czarnajagoda 25.03.03, 09:46 założywszy, że niejako automatycznie zostałam przyjęta do kółka, chciałam skromnie i niesmiało zapytać, dlaczego nie stałam się szczęśliwą posiadaczką wizerunków pozostałych pażowiczów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga34 Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 09:49 Piotr Opoka wizerunki rozsyła i do niego kierować należy wszelkie prośby i zażalenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:14 maga34 napisała: > Piotr Opoka wizerunki rozsyła i do niego kierować należy wszelkie prośby i > zażalenia :) ja już keruje prosby od dawna. ale Piotr to chyba nie jest Opoka, tylko Skała. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:29 Skała oparta na regulaminie, czy odwiedzałaś dzisiaj swój gołębnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 09:50 pewnie Cię oszukali.... witaj w klubie :) a Twoje zdjęcie krąży teraz po necie..... na pocieszenie powiem Ci, że niektórzy na tych zdjęciach wcale nie są tak sympatyczni jak się wydaje z treści ich postów. A niektórzy to nawet są intelektualistami... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:50 ignatz napisał: > aha podziel się szczegółami taki na przykład a.silver podobno jest intelektualista. tak twierdzi Maga przynajmniej ale nie wiem czy Ona się zna na tym... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:53 o przepraszam ja pisałam, że taki a.silver to mężczyzna, bo na tym akurat się znam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:06 maga34 napisała: > o przepraszam ja pisałam, że taki a.silver to mężczyzna, > bo na tym akurat się znam ;)) napisałas, cytuję: "profil ma intelektualny" a nie że jest mężczyzna :) to chyba róznica, albo ja się na tym nie znam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:12 maga34 napisała: > a to nie Misiania czasem? a czy to ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:14 powinno mieć, bo choć czsem jednym głosem mówimy nie jesteśmy jedną osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:20 e, to już byłoby za dużo szczęścia na raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:26 maga34 napisała: > e, to już byłoby za dużo szczęścia na raz ;) szczęścia nigdy za wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:28 pod warunkiem, że się tę wielość umiejętnie dozuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:30 maga34 napisała: > pod warunkiem, że się tę wielość umiejętnie dozuje :) na tym tez się znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 11:36 tylko w zakresie pierwszej pomocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:19 a, o ile mnie pamięć moja nie myli, Ciebie to ja widziałam bardziej na żywo, w tv konkretnie. I jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba żadne zdjęcie nie odda w pełni Twojej żywej gestylulacji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:51 czarnajagoda napisała: > a, o ile mnie pamięć moja nie myli, Ciebie to ja widziałam bardziej na żywo, w tv konkretnie. I jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba żadne zdjęcie nie odda w pełni Twojej żywej gestylulacji ;)) mnie?? przecież jeszcze mnie żadna komisja nie powoływała... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:53 ale podobnoż filmowany byłeś z ukrycia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:28 JESTEM MOCNO ZACIURKOWANY Napewno nikogo nie pominę. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:31 Nie wiem czy zauważyłeś mój delikatny ale stanowczy opór na wątku Kalgar? Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 10:48 ja chcialam publicznie sprostowac to, co napisalam o Piotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 13:32 Odnotowany, zostaniesz ocenzurowany zgodnie z regulaminem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: do kółka fotograficznego 25.03.03, 19:55 ZGodnie z regulaminem? Coś mi tu podstępem pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do kółka fotograficznego IP: *.acn.waw.pl 25.03.03, 19:48 czytalam ze niebezpiecznie jest wysylac zdjecia przez internet bo odbiorca moze przykleic Twoja twarz do obscenicznego ciala golego i rozpowszechniac taki fotomontaz. zeby nie bylo ze nie ostzregalam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 26.03.03, 08:59 oglądając zdjęcia z ostatniego spotkania pod leżakami, mogę stwierdzic, że w ogóle udostepnianie swoich zdjęć jest niebezpieczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do kółka fotograficznego 26.03.03, 09:30 yhyhyh mowisz o pokazie audiowizualnym itrwalonym w formacie jpg moze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do kółka fotograficznego 26.03.03, 10:20 No co, fajny film był . Ino się nie mogę doturlać do firmy przerabiającej taśmę na pliki , po przeprowadzce przestała być po drodze z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do kółka fotograficznego 26.03.03, 10:22 czy fajny to się oceni jak udostepnisz :) Odpowiedz Link Zgłoś