Gość: quest IP: *.*.*.* 16.11.01, 13:10 Idę sobie przez miasto cholernie mrożnym i wietrznym porankiem a przed mną zasuwa dlugonoga babeczko w mini ... brrrrerotyzm czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
24thletter Re: Dreszczowiec 16.11.01, 13:11 goraca kobieta po prostu byla. nie rozumiem dlaczego sie czepiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Dreszczowiec 16.11.01, 13:26 trzeba bylo obejrzec ja z przodu pewnie byla sina i miala przygryzione usta.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Dreszczowiec IP: *.*.*.* 16.11.01, 13:29 Sina? jeśli tak to działa to nie wiem dlaczego się tak torturujecie. A może była gruboskórna i mrozik tych nóżek nie ruszał? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Dreszczowiec 16.11.01, 13:32 Moim zdaniem pędziła do urologa - mini to doskonała metoda na przeziębienie pęcherza. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Dreszczowiec 16.11.01, 13:37 nie znam sie - ja jestem zmarzluchem i nie przychodza mi do glowy pomysly w stylu: -5 za oknem, hura!!! zaloze mini bede ladnie wygladac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dreszczowiec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:50 Gość portalu: quest napisał(a): > Idę sobie przez miasto cholernie mrożnym i wietrznym porankiem > a przed mną zasuwa dlugonoga babeczko w mini ... brrrrerotyzm czy co? To był napewno szpieg z krainy dreszczowców;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Dreszczowiec 16.11.01, 13:52 moze cierpi na nadciśnienie, takim to zawsze gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dreszczowiec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:54 albo wracała z jakiej całonocnej imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Dreszczowiec 16.11.01, 14:07 ciekawe czy miała oczka na pończochach, bo chyba coś takiego miała na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dreszczowiec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 14:12 kwiatka napisał(a): > ciekawe czy miała oczka na pończochach, bo chyba coś takiego miała na nogach jak miała oczka,to pewnie były kabaretki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Dreszczowiec IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 19:40 A nie była to słodka sue przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dreszczowiec 19.11.01, 11:18 słodką sue poniesli na drzwiach ostatnio.wiem bo widziałam. spodnie z lateksuy miała i plastikowe kozaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka Re: Dreszczowiec 16.11.01, 21:07 no cóż, jedni lubią wstawac o swicie inni siedzą do switu. poobnie jest z zimnem. są zmarzluchy (tak jak ja) i sa tacy, co im zawsze (?) ciepło. ciekawe jakich jest więcej w naszym klimacie? Odpowiedz Link Zgłoś