Dodaj do ulubionych

Co chcesz dostac pod choinke?

IP: 217.8.191.* 23.11.01, 16:20
Zakladam ten watek tez na Plazy, bo Forum na Gwiazdke cos slabo jest odwiedzane.

Mimo, ze niektorzy we mnie nie wierza, to ja sie nie poddaje i zaczynam swoja
prace. W tym roku wczesniej, by uniknac kolejek w hipermarketach.

Napiszcie, co chcecie w prezencie pod choinke.
Opiszcie swoje marzenia.
Napiszcie tez, czy byliscie grzeczni w mijajacym roku.
Wszystkie marzenia postaram sie spelnic.

St. Mikolaj.

P.S. Tylko prosze sie nie rozpisywac, bo zgubilem ostatnio okulary i nie bede
tracil oczu na dlugasne listy.

Ho Ho Ho Hoooo.

Obserwuj wątek
    • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 23.11.01, 17:13
      Swiety Mikolaju!
      ja bylem baaardzo grzeczny przez ten rok, no... moze Nante i Fuego troche
      denerwowalem, ale to jest do wybaczenia:) Pod choinke chce dostac cos
      nietypowego - indeks na Uniwerytet Warszawski - ekonometria. Wierze w Ciebie:)
      • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 24.11.01, 13:56
        24hletter:
        O jakie trudne masz nazwisko. Jesli zrobilem w nim blad, to przepraszam, ale
        Sw.Mikolaj to nie poliglota. No i brak tych okularow....
        Z tym denerwowaniem Fuego i Nanty to masz u mnie wielki minus.
        Aby dostac w prezencie Index na UW musisz najpierw przeprosic obie dziewczyny i
        postanowic poprawe na przyszly rok.
        A nastepnie musisz dobrze sie uczyc i zdac egzaminy. Wtedy Sw.Mikolaj napewno
        przyniesie ci index. Tymczasem Sw.Mikolaj trzyma za ciebie kciuki.

Basia:
        Wiem, co chcesz dostac. Sw.Mikolaj wie wszystko. Wie takze, ze bylas grzeczna.
        Dodatkowe pytanie o twoj prezent: brunet, blondyn, czy szatyn. Tylko nie rudy,
        bo akurat w rudych mamy przejsciowe klopoty. Jesli blondyn, to jasny czy ciemny.
        Twoje zyczenie bedzie spelnione niebawem. A teraz zaspiewaj nam jakas piosenke.

Jagoda:
        Ty tez bylas grzeczna, lecz by dostac pod choinke nowy samochod musisz najpierw
        powiedziec wierszyk. Najlepiej o Sw.Mikolaju.
        Nastepnie udaj sie do najblizszego delera (samochodowego oczywiscie). Tylko
        pospiesz sie, dopoki trwa promocja Audi.

UWAGA: Sw. Mikolaj czeka na dalsze zyczenia co do prezentow. Wszystkie zostana
        spelnione.

St.Mikolaj. Ho Ho Hoooooo.

Czekam na dalsze zyczenia
    • Gość: basia Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 17:27
      tyyyyy...wiesz..... co bym chciała dostać:)
    • Gość: Jagoda Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.sympatico.ca 23.11.01, 20:25
      Ja bym chciala Audi TT, srebrne :)
      Zmiesci sie pod ta choinka po lewej stronie parkingu ....
    • oxycort Re: Co chcesz dostac pod choinke? 24.11.01, 15:06
      Ja nie chcę nic dla siebie, innych obdarować chciałem.
      Przepraszam, że lista długa raczej będzie, ale hurtem się wszystkich sprawniej
      obsłuży.
      A zatem:
      coś wonnego dla Anieli
      Może magiczny pugilares cuchnący ciężką kasą, w którym nigdy nie zdarzają się
      przeciągi.
      Z takim sprzętem reszta życzeń już we własnym zakresie. Aha i środek przeciw
      migotaniu aureoli jeszcze.

Dla Mrecka przenośne dmuchane bagno z termostatem, wygodami i syntetycznymi
      szuwarami, wszystko w pod kolor, w barwach moro-camouflage. W zagranicznym
      katalogu sprzedaży wysyłkowej cudeńko wypatrzyłem - Earthworm Dispencer - z
      grillem, wędzarnią i zestawem foundee dla 1 osoby. Ach! Odmrażacz do przerębli
      jeszcze.

Dla Pam-eli kit startowy plażowicza: oqlarki z filtrem, próbka kremu z
      filtrem, flirt towarzyski, filtr do piasku (sitko), łopatka, grabki, wiaderko z
      osadnikiem.

Dla Nanty Profesjonalne instrumentarium niemiłosiernej sanitariuszki: kaftan z
      cordury, kozetka boleści, szpilki z ostrogami i tradycyjnie już stylowy
      pejczyk. Już poza zestawem - maleńki klaser na znaczki.

Dla Rigla kieszonkowy poskramiacz złośnic zasilany jednym paluszkiem, a na
      długie zimowe wieczory atomowy lodołamacz serc niewieścich.

Dla Taty jakiś ekskluzywny i efektowny drobiazg - może korkociąg ze scyzorykiem
      i przerzutką na dewizce wszystko z wysokogatunkowej, nierdzewnej stali, z
      przeziernikiem w którym zatopiona w gęstej przezroczystej cieczy z góry na dół
      goła panna pływa. I jeszcze coś tradycyjnego i praktycznego zarazem. Coś
      tchnącego optymizmem dla ulegającego nastrojom melancholika. Proponuje zestaw
      siedmiu chustek do nosa w kolorach tęczy. No i przytulanka w rozmiarze XXL,
      spod której Tato tak łatwo się nie wygrzebie.

Z 24thLetter’em mam sprawę prostą – wymarzony mandat poselski UW. Ponadto pióro
      wieczne z Krecikiem, bibułkę i liniuszek oraz flakon nietoksycznego inkaustu z
      atestem PZH. Z myślą o jego śnie spokojnym - system kontroli natrętów
      SisterGuard Next Millenium Edition.

Dla Kicaify poręczny wieszak na Alfredy, w którym łatwo przechowują się i nie
      kurzą także inne zbędne w danej chwili sprzęty. Jeszcze lewe lusterko z
      duralexu na gumce. I prenumerata szmatławca. Dowolnego.

Dla Kangoora moduł akceleratora do naciągacza czasu oraz niwelator pokus.

Dla Basi mam całusa.

Jeśli ktoś czuje się pominięty - to ja się jeszcze postaram.
      • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 24.11.01, 16:31
        Oxy! Dlugo myslalem co Tobie ofiarowac, ale Twoj prezent jest tak wspanialy, ze
        nie wymyslilem:( Ale za to moge Ci ofiarowac prawdziwe przyjacielskie
        klpepniecie w plecy - cieszysz sie?:)
        Aha! Czy nie prosciej Kangoorowi podarowac jego dziewczyne zamiast tych
        wszystkich dziwnych urzadzen?:)
        Pozdr!
        • Gość: FRENE Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 13:51
          A JA CHCĘ ,ŻEBY ONI TEGO WSZYSTKIEGO NIE DOSTALI :)))))))))))))))))

HAHAHAHAHAHAHAHA
      • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 08:46
        Najpierw chcialabym podziekowac Oxycortowi, naprawde az
        sie wzruszylam i zapomnialam jezyka... co mnie sie akurat nieczesto zdarza ;)

Oxycort, dziekuje a na poparcie moich slow przyznaje Ci roczny karnet na
        korzystanie z mojego prezentu, zawsze bedziesz mile widzianym gosciem
        obslugiwanym bez kolejki ;))) i dodatkowo wielki, bardzo goracy calus :)))

Jesli chodzi o moje zyczenie to poprosze o mala gwiazdke z nieba, taka malutka...
        ktora nazwe swoim imieniem i bede wiedziala ,ze nalezy tylko do mnie ;))
    • Gość: KANGOOR Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 13:59
      Jak to mówią nic o nas bez nas.
      Grzeczny to ja byłem jak chol... tzn, bardzo.
      A Mikołja to proszę o kasetę z filmem Shrek, dłuuuuuuuuuuuuuugi telefon od Luizy
      ( Jej ti nie sprowadzisz, co??), i zadzwoń proszę do mojego dyrektora i poproś
      go ( możesz go też zmusić ) aby dał mi podwyżkę. I to wszystko. Jak mi coś
      przyjdzie do głowy to napiszę.

P.S. telefon do dyrektora to chyba znasz?? Pracuje od 7 do 16 w dni powszednie
      wew. 550.
      • Gość: KANGOOR P.S. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 14:03
        Gość portalu: KANGOOR napisał(a):

Przepraszam za literówki ale wczoraj, naprawdę pierwszy raz w tym roku popiłem,
        naprawde Mikołaju, pierwszy raz i ostatni, serio. I tak mnie coś głowa boli i
        goście czegoś chcą cały czas ( co za ludzie ). A jak zamknę oczy to samoloty.
        • Gość: kiciaf Re: P.S. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 09:10
          Jestem wzruszona pamięcią drogi Oxy. Dam ci za to poczytać szmatławca,
          przewiozę cię samochodem i pozwolę krótką chwilę powisieć na wieszaku do
          przechowywania alfredów.

Ze swej strony ofiarowuję ci wielofunkcyjny pilniczek do paznokci z dopalaczem,
          którym zarówno paznokcie opiłować można (zastosowanie oficjalne) jak też i
          okowy, którymi zbyt mocno do kaloryfera bywasz przywiązany przepiłować można. W
          zestawie dołączony jest też klej super glut, który okowy sklei, tak by nikt
          niepowołany nie zorientował się, że umknąłeś na chwile dłuższą w celu
          finansowania boskiej anieli.

Podobieństwo widzę pewne w tobie do Alfreda...
    • rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 08:57
      Mikołaju.... daj każdemu co chce... ;)))
      a ja bym chciał byc dalej piekny i młody... ;)))
      • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 08:59
        dalej???
        he he he hi hi hihi
        ho ho ho .....umarlam ;)
        • rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 09:03
          kołkiem osikowym chcesz?
          • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 09:05
            hm...tzn tak :)))
            • mreck Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 09:27
              taki jestem wzruszony, że wyłowie dla Ciebie najtłustszą złtotą rybkę, co by
              sobie wesoło skwierczała na twojej oxy patelni w wieczów wigilijny.
              Sobie zaś św. Mikołaju wymarzyłem znajomą blond żabkę, i może mi Mikołaju
              pomożesz skruszyć serce niewieście?
              • aniela_ Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 09:36
                dla oxycorta 30 srebrników życzę sobie w zamian.
                dla mrecka sprzęt cięzki do kruszenia serc blądynek.
                • mreck Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 09:54
                  dla ciebie pilnik do ostrzenia języka.
                  • aniela_ Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 09:57
                    pitolisz ... ;)
                    • rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 10:06
                      Aniele, Ty też zaczynasz juz pitolic... ;)))
                      • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 10:08
                        dla pitolacych czyli dla mrecka i anieli poprosze kajdany, ktore
                        skuja ich razem na 100000 lat ;) ale bedzie wesolo, jak sobie zaczna pitolic...
                        • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 26.11.01, 14:31
                          Sw. Mikolaj jest wzruszony zyczeniami Oxycorta. Ty myslisz o innych a nie o
                          sobie. W zwiazku z tym Sw. Mikolaj postanowil dac ci pod choinke Pamele Anderson

Do innych:
                          Ostroznie z tymi zyczeniami, bo pomalu sie gubie. I w tej chwili juz nie wiem,
                          czy aniela ma dostac cos pachnacego, czy pilnik do ostrzenia jezyka.
                          Moze umowmy sie, ze tylko to ostatnie (wg czasu) zyczenie zostanie spelnione.
                          I tylko prosilbym bardzo, byscie moze nie klocili sie chociaz w tym watku.
                          Bo inaczej Sw. Mikolaj nic Wam nie przyniesie.

A moze ktos zamowi cos dla Sw. Mikolaja? Bo roznosze te prezenty juz pareset
                          lat, a jeszcze sam niczego nigdy nie dostalem.

Sw. Mikolaj.
                          Ho Ho Ho Hoooo
                          • Gość: chemik Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 158.75.28.* 26.11.01, 14:48
                            Mikolaju!

Nie przesadzaj. Dobrze wiesz, ze kazdy maduzo zyczen i chcialby o niektorych
                            powiedziec. Daj sie ludziom wygadac. Poza tym gdzie sie podziala Twoja
                            bezinteresownosc.
                            Powinienes sie cieszyc samym dawaniem, a prezentem dla Ciebie moze byc radosc
                            tych obdarowanych.
                            A pod choinke chce kumulacje w lotku i te magiczne 6 cyferek.
                            • _tequila_ Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 15:14
                              Mikolaju nie marudz,
                              w koncu pracujesz tylko przez chwile,
                              a caly rok spedzasz pewnie na rajskiej plazy
                              otoczony przez zgraje pieknych blond syren...

Jednak bedac osoba wyrozumiala
                              chcialabym prosic dla Ciebie
                              o teleporter (szkoda mi tych renow)
                              Moze jeszcze kogos do pomocy (mysle, ze hostesa bylaby w sam raz)
                              - mialbys wiecej czasu dla siebie...

z pozdrowieniami
                              grzeczna przez caly rok T

;)))))
                              • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 15:33
                                Swiety Mikolaju,
                                ja wiem ze Ty masz ciezka prace i wcale nie liczy sie ze przez reszte roku
                                byczysz sie gdzies na halajach z jakas pania sniezynka, ktora na sobie ma tylko
                                krople perfum. Wazne jest to co robisz przed Swietami a robisz najwspanialsza
                                rzecz pod sloncem i nie ma co tego kwestionowac.
                                Dlatego ja chcialabym Tobie podarowac wiecej zapalu do przynoszenia tych cholernych
                                prezentow, wiecej sily do ich noszenia oraz wiecej pieniedzy, zeby byly jeszcze piekniejsze.
                                Aha, i przestan narzekac tylko wez sie do roboty.
                                Kochajaca nanta :)

ps. ja nie chce tego kolka, co to Rigel mi chcial dac....poprosze te gwiazdke

• rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 16:59
                                  Mikolaju, nie sluchaj Nanty.... ona by wolala kolek... zadnej gwiazdki....
                                  jedna mogla juz miec i co? marnuje sie gwaizdeczka... ;))))))
                                  • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 26.11.01, 17:39
                                    No tak, Mikolaj raz pomyslal o sobie i juz mu wytykaja.
                                    To nie prawda, ze caly rok siedze gdzies na plazy i sie bycze.
                                    A dogladanie fabryki zabawek, a karmienie reniferow, to sie nie liczy?

Nawet nie wiecie, jak ciezko jest byc prezesem fabryki zabawek. Elfy ostatnio
                                    organizuja sie w jakies zwiazki. Domagaja sie dluzszego urlopu i krotszego
                                    tygodnia pracy. Do tego dochodza obowiazki w znalezieniu inwestora
                                    strategicznego i sponsorow.

No ale mimo to Sw. Mikolaj wypelni w tym roku swoj zawodowy obowiazek i
                                    odwiedzi kazdego.
                                    Ale by Mikolajowi ulatwic prace, to prosze Was o wieksze zdecydowanie.
                                    Temu, kto bedzie macil (Rigel) Mikolaj w tym roku przyniesie rozge.

Sw. Mikolaj czeka na dalsze zyczenia.
                                    Tym czasem Ho Ho Ho Hoooooo!
    • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 17:33
      Ja tez bede bezinteresowny i wymysle prezent dla Rigla!
      Sw. Mikolaju podaruj Riglowi moja siostre;)
      Pozdrowka!
      • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 17:38
        zapomnialbym!
        dla Nanty przynies nowa czapke - rzucilem dzisiaj Nante sniezka i jej czapka
        przemokla ;)
        a dla Fuego przynies wiecej czasu, bo biedna Tarantulka sie ciagle uczy i nie
        zaglada na forum ;)
        Mikolaju? chcesz ciasteczka i mleko?
        • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 26.11.01, 17:43
          24thletter napisał(a):

>
          > Mikolaju? chcesz ciasteczka i mleko?

Mleko ???? Beeeee.
          Moze masz cos na rozgrzewke, bo juz mi siedzenie do sań przymarzlo.
          • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 26.11.01, 20:35
            pewnie ze mam. piwo moze byc? i cos dla reniferow moge dorzucic:)
            • Gość: rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 212.244.132.* 26.11.01, 22:52
              Starszaku? dlaczego Ty za wszelka cene chcesz sie pozbyc siostry, co????
              przeciez to chodzacy ideal, sam to mowiłes.... czy ja Ci w czymś podpadlem ???
              • Gość: roro Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 27.11.01, 09:56
                A ja mam trzy zyczenia.
                1. Chcialbym dostac pod choinke wielki tort, a z niego zeby wyskoczyla skapo
                ubrana panienka (najlepiej Aniela).
                2. Nie chce w tym roku ponownie dostac cieplych kaleson.
                3. Zeby mreckowi wyskoczyl pypeć na jezyku.

P.S. A ja i tak nie wierze w Mikolaja.
                • Gość: basia Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 10:24
                  Gość portalu: roro napisał(a):

> P.S. A ja i tak nie wierze w Mikolaja.
                  Wierzę ,nie wierzę ..pomarzyć zawsze warto;)

• Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 28.11.01, 11:54
                  Gość portalu: roro napisał(a):

> A ja mam trzy zyczenia.
                  > 1. Chcialbym dostac pod choinke wielki tort, a z niego zeby wyskoczyla skapo
                  > ubrana panienka (najlepiej Aniela).
                  > 2. Nie chce w tym roku ponownie dostac cieplych kaleson.
                  > 3. Zeby mreckowi wyskoczyl pypeć na jezyku.
                  >

Roro !!! Sw. Mikolaj to nie zlota rybka, ani książka życzeń i zazalen.
                  Moze pozostańmy tylko przy tym pypciu.

> P.S. A ja i tak nie wierze w Mikolaja.

Oj, oj, bo dodatkowym prezentem bedzie rozga. Akurat mam w nadmiarze i w ramach
                  promocji do kazdego pypcia dokladam rozge

Sw. Mikolaj
                  • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 29.11.01, 14:35
                    Ho Ho Hoooooo

No co jest moi kochani, nie macie wiecej zamowien. Moze brakuje juz inwencji?
                    A moze nic nie chcecie pod choinke?

Lece, bo musze jeszcze wpasc na chwile do Rio, a potem do Tokyo.

Sw. Mikolaj.
                    Ho Ho Ho Ho Hoooo
                    • kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:19
                      Drogi Mikołaju
                      Ja to bym tak najbardziej chciała z tydzień świętego spokoju. Zeby nic nie
                      musieć i nie na wczoraj.
                      A i żeby mnie ktoś zaprosił na wigilię i wszystko przygotował, bo z przygotowań
                      do świat to lubię tylko ubieranie choinki.
                      Dziękuje więcej życzeń nie mam.
                      • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:23
                        A nie chcialabys, droga Kiciafo, np. nowej wyrzytni rakiet do Twojego
                        samochodu? Gdybys to dostala to tydzien spokoju sama bys mogla sobie zalatwic:)
                        • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:26
                          przestan ja podpuszczac, kiciaf chce miec spokoj od nas
                          wiesz jaki bylby pierwszy cel??? forum a ja jako 10-tka ;)
                          • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:30
                            hmm... to nie byloby takie strasznie zle. pozbycie sie Nanty to prawie same
                            plusy! Widze tylko jeden minus - z kogo ja bym sie smial?:) i ten wlasnie minus
                            nie pozwala mi sie Ciebie pozbyc;)
                            • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:35
                              dla poprawki smial sie nie z nanty tylko z jej stukania
                              nie nie nie zaprzeczaj.....pozwol mi w to wierzyc
                              a jesli ladnie poprosisz to przesle Ci moje zdjecie i bedziesz mogl grac
                              w rzutki z moim wizerunkiem jako tarcza.... co ty na to rozlazla zabo?;)
                              • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:38
                                Twoje zdjecie jako tarcza? niezly pomysl, jak na Ciebie, Ropucho - Brzydulo:)))
                                • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:43
                                  ucieszyl sie, ciekawe z czego? brzydula tez cos
                                  ale nie rudzielec!!!

• 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:46
                                    hmmm. Rude dziewczyny mi sie podobaja!!! Co Ty masz do rudzielcow Potworku? Hmm?
                                • rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 30.11.01, 07:05
                                  wlasnie.... i tak reka Ci sie bedzie Starszaku trzasc ze strachu, wiec na pewno
                                  nie trafisz....wierz mi, probowalem... nie ma szans trafic w Nante! ;))))
                            • kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 16:36
                              dziękuje. stara wyrzutnia zacina się trochę i ma zbyt duży odrzut. Mam kłopoty
                              z celowaniem.
                              Ale ze świętego spokoju przez tydzień nie zrezygnuję. Może być bezludna wyspa
                              nad ciepłym morzem. Tydzień, góra dwa mi wystarczy. Hm, może tylko albera
                              wezmę... Nie. On przybędzie po tych dwóch tygodniach.
                              • 24thletter Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 17:02
                                A nie myslalas Kiciafa czasami o miotaczu ognia? Teraz jest zima. Kilku
                                ludzikow bys podpalila, ogrzlabys sie przy tym, a i jasniej by bylo - takie
                                biegajace swieczki i pochodnie oswietlalyby Ci droge, wiec na zarowkach do lamp
                                bys zaoszczedzila;)
                                • kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? 29.11.01, 17:20
                                  Miotacz ognia? Interesujące... ale zasięg ma za mały. Tradycyjna wyrzutnia
                                  rakiet jednak wydaje mi się odpowiedniejsza. A i fajerwerki noworoczne jak
                                  znalazł...
                                  • rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 30.11.01, 07:09
                                    Kotku, moze wezmiesz mnie ze soba na te wyspy... przynajmniej do czasu az
                                    Albert dojedzie ;)))) prosze.... ;))))
                                    • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 30.11.01, 13:10
                                      Do Kiciafy:
                                      Jesli chcesz miec tydzien swietego spokoju, to wez urlop i zaszyj sie w domu.
                                      Nie otwieraj drzwi, nie odbieraj telefonow.
                                      A jesli chcesz "wygodnie" spedzic Swieta i nie narobic sie, to zapraszam do
                                      swojego domku. Pani Mikolajowa nie bedzie miec nic przeciwko. Tylko cieplo sie
                                      ubierz, bo wiesz, za kolem polarnym bywa nieraz troche chlodno.

Do 24thletter:
                                      Drogi dwudziestoczwartyliterowcu, jak pamietam chciales indeks na uczelnie. A
                                      ja ci powiedzialem, ze dostaniesz ode mnie indeks, jesli przeprosisz Nante i
                                      Fuego i obiecasz poprawe. Nie bedziesz juz wiecej sie z nimi klocil.
                                      Nie widze jednak, bys sie poprawil.
                                      Ale Sw. Mikolaj da ci jeszcze jedna szanse.

To tyle, bo teraz musze leciec do Australii, Ho Ho Ho Ho Hooo
                                      Sw. Mikolaj.
                                      • Gość: kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 18:26
                                        Do Mikołaja
                                        Dzięki za zaproszenie. Chętnie skorzystam.
                                        Do rigla
                                        Chodzi ci o mnie czy o ciepłe kraje ?
                                        • rigel Re: Co chcesz dostac pod choinke? 03.12.01, 07:19
                                          Kiciafa, tylko o Ciebie mi chodzi.... naprawde! ;))))
                                          • nanta!!! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 03.12.01, 08:35
                                            Mikolaj, to co z moim prezentem?? Swieta tuz tuz a moja gwiazdka
                                            nadal poza zasiegiem moich lapek.
                                            Ja bylam grzeczna, nie wyrywalam muszkom nozek...
                                            no dobra, Riglowi wyrwalam troche trocin, ale to wszystko.
                                            no i jak z nami bedzie, Panie Mikolaj????
                                            • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 03.12.01, 15:31
                                              nanta!!! napisał(a):

> Mikolaj, to co z moim prezentem?? Swieta tuz tuz a moja gwiazdka
                                              > nadal poza zasiegiem moich lapek.
                                              > Ja bylam grzeczna, nie wyrywalam muszkom nozek...
                                              > no dobra, Riglowi wyrwalam troche trocin, ale to wszystko.
                                              > no i jak z nami bedzie, Panie Mikolaj????

Gwiazdka bedzie na Gwiazdke, niecierpliwa niewiasto.
                                              A poza tym to nie "Panie Mikolaj", tylko "prosze Swietego Mikolaja".
                                              I nie jestem pewny, czy bylas rzeczywiscie grzeczna. Przejrzalem troche twoich
                                              postow i specjalnie nie jestem toba oczarowany, niewiasto.
                                              Tak wiec jesli wogole bedzie ta gwiazdka, to nie bedzie ani okazala, ani z nieba.

Sw. Mikolaj.
                                              Ho Ho Ho Ho Hooooo

• Gość: nanta Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 19.150.112.* 03.12.01, 15:58
                                                sluchaj no Mikolaj
                                                ja nie mam dzisiaj dobrego nastroju wiec mnie nie draznij
                                                nie musisz bys mna oczarowany, wystarczy ze inni sa
                                                Ty masz mi dac gwiazdke z nieba i wsio. nic wiecej od Ciebie nie chce.
                                                I ja dostane, zobaczysz....mala malutka gwiazdeczke specjalnie dla mnie

ps. i nie podgladaj moich postow do innych.
                                                • Gość: dzieciak Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 16:24
                                                  Mikolaju! Nancie nie dawaj prezentu, bo ona wcale taka grzeczna nie jest -
                                                  ciagle sie ze mna drazni i mnie wyzywa, a ja jestem jeszcze malym, grzecznym
                                                  chlopczykiem. Swiety Mikolaju! Badz tak dobry i przynies jej rozge:)
                                                  dzieciak aka 24thletter aka starszak aka x :))
                                                  • Gość: nanta Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 19.150.112.* 03.12.01, 16:34
                                                    podoba mi sie Twoj nowy nick Dzieciaku ::)))))
                                                    caluski, uciekam pa
                                                  • Gość: dzieciak Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 16:43
                                                    nick jest tylko chwilowy - logowac mi sie nie chcialo, wiec sie nie ciesz
                                                    Nantusiu! Rowniez buziaczki Wampirku:)
                                                  • Gość: Mikolaj Do Nanty IP: 217.8.191.* 04.12.01, 20:02
                                                    Napewno podobala ci sie reklama z Mikolajem, ktory dostaje kopniaka za kiepski
                                                    prezent.
                                                    Miej wzglad na me siwe wlosy i brode, niewiasto.
                                                    Sw. Mikolaj juz zdecydowal - dostaniesz rozge. Mozesz nie dziekowac.

Ho Ho Hoooo
                                                  • nanta!!! Do Mikolaja 05.12.01, 09:07
                                                    ja tiwi nie ogladam wiec nie wiem, ale pewnie mnie by sie podobala, to fakt ;)
                                                    za rozge podziekuje jako dobrze wychowana niewiasta.
                                                    a gwiazdke i tak od Ciebie dostane bo jak nie, to Cie znajde
                                                    wypedze te Twoje podstarzale sniezynki i zaczne dreczenie
                                                    pomysl, czy sie oplaca, przeciez cala wiecznosc ze mna to za duzo
                                                    nawet na takiego Mikolaja jak Ty.
                                                    no, czekam i usmiecham sie promiennie, jeszcze sie usmiecham :))
                                                  • Gość: Mikolaj Re: Do Nanty IP: 217.8.191.* 05.12.01, 18:05
                                                    Pani Mikolajowa to moze i jest podstarzala, ale Sniezynki to sam kwiat pieknych
                                                    i mlodych dziewic. Tak wiec ty z kilku powodow nie mogla bys "robic" za
                                                    sniezynke.

A gwiazdki z nieba i tak nie dostaniesz.

Mozesz mnie teraz scigac. Tylko ubierz sie cieplo, bo na biegunie polnocnym
                                                    bywa nieraz chlodno. Aha, i wez troche swiezego miesiwa, bo niedzwiedzie
                                                    polarne (moi straznicy) sa teraz troche glodne. Nawet jesli uda ci sie ujsc z
                                                    zyciem przed misiami, nie zamarznac i odnalezc moj palac, to czekac tam bedzie
                                                    na ciebie Pani Mikolajowa. Oj, juz ci wspolczuję... Ho Ho Ho.
                                                  • nanta!!! do Mikolaja 06.12.01, 08:57
                                                    ooo Mikolaj, znaczy oooo Swiety Mikolaju
                                                    a po co Ci ten kwiat mlodych pieknych dziewic? znaczy Pani Mikolajowa szwankuje???
                                                    A jaka ja jestem to niewazne, ja tam do Ciebie sie po moja gwiadke pofatyguje a nie dla Twojej
                                                    przyjemnosci wiec ja ten kwiat itd byc nie musze.
                                                    Pani Mikolajowa mnie nie obchodzi, ja sie o Ciebie bic nie bede, ale jak mi bedzie chciala
                                                    moja gwiazdke podprowadzic to tez oberwie...
                                                    no ale ja tu w innej sprawie...gwiazdka mnie sie nalezy i juz.domagam sie
                                                    i zadne misie mi nie straszne, sniezynki pojda dla misiow na zer, Mikolajowa tez...
                                                    sie usmiecham....mniej serdecznie ale jeszcze mozna to nazwac usmiechem...to jak??

• Gość: Mikolaj Re: do Nanty. IP: 217.8.191.* 06.12.01, 17:07
                                                    Czekaj Nantka latka.
                                                    Dla ciebie jest rozga i juz. Ale za to model super lux - z pędow dzikiej róży i
                                                    druta kolczastego. Powinnas byc zadowolona. Ho Ho Ho.

P.S. Pani Mikolajowa ma sie dobrze i jest .... no .... całkiem całkiem.

Sw. Mikolaj Ho Ho.

• nanta!!! Re: do Nanty. 07.12.01, 10:12
                                                    Mikolaj,
                                                    czekac latka? przeciez gwiazki sa najpiekniejsze na Swieta, chcesz mnie oszukac, ale
                                                    ja sie nie dam. oszukac, rzecz jasna.
                                                    rozge wezme, przyda sie na to stado dziewic rodem z muzeum. A z pania Mikolajowa
                                                    to ja dojde do porozumienia i pewnie mi jeszcze podziekuje,
                                                    ze jej dom oczyscilam z tych darmozjadow.

To kiedy mam sie spodziewac gwiazdki???moj usmiech zaczyna byc wymuszony...
                                                    i przestan z tym ho hoo hoooooo...teraz w modzie jest umcia umcia ;)
                                                  • Gość: Mikolaj Re: do Nanty. IP: 217.8.191.* 07.12.01, 17:22
                                                    Mozesz juz przestac sie usmiechac.

Umcia.... znaczy .... Ho Ho Ho ho Ho hooooooooooo....
                                                • Gość: gorg Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 16:48
                                                  Drogi Mikołaju! (święty?)
                                                  Urzekła mnie Twoja historia (tzn. te problemy z reniferami i związkami
                                                  zawodowymi reniferów). Nie chcę Cię martwić, ale wkrótce pojawią się nowe
                                                  problemy na Twej głowie. Rząd Polski (taki dziwny kraj na południe od Laponii,
                                                  w którym ludzie o ilorazie inteligencji niższym od Rudolfa i innych Twoich
                                                  reniferów, piastują urzedy wicemarszałków) prawdopodobnie podniesie vat na
                                                  zabawki, a wielce jest też prawdopodobne, że zaistnieje podatek importowy i nie
                                                  będzie Cię już stać na odwiedzanie mojej Ojczyzny. I dlatego, korzystając być
                                                  może z ostatniej sposobności, chciałbym Ci życzyć mocnego wora i nielicho
                                                  twardej pałki (rózga na parę kanalii też by się przydała), sprawnych reniferów
                                                  z aktualnym przeglądem technicznym i atestowanymi tahometrami. Z prezentów
                                                  pozazawodowych i nie związanych z pracą życzę Ci tego, czego sam (z dobroci
                                                  serca jak mniemam) życzysz innym. Właśnie zostałem "nakryty" na pisaniu listu
                                                  do Ciebie przez koleżanki z redakcji i wymusiły na mnie, abym wynegocjował dla
                                                  nich jakieś drobiazgi. Dział reklamy prosi o Golfa "trójkę", a naczelnej "od
                                                  biedy" wystarczy seicento, researcher najwyraźniej przemyślała swoje życzenie
                                                  nieco dogłębniej i chciałaby dostać od Ciebie lepszą pracę :)). Ja ze swej
                                                  strony mam niewielkie oczekiwania. Gdybyś dysponował zdjęciami forumowiczek,
                                                  np. nanty... (gorgxx@poczta.fm)
                                                  Pozdrawiam i ho ho hooo (co w języku lapońskim oznacza ni mniej ni więcej
                                                  tylko: Czy ktoś tu ma maszynkę do golenia?)
                                                  • Gość: fijolka Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.ppp.polbox.pl 03.12.01, 21:59
                                                    drogi mikolaju swiety/swiecki
                                                    ja tam w sumie wiele od zycia nie wymagam. w mikolajki akurat ide do ambasady
                                                    po wize i tu pojawia sie moja prosba: spraw bym ja dostala. zeby tak pani
                                                    urzedniczka sympatyczna i asertywna wyjatkowo nie znalazla byla w miedzyczasie
                                                    jakiegos radosnego powodu, zeby mi tej wizy jednak nie przyznac, bo jak nie to
                                                    bede musiala siedziec w pieknym poludniowym kraju na czarno i drżec na widok
                                                    policjanta, spac pod mostem i jesc ze smietnikow. widzisz wiec drogi mikolaju,
                                                    ze prosba ma niewielka, a zarazem wagi ogromnej
                                                  • Gość: Mikolaj Do Gorga i kolezanek z redakcji IP: 217.8.191.* 04.12.01, 17:31
                                                    Mylisz sie, mlody czlowieku, co do tych waszych VATow i ceł.
                                                    Ja mam swoja fabryke za kolem podbiegunowym w strefie wolnoclowej. A stawke VAT
                                                    ustalilem na 0%.
                                                    Ale to co dzieje sie w Waszym pieknym kraju rzeczywiscie napawa mnie zgrozą.
                                                    Nie jestem pewny, na przyklad, czy lecąc swoimi saniami z prezentami pod
                                                    choinke nad Polska, nie lamie waszego prawa. Raz nawet na granicy chcieli
                                                    wszystko mi oclic. A innym razem nie moglem przedostac sie przez jakas blokade
                                                    drogi. Nigdzie indziej mi sie to nie przytrafilo.
                                                    No moze tylko ostatnio nad Afganistanem o malo nie zostalem potraktowany jakas
                                                    rakieta. Ale renifery moje jeszcze sa calkiem zwinne. Coz to dzieje sie na tej
                                                    Ziemi.

Co do waszych zyczen, to wszystkie odnotowalem i obiecuje je spelnic. No moze
                                                    poza tym samochodem dla naczelnej - w zamian proponuje hulajnoge.

To tyle, musze leciec do Australii .
                                                    Sw. Mikolaj Ho Ho Ho Ho Hoooooooooooooo.

P.S. To Ho Ho Ho, nie znaczy wcele tego, co myslisz, ze znaczy.
                                                    Ho Ho Hooo.
                                          • Gość: kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 00:10
                                            rigel napisał(a):

> Kiciafa, tylko o Ciebie mi chodzi.... naprawde! ;))))

Do rigla
                                            Ach nie wierzę ci za grosz. A po za tym nie sądzę byś alfredowi do pięt
                                            dorastał...

• oxycort Re: Co chcesz dostac pod choinke? 04.12.01, 11:04
      Mikołajuuuuuuuuuuuuu!
      Bo mi powietrze z Pamieli uszło.
      Gdzie ona ma wentyl?
      • Gość: basia Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:12
        oxycort napisał(a):

> Mikołajuuuuuuuuuuuuu!
        > Bo mi powietrze z Pamieli uszło.
        > Gdzie ona ma wentyl?

Jej tak z tęsknoty to powietrze uszło,to jej teraz parę miłych słów do uszka ...
        i wentyl nie będzie potrzebny;)
    • woytas Re: Co chcesz dostac pod choinke? 05.12.01, 13:01
      ja to bym chcialdostac aniele pod choinke... :)
      • kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? 05.12.01, 16:25
        Masochista jesteś aby?
        Aniela za duzch dawkach niestrawialna jest wiedz o tym.
      • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 05.12.01, 17:00
        woytas napisał(a):

> ja to bym chcialdostac aniele pod choinke... :)

Aniele juz zdaje sie zamowil Roro.
        Dla ciebie moze byc niesforna i niegrzeczna Nanta.

Ho
        • woytas Re: Co chcesz dostac pod choinke? 05.12.01, 18:00
          no jesli bedzie bardzo niegrzeczna to moze byc - bo ja tez bede troszku
          niegrzeczny :P
          • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 05.12.01, 18:12
            No . Tylko powiedz, jak ci ja zapakowac. W worku, w kartonowym pudle, a moze ma
            wyskoczyc z wielkiego tortu (jak Aniela dla Rora).

Aha, reklamacji nie przyjmuje sie.

Ho Ho Ho
            • woytas Re: Co chcesz dostac pod choinke? 05.12.01, 21:24
              a moze miec cos ladnego na sobie - byle jak najmniej bo ostatnio niecierpliwy
              jestem i prosze Cie jeszcze Swiety Mikolaju zeby przyniosla zimne piwo bo
              skonczylo mi sie...
              • nanta!!! do Woytasa 06.12.01, 09:01
                a moze jeszcze mam przyniesc gazete w zebach i papucie??
                pozniej moge porobic za stolik do kawy ;)

niesforna i niegrzeczna nanta!!!
                • woytas Re: do Woytasa 06.12.01, 10:02
                  Co bedzie potem to zobaczymy.. - mozesz oczywiscie przyniesc kazda gazete byle
                  to byla "Gazeta Wyborcza" - i kawcie oczywiscie tez mozesz. Tylko nie bierz
                  kochanie papieroskow bo noie pale :))
                  • nanta!!! Re: do Woytasa 06.12.01, 10:28
                    kochanie???? chyba nie wiesz do kogo stukasz..;)
                    i laskawy dla mnie jestes, zgadzasz sie na wszystko.
                    ja tez nie pale. ale gdybym palila, to rzucialabym...za siebie;)

• woytas Re: do Woytasa 06.12.01, 17:11
                      bueheheh :(((( myslalem ze sie na mnie rzucisz....
                      • nanta!!! Re: do Woytasa 07.12.01, 10:19
                        mam sie na Ciebie rzucic?? a co ja z tego bede miala???
                        wiesz, na razie tylko Ty korzystasz.... ;)
                        • woytas Re: do Woytasa 08.12.01, 13:16
                          no ty bedziesz miala to ze ja Ciebie nie odrzuce i takie tego tam potem... ;)
            • nebeska Re: Co chcesz dostac pod choinke? 06.12.01, 10:22
              Święty Mikołaju!
              Pod choinkę chciałabym dostac..ee..tego...pierścionek zaręczynowy.
              Nie od Ciebie Swiety Mikolaju, chociaż bardzo Cię kocham(!) ale
              od mojego lubego.. Może mógłbys mu szepnąć slówko?
              dzieki!

PS.Bylam grzeczna, napraaawde! Obronilam dyplom i wogole..
              PS.Zapraszam na ciasteczka czekoladowe - z okazji Twoich imienin :->
              • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 06.12.01, 17:16
                nebeska napisał(a):

> Święty Mikołaju!
                > Pod choinkę chciałabym dostac..ee..tego...pierścionek zaręczynowy.
                > Nie od Ciebie Swiety Mikolaju,

szkoda :((((

> chociaż bardzo Cię kocham(!)

:-))))))

> ale od mojego lubego.. Może mógłbys mu szepnąć slówko?

Moglbym. Tylko okresl, jaki to ma byc pierscionek : z brylantem, z szafirem,...

>
                > PS.Bylam grzeczna, napraaawde! Obronilam dyplom i wogole..

Brawooo!!!!

> PS.Zapraszam na ciasteczka czekoladowe - z okazji Twoich imienin :->

Alez dziekuje :))))))). Masz moze troche nalewki?

Sw. Mikolaj Ho Ho Ho.

• nebeska Re: Co chcesz dostac pod choinke? 07.12.01, 09:28
                  Święty Mikołaju!

> > ale od mojego lubego.. Może mógłbys mu szepnąć slówko?
                  > Moglbym. Tylko okresl, jaki to ma byc pierscionek : z brylantem, z szafirem,...
                  Hm tak w sekrecie wyznam,ze marzy mi sie wąska srebrna obrączka :)
                  z brylantem? czemu nie! ale nie wymagam, chodzi mi o gest i intencje:>
                  sam rozumiesz..
                  Moze opowiesz jak to było z Tobą i panią Mikołajową, hm? :)))

> Alez dziekuje :))))))). Masz moze troche nalewki?
                  no ba! nalewki i winka mam - grzanego z pomarańczą! :)))))))))
                  • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 07.12.01, 17:53
                    nebeska napisał(a):

>
                    > Hm tak w sekrecie wyznam,ze marzy mi sie wąska srebrna obrączka :)
                    > z brylantem? czemu nie! ale nie wymagam, chodzi mi o gest i intencje:>
                    > sam rozumiesz..

No tak, nie jestes specjalnie wymagajaca.

> Moze opowiesz jak to było z Tobą i panią Mikołajową, hm? :)))
                    >

Oj to juz bylo jakies 600 lat temu. Ale z tego, co pamietam, to Pani Mikolajowa
                    (wtedy jeszcze Panna Mikolajowa) dostala ode mnie pierscien z krysztalkow lodu i
                    oczkiem z gwiezdnego pylu. Oj mienil sie on wszystkimi barwami teczy i swiecil w
                    dlugie polarne noce, jak prawdziwa gwiazdka.

>
                    > no ba! nalewki i winka mam - grzanego z pomarańczą! :)))))))))

Alez dziekuje, dobra kobieto. Przyda sie troche grzanca, bo mroz cosik dzisiaj
                    chwycil.
                    Tylko mam nadzieje, ze bede mogl potem powozic swoje sanie.
                    Ho Ho Ho...
    • Gość: Beata Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 04:24
      Santa!

A możesz zrobić tak, żebym dostała namiętnego buziaka od naszego informatyka?
      Żeby Ci ułatwić podjęcie decyzji, dodam, że NA PEWNO baaardzo mu się podobam
      (nieskromnie, ale taka prawda... :) a On ma cykora, bo jesteśmy "kolegami z
      pracy". Pomóż, proszę...
      P.S. Z okazji Twoich imienin, życzę Ci, aby Twoje Śnieżynki były dziś dla
      Ciebie tak gorące jak tylko możesz tego zapragnąć ;)
      • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 06.12.01, 17:27
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Santa!
        >
        > A możesz zrobić tak, żebym dostała namiętnego buziaka od naszego informatyka?
        > Żeby Ci ułatwić podjęcie decyzji, dodam, że NA PEWNO baaardzo mu się podobam
        > (nieskromnie, ale taka prawda... :) a On ma cykora, bo jesteśmy "kolegami z
        > pracy". Pomóż, proszę...

Nie ma sprawy, Sw. Mikolaj ci to zalatwi. Tylko w zamian spytaj sie tego
        informatyka, dlaczego moja maszyna do pisania z telewizorkiem tak czesto sie
        zawiesza i po co jest ta skrzynka pod telewizorem.
        Wiesz, w tym roku po raz pierwszy przyjmuje listy przez internet, a te wasze nowe
        technologie sa mi troche obce, a ja tez jestem troche nie dzisiejszy....

> P.S. Z okazji Twoich imienin, życzę Ci, aby Twoje Śnieżynki były dziś dla
        > Ciebie tak gorące jak tylko możesz tego zapragnąć ;)

Dzieki :-)))))))))))..... a...ale ja .... mam Pania Mikolajową... chociaz,
        przeciez mam dzis imieniny - raz sie zyje . Banzaiiiii...

P.S. Aha temu informatykowi pomoz troche z podjeciem decyzji, bo niesmiale
        chlopisko jest strasznie. Wy niewiasty macie swoje sposoby...

Sw. Mikolaj Ho.

• basia! Re: Co chcesz dostac pod choinke? 06.12.01, 08:17
      Drogi Mikołaju wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) Dużo śniegu pod
      saniami.

• woytas Re: Co chcesz dostac pod choinke? 06.12.01, 10:24
        Tak swiety Mikolaju naj naj obys zawsze mial wieeelki worek... :P
        • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 06.12.01, 17:36
          woytas napisał(a):

> Tak swiety Mikolaju naj naj obys zawsze mial wieeelki worek... :P

Bardzo dziekuje.
          Zauwazylem, ze moj prezent dla ciebie (znaczy Nanta) bardzo przypadl ci do gustu.
          Cieszy mnie to. Choc akurat takiego prezentu (znaczy Nanty) nalezy wspolczuc.

Sw. Mikolaj Ho Ho Ho Hoooo.

P.S. Tak na marginesie, Nanta lubi .... no... troche maso... znaczy ... jak do
          niej idziesz, to wez ze soba jakis pejcz, albo rozge z druta kolczastego.

• nanta!!! Teee Mikolaj.....tutaj nanta 07.12.01, 10:18
            pejczyk? rozga z drutu? Mikolaj, Mikolaj, to ja wiem dlaczego Ty
            masz stado z samych dziewic, bo zadna nie chce i sie nie dziwie
            z taka gra wstepna.....;)
            A ta Mikolajowa to tez musi byc niezla, tyle lat i takie zabawy w glowie....
            • Gość: Mikolaj Re: Teee Nanta.....tutaj Mikolaj IP: 217.8.191.* 07.12.01, 17:31
              Oj, niewiasto, jak ty niewiele wiesz o Sw. Mikolaju.
              W dodatku masz trudnosci ze zrozumieniem tego, co do ciebie piszę.

ZADNEJ GWIAZDKI NIE DOSTANIESZ !!!!!
              Sw. Mikolaj daje prezenty tylko grzecznym dzieciom. Dla niegrzecznych ma rozgi.
              A dla ciebie ma specjalna rozge - z drutu kolczastego. I sama sie o taki
              prezent swoim zachowaniem dopraszalas.
              I nie mieszaj do tego, ani moich cnotliwych sniezynek, ani dystyngowanej Pani
              Mikolajowej.

Mam nadzieje, ze teraz do ciebie to dotarlo.

Ho Ho Ho... itd.
              • Gość: Mikolaj Nante chyba zamurowalo Ho Ho Ho Ho Hooooo IP: 217.8.191.* 10.12.01, 17:21
                • Gość: Mikolaj Ho Ho Ho Hooo Ho Ho Hooo Ho Ho Ho Ho Hooooo IP: 217.8.191.* 10.12.01, 17:24
                  i tak dalej
                • Gość: dzieciak Re: Nante chyba zamurowalo Ho Ho Ho Ho Hooooo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 17:26
                  a moze postanowila, ze do nudnego gbura nie bedzie sie odzywac???
                  • Gość: Mikolaj Re: Nante chyba zamurowalo Ho Ho Ho Ho Hooooo IP: 217.8.191.* 11.12.01, 17:23
                    Dzieciaku, a ty co chcesz pod choinke.
                    Moze kalasznikowa i mala bombke N?

Ach te dzieci. Za co ja was tak kocham? (po za Nanta oczywiscie) Ho Ho...

P.S. Jesli jeszcze komus przyjdzie do glowy, by skopac Sw. Mikolaja, to niech
                    wezmie przyklad Nanty za przestroge. Sw. Mikolaj juz mial dla niej gwiazdke z
                    nieba, a przyniesie jej rozge. Ho.
      • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 06.12.01, 17:30
        basia! napisał(a):

> Drogi Mikołaju wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) Dużo śniegu pod
        > saniami.
        >

Dzieki droga Basiu. Tobie rowniez wszystkiego cudownego, bo dwa dni temu ty
        mialas swoje swieto, a ja chyba z tego zaganiania nie zlozylem ci zyczen.

Sw. Mikolaj Ho Ho.

• ellivia Re: Co chcesz dostac pod choinke? 06.12.01, 20:38
      Czesc Mikołaju
      Byłam baaaardzo grzeczna!
      Chce dostać parę drobiazgów:
      1.Fortepian
      2.Pływalnię
      3. Salę gimnastyczną do ćwiczenia aerobiku i gry w kosza i ping -ponga
      4. 18 -wieczna suknię balową
      5. Komplet kolorowych szkieł kontaktowych we wsystkich mozliwych odcieniach i
      wzorach
      6. Taki fajny naszyjnik z pereł i diamentów, jaki widzialam na wystawie u
      jubilera, a do tego odpowiednie kolczyki
      7.Żywą lalke Barbi
      8. Zestaw najlepszych perfum
      9. Najnowszy komputer
      10. Wachlarz ze strusich piór
      dzieki, to wszystko,papapa czekam na Ciebie!
      • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 07.12.01, 17:42
        ellivia napisał(a):

> Czesc Mikołaju
        > Byłam baaaardzo grzeczna!
        > Chce dostać parę drobiazgów:
        > 1.Fortepian
        > 2.Pływalnię
        > 3. Salę gimnastyczną do ćwiczenia aerobiku i gry w kosza i ping -ponga
        > 4. 18 -wieczna suknię balową
        > 5. Komplet kolorowych szkieł kontaktowych we wsystkich mozliwych odcieniach i
        > wzorach
        > 6. Taki fajny naszyjnik z pereł i diamentów, jaki widzialam na wystawie u
        > jubilera, a do tego odpowiednie kolczyki
        > 7.Żywą lalke Barbi
        > 8. Zestaw najlepszych perfum
        > 9. Najnowszy komputer
        > 10. Wachlarz ze strusich piór
        > dzieki, to wszystko,papapa czekam na Ciebie!

Wszystko zanotowalem.
        Fortepian bialy, czy czarny, a moze rozowy?
        Te perfumy to Este Lauder, czy Giorgio, a moze Tresor lub Chanell?
        I jaki dysk twardy ma miec komputer - wystarczy 30 GB? A procesor - 1500? I
        plazmowy monitor?
        Dorzuce ci jeszcze gwiazdke z nieba, bo akurat mam jedna wolna.

Ho Ho Ho Ho Ho....

• Gość: moana Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 62.148.85.* 08.12.01, 01:05
          Kochany Mikolaju(swiety, zapewne). Przynies mi Fajnego Faceta i duzo slodyczy,
          bo mnie kot objada. A poza tym, jak juz bede miala F.F. to moge sie wiecej nie
          odchudzac. Uwzglednij fakt,ze bylam b. grzeczna. Pozdrawiam Cie, Mikolaju i
          licze na ciebie. Z gory dziekuje. P.S: moze byc Ricky Martin.
          • dzieciak_ Re: Co chcesz dostac pod choinke? 08.12.01, 01:45
            ricky martin? fajny facet?! normalnie mnie dobilo! juz fajniejszy jest Rigel;)
            a jesli Mikolaj jest taki niesprawiedliwy i najgrzeczniejszej osobie na swiecie
            tj. Nancie nie chce przyniesc gwiazdki z nieba, to ja to zrobie;) (to tak na
            fali dziesiejszego dnia dobroci dla Nant;))
            POZDR!
            • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 10.12.01, 17:18
              dzieciak_ napisał(a):

> ricky martin? fajny facet?! normalnie mnie dobilo! juz fajniejszy jest Rigel;)
              > a jesli Mikolaj jest taki niesprawiedliwy i najgrzeczniejszej osobie na swiecie
              > tj. Nancie nie chce przyniesc gwiazdki z nieba, to ja to zrobie;) (to tak na
              > fali dziesiejszego dnia dobroci dla Nant;))

Ty to chyba zupelny dzieciak jestes.
              Ho Ho itd.

• Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 10.12.01, 16:56
            Gość portalu: moana napisał(a):

> Kochany Mikolaju(swiety, zapewne). Przynies mi Fajnego Faceta i duzo slodyczy,
            > bo mnie kot objada. A poza tym, jak juz bede miala F.F. to moge sie wiecej nie
            > odchudzac. Uwzglednij fakt,ze bylam b. grzeczna. Pozdrawiam Cie, Mikolaju i
            > licze na ciebie. Z gory dziekuje. P.S: moze byc Ricky Martin.

Ricky Martina zamowilo go juz wiele niewiast, a chyba maly palec u lewej reki, to
            dla ciebie za malo.
            Proponuje ci moze Andrzeja L. Na niego nie mam chetnych. Dorzucę jeszcze
            furgonetkę slodyczy.

Sw. Mikolaj Ho Ho Ho ... itd.
            • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 13.12.01, 17:34
              Ho Ho Ho...

Tak tylko przypominam, ze do Swiat jeszcze 11 dni.
              Jeszcze mozecie pisac listy - zamowienia do Sw. Mikolaja.

Ho Ho Ho...
              • Gość: kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 62.32.161.* 19.12.01, 16:43
                No co jest Mikołaj?
                Gwiazdka tuż tuz a ciebie nie ma.
                Popraw swój wizerunek w oczach forumowiczów. Gdzie te prezenty?
                Snieg jest, choinki są tylko Mikołaj szwankuje...
                • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 19.12.01, 17:29
                  Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> No co jest Mikołaj?
                  > Gwiazdka tuż tuz a ciebie nie ma.
                  > Popraw swój wizerunek w oczach forumowiczów. Gdzie te prezenty?
                  > Snieg jest, choinki są tylko Mikołaj szwankuje...
                  >

Nic nie szwankuje. Jesli nikt nic nie zamawia od kilu dni, to co bede sam na
                  forumie siedzial.
                  A prezenty bedą pod choinką w Wigilie lub pierwszy dzień Swiąt.

A tak na marginesie, do Mikolaja nalezy sie zwracac "prosze Swietego Mikolaja", a
                  nie "no co jest Mikolaj". Zapamietaj to niewiasto. Jedna z forumowiczek juz za to
                  dostala rozge.

I zauwaz droga kiciafo, ze niemal na kazdy list do mnie udzielilem odpowiedzi.
                  Kurcze, Sw. Mikolaj po raz pierwszy w historii przyjmuje zlecenia w Internecie, a
                  tu dookola nic tylko wszyscy narzekaja. W przyszlym roku chyba wroce do
                  tradycyjnych listow. Przynajmniej poczta zarobi.

No to lece.
                  Ho Ho Ho Ho ho ho hooooo ......

• Gość: kiciaf Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 20:59
                    Drogi Swięty Mikołaju
                    Nene ja nie chcę dostać rózgi - chcę dostać dużo ślicznych prezentów i z
                    tydzień świętego spokoju.
                    Do zobaczenia w wigilię..
                    • Gość: Mikolaj Re: Co chcesz dostac pod choinke? IP: 217.8.191.* 20.12.01, 17:38
                      Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> Drogi Swięty Mikołaju
                      > ......
                      > Do zobaczenia w wigilię..

Myslisz, że cię odwiedze?
                      Ho Ho Ho Ho Ho Ho....

• nanta!!! Swiety Mikolaju 20.12.01, 17:46
                        jestem rozczarowana
                        potraktowales mnie okropnie a ja na to nie zasluzylam
                        na rozge i owszem ale nie z drutu i to kolczastego
                        jak mozna tak krzywdzic biedna nante? co? litosci nie masz
                        smutne dziecko przez Ciebie jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka