oxycort 22.12.06, 11:35 To już dziś! wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=8020 Następna okazja dopiero za rok! Najlepsze życzenia! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias łorgaz? 22.12.06, 11:39 - Jeśli ktoś nie ma partnera, w ogóle nie powinien się tym przejmować - powiedziała amerykańskiej gazecie "San Francisco Chronicle" Donna Sheehan, Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: łorgaz? 22.12.06, 12:14 -- Jako dysponujacy bronią rasowego marzenia, Leon wyrażał sprzeciw wobec polityki Busha w Iraku i protestował we własnym zakresie, niemniej, z przyczyn niezależnych jego hepening ograniczył się do kilkudziesięciu sekund. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Święta za pasem 22.12.06, 11:44 oxycort napisał: > Następna okazja dopiero za rok! Ox, chyba okazje są częściej, natomiast sił wystarcza raz na rok... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Święta za pasem 22.12.06, 12:01 Znaczy, jesteś częściej praktykujący? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Święta za pasem 22.12.06, 12:54 co za paczka. nono, szczytujecie ze soba chłopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Święta za pasem 22.12.06, 13:11 Jedynie obcujemy. Z tym, że nieregularnie ostatnio raczej i zazwyczaj oralnie. Ale to chyba nie grzech? Czyżbym dostrzegł Mrecku rumieniec na Twym zielonym, liszajowatym licu? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Święta za pasem 28.12.06, 08:30 za pasem to dobrze miec spluwe, bo jak nie to tylko nogi Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Święta za pasem 28.12.06, 08:42 oxy, czy ciebie tez w jelfie podrabiają? bo od oxyteraxyny, oxycykliny, i od oxykortu jakoś sie liszaj nie wiziął i nie zniknął. ej ox oralnie z riglem? bo ja to tylko verbalnie, ale z obrazem. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Święta za pasem 28.12.06, 14:55 Bo liszaj, jako plażowy Twój artefakt fizyczny twarzowy (wzorem utytłanej majonezem rusałczej sukni Anieli), nie znika ot tak (pstryk!). A już z pewnością nie na skutek terapi specyfikiem stosowanym do miejscowego użytku zewnętrznego. W ten sposób, to rumieniec niezdrowy z liszaja zniknąć może ewentualnie. A z Riglem, to modyfikowany oral jest w zasadzie. Do współczesnej, virtualnej rzeczywistości dostosowany raczej. Bez wizji i fonii - niemniej kontakt pozostaje. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Święta za pasem 28.12.06, 15:10 ale mądrymi słowami rozmawiasz, hoho. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Święta za pasem 28.12.06, 15:18 yhy, wikipedjo się supportowałem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Święta za pasem 28.12.06, 15:27 żebys tak jeszcze sznurówki zawiazywać umiał ... jeniusz przez ciebie oxy przemawia. alę zeby z riglem... ? oralnie sczytować w biały dzień na plaży? tego nawet roro nie robił... wybacz ox nieortodoksjny mreck jestem ale wole lizać moje liszaje. ok. papa. jak skończycie, zgascie swiatło kocjani bo ostatnio całą noc sie paliło. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Święta za pasem 28.12.06, 19:09 mreck napisał: > oralnie sczytować w biały dzień na plaży? > tego nawet roro nie robił... jak pisał klasyk: bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Święta za pasem 29.12.06, 15:53 mreck napisał: > sugerujesz więc? najczęściej 2 łyżeczki na szklankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Święta za pasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:33 Jak ja nie lubię swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Święta za pasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:49 ja też. wielkanocnych. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx132 dlaczego sienie mowi - swieta za paskiem? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.02.07, 11:03 ???????;) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: a co się będę wysilał. 02.04.07, 14:08 no przecie nie blogoslawiona Odpowiedz Link Zgłoś