Dodaj do ulubionych

jak skutecznie poderwać faceta??

IP: 193.91.7.* 25.03.03, 13:36
ale tak wiecie..... żeby spać nie mógł
........ ani jeść
i żeby w ogóle był do niczego ;) no nie tak do końca;) hihihihi
Obserwuj wątek
    • via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 13:49
      Och, to dziecinnie proste.
      każdy facet jest prózny i łasy na zachwyty. Jednocześnie nie lubi jak kobieta
      przewyższa go inteligencją. nobo wtedy to jest juz całkiem do niczego

wystarczy wiec udac słodka idiotkę i wpadac w zachwyt nad takim facetem, nad
      wszystkim co powie i co zrobi.
      np. Jakis ty mądry misiu, a jaki męski. Och, aaach. jakie masz muskuły. Oooch

łapiesz to?

do jego portfeta zajrzyj po raz pierwszy dopiero jak już bedzie całkowicie
      usidlony
    • Gość: basia! Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 13:49
      Gość portalu: ?diablica? napisał(a):

> ale tak wiecie..... żeby spać nie mógł
      > ........ ani jeść
      > i żeby w ogóle był do niczego ;) no nie tak do końca;) hihihihi

podaj mu grochówkę
      • tiresias Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 13:56
        poderwać?
        faceta?
        wersja obcojęzyczna:
        show up naked + bring beer:))
        • basia! Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:04
          o, tire z nienacka :) aż się przestraszyłam ;)
        • via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:05
          tu nie zgodze sie z kolegą. jak facet cie za szybko zdobedzie, to juz po tobie.
          wtedy rzeczywiście bedziesz mu tylko piwo przynosic.
          zawsze musi zostać nutka tajemniczości. missz dac facetowi za każdym razem do
          zrozumienia, że nie jest jedynym facetem naswiecie. Ale rób to subtelnie.
          inaczej przestanie się starać. Pamiętaj - nigdy nie daj facetowi zdobyc sie do
          końca. Bo zostaniesz tylko otwieraczem do piwa.
          • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 193.91.7.* 25.03.03, 14:13
            hola, nie rozumiemy sie..... nie chcemy z facetem stworzyc czegoś słodkiego do
            obrzydliwości - chcemy żeby nie mógł spac, jeść i takie tam hehehe
            • misiania Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:16
              o. to najskuteczniejsze jest wbijanie drzazg pod paznokcie i polecenie
              siedzenia na odwróconym taborecie. na pewno nie uśnie.
            • via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 26.03.03, 12:51
              Gość portalu: ?diablica? napisał(a):

> hola, nie rozumiemy sie..... nie chcemy z facetem stworzyc czegoś słodkiego
              do
              > obrzydliwości - chcemy żeby nie mógł spac, jeść i takie tam hehehe

no właśnie o to mi chodzi. by nie mógl spac jeść i jedynie myslał o tobie
              dodatkowo by obsypywał cie kwiatami i drobiazgami ze złota i drogocennych
              kamieni
      • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 193.91.7.* 25.03.03, 14:06
        Gość portalu: basia! napisał(a):

> Gość portalu: ?diablica? napisał(a):
        >
        > > ale tak wiecie..... żeby spać nie mógł
        > > ........ ani jeść
        > > i żeby w ogóle był do niczego ;) no nie tak do końca;) hihihihi
        >
        >
        > podaj mu grochówkę
        taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        i pożytku z gościa żadnego... no chyba że chcesz go wykorzystać jako tajną broń
        chemiczną ;p
        • basia! Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:10
          a więc ..zostaje Ci piwo...
    • misiania Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:07
      o logice formalnej najlepiej zagadać, o przestrzeni Banacha podyskutować też
      nie zawadzi.
      • Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 14:29
        jak najszybciej!
        hyhy w zamierzchlych czasach wystarczyl mi do tego samochod marki UAZ
        (kabriolet) i a co wam bede opowiadac!
        • piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:36
          No nie bądź taka , opowiadaj :)
          • Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 15:05
            legendy o tym kraza pietia w pewnych srodowiskach za pruszkowem
            • piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 17:05
              No ale na Żoliborz już nie dotarły :) Pewnie pod wiatr miały, ten od Polfy :)

No nie bądź taka , opowiedz coś jak już tak efektownie zaczęłaś :)
              • Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 17:16
                Piotrus ale juz minelo prawie 13 lat i wcale niewiem czy to dobrze, a faktem
                jest ze ze swego czasu smigalam takim sprzetem (kolor pomaranczowy z glupimi
                napisami) co wywolywalo u niektorych panow wytrzeszcz a jednego w tenze sposob
                zlowilam sobie i trzymam(w zasadzie nie wiem kto tu kogo i za co trzyma)
                samoichodu sie pozbylam ku zgrozie ukochanego, nabywajac natychmiast ruskiego
                urala z koszem.
                • piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 15:19
                  No tak, MOCNY terenowy sprzęt rozwiązuje problem i korków i miejsca na
                  parkingu :)) jedynka, wsteczny, jedynka , wsteczny i już jest miejsce na
                  manewrowanie :)))) A jak na przyczepce jeszce jakaś taka czarna pozioma rurka
                  sterczy , to każdy miejsca ustąpi .
      • piotr_c Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:32
        Gorzej jak sie tą przestrzenią Banacha naprawdę zafascynuje. Wtedy może się
        CAŁKOWICIE zrobić do niczego :)
        • misiania Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 14:33
          yhyhy, to zawczasu należy zmienić temat. o koleżance Entropii poplotkować wtedy
          można ;))
          • Gość: viki2lav Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: 213.255.126.* 25.03.03, 15:56
            mozna tez zapytac ile ma CD4??
    • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 25.03.03, 18:46
      Jesteś ruda może dibalica?
      • via_gra Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 26.03.03, 12:52
        a co masz obsesje na temat rudych?
        rude sa fałszywe. Wiem, bo miałam rudą wychowawczynie w szkole
      • Gość: ??diablica?? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 04.04.03, 21:44
        ignatz napisał:

> Jesteś ruda może dibalica?
        diablice nie są rude ;p
        diablice są ognistymi brunetkami z dużym biustem ;p ha!
        • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 04.04.03, 21:47
          może być :-D
          • qczi Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 05.04.03, 19:49
            JA jestem rruda
            i, przyznaję, czasami także fałszywa
            chyba jak każdy ;P

a jak poderwać faceta? NIE MAM POJĘCIA
            mam ostatnio właśnie taki dylemat
            • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 05.04.03, 21:14
              hyhy, z jednym takim poszłoby CI od razu łatwiej :-D
              • qczi Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 06.04.03, 18:14
                z jakim?
                :)
                • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 06.04.03, 18:36
                  z fajnym takim, że tak skromnie zauważę yhyhy
                  • Gość: ??diablica?? hehehe fajny ;) IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 19:37
                    ignatz napisał:

> z fajnym takim, że tak skromnie zauważę yhyhy
                    taaa skromnośc nade wszystko :)))
                    a nie ma .....
                    dawaj tu liste zalet - ale już:) hihihihi
                    i zacznij najlepiej : "zawsze sprzątam po sobie ii po swojej
                    boginii";)
                    hihihihihihi
                    • qczi Re: hehehe fajny ;) 07.04.03, 20:24
                      haha i sniadanko do lozeczka i glaskanie-przytulanie i slodyczy qpowanie
                      ale mi sie rymlo ;)
                      • ignatz Re: hehehe fajny ;) 07.04.03, 22:34
                        wszytko montowane w standardzie
    • basia.i Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 21:33
      no i jak ? poderwałaś skutecznie czy nie ?
      • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 22:23
        basia.i napisała:

> no i jak ? poderwałaś skutecznie czy nie ?
        coś mi się wydaje że qczi przejęła pałeczkę ... zreszta z taka reklama jak
        własna stronka szanse ma spore:))))
        dawaj qczi!!! poderwij ignatza;))
        hihihihi chociaż czekamy jeszcze na jego autoreklamę :)))
        niech no sie jeszcze chłopak nam nie zestresuje za bardzo ;)
        pozdruufka:)
        • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:33
          autoreklama? to nie w moim stylu. moje czyny(?) mówią same za siebie
          • Gość: ?diablica? phi... IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 22:45
            ... no coz rozczarowałam się troszeczkę ... qczi pewnie też.. :P może
            chociaż mały eseik?? :)))
            dwa słóweczka???
            przeciez pół polski czynami przekonywać nie będziesz:)))
            • ignatz Re: phi... 07.04.03, 22:46
              e tam pół Polski. jakie pół Polski?? wpisz w wyszukiwarce "ignatz" i ciesz oczy
              lekturą
              • Gość: ?diablica? Re: phi... IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:03
                upsss!! sorry szefie ... CAŁA POLSKA
                to tym bardziej się staraj :P
            • qczi Re: phi... 11.04.03, 15:33
              tia... ale chociaz do ksiegi sie wpisal :))
              Iggi - plz o wiecej o sobie ;)
        • emusia Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:40
          tylko qczi spróbuj.... tylko spróbuj a bedziesz żałować
          • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:43
            cicho, tu dorośli rozmawiają
            • emusia Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:45
              dobijasz schorowaną emusię! lepiej idź mi chusteczki kupić bo mi się skończyły.
              nienawidzę wydmuchiwać nos w srajtaśmę.
              • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:47
                przecież wczoraj kupiłem Ci 4 pudła wielkie truskawkowych. Gdzie one są?
                • emusia Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 22:49
                  już złużyłam (tak to się pisze?). hehe mam największą produkcję kreju na
                  świecie (ble!)
                  • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:05
                    Już nie płacz bidulko. Masz tutaj 8 extra dużych pudeł jabłkowych, może być? I
                    pomarancze Ci przyniosłem, i gazetki kolorowe do czytania, Księżniczko.
                    • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:07
                      pomarańcze się źle obiera.. mandarynki byłyby lepsze:))))
                      hihihihihi
                      a gdzie herbatka z cytrynką?? ;) jak dobijać to na całego:))))
                      • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:09
                        NIe wtrącaj się do moich romów z Emusią :-P
                        • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:10
                          jak wam się nikt nie wtrąca to trochę to nudnawe ;p
                          umówcie się na kawkę albo soczek :-P a poza tym facet zdecyduj sie : emusia
                          czy qczi ;)))
                          hihihihihihihi
                          • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:13
                            nie moge decydować tak w ciemno, musze najpierw popróbować :-P
                            • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:15
                              próbować to sobie możesz obiadek a nie babeczki - testosteron stosowany sie
                              znalazł :-P
                              hihihihi
                              • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:16
                                kurde, masz humor jakbyś coś wypiła dzisiaj ;-)
                                • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:18
                                  to się nazywa haj wrodzony ;-P
                                  większa głupawka - nieuleczalna na szczęście :))))))
                                  • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:19
                                    tylko czyje szczęscie :-))
                                    • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:21
                                      głupie pytanie ;P oczywiście że moje... w ten sposób moje zdrowie psychiczne
                                      pozostaje w niezmienionym stanie.... czego się nie da powiedziec o otoczeniu;)
                                      hihihihihihi
                                      • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:24
                                        Ano właśnie, pani Diablico (panno?)
                                        • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:28
                                          ha! nie zakładałabym takich wątków z tytułem Pani ;-P
                                          jakoś nikt się nie odważył podjąc eksperymentów dla dobra
                                          ludzkości ... chlip.. chlip... ;) hihihihi nikt nie zwraca potem kosztów
                                          leczeniam, a niestety bezpłatna służba zdrowia kosztuje sporo ;-)
                                          • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:30
                                            eksperymentów?
                                            • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:34
                                              si, eksperymentów :-) działania obejmują szeroki wachlarz doświadczeń różnego
                                              rodzaju, różnych dziedzin i inne takie pierdółki
                                              tak tak... jak do tej pory nie przekroczyliśmy pewnego progu prób...
                                              testosteronik w dzisiejszych czasach coś jakiś takiś hmmm żeby nikogo nie
                                              urazić wybrakowany?? ;-P
                                              hihihihihihi
                                              • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:36
                                                Myślę że i estrogen tez nie ten tego w dzisiejszych czasach.
                                                • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:38
                                                  oj! tutaj tobym się pokłóciła- właśnie coś za bardzo ten tego że aż
                                                  testosteron nie nadąża ;-P
                                                  • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:43
                                                    niestety, to tak zrównoważony układ że kiedy jedno podupada, drugie w te pędy
                                                    obniża poziom
                                                  • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 23:46
                                                    poważnie się obawiam,że jednak mamy do czynienia z zachwianiem równowagi w
                                                    ekosystemie ;-P
                                                    coś sie poplątało i jedno nie nadąża za drugim coś te drogi się rozmijaja :)))
                                                  • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 07.04.03, 23:55
                                                    myślę, że równowaga jest w porzadku, to ogólny poziom. Pewnikiem zaraz usłyszę
                                                    że to testosteron zaniża itp, toteż uprzedzę tego typu insynuacje i powiem, że
                                                    to nieprawda. To ogólny poziom idzie w dół - to nie toną dwa statki, ale
                                                    katamaran.

:-)
                                                  • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 08.04.03, 00:01
                                                    phi, nawet katamaran potrafi się rozwalić na pół ;-p

a teraz estrogenik pokaże swoją wyższość nad testosteronikiem i idzie spać (nie
                                                    ma takiego wielkiego jęzora- a szkoda)
                                                    hihihihi
                                                    pzdruufka
                                                  • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 08.04.03, 00:03
                                                    kolorowych snów
                                                  • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 08.04.03, 00:05
                                                    bardzo ładnie dziękuję ;-p
                                                    nawzajem
                                                  • ignatz Re: jak skutecznie poderwać faceta?? 08.04.03, 00:20
                                                    i ja dziękuję
              • Gość: ?diablica? Re: jak skutecznie poderwać faceta?? IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 07.04.03, 22:47
                emusia napisała:

> dobijasz schorowaną emusię! lepiej idź mi chusteczki kupić bo mi się
                skończyły.
                >
                > nienawidzę wydmuchiwać nos w srajtaśmę.

właśnie!! bądź mężczyzna i gentelman - służ chusteczką do smarkania :))))
                hhihihihihihi dawaj czynami:)
                • Gość: ?diablica? no i wątek zdechł ;-)))) IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 08.04.03, 17:43
                  hough :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka