Gość: ?diablica? IP: 193.91.7.* 25.03.03, 13:36 ale tak wiecie..... żeby spać nie mógł ........ ani jeść i żeby w ogóle był do niczego ;) no nie tak do końca;) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 13:49 Och, to dziecinnie proste. każdy facet jest prózny i łasy na zachwyty. Jednocześnie nie lubi jak kobieta przewyższa go inteligencją. nobo wtedy to jest juz całkiem do niczego wystarczy wiec udac słodka idiotkę i wpadac w zachwyt nad takim facetem, nad wszystkim co powie i co zrobi. np. Jakis ty mądry misiu, a jaki męski. Och, aaach. jakie masz muskuły. Oooch łapiesz to? do jego portfeta zajrzyj po raz pierwszy dopiero jak już bedzie całkowicie usidlony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 13:49 Gość portalu: ?diablica? napisał(a): > ale tak wiecie..... żeby spać nie mógł > ........ ani jeść > i żeby w ogóle był do niczego ;) no nie tak do końca;) hihihihi podaj mu grochówkę Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 13:56 poderwać? faceta? wersja obcojęzyczna: show up naked + bring beer:)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:04 o, tire z nienacka :) aż się przestraszyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:05 tu nie zgodze sie z kolegą. jak facet cie za szybko zdobedzie, to juz po tobie. wtedy rzeczywiście bedziesz mu tylko piwo przynosic. zawsze musi zostać nutka tajemniczości. missz dac facetowi za każdym razem do zrozumienia, że nie jest jedynym facetem naswiecie. Ale rób to subtelnie. inaczej przestanie się starać. Pamiętaj - nigdy nie daj facetowi zdobyc sie do końca. Bo zostaniesz tylko otwieraczem do piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 193.91.7.* 25.03.03, 14:13 hola, nie rozumiemy sie..... nie chcemy z facetem stworzyc czegoś słodkiego do obrzydliwości - chcemy żeby nie mógł spac, jeść i takie tam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:16 o. to najskuteczniejsze jest wbijanie drzazg pod paznokcie i polecenie siedzenia na odwróconym taborecie. na pewno nie uśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 26.03.03, 12:51 Gość portalu: ?diablica? napisał(a): > hola, nie rozumiemy sie..... nie chcemy z facetem stworzyc czegoś słodkiego do > obrzydliwości - chcemy żeby nie mógł spac, jeść i takie tam hehehe no właśnie o to mi chodzi. by nie mógl spac jeść i jedynie myslał o tobie dodatkowo by obsypywał cie kwiatami i drobiazgami ze złota i drogocennych kamieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 193.91.7.* 25.03.03, 14:06 Gość portalu: basia! napisał(a): > Gość portalu: ?diablica? napisał(a): > > > ale tak wiecie..... żeby spać nie mógł > > ........ ani jeść > > i żeby w ogóle był do niczego ;) no nie tak do końca;) hihihihi > > > podaj mu grochówkę taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i pożytku z gościa żadnego... no chyba że chcesz go wykorzystać jako tajną broń chemiczną ;p Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:10 a więc ..zostaje Ci piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:07 o logice formalnej najlepiej zagadać, o przestrzeni Banacha podyskutować też nie zawadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 14:29 jak najszybciej! hyhy w zamierzchlych czasach wystarczyl mi do tego samochod marki UAZ (kabriolet) i a co wam bede opowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:36 No nie bądź taka , opowiadaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 15:05 legendy o tym kraza pietia w pewnych srodowiskach za pruszkowem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 17:05 No ale na Żoliborz już nie dotarły :) Pewnie pod wiatr miały, ten od Polfy :) No nie bądź taka , opowiedz coś jak już tak efektownie zaczęłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 17:16 Piotrus ale juz minelo prawie 13 lat i wcale niewiem czy to dobrze, a faktem jest ze ze swego czasu smigalam takim sprzetem (kolor pomaranczowy z glupimi napisami) co wywolywalo u niektorych panow wytrzeszcz a jednego w tenze sposob zlowilam sobie i trzymam(w zasadzie nie wiem kto tu kogo i za co trzyma) samoichodu sie pozbylam ku zgrozie ukochanego, nabywajac natychmiast ruskiego urala z koszem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 15:19 No tak, MOCNY terenowy sprzęt rozwiązuje problem i korków i miejsca na parkingu :)) jedynka, wsteczny, jedynka , wsteczny i już jest miejsce na manewrowanie :)))) A jak na przyczepce jeszce jakaś taka czarna pozioma rurka sterczy , to każdy miejsca ustąpi . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:32 Gorzej jak sie tą przestrzenią Banacha naprawdę zafascynuje. Wtedy może się CAŁKOWICIE zrobić do niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:33 yhyhy, to zawczasu należy zmienić temat. o koleżance Entropii poplotkować wtedy można ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 15:56 mozna tez zapytac ile ma CD4?? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 18:46 Jesteś ruda może dibalica? Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 26.03.03, 12:52 a co masz obsesje na temat rudych? rude sa fałszywe. Wiem, bo miałam rudą wychowawczynie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??diablica?? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 04.04.03, 21:44 ignatz napisał: > Jesteś ruda może dibalica? diablice nie są rude ;p diablice są ognistymi brunetkami z dużym biustem ;p ha! Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 05.04.03, 19:49 JA jestem rruda i, przyznaję, czasami także fałszywa chyba jak każdy ;P a jak poderwać faceta? NIE MAM POJĘCIA mam ostatnio właśnie taki dylemat Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 05.04.03, 21:14 hyhy, z jednym takim poszłoby CI od razu łatwiej :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 06.04.03, 18:36 z fajnym takim, że tak skromnie zauważę yhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??diablica?? hehehe fajny ;) IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 19:37 ignatz napisał: > z fajnym takim, że tak skromnie zauważę yhyhy taaa skromnośc nade wszystko :))) a nie ma ..... dawaj tu liste zalet - ale już:) hihihihi i zacznij najlepiej : "zawsze sprzątam po sobie ii po swojej boginii";) hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: hehehe fajny ;) 07.04.03, 20:24 haha i sniadanko do lozeczka i glaskanie-przytulanie i slodyczy qpowanie ale mi sie rymlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.i Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 21:33 no i jak ? poderwałaś skutecznie czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 22:23 basia.i napisała: > no i jak ? poderwałaś skutecznie czy nie ? coś mi się wydaje że qczi przejęła pałeczkę ... zreszta z taka reklama jak własna stronka szanse ma spore:)))) dawaj qczi!!! poderwij ignatza;)) hihihihi chociaż czekamy jeszcze na jego autoreklamę :))) niech no sie jeszcze chłopak nam nie zestresuje za bardzo ;) pozdruufka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:33 autoreklama? to nie w moim stylu. moje czyny(?) mówią same za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? phi... IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 22:45 ... no coz rozczarowałam się troszeczkę ... qczi pewnie też.. :P może chociaż mały eseik?? :))) dwa słóweczka??? przeciez pół polski czynami przekonywać nie będziesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: phi... 07.04.03, 22:46 e tam pół Polski. jakie pół Polski?? wpisz w wyszukiwarce "ignatz" i ciesz oczy lekturą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: phi... IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:03 upsss!! sorry szefie ... CAŁA POLSKA to tym bardziej się staraj :P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: phi... 11.04.03, 15:33 tia... ale chociaz do ksiegi sie wpisal :)) Iggi - plz o wiecej o sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:40 tylko qczi spróbuj.... tylko spróbuj a bedziesz żałować Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:43 cicho, tu dorośli rozmawiają Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:45 dobijasz schorowaną emusię! lepiej idź mi chusteczki kupić bo mi się skończyły. nienawidzę wydmuchiwać nos w srajtaśmę. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:47 przecież wczoraj kupiłem Ci 4 pudła wielkie truskawkowych. Gdzie one są? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:49 już złużyłam (tak to się pisze?). hehe mam największą produkcję kreju na świecie (ble!) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:05 Już nie płacz bidulko. Masz tutaj 8 extra dużych pudeł jabłkowych, może być? I pomarancze Ci przyniosłem, i gazetki kolorowe do czytania, Księżniczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:07 pomarańcze się źle obiera.. mandarynki byłyby lepsze:)))) hihihihihi a gdzie herbatka z cytrynką?? ;) jak dobijać to na całego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:09 NIe wtrącaj się do moich romów z Emusią :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:10 jak wam się nikt nie wtrąca to trochę to nudnawe ;p umówcie się na kawkę albo soczek :-P a poza tym facet zdecyduj sie : emusia czy qczi ;))) hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:13 nie moge decydować tak w ciemno, musze najpierw popróbować :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:15 próbować to sobie możesz obiadek a nie babeczki - testosteron stosowany sie znalazł :-P hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:16 kurde, masz humor jakbyś coś wypiła dzisiaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:18 to się nazywa haj wrodzony ;-P większa głupawka - nieuleczalna na szczęście :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:19 tylko czyje szczęscie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:21 głupie pytanie ;P oczywiście że moje... w ten sposób moje zdrowie psychiczne pozostaje w niezmienionym stanie.... czego się nie da powiedziec o otoczeniu;) hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:24 Ano właśnie, pani Diablico (panno?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:28 ha! nie zakładałabym takich wątków z tytułem Pani ;-P jakoś nikt się nie odważył podjąc eksperymentów dla dobra ludzkości ... chlip.. chlip... ;) hihihihi nikt nie zwraca potem kosztów leczeniam, a niestety bezpłatna służba zdrowia kosztuje sporo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:34 si, eksperymentów :-) działania obejmują szeroki wachlarz doświadczeń różnego rodzaju, różnych dziedzin i inne takie pierdółki tak tak... jak do tej pory nie przekroczyliśmy pewnego progu prób... testosteronik w dzisiejszych czasach coś jakiś takiś hmmm żeby nikogo nie urazić wybrakowany?? ;-P hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:36 Myślę że i estrogen tez nie ten tego w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:38 oj! tutaj tobym się pokłóciła- właśnie coś za bardzo ten tego że aż testosteron nie nadąża ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:43 niestety, to tak zrównoważony układ że kiedy jedno podupada, drugie w te pędy obniża poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:46 poważnie się obawiam,że jednak mamy do czynienia z zachwianiem równowagi w ekosystemie ;-P coś sie poplątało i jedno nie nadąża za drugim coś te drogi się rozmijaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:55 myślę, że równowaga jest w porzadku, to ogólny poziom. Pewnikiem zaraz usłyszę że to testosteron zaniża itp, toteż uprzedzę tego typu insynuacje i powiem, że to nieprawda. To ogólny poziom idzie w dół - to nie toną dwa statki, ale katamaran. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 08.04.03, 00:01 phi, nawet katamaran potrafi się rozwalić na pół ;-p a teraz estrogenik pokaże swoją wyższość nad testosteronikiem i idzie spać (nie ma takiego wielkiego jęzora- a szkoda) hihihihi pzdruufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 08.04.03, 00:05 bardzo ładnie dziękuję ;-p nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 22:47 emusia napisała: > dobijasz schorowaną emusię! lepiej idź mi chusteczki kupić bo mi się skończyły. > > nienawidzę wydmuchiwać nos w srajtaśmę. właśnie!! bądź mężczyzna i gentelman - służ chusteczką do smarkania :)))) hhihihihihihi dawaj czynami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?diablica? no i wątek zdechł ;-)))) IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 08.04.03, 17:43 hough :-))) Odpowiedz Link Zgłoś