nioszka 27.03.03, 15:41 w sprawie kółka i moich poczynań w związku z tym wystosuję niebawem, jeśli tylko sposobność sie nadarzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: oświadczenie 27.03.03, 15:42 Uważam, że teraz jest całkiem niezła sposobność... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 27.03.03, 15:53 hm, szefowa niemal za plecami... To chyba jednak nie jest ten czas i to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 27.03.03, 16:27 aha, przepasz tylko biodra i zapal pochodnie Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 27.03.03, 16:42 aha, to do Ciebie z literatury trochę innej trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: oświadczenie 27.03.03, 16:44 Do Mmpma najlepiej z flaszką. Ja go juz znam. Narzeczoną kiedys mi rozpijał. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:07 W świetle ostatnich wydarzeń wyjaśniam co następuje: 1. W wątku pospotkaniowym zapytałam, czy niezrzeszeni w kółku dostaną zdjęcia. Ponieważ Piotr zasugerował przystąpienie do kółka, złożyłam PODANIE. 2. Ja wcale nie domagałam się od razu zdjęć, bo wiem, że trzeba tu przejść jakąś weryfikację- i nad tym ktoś chyba czuwa. Dostaje moje zdjęcia, wysyła reszcie i dopiero potem ja dostaję Wasze. Nie mniej wszystkich, którzy poczuli, że ich prywatność została naruszona- PRZEPRASZAM. 3. Co do stażu- no właśnie, co jest jego miernikiem? Ilość postów, ich jakość, obecność na spotkaniach? Nie każdy potrafi od razu wejść w tą Waszą specyficzną atmosferę, czasami trzeba w tych krzakach posiedzieć. A może czasami to nie popłaca, nie wiem. 4. Postaram się pisać więcej, oczywiście jeśli nie będzie przeszkód zasadniczych typu gupi serwer albo gupi ciurek. Nie mniej u mnie pisanie ściśle jest związane z obecnością lub nie szefowej. 5. W zasadzie to nie ma się czym przejmować, wszyscy mnie tu lubią przecież (tylko czemu wciąż te łzy lecą mi na koszulę???) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: oświadczenie 28.03.03, 15:27 Myślę że w dosłownym sensie :)) Nie piaskowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: oświadczenie 28.03.03, 15:38 nioszka napisała: > aha, a tą fajność to czym mierzysz? jak juz poznalam Ignaca, to stopniem zrudowienia włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:41 aha, tylko z oświadczenia bynajmniej nie wynika jakiego koloru są moje włosy Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: oświadczenie 28.03.03, 15:43 Oj tam od razu musze mierzyć! Nie wartościuję, jeno lubię. I jakoś na Ciebie padło. Ale jeśli Ci to przeszkadza, to zawsze możesz poprosić mnie o zmianę stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:44 pozostań przy tym stanowisku, przy którym jesteś obecnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: oświadczenie 28.03.03, 15:33 Noiszko, nikt na ciebie sie nie gniewa i nikogo nie uraziłas. Wiem że trudno jest wejść w rozmówki między stałymi plażowiczami. Ja tu jestem prawie od początku plaży, a jeszcze nie rozumiem o co chodzi. Nie przejmuj się. Zapewne wszyscy się cieszą, że doszedł ktos nowy, z kim będzie mozna popitolić. Ja, zapewniam cię, bardzo się cieszę. Tak więc głowa do góry. I nie bucz. Masz tu chusteczkę. A jakieś ewentualne docinki przyjmuj z przymróżeniem oka. Ja np. bardzo często daję innym przytyki i docinki. Ale wszystkie powinny się konczyć ;-). Nigdy uśmieszka nie wstawiam. Tem uśmieszek jest z definicji. Jest na całej plaży. My tu wszyscy sie kochamy. Kochamy i ciebie. My tu w ogóle zyjemy jak w komunie hippisowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: oświadczenie 28.03.03, 15:39 w komunie? czyzby każdy z każdym? Fuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: oświadczenie 28.03.03, 15:47 No każdy z kazdym może pogadać i na krzyż i wzdłużnie a czasem poprzecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:02 czasem może nawet sam ze sobą pogadać, przy braku plażowej kompanii w weekeny na ten przykład Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:09 aha mozna tez do siebie pomilczec (jak ja) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:13 aha Anielo zauważyłam że milczenie to Twoja szczególna cecha Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:14 a tak, to mię wyróznia rzeczywiście z tego rozgadanego tłumu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:18 rzeczywiście, z nikim innym pomylić Cię nie można Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:19 a nene mozna mozna z taka slodka sue np pomylic mnie najlatwiej. milczymy podobnym glosem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:21 aha, ale mam wrażenie że słodką _sue jednak rzadziej dopuszczasz do głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:25 jassne, niech język giętki powie co pomyśli głowa (czy jak to tam szło) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: oświadczenie 28.03.03, 16:26 yhyhy, Nioszka, nie deprymuj Emulsji ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:28 o. to tekst z zaproszen na studniowke yhyh. skad emula ma go znac Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:31 o. a ja np. nie pamiętam żebyśmy jakiekolwiek teksty na zaproszeniach mieli. Co więcej, nawet zaproszeń nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:32 a studniowke? chociaz a ogolnych zarysach pamietasz ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:35 yhhy zwierze sie Wam w atmosferze poufalosci ze ja bezalkoholowo przez studniowke przeszlam. wstyd sie przyznac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:34 w ogólnych tak, w szczególnych nie. Nie warta była by ją zapamietywać Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:35 o. dobrze sie zapowiada. kojarzy Ci sie moze z zapachem gorzkich migdalow ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: oświadczenie 28.03.03, 16:35 ja raczej pamietam, okres gdy sie wypelnily dni i przyszlo co do czego latem, i pana profeora pamietam i jak mnie zapytano o freski rublova... Odpowiedz Link Zgłoś