kicior99 04.04.03, 14:48 Coraz wiecej watpliwosci... Zapraszam wiec do siebie, na forum jezykowe. Link ponizej. A tak na marginesie: gdzie sie robi przerwy miedzywyrazowe w zwrocie /tocipowiem/? =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Na jezyk wam padlo? =))) 04.04.03, 14:49 najlepiej pisać to bez przerw, a potem się ewentualnie tłumaczyć że z klawiszem spacji coś nie tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Na jezyk wam padlo? =))) 04.04.03, 15:00 kicior99 napisał: > Coraz wiecej watpliwosci... > Zapraszam wiec do siebie, na forum jezykowe. Link ponizej. > A tak na marginesie: gdzie sie robi przerwy miedzywyrazowe w > zwrocie /tocipowiem/? =) kicior uważaj ,słyszałam ,że są problem z napisaniem i wysłaniem postu z nazwiskiem Szpala ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 18:45 Bez sensu! Nie daje mi spokoju ten nawiedzony neo-nazista. Panie Ignatz, mam zatem pytanie na miare twoich zdolnosci logicznego myslenia i kojarzenia: Wyobraz sobie, ze na forum poswieconym ochronie przyrody zabralem zdecydowany glos przeciwko polowaniom na wieloryby w okolicach Kamczatki oraz przeciwko wycinaniu drzew w puszczy bialowieszczanskiej. Do jakiej kategorii mnie zakwalifikujesz: do partii ruskich wielorybow, czy tez uznasz, ze jestem 123- letnim debem, przywodca kliki drzewostanowej? ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 20:33 Aj waj! 1. Białowieskiej, rabbi Misiełe. Mówi się białowieskiej. 2. Uznałbym (i tu wyjdę poza granicwe Twego logicznego myślenia) że jesteś przeciwko polowaniom na wieloryby i przeciwko wycinaniu drzew w puszczy białowieskiej, panie Maturo. Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 20:53 Ja tylko powiem ,że nie rozumiem Twoje retoryki w tym temacie,Ignazt. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:00 eee, czego konkretnie? i w jakim temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:07 ignatz napisał: > eee, czego konkretnie? i w jakim temacie? w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ignatz, na co ci padlo? 05.04.03, 15:26 basia! napisała: > Ja tylko powiem ,że nie rozumiem Twoje retoryki w tym temacie,Ignazt. Aj waj, Basia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 20:55 Znowu to samo. 1.Puszcze bialowieszczaniecka kupiles (!) = masz brak kontaktu z rzeczywistoscia albo uwazasz, ze posluguje sie moim drugim albo trzecim jezykiem. 2.Na rabbiego mnie awansowales (?) = reprezentujesz maniakalne natrectwo ukierunkowane na bliski wschod. 3.Uznales moje poglady na ochrone przyrody = jedyny pozytywny objaw z tej wymiany zdan. Zajmij sie weekendem. To dobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 20:58 dobra dobra, nie udawaj teraz że specjalnie źle odmieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 21:28 Zdemaskowales mnie po raz kolejny. Przeciez kazde, w miare polskie dziecko wie, ze nalezy pisac i wymawiac "Puszcza Bialowieszynieckowiecka". O! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:36 cokolwiek, tylko już się nie wściekaj Misiu, bo Ci żyłka pęknie Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:49 Dobra panowie było śmiesznie, ale wy jak dwa kogutki teraz... (tak to widzę). A trzeba Wam wiedzieć, że i błachszych powodów wybuchały wojny. Zaparzę Wam bawarki, co? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:50 Spox, może być w wiaderku. A ja to jestem spokojny kogutek, zauważ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:54 Yhy, nastawię wodę w boilerze. Jesteś małym czerwonym kogutkiem zbyt leniwym, żeby piać może? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 21:57 a ja w dalszym ciągu powtarzam,że nie rozumiem retoryki Ignatza .Powtarzam w trosce o żyłkę misia Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:15 ignatz napisał: > aha i? i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:18 ignatz napisał: > a to już tłumaczyłem jakoś mnie dyskusja o drutach nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:28 ignatz napisał: > drutach? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=5497334&a=5502915 drut dorobiłam sobie na drutach skojarzeniowo,to moja nadinterpretacja,za co przepraszam,co wcale nie zmienia mojego zdania ,że temat do dyskusji jest żaden.Przynajmniej nie tu i nie ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:30 ach w ten sposób. mam jednak pytanko małe: skoro nie jest to temat dla Ciebie do dyskusji, czemu sie włączasz? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:31 ignatz napisał: > ach w ten sposób. mam jednak pytanko małe: skoro nie jest to temat dla Ciebie > do dyskusji, czemu sie włączasz? to była dyskusja? nie z mojej strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:33 skoro nie była to z Twojej strony dyskusja to tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:45 ignatz napisał: > skoro nie była to z Twojej strony dyskusja to tym bardziej. Mój post był dygresją w temacie Twojej i misia dyskusji.Tylko czy był jakiś temat??? -o to chciałam zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 22:03 Podzielam zdanie SzamPani. Nie tylko nie rozumiem tej retoryki, ale niczego ideologicznie ekstremalnego nie rozumiem. Moze oprocz absolutnie ekstremalnego zera absolutnego (-273.16C). Brr! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz, na co ci padlo? 04.04.03, 22:06 jakiej retoryki? że nie uznałem CIę za drzewo ani za wieloryba, choć tego chciałes? A jeśli nazwanie Cię per "rabbi" (symbol mądrości) uwłacza Ci, to już serio nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timit Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.04.03, 12:25 nie byo smiesznie ;< Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ignatz, na co ci padlo? 05.04.03, 15:27 oxycort napisał: > Dobra panowie było śmiesznie, ale wy jak dwa kogutki teraz... (tak to widzę). > A trzeba Wam wiedzieć, że i błachszych powodów wybuchały wojny. A nie przypadkiem bardziej blahych? +) OX pozdrowienia, i jak zawsze dozgonny szacunek (wiesz za co) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: 62.121.131.* 06.04.03, 00:14 kicior99 napisał: > A nie przypadkiem bardziej blahych? +) > OX pozdrowienia, i jak zawsze dozgonny szacunek (wiesz za co) > Hyhy... Spelczeker z Tezaurusem musieli mieć wychodne, kiedy to pisałem. Pociągnę ich za odpowiedzialność jak wrócą :) Ciiii... Ani słowa więcej, Kicior! Bo wdzięczność mi tu okazując, zaprzepaszczasz moją w niebie zaskarbioną nagrodę :)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ignatz, na co ci padlo? IP: *.brucepower.com 04.04.03, 21:57 Kurdesz, kolejna prowokacyjna impertynencka insynuacja. Nieprawda jest, jakobym sie, natomiast prawda jest, ze nie. Nie jestem przeciez grizzly ani inny wyglodnialy wczesna wiosna niedzwiedz polarny. Na wszelki wypadek zabezpieczylem jednak sobie zylke zaworkiem bezpieczenstewka, i nie bedzie pekniatka. Nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kicior 04.04.03, 19:18 bierac pod uwage, ze w jezyku polskim coraz mniej sie odmienia, to moze temu misio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Week-end IP: *.brucepower.com 04.04.03, 22:28 Po (n+1) retorykach na tematy bardzo odlegle od siebie, chyba czas najwyzszy przystapic do weekendu. Niniejszym przystepuje. Miejcie dlugi i pelen atrakcji. Do nastepnego. Czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Week-end 04.04.03, 22:30 ja mówię dobranoc,ostatecznie,bo przez tą retorykę od 1i1/2 godziny siedzę przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Week-end 05.04.03, 15:30 No tK... a ja jade na weekend po mocnych wrazeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Week-end IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:46 wrócisz po odpoczynku Odpowiedz Link Zgłoś