med_max 26.05.03, 20:09 Tylko przeszkadzają. I komary! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Mrówki 26.05.03, 20:11 dzis się bardzo streściłeś. ja sie tu elabroatów spodziewałam a tu 4 słowa (licząc 'i') Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Mrówki 26.05.03, 20:23 emusia napisała: > dzis się bardzo streściłeś. ja sie tu elabroatów spodziewałam a tu 4 słowa > (licząc 'i') nie ma co rozwlakać, to sprawa wielce tajemnicza z "oczkiem" na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Mrówki 26.05.03, 21:36 jakiś dziwny dzisiaj jesteś.Zawsze wypisywałeś poezje i inne takie farmazony,a dzisiaj to nawet literówki robisz.Dziwne,trzeba się temu bliżej przyjrzeć...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mrówki IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 20:32 musi byc, zakochal sie. w ostatniej chwili (zaaz konczy sie maj a on taki niezakochany. byl) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Mrówki IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.05.03, 21:35 Gość portalu: aniela napisał(a): > musi byc, zakochal sie. w ostatniej chwili (zaaz konczy sie maj a on taki > niezakochany. byl) ;) Trochę wędkuję i komary i mrówki strasznie mieszają. Kłaniam się. Chronicznie zakochany w życiu , tym bardziej w maju med_max.Strasznie szybko biegną w maju sekundy, stąd i wątki takie okrojone. Poprawię się:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Mrówki 28.05.03, 16:05 Wyrażam pełne zrozumienie w kwestii mrówek , właśnie się próbuja włamać do mojego mieszkania. Przez balkon. ale no passaran!! W kwesti komarów wypowiem sie wkrótce, mieszkam w pobliżu wody :) Odpowiedz Link Zgłoś