Dodaj do ulubionych

jaki spokoj...

19.11.01, 07:53
zapanowal tutaj... az dziwne to jest.
naprawde nie ma nikogo milego w poblizu?
Obserwuj wątek
    • Gość: hela Re: jaki spokoj... IP: *.*.*.* 19.11.01, 08:00
      Jem sniadanie.
      • rigel Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:01
        smacznego... ;)))
        masz racje, jak się je, to się nie gada .... ;))))
        • Gość: hela Re: jaki spokoj... IP: *.*.*.* 19.11.01, 08:04
          dziekuje. stukam jedna reka, bo w drugiej trzymam kanapke. wole czytac niz
          pisac. generalnie.
          • nanta!!! Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:09
            witam w ten przepiekny dzien, ktory jest cholernym poniedzialkiem...
            kanapeczka? hm....

• rigel Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:16
              witaj!!!
              ja tam lubie poniedziałki.... ;))))
              • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:27
                jestem tu
                • rigel Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:30
                  trudno
                  • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:36
                    tylko bez caluskow
                  • Gość: anka Re: jaki spokoj... IP: *.ptf.com.pl 19.11.01, 08:36
                    hej wam małpiszony :))) i Ty czytająca Hela.....
                    • Gość: anka Re: jaki spokoj... IP: *.ptf.com.pl 19.11.01, 08:37
                      acha, zapomniałam, dzięki Nowy:))), buziaki poranne dla wszystkich ..:))
                      • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:41
                        za co dzieki ? Anno
                        • Gość: anka Re: jaki spokoj... IP: *.ptf.com.pl 19.11.01, 08:41
                          za to,że mi przypomniałeś o buziakach :)
                          • nanta!!! Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:43
                            czesc anka
                            malpiszony nawet pasuja, przeciez to juz nie plaza ale malpi gaj ;)
                          • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 08:43
                            mam w nosie wasze buziaki
                            jestem teraz obrzydliwie bogaty
                            • Gość: anka Re: jaki spokoj... IP: *.ptf.com.pl 19.11.01, 08:44
                              no właśnie, może sie podzielisz ? ze mną chociaż:))))
                              • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 09:00
                                jak Ci dać ? wirtualnie ?
                                • Gość: anka Re: jaki spokoj... IP: *.ptf.com.pl 19.11.01, 09:14
                                  wirtualnie, to mi możesz pożyczyć miłego dnia.....
                                  • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 09:36
                                    mam zrobic wyjatek ?
                                    dla Ciebie ?
                                    milego dnia, ale to ostatni raz
                                    • rigel Re: jaki spokoj... 19.11.01, 09:36
                                      !nowy napisał(a):

> ale to ostatni raz

obiecujesz? naprawdę?

• !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 09:41
                                        a co Cie to tak zainteresowalo ? Rigel ?
                                        • !nowy Re: jaki spokoj... 19.11.01, 09:47
                                          przed chwila uslyszalem fajny kawal :
                                          stewardessa podchodzi do pasazera Taliba i proponuje :
                                          moze drinka ?
                                          nie dziekuje, zaraz bede prowadzil
                                          • Gość: anka Re: jaki spokoj... IP: *.ptf.com.pl 19.11.01, 11:40
                                            co tak cicho?

każdy liczy miliony Nowego?
                                            • nanta!!! no i Rigel wykrakal..... 19.11.01, 11:51
                                              mial byc spokoj i jest...nikogo dookola....cisza......zimno.....ciemno.....
                                              cholerka, zima idzie.....melancholia mnie dopada......czas na sen?

• rigel Re: no i Rigel wykrakal..... 19.11.01, 12:06
                                                czego akurat mnie sie czepiasz, co?
                                                • nanta!!! oooo, groznyj Iwan... 19.11.01, 12:12
                                                  a kto zalozyl ten watek o wiele mowiacym tytule??? ja???
                                                  sie nie czepiam, juz sie dawno czeplam....
                                                  • rigel Re: oooo, groznyj Iwan... 19.11.01, 12:17
                                                    wiesz co? moze znajdz sobie jakies inne czepiadelko? jakos ja sie chyba nie
                                                    nadaje do tej roli... ;)
                                                  • nanta!!! Re: oooo, groznyj Iwan... 19.11.01, 12:31
                                                    wiem co, jakbys nie uzyl tego "chyba" to nawet bym sie odczepila ale
                                                    w takiej sytuacji chyba nie...;)
                                                  • rigel Re: oooo, groznyj Iwan... 19.11.01, 12:34
                                                    jak to jest, ze czlowiek BEZWIEDNIE naduzywa jakiegos glupiego slowka.... i ma
                                                    przechlapane... ;((((
                                                  • nanta!!! ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 12:37
                                                    nie placz, jeszcze masz szanse
                                                    powiedz trzy zyczenia a ja spelnie jedno ;)
                                                  • rigel Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 12:38
                                                    a które????
                                                  • nanta!!! Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 12:46
                                                    najmniej klopotliwe dla osoby spelniajacej zyczenie .
                                                  • rigel Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 12:47
                                                    to ja wymyśle tylko jedno i nie bedziesz miala wielkiego wyboru ;))))
                                                  • poola Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 12:52
                                                    jestem ciekawa jakie to bedzie zyczenie, a Ty Nanto ?
                                                  • nanta!!! Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 12:57
                                                    poprzednio kazal mi zeby myc, teraz pewnie zacznie cos mowic o stopach...
                                                  • rigel Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:00
                                                    pamiętasz to???? ;))))
                                                  • nanta!!! Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:02
                                                    zapomniales? cholera, zawsze musze sie wygadac...;)
                                                  • rigel Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:05
                                                    zaczyna sie robic niebezpiecznie.....
                                                    nie dos, ze za duzo wiesz, to jeszcze wszystko pamietasz.... ;))) niedobrze!
                                                  • nanta!!! Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:25
                                                    dobra, dobra, nie rob za dziwice orleanska napastowana przez dzikiego
                                                    barbarzynce z wielkiej gluszy...;)
                                                    a jesli chodzi o te pamietanie to po prostu tak robia kobiety
                                                    wszystko zapamietuja a potem we wlasciwej chwili....jak znalazl
                                                  • rigel Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:28
                                                    prędzej juz za orleanska.... ;)))
                                                  • nanta!!! Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:35
                                                    nie kapuje, prosciej prosze....drukowanymi literami i wolno, powoli.
                                                  • rigel Re: ot, usmarkanyj malczik 19.11.01, 13:37
                                                    wolno i powoli... prosze bardzo ;)))) mi to nawet pasuje, ale TEGO nie da się
                                                    drukowanymi literami.... chyba, że ja o czymś nie wiem ;))))
                                                  • nanta!!! Rigel.... 19.11.01, 13:42
                                                    ....dziewica i wie, ze TEGO nie da sie drukowanymi? a skad to wiesz ;)
                                                    i ze hm.... wolno i...itd.
                                                  • rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 13:47
                                                    no.... wiem i już.... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 13:50
                                                    a juz wiem, u was kazda meska.... ta..no...orleanska dostaje
                                                    ksiazke instruktazowa... z obrazkami i stad ta wiedza ;)

• rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 13:52
                                                    a w ogóle, to kto powiedział, że ... ta... no... dziewica.... mówilem "prędzej
                                                    orleanska" ale nie w tym znaczeniu....:))))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 13:57
                                                    ha, widzisz, trzeba bylo wolniej i drukowanymi, sam ie wiesz co chciales
                                                    powiedziec, zapultales sie jak nic ;) orleanska... ;)

• rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 14:00
                                                    no dobra... zapultałem sie....:)))))
                                                    ale nie orleanska!
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 14:02
                                                    he he, to ja to akurat wiem ze nie orleanska
                                                    ale dziwica zostaje, mam rozumiec? ;)
                                                  • rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 14:04
                                                    dziwica tez nie... za duzo zaczynasz rozumiec... ;)))))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 14:18
                                                    tak? hm, mam zglupiec???? daruj sobie, slabo wypadam w roli
                                                    blondynki-bluszczu;)
                                                  • rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 14:23
                                                    daruje.... Tobie, sobie... ;)))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 14:28
                                                    sluchaj, tajemniczy sie zrobiles ino jak sfinks ;)
                                                    he he, i co Tobie lazi po tej glowie co? :))

• rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 14:36
                                                    robactwo sie zaleglo.... nic ino robactwo i brzydkie mysli ;))))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 14:39
                                                    masz robaki??? sluchaj sa takie proszki, sypiesz na podlodze i po klopocie ;)
                                                  • rigel Re: Rigel.... 19.11.01, 14:40
                                                    po ppodlodze? i co dalej? mam sie czolgac czy co?
                                                  • nanta!!! Re: Rigel.... 19.11.01, 14:46
                                                    jakie czolgac? robaki wyzdychaja i po sprawie ;)
                                                    czolganie mu sie po glowie paleta, niezle niezle jak na te nie-orleankska ;))

• nanta!!! nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 12:52
                                                    tam byly trzy zyczenia, jako ze ja zlota rybka nie jestem to spelnie tylko jedno, ale
                                                    glowne zalozenia bajki musza byc zachowane.... trzy zyczenia i juz ;)
                                                    ja wyboru nie bede miala...phi. kombinator ;)
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 12:55
                                                    pierwsze zyczenie..... juz znasz ;)))
                                                    drugie zyczenie ..... mozesz sie domyslac ;)))
                                                    a trzecie zyczenie .... coa, nawet Zlota Nanta nie jest w stanie tego zyczenia
                                                    spelnic... ;((((
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:01
                                                    aha, to pierwsze..wiem, wiem....poprawie sie, obiecuje :))
                                                    to drugie...hm, cos mi sie po glowie kolacze, ale sure nie jestem ;)) jakas wskazowka?
                                                    a to trzecie to co? ja nie moge??? ja??? dawaj, sprobuje, najwyzej poszukasz kogos innego:)
                                                    no chyba ze chodzi o nowe Ferrari, to od razu pass, nic z tego
                                                    wychodze z zalozenia ze to kobieta powinna miec lepszy samochod :)
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:04
                                                    bedziesz miala lepszy samochod, jak bedziesz lepiej jezdzila... ;))
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:18
                                                    co to mialo znaczyc? ktos twierdzi ze ja zle jezdze????
                                                    kto, a pokaze jak jezdzi prawdziwa kobieta...
                                                    no dobra, pare slupkow i latarni, ale przeciez nikt nie jest doskonaly....;)
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:19
                                                    jasne... jezdzisz wspaniale.... to tylko drogowcy postawili te latarnie nie tam
                                                    gdzie powinni,.... ;)))
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:28
                                                    powiedz, kto madry stawia latarnie przy samym krawezniku???
                                                    albo pomiedzy miejscami parkingowymi??? jakis idiota a nie drogowiec
                                                    przeciez ja nie mam hulajnogi tylko szeroki samochod
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:30
                                                    normalny idiota.... to fakt, nie bierze pod uwage, ze samochody takie szerokie
                                                    robia, co? jakies krawezniki tez robia, co za kraj, co za ludzie ;))))
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:32
                                                    kpisz sobie ze mnie, a ja mam lusterka po bokach wystajace, od samochodu wystaja
                                                    a miejsca parkingowe takie waskie i ja musze czesto tylem... ;)
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:34
                                                    nie kpie, gdziez bym smial....
                                                    u mnie nie ma latarni... zamiast kraweznikow jest grzaskie pobocze.... po
                                                    prostu nie znam Twoich problemow z parkowaniem, bo na moim parkingu jest tylko
                                                    jeden samochód.... mój... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:41
                                                    "Twoj samochod"!!! to sie bizon nazywa ;) i teraz rozumiem ze nie masz
                                                    problemow z parkowaniem ;)
                                                    ja nie jezdze traktorem ale samochodem i stad odwieczny problem:
                                                    "gdzie ja sie biedna podzieje? "

• rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:44
                                                    skąd wiesz jak sie nazywa moj samochod.... fakt glosno jezdzi, ale zeby od
                                                    razu "bizon"....przesadzasz ;)))
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:48
                                                    a co? jest jakis "jelen"? albo "łos"? ja sie nie znam wiec sie spierac nie bede ;)
                                                    a ze glosno jezdzi t osie ukryc nie da... tu go slysze....

• poola Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:49
                                                    własnie się obudziłam, czy zyczenie zostało juz wypowiedziane?
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:52
                                                    Dzieki Bogu, nie i dlatego jeszcze zyje .....
                                                  • _tequila_ Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:52
                                                    wlasnie tez czekam i nic.... ;)
                                                  • nanta!!! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:55
                                                    przestancie go prowokowac bo naprawde cos sobie zazyczy i co? ja bede MUSIALA
                                                    spelnic.. chociaz to jedno...

• rigel do Nanty 19.11.01, 13:56
                                                    a Ty nie chcesz spelnic nawet tego jednego, prawda? nie bede wiec wymyslal
                                                    zadnego.... phi! ;(
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 13:55
                                                    ale wygodne towarzystwo!!!! wszyscy czekają.... a niedoczekanie wasze!!!!
                                                  • nanta!!! R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:01
                                                    ....i nie depcz mojej ambicji bo sie zawezme i na zlosc Tobie
                                                    spelnie to JEDNO zyczenie i juz.
                                                    a mnie wypominal, ze wszystko pamietam....obludnik.
                                                  • rigel Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:05
                                                    jeszcze troche podepcze i sama wymyslisz to MOJE zyczenie i jeszcze na dodatek
                                                    wezmiesz i je spelnisz... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:21
                                                    he he, no nie,co ja niby dobra wrozka jestem czy co???
                                                    jako jedza pierwszej klasy moge urok na Ciebie rzucic
                                                    a nie wymyslac i spelniac Twoje zyczenia :)

• rigel Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:22
                                                    zadnego uroku nie rzucisz, bo mam filtr, he he he ;)))))
                                                  • nanta!!! Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:30
                                                    filtr? na mnie? dobre, dobre, no nie, powaznie mowie...
                                                    prawie poczulam sie jak bakteria albo cus w tym stylu....;)

• rigel Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:38
                                                    i nie bardzo trafilas... powinnas sie czuc jak wirus jakis ;)))))
                                                    bateria to czasami pozyteczne stworzonko.... a Ty?
                                                  • nanta!!! Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:43
                                                    wirus??? o matko, ja sie pojde wieszac..
                                                    i nie jestem pozyteczne stworzonko? no nie, to juz przegiecie.
                                                    jestem pozyteczna, ryje pod wami jak ta...wiesz...no jak jej tam...ryjowka.
                                                  • rigel Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:46
                                                    od razu ryjowka! glista byloby blizsze prawdy ;))))
                                                  • nanta!!! Re: R., qurna, nie bierz mnie pod wlos... 19.11.01, 14:47
                                                    a moze zaczniemy od dzdzownicy??? pozyteczne mile stworzonko
                                                    ciagle ryje, spulchnia, same plusy....

• poola Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:02
                                                    coś ten Rigel jakis niezdecydowany :-(
                                                  • _tequila_ Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:07
                                                    i jakby troche zdenerwowany....
                                                  • rigel ej, wy.... 19.11.01, 14:09
                                                    nie macie lepszego obiektu zainteresowania?
                                                    niektorzy tylko czekaja na cien zainteresowania... ;)
                                                  • _tequila_ Re: ej, Ty... 19.11.01, 14:10
                                                    no wiec jestesmy zywo zainteresowane......
                                                  • rigel Re: ej, Ty... 19.11.01, 14:14
                                                    jak jestescie zywo zainteresowane, to moze tak kazda z Was spelni po jednym
                                                    moim zyczeniu, co? :)))
                                                  • poola Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:14
                                                    myślisz, ze na nas? ;-))
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:16
                                                    alez nie jestem zdenerwowany na Was.... skad taki pomysl?
                                                  • 24thletter hejka! 19.11.01, 14:19
                                                    witam wszystkich cieplutko! ale sie dziewczyny Ciebie Rigel uczepily:)
                                                  • rigel Re: hejka! 19.11.01, 14:21
                                                    wlasnie.... choinka jestem czy jakies inne drzewko? moze teraz przyczepi sie
                                                    ktoras do Ciebie?
                                                  • 24thletter Re: hejka! 19.11.01, 14:22
                                                    ja raczej podziekuje - ciezki dzien mialem!
                                                  • rigel Re: hejka! 19.11.01, 14:26
                                                    nie dziekuj, mozesz chyba troche sie poswiecic....
                                                    jak bedziesz grzeczny to opowiem Ci bajkę na dobranoc.... moze byc "o zlotej
                                                    rybce"
                                                  • 24thletter Re: hejka! 19.11.01, 14:27
                                                    a jak Ty bedziesz mily to moze siostre pozdrowie:) no i czyja propozycja
                                                    lepsza? hmm?
                                                  • _tequila_ Re: licytacja - fajna rzecz 19.11.01, 14:30
                                                    tylko czy ktos moze podac mi popcorn?
                                                  • 24thletter Re: licytacja - fajna rzecz 19.11.01, 14:35
                                                    i moze filizanke herbatki ziolowej? a moze cos mocniejszego... hmm, pepsi?
                                                  • rigel Re: hejka! 19.11.01, 14:31
                                                    poddaje sie... Twoja propozycja jest lepsza... ;))))
                                                    uklony dla siostrzyczki ;))))))
                                                  • 24thletter ha! wygralem! 19.11.01, 14:34
                                                    widzicie? targowania to sie od mistrza czyli ode mnie mnie mozecie uczyc:)
                                                  • nanta!!! Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:36
                                                    a wygrana jest calus odRigla, gratulujemy!!!
                                                  • rigel zlosliwy babsztyl! 19.11.01, 14:41
                                                    a calus moze byc od siostry Dzieciaka ;)))
                                                  • nanta!!! Re: zlosliwy babsztyl! kto??? JA????? 19.11.01, 14:44
                                                    dla kogo? dla Ciebie? dla Dzieciaka czy dla mnie?
                                                    ja nie reflektuje, dla Ciebie ta przyjemnosc :))
                                                  • 24thletter jeszcze czego! 19.11.01, 14:46
                                                    brakowaly tylko tego zeby Rigel moja siostrzyczke ukochana calowal!
                                                  • rigel Re: jeszcze czego! 19.11.01, 14:48
                                                    moze Dzieciaku nie Ty bedziesz o tym decydowal, co? ;))
                                                  • 24thletter Re: jeszcze czego! 19.11.01, 14:50
                                                    to jest moj braterski obowiazek bronic dostepu do mojej siostry! no chyba ze
                                                    odpowiednio zaplacisz to Ci pozwole dac jej buzi:)
                                                  • rigel Re: jeszcze czego! 19.11.01, 14:57
                                                    to ja rezygnuje... nigdy nie kupowalem pocalunków....;))))
                                                  • 24thletter Re: jeszcze czego! 19.11.01, 15:01
                                                    to nie wiesz co tracisz:) hmm... wlasciwie to ja tez nie wiem:)
                                                  • rigel Re: jeszcze czego! 19.11.01, 15:06
                                                    nie powiedziałem, ze rezygnuje z calusa..... nie bede go kupowal i tyle.
                                                    jak bedzie chciala, to albo sama da, albo go dostane, bez Twojej pomocy
                                                  • 24thletter Re: jeszcze czego! 19.11.01, 15:09
                                                    no to zobaczymy jak sobie z moja siostrzyczka poradzisz:) ale ostrzegam Cie:
                                                    jak sie zdenerwuje to potrafi w "pewne miejsce kopnac". wierz mi! wiem co
                                                    mowie:)
                                                  • rigel Re: jeszcze czego! 19.11.01, 15:13
                                                    to ma byc buziak a nie kopniecie.... ;))))
                                                  • 24thletter Re: jeszcze czego! 19.11.01, 15:16
                                                    to ja juz porozmawiam z siostra zeby Ci jednego caluska dala, jak tak bardzo
                                                    sie starasz. mailem Ci go przysle, chcesz?:)
                                                  • rigel Re: jeszcze czego! 19.11.01, 15:19
                                                    jasne, ze chce! adres znasz, wiec nie ma problema... ;)))))
                                                  • _tequila_ Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:36
                                                    gratulacje - stawiasz oprocz popcornu - jakies pifko! ;)
                                                  • 24thletter Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:39
                                                    Nanta: nagrode przekazuje Tobie, cieszysz sie?:)
                                                    Tequila: ale bezalkoholowe, albo zabiore Cie na Wypoczynkowa Turystyke Konna.
                                                    chcesz?
                                                  • _tequila_ Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:46
                                                    wybieram piwo - alkohol sobie sama doleje... ;)
                                                  • 24thletter Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:49
                                                    ale ja moge soczek jedynie saczyc - abstynentem jestem:)
                                                  • _tequila_ Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:50
                                                    z wieku czy z wyboru? ;)
                                                  • 24thletter Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:53
                                                    oficjalnie pic juz moge:) ale sport taki uprawiam ktory raczej nie pozwala na
                                                    alkohol:) ale soczek bananowy tez mnie niezle nakreca:)
                                                  • rigel Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:39
                                                    jak ktos ma taki atut, jak siostre, to wygra jeszcze przed rozdaniem i to jest
                                                    nie fair... ;)))))
                                                  • 24thletter Re: ha! wygralem! 19.11.01, 14:40
                                                    o tak! siostra to moj najwiekszy (i jedyny) atut:)
                                                  • poola Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:22
                                                    nic z tego rigel, ja jestem stworzona aby spełniac MOJE zyczenia ;-))
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:25
                                                    no przeciez mowie jasno: MOJE ;))))
                                                  • poola Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:35
                                                    eekhmmm.. z takimi jak Ty tylko same kłopoty ;-)
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:44
                                                    klopoty powiadasz? wcale nie, wystarczy mnie tylko przytulic, poglaskac i juz
                                                    jestem calkiem do rzeczy... ;))))
                                                  • _tequila_ Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:48
                                                    a mruczysz?
                                                  • poola Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:51
                                                    mam uczulenie na sierciuchy
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 15:18
                                                    jeszcze jak!!!!
                                                  • tato! Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:51
                                                    Kłaniam uprzejmie.
                                                    Mały, to Ty masz siostrę? Młodszą? Nie było człowieka przez kilka dni, a tu
                                                    takie nowości. Aż strach bierze przed kolejnym urlopem...
                                                  • 24thletter Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 14:55
                                                    boje sie to powiedziec ale mam dwie siostry. boje sie bo jak Rigel uslyszy...
                                                  • rigel Re: nie znasz bajki o zlotej rybce? 19.11.01, 15:30
                                                    spokojnie.... wystarczy jedna.... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka