwiczeniach!
              a biednego irka z bb wyrzucili!juz chyba oszalal na dobre!
              oj magda i asia,....hm ....nie wiem co powiedziec!
              wiec eliza nie dosc ze tu nie zaglada to ejszcze na ulicy cie nie zauwaza,
              skandaaal!ale jak sobie chce....kazdy sobie,...w koncu na prawie nie ma czasu dla
              starych znajomych.
              siemsko!
              • Gość: awt Re: Ułan bator (2) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 23:19
                Uhhhh! Ja wlasnie wrocilam z klubu Genezis ("Genezis ducha"?). Ojoj! Ale klapa.
                Asia + Bednarska upalona w pestke (taki dialog, na przyklad: "Jechales
                metrem?", "Nie, szedlem piechota.", "Z Ursynowa?", "Nie, od stacji Centrum").
                Niefajnie....No i DJ Shakur ktory spiewal (?): "Ziele, ziele, ziele - pal w
                sobote i niedziele". Fuuuuuuuuuuuuj! A Asia niestety swieci towarzyskie triumfy
                (myslam sobie ze juz nadszedl taki czas ze prawda o niej ujrzy swiatlo
                dziennne, ale nie....).
                Co do plaszczy w jodelke- Eliza miala rozowy, w jodelke wlasnie.
                No nic - jutro tez jest dzien. Dzien w ktorym bede musiala stawiac czola
                rozwydrzonym biseksualnym studentkom Isns-u. Blaaaaahhhh!
                Wesolego kolokwium (juz jakies zaliczyles, tomku?)
                • Gość: von Tja! entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.11.01, 13:46
                  kolokwium nei bylo i nie wiadomo dlaczego ale pojawily sie logarytmy!z
                  entropia!!!fajnie, nie?ale juz paulina mi wytlumaczyla.....
                  a nawet nei wiedzialem ze eliza ma plaszcz w jodelke wiec nadal nei rozumiem....
                  w sumi pownienem list sw Pawla do Rzymian czytac a nei posty pisac!?
                  a jakto bobry sa w jeziorce?>!ty znasz jeziorke?
                  a klub genesis, gdzie to?moze i asia swieci triumfy ale tak na prawde to
                  waiodomo co o niej wszyscy sadza.........
                  siemsko!
                  p.s.ale ohydna pogoda!
                  • Gość: qcuno Re: entropia......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 14:33
                    ok,gwoli wyjasnienia:tak,mea culpa,mea culpa...jestem szczesliwa posiadaczka
                    plaszcza w jodelke,ale primo:jest on czerwony,a raczej bordowy,no w kazdym badz
                    razie na pewno NIE rozowy...secundo:mam wrazenie ze sam fakt posiadania
                    takowego nie wplynal w jakims przerazajacym stopniu na moje zycie...chociaz
                    moze sie myle...
                    no i oczywiscie bardzo cie przepraszam,aniu,ze ciebie nie zauwazylam,ale...po
                    prostu ciebie nie zauwazylam...!ale,jesli to tobie jakos zrekompensuje to moje
                    fatalne roztargnienie,moge przyznac ze myslalam o tobie juz pare razy,a
                    konkretnie dlaczego jeszcze nigdy nie udalo mi sie ciebie spotkac na 'trasie
                    uniwersyteckiej'?!?tym bardziej ze ciagle spotykam jakies osoby,ktore 'wlasnie
                    na ciebie wpadly'...!jak na przyklad grzes pac,na ktorego ja z kolei wpadlam
                    kiedy ostatnio bieglam z wywieszonym jezykiem na logike...(bo to bylo wtedy
                    kiedy ci wazniacy w samochodach na sygnale sterroryzowali nasze miasto i
                    autobus,ktory mial mnie dowiezc na uniwerek wysadzil mnie przy smyku...)
                    coz jeszcze moge dodac??chyba tylko tyle ze postaram sie poprawic,aczkolwiek
                    niczego nie gwarantuje bo ostatnio jestem troche zaganiana,i jeszcze ta
                    pogoda............
                    a tak w ogole to przestane wpadac na to forum,jesli ciagle mnie bedziecie
                    obgadywac!!nie moglibyscie uwiesic sie na kims innym??moze ktos mi wyjasni na
                    przyklad temat janek-karina,bo slyszalam juz tyle dziwnych rzeczy,ze chcialabym
                    jednak wiedziec jak to jest...hm??
                    • Gość: von Tja! Re: entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.11.01, 19:09
                      to po prostu zwiazek dusz!taka duchowa jednosc!
                      ja za to trasy uniw nie pokonuje i nikogo nei spotykam!
                      a ten srodkowoeuropejski terror byl straszny!co to w ogole za prezydenci byli,
                      moldawii, bulgarii?!a co to!?
                      siemsko!
                      • Gość: awt Re: entropia......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 19:39
                        No - Elizo...wybacz...to swiatlo blade kolo Harendy...bylam przekonana, ze
                        plaszczyk jest rozowy. Ja tam osobiscie nic do jodelki nie mam, ale to Tomek
                        mnie uswiadomil, ze moze byc ona nie tylko czarno-biala (oh! ja prosta i moj
                        przasny swiatopoglad) i caly czas zachodze w glowe skad u niego taka wiedza. A
                        niezauwazenie - to zawsze sie zdarza, wiec proponuje wywiescic biala
                        choragiewke. I dodam: tez o Tobie mysle, zwlaszcza jak widze tych biednych
                        ludzi w Buwie...
                        Janek i Karina (to brzmi prawie jak Jan i Cecylia, hehe) - oj, nie bylabym
                        pewna czy to taka platoniczna przyjazn - u K. dawno juz stwierdzilam lekka
                        hmmm...fiksacje na poziomie genitalnym, a Janek...on caly jest zafiksowany. Ten
                        semestr psychologii zmieni moje zycie! Tyle przydatnych terminow...O, leci nowa
                        Kaja P. w radio -coooool!
                        Jeziorke znam jak wlasna kieszen ;), bo przeplywa przez Zlotklos.
                        A - dzisiaj spotkalam maja kolezanke Asie, ktora opowiadala mi duzo o systemie
                        spirytusowym - most odd...zebys tylko nie oslepl, Tomku...
                        ciao-ciao
                        • Gość: qcuno Re: entropia......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 22:44
                          apropos biednych ludzi,ja dzisiaj spotkalam studenta socjologii ktory juz
                          bodajze 4 raz podchodzi do statystyki...no coz,trzymaj sie tomku!(ale to wcale
                          nie usprawiedliwia twoich nieobecnosci na wloskim!!)...wlasnie,pani gdula byla
                          bardzo niepocieszona,tzn.do chwili kiedy biczyk przejela role klasowej(a raczej
                          kursowej) trajkotki...
                          no,a poza tym musze sie pochwalic 1' wpisem do indeksu w
                          postaci 'przysposobienia bibliotecznego z elementami informacji
                          prawniczej'...na szczescie kurs polegal glownie na tym,ze trzeba bylo
                          pokwitowac odbior dyskietki z regulaminem biblioteki i innymi ciekawostkami...
                          a tak w ogole to co ma znaczyc ten okropny temat??(co nie znaczy ze chce
                          wiedziec co on znaczy...)
                          • Gość: von Tja! Re: entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.11.01, 23:25
                            wiec entropia to .....nie bede was zameczal....
                            a teraz to juz chyba maxymalnie na dziennych mozna 4 razy podhcodizc do
                            egzaminu, tzn przez 2 lata....kiedys to mozna bylo dluzej...
                            nadal nei wiem o co chodzi z plaszczem w jodelke i moja osoba...!?
                            oj chyba nie zdaze przeczytac fragmentow etyki nikomachejskiej
                            arystotelesa...dramat!a jak jeszcze mialbym referat na jutro z wds to bym sie
                            chyba zastrzelil!
                            no to zobaczymy ile dostanie wiedzmin!w sumie moze 1* bo ma gorsze efekty od
                            planety....a ze scenariuszem tez kiepsko - autor sie wyfocal, jak zobaczyl film.
                            aniu ciekawe co ty o spirytusie slyszalas?i co jeszczeci isnswy agent przekazal
                            z moich otrzesin!???
                            siemsko!

• Gość: von Tja! Re: entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.11.01, 23:25
                            wiec entropia to .....nie bede was zameczal....
                            a teraz to juz chyba maxymalnie na dziennych mozna 4 razy podhcodizc do
                            egzaminu, tzn przez 2 lata....kiedys to mozna bylo dluzej...
                            nadal nei wiem o co chodzi z plaszczem w jodelke i moja osoba...!?
                            oj chyba nie zdaze przeczytac fragmentow etyki nikomachejskiej
                            arystotelesa...dramat!a jak jeszcze mialbym referat na jutro z wds to bym sie
                            chyba zastrzelil!
                            no to zobaczymy ile dostanie wiedzmin!w sumie moze 1* bo ma gorsze efekty od
                            planety....a ze scenariuszem tez kiepsko - autor sie wyfocal, jak zobaczyl film.
                            aniu ciekawe co ty o spirytusie slyszalas?i co jeszczeci isnswy agent przekazal
                            z moich otrzesin!???
                            siemsko!

• Gość: awt Re: entropia......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:22
                              No tak, tomku, widze ze nie tylko jestes koneserem jodelek ale i znawca
                              klubow/dyskotek - omniwiedza, slowem... Pelnam uznania. Wiesz, w sumie i tak
                              wszytsko mi jedno gdzie ide, bo na pewno bedzie i Jenny, i Britt.
                              Wynurzenie - hmmmmm...dzisiaj mi pozostaja pod krwisto-transfuzyjnym znakiem. W
                              punkcie krwiodawstwa poznalam tyle milych recydywistow (pelne spektrum tatuazy
                              niebieskim tuszem i igla z materaca), kierowcow MZK (donacja zwalnia z pracy).
                              Ja to sie na codzien niestety izoluje od takich warstw, zdrowo tak sobie czasem
                              popatrzyc jak wygladaja prawdziwi Polacy. Poza tym dzisiaj pani na angielskim
                              spytala nas "By the way, do you know any other names for AIDS?". Wszyscy:
                              cisza. Pani: "Don't you? Well, it's HIV". Rajusa!
                              Na koniec podam wam, carissimi miei, taki kawaleczek maly z Brodskiego. Wiem ze
                              to intelektualna nedza epatowac wierszami, w dodatku nie wlasnymi, ale ten po
                              prostu mnie powalil swoja trafnoscia. Nic dodac, nic ujac:
                              "Znowu September. Nuda. Księzyc w pełni.
                              W nogach plamista strzyga mruczy śpiewnie.
                              Mam pod poduszką kół, ciosany, pewny...
                              Tu zdało by się sznapsu...Abgemacht.
                              September. Bitte. Psuje sie charakter.
                              Buksuje w polu terkotliwy traktor.
                              Ich liebe życie, "Voelkisch' Beobachter".
                              Dobranoc, meine Herren. Gute Nacht."

Gute Nacht Elizo i Tomku.
                              • Gość: von Tja! Re: entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.01, 12:25
                                "oglaszam alarm adla miasta wawrszawy!"oszmaniec odchodzi z btorego!!!!i
                                niestetyy barton chyba ejst za stara zeby oficjlanie rzadzic, i chyba jej nei
                                zalezy a szkoda, nie?
                                ktos mi nadal ze moze ster przejmie niejaki nudizarz-szatkowski!dramat, to
                                chyba tylko wredne plotki etnologiczne....
                                a biedna gogo, tak liczyla na zostanie pania dyjektoj....
                                cial!
                                p.s.dzis na neimeckim robilismy kolaz!
                                • Gość: qcuno Re: entropia......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:44
                                  oj,nie nie...niestety gosia b.mowi ze kandydatura pana szmatko-szmatkowskiego
                                  jest bardziej niz pewna...no,mozna pocieszyc sie o tyle ze zawsze jest to
                                  lepsze niz gogo...
                                  a tak w ogole,to czy widzieliscie maline w milionerach??bo ja tak!(ha,bo my na
                                  prawie bylismy wczesniej poinformowani przez kube-zgube...!)
                                  • Gość: von Tja! Re: entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:50
                                    jakto malina startowal w milionerach?czy tylko kibicowal?
                                    ale jak pan szmatka moze rowadzic nasze elitarne liceum!?juz gogo bylaby
                                    lepsza, przeciez on w szkole niczego nie uczyl i nie uczy!
                                    mam dosc pulapek o sumie niezerowej i innych...aaa....a i jeszcze jutro
                                    aaaa....moze zebro zalozy swoj pas sado-maso!
                                    siemsko!
                                  • Gość: von Tja! Re: entropia......... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:50
                                    jakto malina startowal w milionerach?czy tylko kibicowal?
                                    ale jak pan szmatka moze rowadzic nasze elitarne liceum!?juz gogo bylaby
                                    lepsza, przeciez on w szkole niczego nie uczyl i nie uczy!
                                    mam dosc pulapek o sumie niezerowej i innych...aaa....a i jeszcze jutro
                                    aaaa....moze zebro zalozy swoj pas sado-maso!
                                    siemsko!
                                    • Gość: qcuno Re: entropia......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 20:00
                                      no,miala pas...ale juz nie tak cool...tamten to bylo cos...asia j. by sie nie
                                      powstydzila!
                                      nie no,gdyby gogo zostala pania dyjektoj to by przeciez sterroryzowala cala
                                      szkole!zadnych wycieczek,wypadow do kina,tudziez siemiona!no,chyba ze na film o
                                      euglenie zielonej......a,i wszyscy musieliby ubierac te jej jarmarczne chusty...
                                      no,a przy panu seweriuszu to przynajmniej bedzie spokoj....to bedzie
                                      najspokojniejsza szkola w miescie,zafilozofuje ja na smierc...!

• Gość: von Tja! mam dosc! IP: 193.0.117.* 14.11.01, 10:32
                                        gogo przynajmniej umie zarzadzac, co ze terenami zielonymi ale zawsze!a jak pan
                                        szmatka wpadnie w dygresje filozoficzne z nauczycielami to bedzie katastrofa!i
                                        staniemy sie jyz tylko zespolem skzol nr 6!!!pomyslcie ze juz niedlugo odejdzie
                                        ze szkoly duzo nauczycieli , stara gwardia i kogo na ich miejsce przyjma?ludzi
                                        typu hajlajf???dramat....
                                        o dzis mam tylko jeden wyklad...hm...znowu bedzie o zydach i biblii....
                                        a nie chce mi sie robic referatu i jeszcze jak pomysle ze niedlguo odda
                                        kartkowki ze stat, to mam dosc!uuuu!
                                        aniu a ty gdzie spedzasz sylwestra???
                                        siemsko!
                                        • Gość: awt Re: mam dosc! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 17:39
                                          ja tez mam dosc! rzeczywistosc biblioteczna bez ustanku mnie czyms zaskakuje! W
                                          BUWie tylko hiperrobociarze rozparci na fotelach - ksiazek prawie zadnych. Pod
                                          moim blokiem otwarto czytelnie naukowa. biegne ci ja tam dzis i co? I co?
                                          Zamkniete! do 14! I gdzie, ja sie pytam, mozna przeczytac ksiazke pod
                                          interesujacym skad innad tytulem "sens zycia"?! Brrryh!
                                          Poza tym, ojoj!, nie wiem co was tak ekscytuje teamat dyrektora. Ja tam wobec
                                          Batorego stosuje polityke grubej kreski. No moze - linii przerywanej. W kazdym
                                          razie - gogo tudziez (jak wdziecznie!) szmata - a co mi tam. No, ale sznuje
                                          wasze zaangazowanie. Chyba nie doroslam po prostu do uczestnictwa w zyciu spol-
                                          polit bo dzisiaj z pelna premedytacja skontestowalam wybory do samorzadu na
                                          moim wydziale.
                                          Sylwester - hoho! Nie wyjezdzam niestety (?) do Pragi jak Jeziera, creme de la
                                          creme UW oraz cale zastepy dresiarzy. Jade natomiast w Bieszczady (tak, wiem ze
                                          to kretynski pomysl...) - rozkosz sadomasochisty, ale to nie ja to wymyslilam.
                                          jak chcecie sie zabrac to moze wyskrobie jakies wolne miejsce...
                                          cialko (zielone=chlorofil)
                                          • Gość: qcuno Re: mam dosc! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 18:05
                                            nie,no aniu nie przejmuj sie z tym sylwestrem...ja osobiscie za jeszcze
                                            bardziej idiotyczny uwazam pomysl wyjazdu do ZAKOPANEGO,a wszystko wskazuje na
                                            to,ze wlasnie tam mam szanse wyladowac...aaaaaaa
                                            a co do buw-u,to zgadzam sie jak najbardziej...nie ma to jak biblioteka pustych
                                            półek...moze to jest jakis eksperyment psychologiczny??'co moga robic ludzie w
                                            bibliotece bez ksiazek' np.?no,w kazdym badz razie,jezeli juz,to wy cos o tym
                                            powinniscie wiedziec...!
                                            a dzisiejszy dzien byl nawet dziwnie mily...dziwnie bo mialam same wyklady,a to
                                            srednio fascynujace zajecia...no,ale moze to wszystko dzieki pjof.sojce-
                                            zielinskiej,ktora prezentowala sie dzisiaj cala na niebiesko...!tak jakos
                                            pozytywnie...

• Gość: von Tja! Re: mam dosc! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:50
                                              odczepcie sie od pustych polek w buwie!przeciez jakby wszystkie zapelnili to
                                              rozkradliby je ci spoza uw!jest ich tam duzo i wtedy nie moglibysmu juz niczego
                                              kompletnie znalezc!
                                              aaa.
                                              ide spac....
                                              ja sylwestra spedze w mszanie gornej, tzn na mszanie!jak sie to moiw w zargonie!
                                              i nei zaluje ze nei jade do zakopca, stolicy warszawskiego bydla (i nie tylko)
                                              w zimie!
                                              aaaaaaahaaaaaaa spac!
                                              cial!
                                              • Gość: qcuno Re: mam dosc! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:18
                                                no tak,w sumie to masz racje...a koncu kto przychodzi do buw-u sie uczyc??z
                                                ksiazkami pod pacha do coffee heaven...co tomek...? ;))
                                                a co zakopanego,to sie oczywiscie zgadzam...powiedz to misiowi................
                                                • Gość: von Tja! Re: mam dosc! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.11.01, 18:33
                                                  jak siedze w coffee heaven to na pewno nie trzymam ksiazek pod pachami!a juzci!
                                                  leza na stole i czasami sie tam ucze, tzn czytam,bo tam tak milo i o dziwo
                                                  (sic!) kawy sie tam mozna napic...
                                                  ide dzis na amelie, wiec bede mial dobry humoj!chyba...
                                                  wlasnie wlaczylem plyte colgate, ze spiewem ptakow itd....sprawdzam co na niej
                                                  jest....1 utwor:Piesn na powitanie dnia."Budzi cie spiew ptakow.Idziesz
                                                  ogrodowa aleja.Aleja otwiera sie na bezkres zieleni, bieli, blekitu.Slonce i
                                                  wigor natury nadaj Ci energie"!fan, nie?romantyczne...cos dla siwej!
                                                  i tym optymistycznym akcentem koncze.....
                                                  siemsko!
                                                  • Gość: von Tja! krasnal w moskwie! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.11.01, 23:31
                                                    ale pozytywny film........tylko ten krasnal przypomina witasiaka!serio!
                                                    ciał...
                                                  • Gość: qcuno Re: krasnal w moskwie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:58
                                                    o dio,tomek,ty juz moglbys dac spokoj z tym witasiakiem...!wymazac go z
                                                    pamieci!!teraz to raczej chyba wszystko powinno ci sie kojarzyc ze
                                                    statystyka.........
                                                    aaale fatalna pogoda...nic tylko sie pouczyc logiki!co tez wlasnie zamierzam...
                                                    (mam nadzieje ze nie skonczy sie jak zwykle na podkreslaniu tematow...:)
                                                  • Gość: qcuno Re: krasnal w moskwie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 18:13
                                                    aaa taki maly niusik:spotkalam na rozdrozu,przy lazienkach magde mantorska!tak
                                                    jakos radosnie wygladala(moze dlatego ze towarzyszyl jej jakis genetlman...),
                                                    no i nawet sobie pogadalysmy troszku...biedna magde przesladuje nasza klasa,bo
                                                    przede mna spotkala jeszcze basie i kasie ł....
                                                    zgadnijcie co wlasnie robie??taaak,koloruje wykresy z logiki...:)) nie ma to
                                                    jak wytezona weekendowa praca...
                                                  • Gość: awt zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 23:39
                                                    Wykresy? Ojej, ja na logice nie mam zadnych wykresow! Czuje sie gorsza! No ale
                                                    coz - pan prof. Ziemba, jakis uniwersytecki dziadyga dziadyga, sukcesor naukowy
                                                    K. Ajdukiewicza, pogrozil mi ostatnio paluszkiem i powiedzial mi "Pani nie
                                                    mysli logivcznie!". Phi! Myslalby kto!
                                                    A poza tym - historyjka bedzie - siedze ci ja dzisiaj na w Bydgoszczy na 86
                                                    urodzinach mojej babci.... Obiad z 555 dan, stuletnie talerze. Jestesmy przy
                                                    zupie - a tu...telefon. Moj. Troche wstyd. Wylaczam. Tzry minuty - sms. Czytam
                                                    pod stolem. "Aniu, jestem w BUWie, co mam przeczytac na poniezialek? Wiesz?
                                                    jj". Mysle sobie: rzesz, krucafix, jakie "jj"?? Jozef Jaskolski? Olsnilo mnie -
                                                    was juz pewnie tez.
                                                  • Gość: von Tja! Re: zagadka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.11.01, 16:21
                                                    asai?nasz pilna uczennica?!niemozliwe..
                                                    a ja dzis w buwie neimoglem sie pouczyc!najpierw zasypialem nad historia wiec
                                                    poszedlem na kawe, wracam i kto!?gjasso...no to trza pogadac, a zaraz ukazyje
                                                    sie sylwia i kaspa wiec stracilem pol godziny....
                                                    wracam czytam czytam podnosze wzrok a tu jakas owieczka, zakaldam okulary -
                                                    Inga!do ktorej przed chwila wyslalme smsa wiec znowu coffee heaven itd, i
                                                    jeszcze koleznaka z matfiz!aaaa....ale w koncu skonczylem , moral taki ze nie
                                                    wolno siadac na fotelach, trzeba sie zaszyc w historii!!!
                                                    a i jeszcze na glowie praca ze stat, zaliczenie czegos z czego nei dostalem
                                                    jeszcze pracy, aaaa!?
                                                    a teraz zjadam makaron pest i zielona fasolke, hmmmmmm....i zaraz pojde spac bo
                                                    dzis spalem 6 godzin, tak nei moglem zasnac pozniej w nocy sie obudzilem a
                                                    pozniej na niemiecki!gdzie tlumaczylismy 4 zdania z kodeksu rodzinnego, o
                                                    azwiskach przy zawieraniu malzenstw!elizka, cos dla ciebie!
                                                    a podobno cuna sie umawiala juz z lodyga na jakies klasowe spotkanie!z siwa...w
                                                    sumie to wszyscy na takei cos licza......
                                                    papa
                                                    t.s.ale sie rozpisalem!
                                                  • Gość: awt Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:03
                                                    No - ale. To ja zachowam chlubna lapidarnosc. Siadam dzis na wykladzie, a tu
                                                    ktos mi w ucho: "Bylam w BUWie i widzialam twojego kolege w wianuszku.
                                                    Kobiet.". Wszystko sie zgadza! Spotkanie - tak!! POwiem Kasi ze urosly jej
                                                    wlosy.
                                                  • Gość: qcuno Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 21:33
                                                    ojoj,tak my sie nawzajem klasowo szpiegujemy...a nie doniosly ci
                                                    kolezanki,tomek ze je spotkalam w sobote poznym wieczorem w okolicach somy??az
                                                    jestem zdziwiona...
                                                    o rany,a z tym spotkaniem klasowym to juz w ogole jakas mega-plotka...jezeli
                                                    juz to chodzilo o cos w rodzaju wigilii klasowej,ale tak naprawde to nie wiem
                                                    skad sie wziela ta sugestia...chociaz to oczywiscie fantastyczny pomysł!
                                                    a ja mam wlasnie pierwsze powazne zadanie:znalezc cos tam w dzienniku ustaw!a
                                                    zeby was jeszcze bardziej ucieszyc,to dodam,ze w czwartek wybieram sie na
                                                    eksploracje warszawskich sadow!konkretnie chcemy wbic sie na jakas
                                                    rozprawe...juz nie moge sie doczekac!
                                                    a zaraz znowu musze siadac do modus ponendo ponens,tudziez tollendo
                                                    tolens...ale na razie slucham muzyki z 'moulin rouge'......logika jest
                                                    bardzo,ale to bardzo zagrozona..........
                                                    a tak w ogole to czuje sie w obowiazku doniesc ze misia nie bylo dzisiaj na
                                                    lacinie!skandal,stracil 3 deklinacje!(typ spolgloskowy,bo inne,jak
                                                    zapowiedziala pani pjofesoj poznamy w przyszlym semestrze.......)
                                                  • Gość: von Tja! Re: zagadka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.11.01, 21:41
                                                    doniosly, doniosly!
                                                    ale nei chcialem tego wazkiego tematu na forum poruszac!cale prawo az huczy....
                                                    aniu, jaka kolezanka ci doniosla???????i kiedy????
                                                    a to podobno kasia ł zagaila do ciebie zeby sie spotkac klasowo i ty jej
                                                    przyznalas racje....niezly ten lancuszek plot...
                                                    a inga ma nowe okulary!
                                                    a grasso znowu miala wypieki!spac mi sie chce i mam dosc!chce na inna
                                                    planete....!!!!
                                                    ciekawe co w tych sadach bedziecie robic????tylko nei przeszkadzajcie tam za
                                                    bardzo!
                                                  • Gość: qcuno Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:03
                                                    o,rany nie wiem naprawde kto nas tak fatalnie wychowal?!?no bo to chyba nie po
                                                    hance...no nic,na razie jeszcze mnie to bawi.....
                                                    tak,no wiesz,zapewne jakies zdanie z kasia ł. moglysmy zamienic o klasie,bo
                                                    ostatnio spotykamy sie regularnie(!) z cotygodniowej okazji cwiczen z
                                                    prawoznastwa...teraz to naprawde pomysle 10 razy zanim powiem cos w okolicy
                                                    czujnego 'klasowego ucha'...a no i oczywiscie zastanowie sie co najmniej 100
                                                    razy zanim wyjde z domu,bo a nuz znowu wpadne na klasowych szpiegow...
                                                    nie,no moze ja sie myle,ale czy to jest aby normalne??
                                                  • Gość: vrs Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:25
                                                    Pociągnijcie wątek krasnala Witasiaka , bo ciekaw jestem.

pzdr , stały czytelnik
                                                  • Gość: awt Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 18:18
                                                    AaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Jestesmy permanentnie inwigilowani!
                                                    (Cudownie - jest publicznosc;)). Ja motywu W. nie pociagne, bo to mi nawyzwywal
                                                    on od kurtyzan.
                                                    Coz, u mnie nie jest tak ciekawie jak na prawie. Zadnych sadow, co najwyzej
                                                    osady - Nuerow, Triobrandczykow i plemienia Bororo. KOszmar! A logika -brrrry.
                                                    Tollendo tolens jest na 65 stronie skryptu, a my jestesmy na 13. Grunt to sie
                                                    nie przemeczac, chociaz nawet ta homeopatyczna dawka mnie odrzuca.
                                                    Achy - zapraszam was (oboje, elizo- to bynajmniej nie pusty gest) na mala
                                                    impreze. 30tego. Tomek - argument o dziwnosci planety I(tak dalej) jest
                                                    niestety silny, ale moze sie skusisz...
                                                    A Kasia L. ma imieniny w tym tygodniu. MOze jakies forumowe kwiatki jej poslemy?
                                                  • Gość: von Tja! Re: zagadka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:05
                                                    zmieniamy forum i beda nowe zasady!infos podam na priv, albo ten szpieg sie
                                                    przyzna kim jest!!!
                                                    siemsko!
                                                  • Gość: qcuno Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 20:24
                                                    jezzzzu,jeszcze i tu szpieg?!?!no nie,ja juz kompletnie zwariuje....
                                                    moze zacznijmy prowadzic to forum in italiano????????????
                                                    aniu,a wiec wszystko przed toba!modus tollendo tollens to jest to!(nie
                                                    obrazajac rzecz jasna sylogizmu hipotetycznego..........)
                                                    szpiegu drogi,ujawnij sie choc troche....!bo inaczej,wiesz,czujemy sie
                                                    zagrozeni.......
                                                  • Gość: von Tja! Re: zagadka - to ci zagadka! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:23
                                                    najpierw przyznaj sie kim jestes!mlody!
                                                    witasiak.hm nasz ulubiony nauczyciel!i porzedmiot, serio!
                                                    i tresorek tez jest extra!
                                                    a krasnal to jakto krasnal....czerwona czapka!
                                                    pliz, przyznaj sie kim jestes????i dlaczego wczesniej sie nie ujawniles?
                                                    pozdro!
                                                  • Gość: von Tja! Re: zagadka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.11.01, 21:02
                                                    vrs, jak powiedziala cuna to VERSUS, g.de boullion!
                                                    albo po prostu Versace!
                                                    ciał!
                                                  • Gość: von Tja! Re: zagadka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:02
                                                    co ma byc aby norlamne badz nie?nie kapuje???a spiedzy sa wszedzie, nie wiesz?
                                                    spisek, ogolnoswiatowy....!
                                                    a z domu to lepiej wychodz, bo w domu to ludzie umieraja - jak mowia niektorzy!
                                                    ciał1
                                                  • Gość: qcuno Re: zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 20:36
                                                    to jest nienormalne,ze teraz to nawet do parku spokojnie pojsc nie mozna,bo a
                                                    nuz zza krzakow wyskoczy jakis wscibski pudel...!
                                                    oj,aniu ty nawet nie wiesz,jakie masz szczescie miec na wydziale tylko asie j.
                                                    (ok ok tylko i AŻ...),a nie,tak jak ja,cała horde znudzonych plotkarzy.......
    • Gość: von Tja! w koncu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 16:30
      rozpoczal sie nowy etap w naszym zyciu, cari miei!w koncu mam publicznosc!a
      wiec do dziela!!!!
      jak tam twoja planeta awt???jakie ploty o wianuszkach badz spodniach z dziura?
      a cuno, jak tam m.l.?ten z ktorym bylas niedawno widziana???
      u mnie ok, tylko ten opis statystyczny wcale nei do konca wychodzi...a nawet
      nei mam kiedy tego skonsultowac!!!
      dobrze ze jutro wloskiego nei ma, bede mial czas przeczytac teksty na wds i kts!
      przede wszystkim na kts...
      awt znowu spotkalem grasso....zbieg okolicznosci...?!
      no to ciałos!
      • Gość: qcuno Re: w koncu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:50
        wiesz,ja to nigdy nie mialam watpliwosci ze mamy fanow,cala rzesze
        WIELBICIELI...
        ;))
        u mnie na studiach w sumie cos w rodzaju stabilizacji(ach,ta nasza prawnicza
        codziennosc...),oprocz tego dzisiejszego incydentu,kiedy to prof.wolodkiewicz
        prawie ze rzucil infamie na 'pana w okularach i bialym sweterku'(misio) za
        rozpraszanie pani w czerwonym sweterku(.....nie,to naprawde nie ja!) oraz pani
        w bordowej chustce(ewelina...)...a potem jeszcze w ramach urozmaicenia wykladu
        o iustum matrimonium rzucil pare anegdot o wakacjach na zlotych plazach
        bulgarii...az sie rozmarzylam...no,ale wtedy przyszla sójka i postawila
        wszystkich na nogi.....
        tak,ja widze ze nasza klasa to coraz pilniej pobiera nauke w buw-ie...w sumie
        jest rzeczywiscie genialne-uczysz sie i nie uczysz jednoczesnie...!ja jednak
        poczekam moze w wyprobowaniem tej metody do pierwszych egzaminow...no,ale jak
        ola z. dostanie 5 z logiki,to moge sie nawet przeprowadzic do coffee heaven w
        buwie...!
        • Gość: von Tja! Re: w koncu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 18:31
          wielbicieli to moze i masz ale nie odpowiedzialas mi na pytanie dotyczace tego
          sotatniego, m.l.?!
          nie podobala ci sie moja szalona krowa???gorsza od szumu fal, ktory kojarzyl
          sie wszystkim z wc?
          dlaczego ja nie potrafie obslugiwac excela???ktos z was mi pomoze???
          ciekawe co tam u kasi ś?moze sie do niej wybierzemy ale nie mowmy reszcie, bo
          nie ma miejsca w samochodzie ;-)(chyba ze reszta czytuje to forum)!ups....

awt nie polecam ci barku wedla(zwanego szumnie "pijalnia czekolady")!obok
          cappuccino z torebki daja tam parowki z wody!ale sa skrzypiace fotele sprzed
          wieku!i rozwe sciany....
          ciał!
          p.s.ktos slyszal co sie u andrew dzieje?

• Gość: vrs Very Resistant Spy ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:17
            Ja tak obserwuję i cieszy mnie to , że robi się z tego
            telenowela interaktywna :)

pzdr

PS. Co wy robicie w tym BUWie , przeciez tam nigdy nic nie ma ?
            • Gość: awt Re: Varia Res Summita!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:07
              Nie - no to cios w szczeke jest!!! Jak ktos przy mnie chlapie
              o "interaktywnosci" czegokolwiek po moich przechlubnych egzaminach na MISH to
              raze gromowladnym wzrokiem! ZE szpiegiem (o ktorym mysle co w temacie) jeszcze
              sie policze! Phi! Cichy bruzdziciel!!! I @ w dodatku!
              O - a wiecie - JJ miala dzisiaj rozowa hale ("Hale wuja Toma") z naszytym
              futrem. Wszystko dzialalo w charakterze spodnicy. Mysle ze noszenie takich
              outfitow bedzie niedlugo uregulowane prawnie (Tak, tak szanowna baronowo de
              Tielde), bo naprawde tyle ludzi dzisiaj wypuszczalo z rak kierownice na
              Krakowskim, ze ho-ho...Ale w sumie...chyba niedlugo koniec takich akcji -
              widzielilscie przeciez, carissimi erudyci, dzissiejsza Polityke.
              Grassowa??!! NO, ja sie z nia widziala raz jeden od pazdziernika...Az
              zazdroszcze...milo sobie z nia pogadac jej zyciowe podejscie do swiata dziala
              na mnie wrecz kojaco...
              A co ja mam do barku Wedla? Ostatni raz bylam tam z Ola G. w drugierj klasie
              liceum. Salonik zielony przerabia wszystkich na zaawansowanych gruzlikow, a
              rozowy - na przasniutkie buraczki. Unikam bez forumowych przestrog.
            • Gość: von Tja! Re: Very Resistant Spy ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 21:08
              a.w.?
              i co cie tak cieszy.....???skad ty wlasciwie jestes?
              w buwie sa ksiazki, mila atmosfera!czasami sie znajomi znajda i a tak w ogole
              to mozna sie pouczyc!i tobie tez radze zebys sie pouczyl/a!!!
              ciał!
              • Gość: qcuno Re: Very Resistant Spy ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:27
                no wiesz szpiegu,chyba ciebie mamy...!nieładnie,nieładnie tak podgladac kolegow
                z klasy...no,juz mozesz byc mniej enigmatyczny...zostales rozpracowany!ma sie
                te kazusowa wprawe...
                a teraz wyjasniam tobie,tomku:poprzedni post byl zapytaniem na twoj
                wczesniejszy post w ktorym mnie znowu napastowales...i widzisz,juz nawet tego
                nie pamietasz...
                • Gość: von Tja! Re: Very Resistant Spy ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.01, 08:54
                  no ciekawe kto go rozpracowal?na pewno nie kazus!...
          • Gość: qcuno Re: w koncu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:17
            ale o co konkretnie ci chodzi...??
            • Gość: von Tja! Re: w koncu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 21:29
              no jak wieczorne wypady z m.l.?
              i co u andrew slychac?
              • Gość: qcuno Re: w koncu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:32
                no wiec pytam sie o co konkretnie tobie chodzi...
                a andrew......skad ja mam wiedziec??moze sam sie kiedys odezwie...
                • Gość: von Tja! Re: w koncu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 21:35
                  pytam czy czesto wybieracie sie na przechadzki do somy nowym swiatem?
                  • Gość: qcuno Re: w koncu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:37
                    a czemu to ciebie tak bardzo interesuje??
                    • Gość: von Tja! Re: w koncu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 21:39
                      no bo mnie interesuja takie niusy!a poza tym chcialbym wiedziec wczesniej a nie
                      dowiaduje sie np od sylwii badzi kasi ł!?
                      • Gość: qcuno Re: w koncu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:44
                        acha,to o to chodzi...za malo macie niusow......no,niestety ja ich wam nie
                        dostarcze...sorrrry
                        a teraz juz lece do furiosi itd.,bo polegne jutro na rzymie...
                        o ile ja ciebie dobrze tomku,rozumiem,to ty chcesz zebym cie powiadamiala o
                        kazdym wyjsciu z domu,nie z toba...wiesz,nawet moi rodzice o to sie nie
                        pytaja,wiec zlituj sie.......
                        • Gość: von Tja! Re: w koncu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 21:47
                          nie o to chodzi.chodzi mi o stopien "lubienia" m.l.i ja cie wcale nei
                          szpieguje...
                          ciał!
                          kazdy ma swoje tajemnice!
                          • Gość: qcuno Re: w koncu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:48
                            tu nie ma zadnej tajemnicy,to wy to rozdmuchaliscie,cari miei...
                            papa dobranoc,SZPIEG na noc!
                            • Gość: von Tja! to nie szpieg to waglik! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 21:55
                              buuuuuuuu, hlip, hlip!
                              a szpieg to zaraz zaanalizuje na sze posty z calego dnia, rzuci je do excela
                              itd i wyjda mu ciekawe spostrzezenia!ten waglik...
                              a moze to martyna w.?w koncu tu trafila....brawo!
                              ciał!szalona krowa na dobranoc!
                              • Gość: qcuno uwaga na sciane,czy klinika sadowa........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 15:10
                                ile razy,drogi tomku,bede ci mowila ze to jest CHLIP CHLIP...!a tak w ogole to
                                nie rozumiem skad ta żałoba.....?
                                a teraz do wszystkich oprocz t.(bo ty juz jestes poinformowany...)-musze sie
                                pochwalic ze bylam dzisiaj w sadzie!si!i to nie byle jakim,bo NAJWYZSZYM...i to
                                od razu sprawa o wielokrotne zabojstwo...ale sie trafiło!no i co to za
                                fantastyczne miejsce...!istny labirynt,no i trzeba uwazac bo nigdy nie
                                wiadomo,czy drzwi to drzwi,czy moze okno,czy moze-jeszcze gorzej-wirtualny
                                korytarz...aaach,no i ta sumienna ochrona-najlepsza rewizja w całym
                                miescie...;))
                                aa,aniu,juz dawno mialam ci to powiedziec:prosze o wiecej niusow apropos
                                awangardowych spodnic/ponczoch/baletek asi j.,bo wiesz,jakims dziwnym trafem ja
                                w ogole nie spotykam takich osob u siebie na wydziale...a,rozumiesz,trzeba byc
                                na biezaco...!!

• Gość: vrs vrs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:56
                                  Uprzejmie zawiadamiam , że nie chodziliśmy razem do szkoły , o klasie nie
                                  wspominając .
                                  Proponuję też wprowadzić jakiś bardziej hardcorowy motyw w stylu 'kolega
                                  wariat' , 'kolezanka nimfomanka' . Oglądalność na pewno wzrośnie :)

pzdr
                                  • Gość: von Tja! Re: vrs IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.01, 20:05
                                    to dladczego chciales rozwiniecia watku krasnala...?!
                                • Gość: von Tja! jak mila jest policja! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.01, 20:03

chlip, chlip....jak wiecie kupilem sobie niecaly tydzien temu radio samochodowe
                                  z cd, pewnej znanej firmy na P, po prstu istny szpan!i co sie dzis stalo?wracam
                                  a radia nie ma razem z szyba!jacys mili ludzie "pozyczyli" je na dluzej!!
                                  skandal, ale w tym moemencie podjechal nowy radiowoz i policja mi pomogla!!!az
                                  trudno w to uwierzyc!
                                  pozniej jechalem przez cale nasze miasto na wilcza do komisariatu!bez szyby, z
                                  wiatrem we wlosach!(sic!)
                                  a tam tez bylo milo, mili ludzie, mily pan sierzant, sobie pogadalismy!i az
                                  zastanawiam sie czy nei rzucic tej holernej socjo dla policji choc w sumie
                                  mozna studiowac i tam pracowac tak ajk ten policjant.....
                                  a i jeszcze w radiu byla moja super plyta!
                                  a jakie fajane bzdury sie wypisuje przy kradziezy, co za biurokracja!
                                  a wiec jak widzisz a niu my z eliza po prostu zaglebiamy sie w tajniki struktur
                                  ppanstwowych, a ty?badamy dokladnie, poprzez obserwacje uczestniczaca...ja
                                  niestety wolalbym nie badac...aaa!
                                  wiec od dzis mam lepsze zdanie o policji....a ten facet to akurat sie
                                  kradziezami samochodow zajmuje wiec dobrze trafilem....i nawet ostatnio kogos z
                                  tamtego rejonu (buw) mial na oku, jakiegos podejrzanego oczywiscie!

po tych przygodach to teraz powinienem sie do sadu udac...i nawet chcialbym
                                  posluchac wyroku z wszystkimi strasznie neiprzyjemnymi szczegolami!
                                  a eliza moze w tv bylas?

ale przez to wszystko stracilem duzo czasu i kiedy mam sie uczyc?na szczescie
                                  pani z cofnieta szczeka znowu odwolala wds...wiec 6 tekstow odpada....ale
                                  okazalo sie ze na pracy ze stat musza byc obliczniea wiec musze mu je jutro
                                  doniesc!
                                  dzis mialem pierwsze zajecia z kompow!pracowalismy w dosie i nc!super, poczulem
                                  sie jak w podstawowce, takie programy, takie komputery!

koncze, ide do Macchiavellego!
                                  ciał!
                                  p.s.vrs odezwij sie!
                                  • Gość: vrs Krasnale . . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:13
                                    Tak zgłupia frant zapytałem , sam nie znam nikogo podobnego do krasnala :)
                                    • Gość: von Tja! Re: Krasnale . . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.01, 20:19
                                      a co to frant?to jakis malopolski slang?
                                      • Gość: vrs Re: Krasnale . . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:33
                                        Raczej mazowiecki anachronizm , chociaż szpieg stosuje różne zmyłki czasem.
                                        To jak, będzie motyw hardcorowy ?(najlepiej na faktach oparty :)
                                        • Gość: von Tja! Re: Krasnale . . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.01, 19:37
                                          a jaki to hardcorowy?krasnal i sarenka?
                                        • Gość: von Tja! Re: Krasnale . . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.01, 19:37
                                          a jaki to hardcorowy?krasnal i sarenka?
                                      • Gość: awt Re: Krasnale . . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:45
                                        O Rajusa! A co to byla za plyta? I czy miales kwiaty we wlosach? Strasznie mi
                                        przykro - to taki chrzest bojowy. Teraz juz nic Cie, tomku, nie zaskoczy! A
                                        przestepczosc rosnie - przed chwila byla u mnie sasiadka z lista spoleczna
                                        pt. "Zakladamy domofon, bo duzo jest zbojow i narkomanow". Jest! Zbojow,
                                        narkomanow i zadnych sensacyjnych watkow szpiegow!!!
                                        • Gość: awt Re: Krasnale . . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:50
                                          Hmmmm...a tak w ogole to zgrabnie przemilczano moje zaproszenie. No tak, nie
                                          jestem szpiegiem!! W ramach odzyskiwania mojej reputacji gwiazdy
                                          socjometrycznej - przyjmij, vrsie, zaproszenie na impreze 30tego. Moze T. i E.
                                          skusza sie przy Twojej obecnosci??
                                          • Gość: von Tja! Re: Krasnale . . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.01, 21:42
                                            ja sie i bez niej skusze!lubie imprezki u ciebie!;-)
                                  • Gość: qcuno Re: jak mila jest policja! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:56
                                    no tak,chlip chlip moze juz wyszlo tobie tym razem,ale z CHOLERA juz
                                    gorzej...no,tomciu,ktos ciebie musi pilnowac...!
                                    drogi panie VRS,no no...jezeli jestes(och,no chyba mozemy juz przejsc na TY...)
                                    rzeczywiscie spoza naszego patologicznego niewatpliwie kółka towarzyskiego,to
                                    tym bardziej gratuluje wytrwalosci w czytaniu tych bzdur...(bo te posty musza
                                    prezentowac sie horrendalnie,jak sadze,dla niewtajemniczonych...).a wiec tym
                                    bardziej jestem ciekawa co za masochistyczne pobudki,drogi vrs,kierowaly
                                    toba,ze tak sie zainteresowales...
                                    co do twojej deszczowo-muzycznej(a raczej bez-muzycznej) przygody,drogi t.,to
                                    wiesz...to wlasciwie nic ci nie moge powiedziec oprocz tego,ze naprawde
                                    szkoda,ze straciles plyte aliszji...bo bym pozyczyla,niewatpliwie...no i moze
                                    teraz juz stawiaj auto pod buw-em...wiem wiem,nie ma miejsc,ale widzisz,twoj
                                    ulubiony kolega,znalazl...no,ale moze socjologom to tak trudniej kombinowac,bo
                                    my to sie naprawde wprawiamy w tych kazusach...
                                    a wiesz,nawet zapomnialam sprawdzic wiadomosci,no moze rzeczywiscie gdzies
                                    mignelam...ten sad w koncu taki zielono-czarny(czarni to ci ludzie tam...),a
                                    ja...na rozowo!no wiec,summa summarum,polecam takie wypady na maly rekonesans
                                    naszego wspanialego wymiaru sprawiedliwosci...!no,a jak juz sie tam
                                    pofatygujecie,to polecam,KONIECZNIE,przejazdzke panoramiczna winda...z widokiem
                                    na fontanne i drzewko(zapewne bozonarodzeniowe)!
                                    mimo wszystko posterunku policji zwiedzac raczej nie zamierzam...nie,nie,az tak
                                    zle to ze mna nie jest...tobie tez tomek przejdzie,chyba...chociaz,gdyby tak
                                    sie zastanowic.....to zawsze fajnie,miec znajomosci w policji!
                                    :))
                                    no,a poza tym,ja juz mam weekend!az do wtorku,wlasciwie...(bo poniedzialek to w
                                    sumie taki rozrywkowy bardziej...)
                                    pap
                                    • Gość: qcuno Re: jak mila jest policja! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 21:03
                                      no no no,o imprezie pamietamy,jak najbardziej...ale to dopiero za tydzien!dla
                                      mnie super,bede oblewac kolokwium z rzymu...(jakkolwiek mi nie pojdzie,no
                                      przeciez ci rzymianie,bawili sie non stop...jak mowil juhek:wino,khew i
                                      ehotyka...;))
                                      ach,no i moze zeby nie wyjsc na osobe bez serca,dodam ze moj komentarz do
                                      dzisiejszej niemilej tomkowej przygody jest...;)) wiecie-rozumiecie...
                                      prawdziwy zal,co t. moze poswiadczyc,juz wyrazilam...
                                      to tak,gwoli wyjasnienia...
                                      • Gość: von Tja! Re: jak mila jest policja! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.11.01, 21:47
                                        no jak kolega m.l przyjezdza na 8 to nie dziwota ze miejsce znajdzie!zawsze
                                        moglem gdzies obok jego fury zaparkowac, troszke sie wciskajac....a wlasciwie
                                        czym on jezdzi?
                                        nie ale komenda na wilczej jest super!i nawet pani komisarz?!tzn nie wiem ale
                                        jakas szycha z tamtego wydzialu byla mila!i takimi fajnymi sprawami sie tam
                                        zajmuja!
                                        aniu nie mialem kwiatow we wlosach, za to szklo na rekach !!
                                        oj nie przeczytam calego Macchiavellego, nei mam czasu!
                                        a aniu moge bukieta na impreze zabrac???
                                        vrs, wpadnij na bibe!
                                        ciał!
                                        p.s.plyta byla a.keys....teraz musze na stadionie ja kupic!
                                        • Gość: qcuno Re: jak mila jest policja!??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 13:22
                                          no wiesz co!to jest jakas SPRZECZNOSC!!zachwycasz sie policja,a za chwile
                                          chcesz popelnic przestepstwo na stadionie!!no chyba ze rzeczywiscie jestes az
                                          tak zdesperowany zeby pobyc dluzej na komisariacie...w ramach,rzecz jasna,badan
                                          czysto socjologicznych..........
                                          a wiesz,gdybys przyprowadzil bukieta na impreze,to by bylo super,bo ja go
                                          jeszcze nie widzialam!ale z drugiej strony,jesli on jest teraz w takim
                                          stanie,jak mowisz,permanentnego rozkochania,to strzezcie sie kolezanki ani z
                                          isns!(bo,jak rozumiem,chyba tam beda?)
                                          oojej,biały puch spada z nieba!zzzima?!?
                                          • Gość: von Tja! iza t.! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:09
                                            nie odpowiedzialas mi czym jezdzi m.l.?
                                            a teraz super nius!
                                            czytajcie:
                                            - Oznajmił, że właśnie wyszedł z więzienia, gdzie odsiadywał dziesięcioletni
                                            wyrok za morderstwo - powiedziała "Życiu na Gorąco" o swoim spotkaniu z
                                            mordercą Izabela Trojanowska.

Wszystko zaczęło się niewinnie. Pani Iza ze swoją córką Roksaną, na Dworcu
                                            Centralnym w Warszawie, wsiadły do pociągu. W przedziale były same. "Nagle, gdy
                                            pociąg ruszył, w drzwiach wagonu pojawiła się postać ogromnego mężczyzny. -
                                            Miała chyba ze dwa metry wzrostu, pięści ogromne i tatuaże przy oczach. Gdy
                                            mnie zobaczył, bardzo się ucieszył (...) Okazało się, że przestępca w
                                            więziennej celi miał mnóstwo zdjęć i wszystkie płyty Trojanowskiej.
                                            Najwyraźniej kochał się w piosenkarce. Po chwili rzucił się na nią. Zaczął
                                            głaskać i całować. - Nie wiedziałam co robić. Powiedziałam więc tylko: -
                                            Roksanka patrzy i wszystko powie tatusiowi! Wtedy zaczął całować Roksanę,
                                            prosząc, by nikomu nic nie mówiła".

Gdy pociąg dojeżdżał do stacji Warszawa Wschodnia morderca - razem z kolegą,
                                            który był w przedziale obok - wysiadł. - Wymachiwał jeszcze rękami i krzyczał,
                                            że jeśli nadal będę taka piękna, to jeszcze o nim usłyszę - powiedziała
                                            Trojanowska "Życiu na Gorąco".

extra, nie?
                                            cuno to jest desperacja zeby kupic sobie te plyte!przeciez nie ebde teraz
                                            orginalu kupowal!juz raz ja dostalem, na imieniny zreszto!
                                            oj dzis nie przeczytalem macchiavellego(przez to radio) i musialem sie glupio
                                            przez caly kts usmichac!i jeszcze nie wszyscy wiedzieli co maja mowic....a
                                            teraz wrocilem ze spaceru z bukietem i okazalo sie ze on przechodzi do tej syki
                                            przez plot!a to spryciarz!a ona niestety go olala.....
                                            ciał!
                                            • Gość: qcuno Re: iza t.! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 18:14
                                              no wiesz co tomek,ze jestes az takim bezwstydnym materialista to sie nie
                                              spodziewalam!!uwierz,lub nie,ale ja sie nawet nie przygladalam jaki to samochod!
                                              duzy,srebrny chyba,ale co to za roznica?!
                                              a ten twoj nius to byl co najmniej dziwny...rozumiem,ze to plotki z
                                              komisariatu??to pewnie dlatego tak marzysz,zeby tam robic kariere!(?)-same
                                              makabryczne ploty........
                                              nie,no pewnie kup sobie pirata,ale wiesz,ze to zadna przyjemnosc-primo-isc tam-
                                              secundo-sluchac tego badziewia......
                                              a bukietowi to musicie jednak zafundowac terapie u psiego specjalisty...to sa
                                              jeszcze zapewne reminescencje glebokiej,pobohunowej depresji....
                                              • Gość: von Tja! Re: iza t.! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.01, 19:42
                                                nie jestem az takim strasznym materialista!ale chcialbym wiedziec czym
                                                jezdzi....?duzy?
                                                a bukietowi zaden specjalista nei pomoze.....!to jest milosc!love!Liebe!
                                                L'amore.....L'amour!
                                                aniu jakie niespodzianki szykujesz na impreze dla nas?tylko nie placz, bukieta
                                                nei wezme!
                                                a nius wcale nei byl z policji!ale tam na prawde jest fajna atmosfera....i
                                                ogolnie milo!a na sciannie byly zdjecia slowika itd....!

uwaga pije valpolicelle bolle!i slucham sinatry by robbie w.!mhmmm ale klimat!
                                                ciał!
                                                nie znnosze leppera!na madagaskar z nim!
    • Gość: awt listopadowe malkontenctwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 20:57
      Blaaaaa...jak ja nie lubie listopada! Paskudztwo. Brzydko, zimno, no ale co ja
      wam będę mowic – wyjrzyjcie za okno. Dzisiaj w ramach skrajnego buntu i
      kontestacji olalam angielski (a co!) i poszlam sobie do pani Malgosi na masaz i
      naswietlanie taka smieszna lampka. Niestety – przez bite dwie godziny musialam
      sluchac ciazowo – porodowych zwierzen kobiety obok. Taki maly naturalizm w
      praktyce. A potem, porsze (może to było srebrne porsche, co?) ja was, odbieram
      mail z malym misiem w rozowych powijakach (a skad, tomku, wiesz, ze to nie
      krolik?! Mial uszka!). To jest po prostu jakas zmasowana, zbiorowa psychoza
      niemowleca!! AAAAAA!!
      A w ogole, jak już zostalam posadzona o wspoluczestniczenie w obgadywactwie,
      to chcialabym znac rozwiniecie inicjalow m.l. Bo ja JAK ZWYKLE o niczym nie
      wiem. To Gjjasowa sprzedala ci te plote, t.? Chyba musze odkurzyc te znajomosc,
      taki z niej uroczy barometr towarzyski. Coz ja wam tu mogę napisac?? Nigdy nie
      bylam na policji, moi znajomi jezdza co najwyzej skodami pozyczonymi od
      dziadkow; siedze daleko od centrum wydarzen i rozrywki, bo u rodzicow. Przez
      pol dnia wybieralam dzisiaj ekspres do kawy – wiem wszytsko o dyszach parowych
      i porcjach na 9 gram – to bardzo spektakularne wydarzenie.
      Co do imprezy – dfzieki za odzew. Teraz już wiem po co i dal kogo zamowilam
      meksykanska orkiestre pod blok, catering z Sheratona i tort z wyskakujacym ze
      srodka Vrs-em (zgadalismy się na privie – jeśli będzie się wypieral – nie
      wierzcie mu).
      Ach - Iza T. prowadzi w Berlinie pub! Na stacji metra Dahlem! U1! Dlatego
      kusrsuje z Berlina w te i spowrotem (pociagi: Berolina i Varsavia). BYnajmniej
      nie przeczytalam tego w zadnym kolorowym pornosku typu Viva - powiedziala mi o
      tym sasiadka, ta od zbojow i telefonu.
      • Gość: von Tja! Re: listopadowe malkontenctwo IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.01, 22:41
        o wypraszam sobie!viva to zaden pornosek!to pisemko z klasa....
        m.l.to niejaki michal lorenc, znajomy(sic!) cuny z prawa.teraz wlasnie siedza w
        tonicu, dowiedz sie od kogos z prawa szczegolow!nie che zeby posadzano mnie o
        jakies insynuacje!
        uwaga!spotkalem dzis na moim wydziale agatona gillera!czekala na kogos, pewnie
        faceta ale sie nei przyznala!
        a nie podobal ci sie mis w przebraniu kroliczka?jakto?a ten mis-syrenka?
        no bo przeciez iza t. mieszka w berlinie od lat 80tych - stad pewnie ta fryzura!
        oj dzis nasz szpieg sie nie odezwal....skandal!
        aniu ale ty przeciez jestes w centrum wydarzen, vide dzezira!
        ciał!
        p.s.malysz rullez!wasy rullez!
        • Gość: von Tja! Re: listopadowe malkontenctwo IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.11.01, 23:04
          i dzis wieczorem padal sliczny snieg!z takimi platkami...!hmhmhhhhmmmm
          rozmarzyc sie mozna!
          nie martw sie awt!
          • Gość: qcuno Re: listopadowe malkontenctwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:24
            swietnie tomek!!!podaj tu jeszcze publicznie moj numer telefonu,adres,tudziez
            rozmiar stanika,i co ci tam jeszcze przyjdzie do glowy...!extra,i to ta sama
            osoba ktora jeszcze pare dni temu oglosila masowa i to natychmiastowa
            konspiracje!super,tak dalej tomku kan...nie,no ja nie bede taka wredna...!
            generalnie nie jestem za chowaniem sie zaraz za ordynatem,tudziez hrabinami
            itd.ale bez przesady!zastanow sie moze nad tym...
            a poza tym gwoli wytlumaczenia(chociaz,moze to sie wyda dziwne,ale mam juz dosc
            tlumaczenia sie z wszystkiego,i to osobom,ktore,jak sie mialam okazje przekonac
            w zeszlym tygodniu,zdaja sie wiedziec wiecej o moim zyciu,niz ja sama...!),to
            owszem bylam w tonicu,ale z kims kogo,ufff,na pewno nie znasz,drogi tomku...
            a teraz prosze,oficjalnie i stanowczo,o znalezienie innej ofiary do
            permanentnej inwigilacji,bo ja jestem juz zmeczona,a poza tym,jak sie zdaje,nie
            spelniam waszym szalonych kryteriow wystarczajaco bujnego zycia
            towarzyskiego...przykro mi,ale bedziecie musieli cwiczyc wyobraznie na kim
            innym...sorrrry...(chociaz tak naprawde nie jest mi wcale a wcale przykro;))
            a twojej imprezy,aniu,juz sie normalnie nie moge doczekac...z tym ze proponuje
            mala zmiane-konkretnie orkiestry meksykanskiej na kubanska...rozumiesz,to teraz
            jest bardziej TRENDY...
            boze,tomek,to moze jednak ty potrzebujesz terapii,a nie biedny bukiet...bo
            najwyrazniej masz jakas obsesje na punkcie kolezanek z klasy,i ich
            domniemanych 'kolegow'...kryzys wieku sredniego??no ja sie na tym nie znam,ale
            czy to troche nie za wczesnie...?!
            'nie chce zeby posadzano mnie o jakies insynuacje'...!!dobreeeee!
            tomek,wiesz,nawet jak na ciebie to wyjatkowo tupeciarskie.
            koncze juz ten post zanim zrobie sie NAPRAWDE niemiła...
            • Gość: von Tja! Re: listopadowe malkontenctwo IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.11.01, 11:06
              nie wiem o co ci chodzi przeciez oboje wiemy ze on sie tak nie nazywa...i cala
              ta scena!niezle, niezle...myslisz ze podalbym jego prawdziwe imie i nazwisko,
              phii...ale niezla scenke urzadzilas....przeciez wiadomo ze nie podalbym tu
              prawdziwego roziwniecia skrotu m.l.
              a i twoje smsy w nocy nie powiem ze mnie obudzily!
              oj jaka dziwna pogoda, slonce deszcz, snieg?!
              ja wole orkiestre ormianska!
              ciał!
              • Gość: awt Re: listopadowy entuzjazm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 11:29
                Dobra, dobra - opcjonalnie moze byc tez orkiestra z Chmielnej - wiecie - taki
                maly sznycik folk. Juz o nic nie pytam, bo zdaje sie ze siedze na linii
                ostrzalu i kazde podniesienie glowy i zapytanie np. o inicjal m.l. grozi utrata
                tejze. Z wlasciwa sobie przenikliwoscia rozpracowales Agatona, jej chlopak
                (mmmm....no....nawet znam inicjaly) chodzi tam na judo. To dopiero jest
                nieTrendy sport, jak kto woli PASSE, bo i tak wszyscy wiedza ze prawdziwi
                hardcore'owcy chodza tylko i wylacznie na korektywe. Jeszcze wieksi (JJ) nie
                chodza na nic na UW, tylko do klubu z prywatnym instruktorem. A mis podobal mi
                sie w sumie bardzo - pewnie wam nie mowilam, ale gdzies od 4 do 6 roku zycia
                tkwilam w mocnym przekonaniu, ze jestem niedzwiedziem. MOwilam "po misiowemu",
                jadlam kilogramy miodu i siedzialam non stop pod biurkiem mamy. Teraz wiecie
                juz wszystko o moim zdrowiu psychicznym.
                • Gość: von Tja! Re: listopadowy entuzjazm IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.11.01, 12:20
                  oj bylas niedziwedziem?a teraz kim jestes?bobrem???
                  i skad ten entuzjazm?
                  pogoda sie psuje....a....grrrrr!
                  ciał!
                  p.s. vrs pewnie jeszcze spi.....nie lubie orkiestry z chmielenj, niech on sie
                  wypowie, w koncu to on ma z tortu wyskakiwac!
                  • Gość: qcuno Re: listopadowy entuzjazm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 13:09
                    wiecie co,ja juz nie wiem czy orkiestra z chmielnej,czy moze kapela
                    czerniakowska,a moze bartosz,albo malina...ja najwyrazniej musze odpoczac od
                    tego forum,bo jeszcze troche a nie bede rozrozniala actio de peculia od de in
                    rem verso...!a to by byla dopiero porazka...
                    takze,cari miei,na tym koncze moj jakze elokwentny wywod...mam nadzieje ze
                    odzyje za jakis czas...
                    • Gość: von Tja! Re: listopadowy entuzjazm IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.11.01, 13:19
                      oj non capisco niente!
                      ja nadal jestem za orkiestra ormianska!
                      a tego nerona powyzej mogliby juz zdjac!
                      ciał!
                      • Gość: qcuno Re: listopadowy entuzjazm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 00:08
                        'wy to jestescie jak te moje koty:same otwieraja lodowke,wszystko wyjadaja,a
                        potem mnie przepraszaja...'.........
                        tak,tak,dobrze myslicie,to cytat z tej wlasnie osoby...oj,chyba jednak jej sie
                        pogorszyło...
                        poza tym janek wyglada jak bozonarodzeniowy aniołek...(ach,te loki!),a malwina
                        podobno ufarbowala sie na czarno!wow!
                        a poza tym lojalnie donosze ze cafe iluzjon zeszła na psy:urzadzaja tam teraz
                        jakies 'biznesowe' przyjecia...siupej!
                        • Gość: vrs vrs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 16:57
                          Przede wszystkim gratuluję produktywności , rozpisaliście się aż miło .

awt : Dzięki za zaproszenie ! Ale trzymając się konwencji telenoweli , aktorzy
                          nie powinni spoufalać się z publicznością :) Ale i tak miło mi niezmiernie.

qcuno : Pobudki są takie , że na deprywację sensoryczną cierpię (chociaż to
                          może wytłumaczenie bardziej w klimacie ISNSu :)

Pzdr
                          vrs
                          • Gość: awt Re: vrs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 20:01
                            Wiesz, tomku, ilekroc dostaje smsa (mam bardzo glosny dzownek - ach, te
                            motorole...) mysle sobie co tez niewiarygodnego zdarzylo sie na forum. NIedlugo
                            dostane zawalu, po prostu. Vrs jest z mojego wydzialu!!? No nie wiem czy jego
                            post jednoznacznie na to wskazuje (uprzejmie prosze o ustosunkowanie sie). A co
                            do telenoweli - hmmm...Waldek Goszcz podpisuje swoje plyty w Geancie - juz
                            17tego. Na tym przykladzie - prosty wniosek - spotkania z idolami sa mozliwe.
                            Zreszta, jak sie ostatnio dowiedzialam, mam urodziny tego samego dna co niejaki
                            Adam M., co byc moze ma jakies znaczenie gdy o idolach mowa.
                            Ojejej, a ja wrocilam ze Zlotoklosu z dwiema bardzo cennymi zdobyczami. Primo:
                            szalik w jodelke (powiedzialam tacie, ze to ostatni krzyk mody, co go po prostu
                            przerazilo wiec mi szlajfke owa szykowna oddal) Secundo: kaseta magnetofonowa z
                            nagraniem imprezy u Gosi Biczyk (po drugiej klasie liceum). 90 minut
                            nieustajacej rozkoszy - 4 chrzaniace trzy po trzy mlode i sfrustrowane
                            dziewczeta (bardzo sprytnie nagralam w ramach wicu tzw. anafaze). Podam wam
                            tutaj jeden fragmencik (jakos mi osiadl w pamieci):
                            G.K: O, a to sie wszystko nagrywa...
                            Ja: Serio?
                            G.K: Tak, mozesz cos powiedziec. Tylko w miare mozliwosci, wiesz, aniu, zrob
                            to ....wyraznie
                            O.G: No, to bedzie ciezko!
                            Ja: (podchodze do dyktafonu, slychac ziewniecie)
                            O.G: No, anna cos powie. Panie i panowie...oto przeslanie dla przyszlych pokolen
                            Ja: (bardzo wyraznie) Raz, dwa, trzy!
                            G.K: Brawo! To bylo swietne! Takie glebokie!
                            Ja: (odchodzac)...cztery...szesc...siedem...
                            K.P: (W tle, belkoczac) Cicho!! Pani juz dziekujemy! Cicho bedz ze do jasnej
                            anielki! (tu nastepuje seria inwektywow pod moim adresem)
                            Lezka sie w oku kreci. Tyle tam jeszcze bylo pomyslow na przyszlosc, utyskiwan
                            na juhka, hanie etc. Kto by pomyslal ze skoncze na jakims quasi-terapeutycznym
                            forum! AAAAAAA!!!!
                            • Gość: qcuno Re: vrs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 13:04
                              oj wiesz aniu,ta twoja imprezowa relacja przypomina mi klasowy biwak w
                              zegrzu,po pierwszej klasie bodajze...(o rany,toz to juz historia!) mam to nawet
                              udokumentowane i wiesz jestes tak mniej wiecej na co drugim zdjeciu...taka
                              rozspiewana...jak wszyscy zreszta!ach,to byly czasy...;) no i jeszcze gołąb z
                              paulina...(sic!sic!)
                              a co sms-owych atakow tomka,ktory wcale a wcale nie zaglada na to forum,prawda
                              panie ordynacie?!?),to nie martw sie-tez jestem ofiara...trzeba sie wziac w
                              garsc!najlepiej nie zblizac sie do komputera!a juz na pewno nie wtedy,kiedy
                              trzeba wchłonac 2 rozdzialy z logiki...!
    • ordynat post sponsorowany 25.11.01, 22:20
      5 grudnia wchodzi film "gulczas, a jak myslisz?", glowne role graja w nim
      uczestnicy bb1!
      zapraszamy na spotkania z alicja, gulczasem, klaudiuszem i innymi do multikin
      na terenie calego kraju!
      tvn/szpion.
    • Gość: awt Re: wtorek z Balkanczykiem IP: *.isns.uw.edu.pl 27.11.01, 11:46
      To pisze ja, chodzacy megaspryt. Wczoraj przez pol dnia kombinowalam nad praca
      zaliczeniowa na przedmiot pt. "Podstawy obslugi komputera osobistego", po czym
      zapomnialam dyskietjki!! Mysle ze to pierwsze objawy starczej demencji.
      Bardzo mi milo wspominam, Elizo, impreze w Zgrzu. BYlo tak swojsko - ojejej. Ja
      niestety czesto sie robie rozspiewana, na kasecie znajdowal sie rowniez moj
      popisowy numer "Morza szum" (ale wstyd!!) wraz z soczytsym komentarzem Gosi B.
      A - co do Zegrza - pamietam tez numer z naszymi identycznymi butami, zdaje sie
      ze nawet sobie Twoje pozyczylam (czy jakos tak). NO, ale naturalnie nic nie
      przebije Misia i P. - hoho - sie dzialo.
      Dzisiaj rano jechalam metrem - 40 minut. KOszmar, jakis, powiadam. Na kazdej
      stacji pan motorniczy uznawal za nieodzowne: a) poczekanie 2 minut b) zamykanie
      i otwieranie drzwi minimum 5 razy. Zaczelam cos tam sobie pod nosem szemrac pod
      adresem motorniczego, a tu (nieasamowite! niesamowite!) ktos mnie stuka w ramie
      i mowi "przepraszam, czyzbys przypadkiem byla siostra Marii? Zachowujecie sie
      identycznie!". Nie, no rety! Nawet zaklac sobi publicznie nie mozna, bo od razu
      demaskuja!!
      • Gość: qcuno Re: wtorek z Balkanczykiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 19:14
        no no,tym ciekawiej zapowiada sie twoja impreza piatkowa...(mam nadzieje ze to
        jeszcze aktualne??) a tak w ogole to,ze zapytam sie tak wprost:czy ona jest tak
        dla samej siebie,czy moze tkwi w tym jakas glebsza idea...?!?(oprocz rzecz
        jasna, swietowania imienin andrzeja w....)
        ja w kazdym badz razie z checia wpadne,tym bardziej,ze chyba nie mamy szczescia
        do spotykania sie ot tak,przypadkowo...dzisiaj podobno(tak tak,to wiadomosci od
        tomka...) minelysmy sie w coffee heaven...tzn ja ucieklam na logike,a ty
        przyszlas...ha,i wiem nawet ze pilas tam HERBATE...!ach,ciagle jestem jeszcze
        pod wrazeniem tego klasowego info-kabla...
        a wczoraj na wykladzie widzialam...m.l.,czyli malgosie lepper,zdaje sie,twoja
        ulubienice aniu...w sumie nic specjalnie charakterystycznego,oprocz moze mdlo
        turkusowego sweterka...ale,coz,no przeciez trudno,zeby wszyscy ubierali sie w
        pradzie,tudziez moschino,tudziez roberto cavalli!no,ale ten kolor byl naprawde
        fatalny...
        ;)
      • Gość: von Tja! Re: wtorek z Balkanczykiem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.11.01, 19:25
        a nie mowilem ze szpiedzy sa wszedzie! - eliza strzez sie eweliny!
        i co ja mam pisac?wszystkim wszystkie niusy przekazalem!
        nasza grupa to sie najbardziej zintegrowala dzieki statystyce!a co to ma dpo
        rzeczy, nie?
        i co sie okazalo?!nei am "pokoju syna" to byl jakis chochlik w folderze,
        albo "tak organizatorzy festiwalu chcieli bardzo ten film obejrzec..."
        powiedziala pani w kasie!
        a ja musze isc na odyseje 2001, jest w muranowie codziennie do piatku!
        a co balkanczyk w temacie do dyskietki i metra, awcie?
        zebra ma niezly smiech, taki rubaszny!
        a kto to jest roberto cavalli?moze cos inga na ten temat wie?zapytam!
        oj cuno ale ty kabel jestes, nawet nie info!
        oj poledwica juz pachnie, tzn czas na obiad!
        ciałos!
        p.s.zjawie sie na imprze!a wiec uwaga!
        • Gość: von Tja! sensazione-das Baby! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.11.01, 20:56
          ale numer!
          jedna z naszych ulubionych znajomych nie miala wcale wyrostka robaczkowego,
          jest za to w 5 tym misiacu ciazy!!!scjjjjeeezo!to jest podpowiedz!w kwietniu
          urodzi sie maly aniolek!se fossi un'angelo!
          i chyba nie jest netowym szpiegiem!
          niezly ten kabel, co?
          ciałoS!
          p.s.poprosze nagorde za ten nius!podziele sie nia z ta osoba ktora mnie
          powiadomila!
          • Gość: awt Re: sensazione-das Baby! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:31
            Wiec, jak juz mowilam - sensacja czesciowa, bo ja wszytsko juz wiem od Gosi!!!
            Ale, i tak, tomku, niesamowicie sie zaszyles w te wszytskie enigmatyczne
            peryfrazy!! Podziwiam!! Olala! A wiecie ze pani doktor od antropologii
            powiedzila mi ze dostane na przyszlych zajeciach cukierka? Za aktywnosc. Pekam
            z dumy.
            Impreza - niby urodzinowa, ale chodzi w sumie o IMPREZE a nie 19tke, wiec jest
            to powiedzmy hardcore laczony. Duchowy patronat Adama M. (ma sie polaczyc przez
            telebim o 12). B. mi milo, ze wpadniecie. Ciaooos!!
            • Gość: von Tja! zimno...koniec urlopu! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.11.01, 17:19
              a czyli prezentu nie chcesz?
              uwaga gosia b. ma tendencje do wtryniania sie na rozne spotkania!wiec
              przestrzegam!
              cuno w mercers nei ma zadnej specjalnej swiatecznej wystawy!na nwoym swiecie
              bywaly fajniejsze a mocha jest chyba lepsza w coffee heaven!ale za to tu maja
              dobre ciasto czekoladowe!a za alda pracuje nasza kolezanka ze szkoly!asia, z
              klasy g, z ktora ktos chodzil na francuski, oczywiscie nazwisk tu nie podajemy!
              oj raczek znowu pastwi sie nad wiedzminem i kwo wadis!i dobrze im tak!za tego
              gniota kwo to kawalerowicz emerytury nie powinien dostac!
              a niektorzy to na nartach teraz jezdza!a ja musze jakiegos hobbes'a meczyc!
              ciał!
              p.s.jak kroliczek lodygi?
              • Gość: qcuno curator debilium personarum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 21:13
                wlasnie,łodyga przez wszystkie wykłady dzisiaj napastowała nas apropos tego
                swojego kroliczka...konkretnie,zeby dac mu jakies imie!rany boskie,skad my mamy
                niby wiedziec jak ma sie nazywac takie biale futrzane cos z czarnym paskiem na
                grzbiecie?!?
                no jak to tomek?!przed mercers jest bardzo swiatecznie!na razie najbardziej na
                calym nowym swiecie...na calej ulicy powiesili znowu to co zwykle,tylko chyba
                jeszcze wiecej reklam sponsorow-brrrr....
                no tak,mocha lepsza w heaven,a najlepsza to w ogole w 'malej',ale w mercers za
                to maja niezla hmm....czekolade na goraco!
                a tak w ogole to musicie wiedziec ze zrobilam dzisiaj na wykladzie istna furore!
                niusowa,rzecz jasna...perspektywa 'malej pszczolki'(za pare miesiecy)
                niesamowicie poruszyla wyobraznie mlodych prawnikow...!
                to tyle,wracam do furiosi,debili itd.itp.!
                • Gość: von Tja! pada snieg, pada snieg! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.11.01, 21:48
                  ciekawe dzieki komu to wiesz!?
                  dzis mnie dopadl info-kabel-horror!, nei aniu?
                  oj nie marudz na tych sponsorow!gdyby nie oni nic by nie bylo!
                  oj nie chce mi sie isc jutro na wloski!mam juz dosc, chce jakas dluzsza
                  przerwe.....aaaaaaa....!?
                  a na zewnatrz tak slicznie!sniezek proszy!i cala ulica biala, drzewa i
                  samochody tez!w kominku ogien....aaaaahmmmm....
                  wiesz kroliczek niech sie marysia nazywa!albo gwendal, nie marina beedzie
                  lepsze!
                  wiec nadal nie wiem czy ania chce awangardowy prezent!?no coz....
                  dorota ma sie dobrze!
                  ciał!
                  • Gość: awt Re: pada snieg, pada snieg! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 19:37
                    Info-kabel byl okropienstwem! To jakies, kurka, sprzezenie zwrotne bylo chyba!
                    Koszmar! Mam silne zyciowe postanowienie nie dopuscic do tego wiecej! Ot -
                    kolejny cel.
                    O kawie powiem jedno - w zyciu nie w balgerze na koszykowej - paranoja.
                    Esperesso jest tam nalane do 1/25 wysokosci, a kelner podajac filizanke
                    mowi "Serwowana w prawdziwie wloski sposob". Brrrrr!
                    Prezenty - nie no, wiesz tomku, jak daja to biore. A awangardowe pomysly
                    doceniam zawsze!!!! Wszelako, absolutnie nie chce tu wywierac presji i
                    atmosfery nerwowej. ot co.
                    Dla kroliczka proponuje - Godfryd de Boulllion
                    • Gość: von Tja! Re: pada snieg, pada snieg! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.11.01, 22:38
                      cuna znowu forum olala!
                      a ja wrocielm do domu po 21...dramat, statystyka, buw , wloski, buw!ale buw
                      wieczorem bardzo fajnie wyglada...i na dodtake nadal mam 3 tekstyy do
                      przeczyatnia!aaaaa! a ja juz sily nie mam!
                      plyty przyniose, tylko nei wiem czy cie usatysfakcjonuja, mongol bedzie!niech
                      elza cos wezmie....
                      uwaga!sciechowski i samsmon biora slub 1 maja.a na imprezie u oli w reeklamy
                      wedla budda zlamal(sic) nos jakiejs oli z klasy aktulanie 4c!?a i jego i bienia
                      tez podobno pobili, ale to plotki i nikt nie wie jak jest na prawde!?nie mowiac
                      o tym ze policja pare razy cih odwiedzala, wszystko dzialo sie w harendzie!
                      snieg!
                      a jutro tyle spraw do zalatwienia!istny horror!i tyle zajec!spac....a jeszcze
                      czekaja mnei iluzje zycia...czy cos takiego!?
                      ciał!
                      malinowski jest spox!wiec moze dla kroliczka - bronek!?
                      • Gość: qcuno Re: pada snieg, pada snieg!A WCALE ZE NIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 13:41
                        no no,ja niczego ani nikogo nie olewam!ale mozesz sam sie domyslac,tomku,ze po
                        wczorajszym wloskim mialam juz TROCHE dosc klasowych info-kabli i w ogole
                        wszelkich przejawow zycia klasowego...(rany,czy sie kiedys w ogole bedziemy
                        mogli rozstac...?!?)
                        aha!czyli jednak byles dzielny i pojechales do buw-u...no no,gratulacje,jak tak
                        dalej pojdzie zostaniesz najbardziej stalym ze stalych klientow coffee
                        heaven...;)
                        ja dzisiaj robie sobie zupelnie,ale to zupelnie WOLNY dzien!prawo rzymskie
                        przejechalo po mnie wczoraj okropniscie i juz nie mam sily,nawet na takie
                        przyjemnosci jak modus ponendo tollens...(a wlasnie,moze to jest pomysl dla
                        kroliczka kasi l...?!)bo malinowski odpada na 100%-nie dosc ze kojarzy sie
                        (ciekawe dlaczego??) z naszym kochanym kolega o fryzurze pt.2 liscie salaty,to
                        jeszcze te zaszczytne miano nosi pjofesoj od niejakiej logiki...(acha i prosze
                        mi tu nie sugerowac ze modus... tez komus sie kojarzy z logika!!)
                        boze jutro juz grudzien!aaaaa,ja nie chce!!ja protestuje!no ewentualnie moglby
                        byc ten grudzien pod warunkiem ze po grudniu,grudzien bylby znowu...perspektywa
                        stycznia zdecydowanie pogarsza mi humor i przyjemnosc z plotkowania o
                        kroliczkach z kasia l.na wykladach z prawoznawstwa....
                        a ten domniemany termin slubu wewnatrz-batorackiego to juz w ogole wydaje mi
                        sie jakis hiper-abstrakcyjny...zdecydowanie mysle bardzo krotkowzrocznie
                        ostatnio...!ha,i nawet bardzo mi z ty dobrze!
                        dzisiaj na przyklad moje planowanie ogranicza sie do dotarcia na twoja
                        impreze,aniu...
                        to papatki

• Gość: von Tja! brak miejsc.solar. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.12.01, 01:53
                          aniu napsialem ci na gadu!juz to pewnie odebralas..cichosza!
                          elza jak bylo w toniku?????????
                          ciał!buonanotte!
                          • Gość: qcuno Re: brak miejsc.solar. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 12:56
                            no wiesz co!ale jestes wredny!!nic ci nie powiem,bo zdaje sie ze co niektorzy
                            prowadza tu swoj prywatny info-kabel!dobra dobra,niech i tak bedzie...!ale ja w
                            takim razie tez milcze.......................
                            !!!
                            • Gość: von Tja! Re: brak miejsc.solar. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.12.01, 13:48
                              o co ci chodzi?napisalem ani moje wrazenia i podziekowania z imprezy...
                              pozdrowienia dla ani!i dla planety isns!
                              • Gość: awt u mnie zawsze sa miejsca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:28
                                Ja tez wam dziekuje - b. milo mi bylo ze wpadliscie. Planeta ISNS - jaka jest,
                                kazdy widzi, ale od czasu do czasu milo popatrzec blizej (przez lupe albo
                                mikroskop), takie milutkie curiosum. Szkoda ze nie zalapaliscie sie na
                                dresiarzy tarchominskich w rozkwicie, ktorym bardzo sie spodobalo i siedzieli
                                az do 6 (!!!!!) wdajac sie w fantastyczne dyskusje o gejach i lesbijkach. Cudo!!
                                Dla zainteresowanych - bede jednak jutro w Buwie oddac ten ******** kodeks i
                                wcale nie zamierzam napisac eseju na jego temat!! Mga mi wstawic jedynke! To
                                jest bunt!
                                • Gość: von Tja! Re: u mnie zawsze sa miejsca IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.12.01, 00:19
                                  oj tarchomin, tja to cos cudownego!?ten folklor....a wlasnie wyszli ode mnie w
                                  i e...a g nie dotarl bo go mamusia wezwala.....tak to z nim juz
                                  jest...siedzielismy i gadalismy i probowalismy obejrzec cos w tv ale nic nie
                                  bylo.ja doipiero ubawilem sie przy "sex & the city"ale im nie za bardzo to ha
                                  piaciuto!oj nei....
                                  oj ja w buwie jutro nei bede a moze powinienem?a sprobuje pouczyc sie w
                                  domu...a ktos namawia mnei na opere, ta co nei byla i dobrze,wiesz aniu o kogo
                                  chodzi?!ale ja nie chcem...
                                  ciał!
                                  • Gość: awt Re: u mnie zawsze sa miejsca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 12:10
                                    Stanowczo nie powinienes chodzic do BUWu w niedziele, bo to jednak zboczenie
                                    jest. Mi oczywiscie sie poimprezowo pomylilo, pojde tam w poniedzialeczek
                                    unikajac pomowien o hiperrobociarstwo. Opera?!! Coz za wysnobowane uczestnictwo
                                    w kulturze - moje uznanie. Chodzi o JJ? Nie wiedzaialam ze utrzymujecie takie
                                    bliskie stosunki... Pa. Pozdrowienia od 41 prezydentow USA
                                    (blllllllllllllllllaaaa!!!)
                                    • Gość: qcuno Re: u mnie zawsze sa miejsca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 13:05
                                      a czemu akurat 41??? ;)
                                      ja powoli dochodze do perfekcji w rozrysowywaniu metody aksjomatycznej nie-
                                      wprost...ach,nawet nie domyslacie sie(tzn.ty aniu,moze juz tak...) coz to za
                                      dzika przyjemnosc dojsc do sprzecznosci z zalozeniem dowodu nie-wprost...!
                                      zupelnie jak 2 u witasiusiaka za pol zadania (zle) przepisanego od asi
                                      zmudzkiej...:))
                                      a buw w niedziele to jest w ogole czynny??to juz chyba dla wyjatkowych
                                      desperatow...(tzn. takich ktorzy rzeczywiscie chca sie tam uczyc...ach,co za
                                      nicponie!)
                                      czy ja dobrze zrozumialam,ze awt olewasz prace z prawoznawstwa?!?no no to juz
                                      bedzie.............!
                                      e.

• Gość: von Tja! Re: u mnie zawsze sa miejsca IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.12.01, 17:26
                                        no akurat w biwue w niedziele jest bardzo ok!bylem tam w zeszlym roku, uczylem
                                        sie historii, jest spokoj - nikogo Znajomego nei spotkasz..choc ostatnio
                                        znalazlem takie miejsce gdzie raczej grasso i inni mnie nie znajda!

oj znowu sie tydzien rozpocznie...beeeeee!ja chce juz swieta...choinke,
                                        przerwe, snieg!i spokoj!

a vrs gdzie?!odezwij sie...!?chyba sie zrazil do nas....

ciał!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka