ugugunana 07.04.03, 13:33 ...kto pamięta niejakiego psa Homo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:38 Ja pamiętam Ferdynanda Wspaniałego , no i kilka innych okazów Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:42 piotr_c napisał: > Ja pamiętam Ferdynanda Wspaniałego , no i kilka innych okazów Eee tam jakiś Wspaniały... Homo był geniuszem!!! Jestem jego wyznawcą... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:43 ja z kolei najbardziej pamietam takiego ferdynada księcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:44 szarik rulez a ten homo to w czym grał? czy to ten co liczył do stu i robił całki od niechcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:51 i jego głupszy brat w rozumie Cywil. Głupszy, bo dał się nabrać na radio, z którego słychać było HMV Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:54 Oj, dzieci, dzieci... *-) Homo był psiskiem z krwi i kości a nie wytworem pióra Przymanowskiego czy pędzla Disneya... Byłem kiedyś na wystawie jego prac w Pałacu im. Józefa Wisarionowicza... Proszę więc o zachowanie należytej powagi... Poważnie nie kojarzycie? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:01 basia! napisała: > no weź coś podpowiedz... Poszperajcie, powertujcie, popytajcie, pogłówkujcie... Nie będziecie się nudzić w pracy... *-) Homo to fakt autentyczny... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:42 No właśnie powertowałem :)))))))))) na hasło "pies Homo" dostałem link ... Związki rozpadają się, gdy na widoku pojawi się zgubna zgrabna nowość, też chętna. Mężczyzna to tylko mężczyzna, jeden pies - homo czy hetero. ... www.gejmed.free.komrel.net/fakty3.htm - 42k - Kopia - Podobne strony To jak z tym psem jest . Skoro go nie ma w internecie to czy w ogóle istniał ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 13:59 Ja chyba pamiętam. Czy to nie ten aby, co to przeprowadzając staruszkę przez jezdnię, jednocześnie złodzieja zagryźć potrafi? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:01 oxycort napisał: > Ja chyba pamiętam. Czy to nie ten aby, co to przeprowadzając staruszkę przez > jezdnię, jednocześnie złodzieja zagryźć potrafi? > ~~ > ox Lodowato! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:05 znaczy, pamiętam, że chyba właściciel-oszołom operacyjnie podciął język z obu stron, by Homo mógł wyraźniej mówić. na szczęście potem tego psa odebrano debilowi i mógł sobie być normalnym psem. nowofunlandem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:06 precyzuję: operacyjnie - psu. właściel to uczynił. nie na odwrót, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:15 misiania napisała: > precyzuję: operacyjnie - psu. właściel to uczynił. nie na odwrót, niestety. Trochę cieplej... Tak z minus 4,5 C... *-) Być może coś takiego miało miejsce jednak ofiarą raczej nie padł Homo, choć niejednemu psu Burek... O ile mnie pamięć nie myli to Homo miał mądrego na swój sposób pana... No i był artystą... Idę teraz z psem na spacer ale jak wróce jutro z zachodzącym słońcem na plażę sądzę, że już będzie po ptakach - psia zagadka rozwikłana... Póki co - Homo Niewiadomo... Pa, pa... Homo przynieś smycz, idziemy na rundę po blokowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:21 coraz więcej mi się przypomina. to było to samo zwierzę, o którym mówisz. czarny, kudłaty, spory. te obrazki psią łapą malowane to jego dzieła były właśnie. ale właściciel chyba nie był do końca normalny. a jak mu TOZ odebrał psa, to wyszła sprawa z podciętym więzadłem języka. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:01 oxycort napisał: > Ja chyba pamiętam. Czy to nie ten aby, co to przeprowadzając staruszkę przez > jezdnię, jednocześnie złodzieja zagryźć potrafi? niewidzialną rękę miał do pomocy, czyco... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:10 Naprawde coś mi świta. W Młodym Techniku pisali o takim psie właśnie. Aaaa I jak sikał, to deskę podnosił nawet. No i co z tego że zębami... potem sam płukał sobie jamę ustną! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:17 Zapomniałem dodać, że Homo wzgardził sposobem poruszania się typowym dla czworonogów, na rzecz łap dwu. Dobrowolnie to zrobił, zaznaczam. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Palec pod budkę... IP: 213.255.126.* 07.04.03, 14:26 tak tak , mial tez fabryke serkow, niektore byly wanilinowe suczka nazywala sie logacja, stad szczenieta homologowane Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:31 aha mial tez kochankę fobię i genizację. stad wiadomoco Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:46 Aha i namiętnie koleją jeździł. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:47 Aha i najpierw wraz z kumplem Twistem załozyli jeden zespół, a potem przeszedł operację zmiany płci i ze znajomymi pudlami założyli inny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 14:55 aha a glowe mial jak bomba a piesc jak petarda. i nie gral rokendrola bo rokendrol to syf. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:00 aha chciał załozyć nowe spodnie, myślał że wygląda modnie, a wyglądał jak... apropo, czy widziałaś może wideo do "Wolności słowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:03 hyyh wez sie wyrazaj :)) e-e nie widzialam. a masz moze jakas piracka kopie ktora moglabym obejrzec z obrzydzeniem i wstretem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:10 a mam. jeśli chcesz, podzielę i wyślę. Tylko jesli chcesz, to lepiej wyczyść dokładnie swoje konto, bo to olbrzymi plik (jak na gazetowe mozliwości). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:12 aha na moj znak (srodkową reka ku gorze) slij :) ps. teraz srodkowa reka czyszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:17 wyślę w 2 partiach po 7 plików każdy. Kiedy już zapiszesz u siebie wszystkie 14 plików, klikniej na ten z rozszerzeniem "exe". Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:18 mój sposób łatwiejszy, jak sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:17 a to i ja rękę w górę podnoszę, a nawet obie i nosem swym długim a haczykowatym stukam w klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:17 yhy. albo spróbuj onlajn: pudelsi.art.pl/5.html M. która to widzi od czasu do czasu w emtiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:18 ha! własnie, spróbuj tam pierwej zajrzeć. Dzięki M. z MTV Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:24 tak czuję, jakby do mnie śpiewał ;))) tylko co to za Bela i Konfacela? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:25 I jak Bogini, poradzisz sobie onlajn czy mimo wszystko mam słać? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Palec pod budkę... 07.04.03, 15:31 aha ja tylko wygladam na niepelnosprawna ;) znaczy dopiero w domu sobie poradze, bo moj postenedrdowski komputer sluzbowy pozbawiony dzwieku jest niestety. w domu bede jutro w godzinach opoludniowych wiec mi przypomnijcie ze mialam zajrzec Odpowiedz Link Zgłoś