Dodaj do ulubionych

oświadczenie

27.03.03, 15:41
w sprawie kółka i moich poczynań w związku z tym wystosuję niebawem, jeśli
tylko sposobność sie nadarzy...
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: oświadczenie 27.03.03, 15:42
      Uważam, że teraz jest całkiem niezła sposobność...
      • nioszka Re: oświadczenie 27.03.03, 15:53
        hm, szefowa niemal za plecami... To chyba jednak nie jest ten czas i to miejsce
        • mmpm Re: oświadczenie 27.03.03, 15:57
          Czekam na to Niebawem.
          • nioszka Re: oświadczenie 27.03.03, 16:27
            aha, przepasz tylko biodra i zapal pochodnie
            • mmpm Re: oświadczenie 27.03.03, 16:32
              A nie, z Oxym mnie mylisz...
              • nioszka Re: oświadczenie 27.03.03, 16:42
                aha, to do Ciebie z literatury trochę innej trzeba?
                • vampi_r Re: oświadczenie 27.03.03, 16:44
                  Do Mmpma najlepiej z flaszką. Ja go juz znam. Narzeczoną kiedys mi rozpijał.
                  • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:07
                    W świetle ostatnich wydarzeń wyjaśniam co następuje:
                    1. W wątku pospotkaniowym zapytałam, czy niezrzeszeni w kółku dostaną
                    zdjęcia. Ponieważ Piotr zasugerował przystąpienie do kółka, złożyłam PODANIE.
                    2. Ja wcale nie domagałam się od razu zdjęć, bo wiem, że trzeba tu przejść
                    jakąś weryfikację- i nad tym ktoś chyba czuwa. Dostaje moje zdjęcia, wysyła
                    reszcie i dopiero potem ja dostaję Wasze. Nie mniej wszystkich, którzy poczuli,
                    że ich prywatność została naruszona- PRZEPRASZAM.
                    3. Co do stażu- no właśnie, co jest jego miernikiem? Ilość postów, ich
                    jakość, obecność na spotkaniach? Nie każdy potrafi od razu wejść w tą Waszą
                    specyficzną atmosferę, czasami trzeba w tych krzakach posiedzieć. A może
                    czasami to nie popłaca, nie wiem.
                    4. Postaram się pisać więcej, oczywiście jeśli nie będzie przeszkód
                    zasadniczych typu gupi serwer albo gupi ciurek. Nie mniej u mnie pisanie ściśle
                    jest związane z obecnością lub nie szefowej.
                    5. W zasadzie to nie ma się czym przejmować, wszyscy mnie tu lubią
                    przecież (tylko czemu wciąż te łzy lecą mi na koszulę???)
                    • ignatz Re: oświadczenie 28.03.03, 15:21
                      hyhy fajna babka z Ciebie :-D
                      • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:24
                        hyhy w jakim sensie?
                        • piotr_c Re: oświadczenie 28.03.03, 15:27
                          Myślę że w dosłownym sensie :)) Nie piaskowa :))
                          • ignatz Re: oświadczenie 28.03.03, 15:33
                            hyhy własnie nie w piaskowym sensie :-)
                            • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:34
                              aha, a tą fajność to czym mierzysz?
                              • via_gra Re: oświadczenie 28.03.03, 15:38
                                nioszka napisała:

> aha, a tą fajność to czym mierzysz?
                                jak juz poznalam Ignaca, to stopniem zrudowienia włosów.
                                • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:41
                                  aha, tylko z oświadczenia bynajmniej nie wynika jakiego koloru są moje włosy
                              • ignatz Re: oświadczenie 28.03.03, 15:43
                                Oj tam od razu musze mierzyć! Nie wartościuję, jeno lubię. I jakoś na Ciebie
                                padło. Ale jeśli Ci to przeszkadza, to zawsze możesz poprosić mnie o zmianę
                                stanowiska...
                                • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 15:44
                                  pozostań przy tym stanowisku, przy którym jesteś obecnie :)
                                  • ignatz Re: oświadczenie 28.03.03, 16:02
                                    no! :-)
                          • vampi_r Re: oświadczenie 28.03.03, 15:33
                            Noiszko, nikt na ciebie sie nie gniewa i nikogo nie uraziłas.
                            Wiem że trudno jest wejść w rozmówki między stałymi plażowiczami. Ja tu jestem
                            prawie od początku plaży, a jeszcze nie rozumiem o co chodzi.
                            Nie przejmuj się. Zapewne wszyscy się cieszą, że doszedł ktos nowy, z kim
                            będzie mozna popitolić. Ja, zapewniam cię, bardzo się cieszę.

Tak więc głowa do góry. I nie bucz. Masz tu chusteczkę.

A jakieś ewentualne docinki przyjmuj z przymróżeniem oka.
                            Ja np. bardzo często daję innym przytyki i docinki. Ale wszystkie powinny się
                            konczyć ;-).
                            Nigdy uśmieszka nie wstawiam. Tem uśmieszek jest z definicji.
                            Jest na całej plaży.

My tu wszyscy sie kochamy. Kochamy i ciebie.
                            My tu w ogóle zyjemy jak w komunie hippisowskiej.
                            • via_gra Re: oświadczenie 28.03.03, 15:39
                              w komunie? czyzby każdy z każdym? Fuuuj
                              • viki2lav Re: oświadczenie 28.03.03, 15:43
                                poDpieram kijkiem
                              • piotr_c Re: oświadczenie 28.03.03, 15:47
                                No każdy z kazdym może pogadać i na krzyż i wzdłużnie a czasem poprzecznie :)
                                • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:02
                                  czasem może nawet sam ze sobą pogadać, przy braku plażowej kompanii w weekeny
                                  na ten przykład
                                  • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:09
                                    aha mozna tez do siebie pomilczec (jak ja)
                                    • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:13
                                      aha Anielo zauważyłam że milczenie to Twoja szczególna cecha
                                      • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:14
                                        a tak, to mię wyróznia rzeczywiście z tego rozgadanego tłumu. ;)
                                        • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:18
                                          rzeczywiście, z nikim innym pomylić Cię nie można
                                          • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:19
                                            a nene mozna mozna z taka slodka sue np pomylic mnie najlatwiej. milczymy
                                            podobnym glosem ;)
                                            • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:21
                                              aha, ale mam wrażenie że słodką _sue jednak rzadziej dopuszczasz do głosu?
                                              • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:23
                                                ona mysli. mowie ja ;)
                                                • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:25
                                                  jassne, niech język giętki powie co pomyśli głowa (czy jak to tam szło)
                                                  • misiania Re: oświadczenie 28.03.03, 16:26
                                                    yhyhy, Nioszka, nie deprymuj Emulsji ;)))
                                                  • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:28
                                                    o. to tekst z zaproszen na studniowke yhyh. skad emula ma go znac
                                                  • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:31
                                                    o. a ja np. nie pamiętam żebyśmy jakiekolwiek teksty na zaproszeniach mieli. Co
                                                    więcej, nawet zaproszeń nie pamiętam
                                                  • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:32
                                                    a studniowke? chociaz a ogolnych zarysach pamietasz ?;)
                                                  • misiania Re: oświadczenie 28.03.03, 16:33
                                                    ekhm. tak np. do połowy chociaż...
                                                  • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:35
                                                    yhhy zwierze sie Wam w atmosferze poufalosci ze ja bezalkoholowo przez
                                                    studniowke przeszlam. wstyd sie przyznac... ;)
                                                  • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:36
                                                    dlaczego wstyd?
                                                  • nioszka Re: oświadczenie 28.03.03, 16:34
                                                    w ogólnych tak, w szczególnych nie. Nie warta była by ją zapamietywać
                                                  • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:35
                                                    o. dobrze sie zapowiada. kojarzy Ci sie moze z zapachem gorzkich migdalow ? ;)
                                                  • viki2lav Re: oświadczenie 28.03.03, 16:35
                                                    ja raczej pamietam, okres gdy sie wypelnily dni i przyszlo co do czego latem, i
                                                    pana profeora pamietam i jak mnie zapytano o freski rublova...
                                                  • aniela_ Re: oświadczenie 28.03.03, 16:38
                                                    zbylas ich jakos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka