Dodaj do ulubionych

JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 10:15
JAK MOGLIŚCIE!!!!!!TAK NAZYWAĆ HARREGO???????Skoro jest taką zakałą,to czemu
czyta go brytyjska Królowa Matka?????CO?I dlaczego został lektura w gimnazjum
nr.50 w Krakowie????Harry uszcześliwia wielu ludzi.Zapewne słyszeliście,że w
Anglii już 70% więcęj dzieci chce nosić okulary......I TO JEST TAKIE ZŁE,ŻE
SOBIE KORYGUJĄ WZROK???!!!Wiem co mówię bo sama noszę okulary i to juz od 5
lat.HARRY POTTER JEST SUPER!!!!!!1JAK MOGLIŚCIE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mreck Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 22:29
      nie czuję sie winny, ale jakby co, to walnę sie w pierś obwisłą za tę zakałę co
      harego tak nazwała. swołocz ostatnia, skatina.
      hary jest jak CV anieli. Cudowny bez końca.
      z harcerskim pozdrowieniem starszy starszak mreckuś, wierny fan ambrożego
      kleksa, poczuwajacy sie do pokrewieństwa duchowego z wyznawcami HP.
      • 24thletter Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 23:27
        Mreck! ja mam nadziej ze Ty zartowales i tak naprawde to harrego nie lubisz! bo
        jesli tak to trace wszelka nadzieje:) a Kleks i tak jest najlepszym
        czarodziejem! zreszta razem z Gandalfem. a potter? podrobka!
        • rigel Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.01, 07:03
          tylko Gandalf i Kleks... ;))))
          • aniela_ Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.01, 08:57
            a kajtuś czarodziej to co, pies? zdrajcy...
            • Gość: gorguś Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 14:06
              A pomysłowy Dobromir? A bohater "Zaczarowanego ołówka"???
              Odnośnie Harrego Pottera i angielskiej mody na okulary, to chyba niezdrowe
              nosić szkła przy prawidłowym wzroku? Ta moda przypomina mi trochę szał na
              tzw. "jaruzelki", a i sam Harry trochę szanownego generała... Z tym że jak nasz
              rodzimy "Brudny Jarry" zaczarował 20 lat temu "Teleranek", tak do dzisiaj go
              nie ma. Nie wiem czy Potter potrafiłby to przebić...
              Droga Lavender! Powoływanie się na brytyjską Królową Matkę (urocze określenie)
              nie jest zbyt rozsądne. Jak dorośniesz, to obejrzyj sobie wyścig królowych
              matek (Elżbiet) wg ,,Monty Pythona", z którego dowiesz się, że przedstawiana
              przez Ciebie królowa różne dziwne rzeczy robi. Co do gimnazjum w Krakowie,
              cóż... Errare humanum est. Na jednej z polskich wyższych uczelni pewien
              historyk nauczał onegdaj, że holocaust (to takie pojęcie, które bliżej poznasz
              w pierwszej klasie gimnazjum) nie miał nigdy miejsca - co jednak wcale nie
              oznacza, że historyk ów miał rację... Niemniej gorąco Ciebie pozdrawiam. Czytaj
              sobie w ciszy i spokoju Harrego Pottera i niech Ci na zdrowie wyjdzie. Forum
              jednak zostaw ludziom, którzy wiedzą do czego ów służy.
              • Gość: Lavender Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.12.01, 19:36
                Kochanie.Ja jestem w 1 gimn.
                • Gość: theo Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:33
                  Gość portalu: Lavender napisał(a):

> Kochanie.Ja jestem w 1 gimn.

noo, to kolezanka jest juz dorosla i sama wie, co jest dla niej najlepsze.
    • ignatz Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.01, 19:43
      Korygowanie sobie wzroku jest super, zaiste.
      Nieco mniej super jest sprawianie sobie szkielek, gdy nie ma potrzeby.
      Ale juz najmniej fajne jest naciagac rodzicow na kupno sowy (tak robia
      amerykanskie i angielskie dzieci, ktore podobnie do Ciebie Harrego znaja i
      kochaja), ktora sie potem porzuca. Tlumacz mi dalej, ze Harry jest OK. A ja Ci
      powiem, ze mnie nie przekonasz. Podalbym Ci jeszcze pare argumentow, ale
      wciagnalbym Cie w duskusje o neopoganstwie i propagowaniu gnozy. Milej lektury
      HP
      • Gość: dzieciak Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 23:11
        tu juz nie chodzi o takie duperele (choc to moze zle slowo) jak propagowanie
        poganstwa i tym podobne. bo o to to na upartego mozna i do trylogii Tolkiena
        sie przypieprzyc. chodzi tylko o to, ze moda na pottera to taka sama moda jak
        na bekstrit bojs, tak samo nakrecana przez plastykowe mtv i inne komercyjne
        stacje i nakrecana dla zbicia ogromnej kasy. nie przeszkadza mi ze ktos tam
        czyta sobie pottera. wkurza mnie natomiast fakt, ze ludzie sa tak glupi, ze nie
        widza, ze ktos w nich dmucha jak w balona i kradnie kase z portfela. dla mnie
        potter to takie samo zjawisko jak np pokemony. uff! to tyle!

PS. troche dlugi ten tekst, przysiegam - wiecej o potterze nie napisze!
        pozdr!
        dzieciak aka 24thletter aka starszak aka X
        • ignatz Re: JAK MOGLIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 00:50
          Odpocznij sobie. ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka