Dodaj do ulubionych

Na jezyk wam padlo? =)))

04.04.03, 14:48
Coraz wiecej watpliwosci...
Zapraszam wiec do siebie, na forum jezykowe. Link ponizej.
A tak na marginesie: gdzie sie robi przerwy miedzywyrazowe w
zwrocie /tocipowiem/? =)
Obserwuj wątek
    • czarnajagoda Re: Na jezyk wam padlo? =))) 04.04.03, 14:49
      najlepiej pisać to bez przerw, a potem się ewentualnie tłumaczyć że z klawiszem
      spacji coś nie tak ;)
    • basia! Re: Na jezyk wam padlo? =))) 04.04.03, 15:00
      kicior99 napisał:

> Coraz wiecej watpliwosci...
      > Zapraszam wiec do siebie, na forum jezykowe. Link ponizej.
      > A tak na marginesie: gdzie sie robi przerwy miedzywyrazowe w
      > zwrocie /tocipowiem/? =)

kicior uważaj ,słyszałam ,że są problem z napisaniem i wysłaniem postu z
      nazwiskiem Szpala ..;)
      • vampi_r Kicior 04.04.03, 16:19
        Temu Misiu, czy temu Misiowi?
        • ignatz Re: Kicior 04.04.03, 17:22
          A może to Misiełe?
          • Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 18:45
            Bez sensu!
            Nie daje mi spokoju ten nawiedzony neo-nazista.
            Panie Ignatz, mam zatem pytanie na miare twoich zdolnosci logicznego myslenia i
            kojarzenia:
            Wyobraz sobie, ze na forum poswieconym ochronie przyrody zabralem zdecydowany
            glos przeciwko polowaniom na wieloryby w okolicach Kamczatki oraz przeciwko
            wycinaniu drzew w puszczy bialowieszczanskiej. Do jakiej kategorii mnie
            zakwalifikujesz: do partii ruskich wielorybow, czy tez uznasz, ze jestem 123-
            letnim debem, przywodca kliki drzewostanowej?
            ?
            • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 20:33
              Aj waj!
              1. Białowieskiej, rabbi Misiełe. Mówi się białowieskiej.
              2. Uznałbym (i tu wyjdę poza granicwe Twego logicznego myślenia) że jesteś
              przeciwko polowaniom na wieloryby i przeciwko wycinaniu drzew w puszczy
              białowieskiej, panie Maturo.

Szalom!
              • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 20:53
                Ja tylko powiem ,że nie rozumiem Twoje retoryki w tym temacie,Ignazt.
                • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:00
                  eee, czego konkretnie? i w jakim temacie?
                  • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:07
                    ignatz napisał:

> eee, czego konkretnie? i w jakim temacie?

w tym temacie
                    • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:09
                      aha. nie no, to proste jest!
                • kicior99 Re: Ignatz, na co ci padlo? 05.04.03, 15:26
                  basia! napisała:

> Ja tylko powiem ,że nie rozumiem Twoje retoryki w tym temacie,Ignazt.

Aj waj, Basia!
              • Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 20:55
                Znowu to samo.
                1.Puszcze bialowieszczaniecka kupiles (!) = masz brak kontaktu z
                rzeczywistoscia albo uwazasz, ze posluguje sie moim drugim albo trzecim
                jezykiem.
                2.Na rabbiego mnie awansowales (?) = reprezentujesz maniakalne natrectwo
                ukierunkowane na bliski wschod.
                3.Uznales moje poglady na ochrone przyrody = jedyny pozytywny objaw z tej
                wymiany zdan.
                Zajmij sie weekendem. To dobrze robi.
                • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 20:58
                  dobra dobra, nie udawaj teraz że specjalnie źle odmieniłeś.
                  • Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 21:28
                    Zdemaskowales mnie po raz kolejny.
                    Przeciez kazde, w miare polskie dziecko wie, ze nalezy pisac i
                    wymawiac "Puszcza Bialowieszynieckowiecka".
                    O!
                    • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:36
                      cokolwiek, tylko już się nie wściekaj Misiu, bo Ci żyłka pęknie
                      • oxycort Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:49
                        Dobra panowie było śmiesznie, ale wy jak dwa kogutki teraz... (tak to widzę).
                        A trzeba Wam wiedzieć, że i błachszych powodów wybuchały wojny.
                        Zaparzę Wam bawarki, co? :)
                        ~~
                        ox
                        • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:50
                          Spox, może być w wiaderku. A ja to jestem spokojny kogutek, zauważ :-)
                          • oxycort Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:54
                            Yhy, nastawię wodę w boilerze.
                            Jesteś małym czerwonym kogutkiem zbyt leniwym, żeby piać może? ;)
                            ~~
                            ox
                            • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:57
                              ano
                        • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:51
                          aha i źle to widzisz
                        • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:57
                          a ja w dalszym ciągu powtarzam,że nie rozumiem retoryki Ignatza .Powtarzam w
                          trosce o żyłkę misia
                          • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:01
                            aha i?
                            • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:15
                              ignatz napisał:

> aha i?

i tyle...
                              • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:16
                                a to już tłumaczyłem
                                • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:18
                                  ignatz napisał:

> a to już tłumaczyłem

jakoś mnie dyskusja o drutach nie pociąga.
                                  • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:22
                                    drutach?
                                    • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:28
                                      ignatz napisał:

> drutach?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=5497334&a=5502915
                                      drut dorobiłam sobie na drutach skojarzeniowo,to moja nadinterpretacja,za co
                                      przepraszam,co wcale nie zmienia mojego zdania ,że temat do dyskusji jest
                                      żaden.Przynajmniej nie tu i nie ze mną.

• ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:30
                                        ach w ten sposób. mam jednak pytanko małe: skoro nie jest to temat dla Ciebie
                                        do dyskusji, czemu sie włączasz?
                                        • basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:31
                                          ignatz napisał:

> ach w ten sposób. mam jednak pytanko małe: skoro nie jest to temat dla
                                          Ciebie
                                          > do dyskusji, czemu sie włączasz?

to była dyskusja? nie z mojej strony....
                                          • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:33
                                            skoro nie była to z Twojej strony dyskusja to tym bardziej.
                                            • Gość: basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:45
                                              ignatz napisał:

> skoro nie była to z Twojej strony dyskusja to tym bardziej.

Mój post był dygresją w temacie Twojej i misia dyskusji.Tylko czy był jakiś
                                              temat??? -o to chciałam zapytać.
                          • Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 22:03
                            Podzielam zdanie SzamPani. Nie tylko nie rozumiem tej retoryki, ale niczego
                            ideologicznie ekstremalnego nie rozumiem. Moze oprocz absolutnie ekstremalnego
                            zera absolutnego (-273.16C).
                            Brr!
                            • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:06
                              jakiej retoryki? że nie uznałem CIę za drzewo ani za wieloryba, choć tego
                              chciałes? A jeśli nazwanie Cię per "rabbi" (symbol mądrości) uwłacza Ci, to już
                              serio nie mój problem.
                        • Gość: timit Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.04.03, 12:25
                          nie byo smiesznie ;<
                        • kicior99 Re: Ignatz, na co ci padlo? 05.04.03, 15:27
                          oxycort napisał:

> Dobra panowie było śmiesznie, ale wy jak dwa kogutki teraz... (tak to widzę).
                          > A trzeba Wam wiedzieć, że i błachszych powodów wybuchały wojny.

A nie przypadkiem bardziej blahych? +)
                          OX pozdrowienia, i jak zawsze dozgonny szacunek (wiesz za co)
                          • Gość: oxycort Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: 62.121.131.* 06.04.03, 00:14
                            kicior99 napisał:

> A nie przypadkiem bardziej blahych? +)
                            > OX pozdrowienia, i jak zawsze dozgonny szacunek (wiesz za co)
                            >

Hyhy... Spelczeker z Tezaurusem musieli mieć wychodne, kiedy to pisałem.
                            Pociągnę ich za odpowiedzialność jak wrócą :)

Ciiii... Ani słowa więcej, Kicior! Bo wdzięczność mi tu okazując,
                            zaprzepaszczasz moją w niebie zaskarbioną nagrodę :))
                            ~~
                            ox
                      • Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 21:57
                        Kurdesz, kolejna prowokacyjna impertynencka insynuacja.
                        Nieprawda jest, jakobym sie, natomiast prawda jest, ze nie.
                        Nie jestem przeciez grizzly ani inny wyglodnialy wczesna wiosna niedzwiedz
                        polarny.
                        Na wszelki wypadek zabezpieczylem jednak sobie zylke zaworkiem
                        bezpieczenstewka, i nie bedzie pekniatka.
                        Nie!
                        • ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:00
                          mhm
        • kicior99 Re: Kicior 04.04.03, 19:18
          bierac pod uwage, ze w jezyku polskim coraz mniej sie odmienia, to moze temu
          misio?
          • Gość: misio Re: Week-end IP: *.brucepower.com 04.04.03, 22:28
            Po (n+1) retorykach na tematy bardzo odlegle od siebie, chyba czas najwyzszy
            przystapic do weekendu. Niniejszym przystepuje.
            Miejcie dlugi i pelen atrakcji.
            Do nastepnego. Czegokolwiek.
            • basia! Re: Week-end 04.04.03, 22:30
              ja mówię dobranoc,ostatecznie,bo przez tą retorykę od 1i1/2 godziny siedzę
              przy kompie.
            • kicior99 Re: Week-end 05.04.03, 15:30
              No tK... a ja jade na weekend po mocnych wrazeniach
              • Gość: basia! Re: Week-end IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:46
                wrócisz po odpoczynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka