aniela_ 05.03.03, 10:17 czarna nieslodzona.na stolikach rozstawiam i ide kaslac na zaplecze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: kawa postna 05.03.03, 10:22 częstuję się i postne drożdżówki (bez dodatków) dorzucam Odpowiedz Link Zgłoś
stoks Re: kawa postna 05.03.03, 10:25 Ze sledzikiem może dodanym? A potem pokuta na desce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kawa postna 05.03.03, 10:27 kawa ze śledzikiem sama w sobiwe jest pokutą Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: kawa postna 05.03.03, 10:27 o. a pozwol no stock swoj profil obejrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
stoks Re: kawa postna 05.03.03, 10:53 A bo ciurek mnie trzyma za... za mocno. I to mocno mnie już boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Cię :-8 Re: kawa postna IP: *.chello.pl 05.03.03, 10:41 zamieszczenie czegokolwiek graniczy a tu szczegókolwiek z cudem graniczy Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: kawa postna 05.03.03, 11:02 serwer postny to i posty ciężko wchodzą ja tam gorzką i czarną zawsze pijam więc bez wysiłku (najlepsze prywatki udawały się zawsze w tę specjalną środę:))) przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kawa postna IP: *.mst.gov.pl 05.03.03, 11:10 o. ja Cie ma usta w kokardke zawiazane Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: kawa postna 05.03.03, 11:08 strzepne postny popiol do popielniczki Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kawa postna 05.03.03, 11:12 tak mi się przypomnial kawał, który pewnie znacie ale i tak wam opowiem w sądzie: prosze oskarżonego, aby opowiedzial, jak zabił tego człowieka? oskarzony: to było tak. szedłem sobie ulica i nagle on przyłożył mi pistolet do skroni i powiedział "prima aprilis", to ja naplułem na niego i powiedziałem "śmigus dyngus", na co on strzepnął popiół z papierosa na moją głowę mówiąc "popielec". wtedy ja go łap za szyje i powiedziałem "zaduszki"... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: kawa postna 05.03.03, 12:12 nie chcę kawy ,2xgripex i łyk wody ,taki zestaw dzisiaj dla mnie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kawa postna 05.03.03, 12:13 basiu podziele sie z toba moim gripexem. chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: kawa postna 05.03.03, 12:23 dziękuję :) tak się tylko zastanwiam czy nie oplułaś mnie wczoraj przypadkiem ,albo może z anieli filiżanki wypiłam łyk kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kawa postna IP: *.mst.gov.pl 05.03.03, 12:29 albo z emempemowego kubka GW z ktoreja ja uprzednio lyk zdradliwy jak aclujacy judasz wzielam ps. czosnek cytryna i herbaty malinowe z mmiodem i kocem sie owin szczelnie Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: kawa postna 05.03.03, 12:37 Gość portalu: aniela napisał(a): > ps. czosnek cytryna i herbaty malinowe z mmiodem i kocem sie owin szczelnie ale czy ten koc to aby nie od Nikta (Nikogo)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kawa postna IP: *.mst.gov.pl 05.03.03, 12:39 aha kazdy koc jest kocem z chorobami buialych ludzi. mowil Nikt. ps. czy mi sie zdaje biedronko czy nie podrozujesz z truposzem tez ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: kawa postna IP: *.mst.gov.pl 05.03.03, 12:47 yhyhhy nie wierze w slowo pisane :))) niejeden sie przez to nabawił ołowicy. Nikt sie co prawda nie nabawil ale niejeden poeta tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: kawa nieslychanie postna IP: *.brucepower.com 05.03.03, 15:34 Bardzo postne posty. Czarna kawa z popiolem zamiast cukru. Postuluje postawienie postumentu z pustakow i wypowiedzenie formuly: stoliczku nakryj sie! Czuj duch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kawa nieslychanie postna IP: *.mst.gov.pl 05.03.03, 15:45 yhhy skoro stoliczek sie nakryl to misia zabraknać nie moglo. zawsze punktualnie w porze obiadowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: kawa nieslychanie postna IP: 213.255.126.* 05.03.03, 15:57 no to dajcie tej zbozowej a potem troche zytniej, i tego no jak mu tam sledzia w czekoladzie Odpowiedz Link Zgłoś