Dodaj do ulubionych

Jejku! czy dzisiaj był teleranek?

13.12.01, 07:20
???
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:29
      nie byl.... kawa czy herbata? ;)))
      • mreck Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:35
        kawa. Czy ktoś widział jakiś czołg? anieli od kulku dni nie słychać? może
        przygotowuje pucz?
        • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:41
          a moze Aniela stala sie ofiara puczu?
        • Gość: Dorota Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 07:48
          mreck napisał(a):

> Czy ktoś widział jakiś czołg?
          Pełno ich jest w Afganistanie Możesz sobie obejrzeć w telewizji
          • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:53
            a w Radomiu juz nie ma czolgow?
            • mreck Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:00
              Czy jest ktoś z Radomia? Czy jest jeszcze Radom? Internowali Anielę? Zawsze jej
              powtarzałem, żeby zaczesywała włosy na rogi.
              • nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:06
                myrning.
                u nas jest -17 stopni. nie czuje sie najlepiej. czuje sie jak na grendlandii.
                wlosy przymarzly mi do czola.
                • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:10
                  ja mam -20, ale siedze sobie pod kolderka, wiec mi jest cieplo... na razie nie
                  mysle wychodzic z domu ;))))
                  • nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:13
                    pod kolderka z kompem?? nie bylo nic bardziej ludzkiego do tego
                    "pod kolderka"?
                    a wogole to nie wolalbys spac niz stukac?
                    • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:17
                      kompa mam na biurku.... klawiaturka jest na kolderce ;))))
                      coś bardziej ludzkiego???? co masz na mysli? ;))))
                      • nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:29
                        sluchaj, Ty uzalezniony jestes, Ty sie lecz.
                        siedzi w domu, mniemam ze swoim wlasnym, i wstal zeby postukac.

cos bardziej ludzkiego to cos co ma wiecej niz tylko myszke.;)
                        • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:43
                          no tak... myszka jest wskazana.... :)))
                          • nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 09:12
                            he he :))) madrala....
    • basia! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:18
      Teleranek ,w czwartek ??? ;)
      • nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:26
        wiedzialam, ze mreck kombinuje
        teleranki byly w niedziele o 9-tej.
        jak koguto zapialo. a dzisiaj jest czwartek, o jejku jejku....smutno mi.
        • rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:45
          a co to byl "teleranek"??? ja za mlody jestem, zeby pamietac... to jakis film?
          • krecik23 Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 09:10
            TELERANEK hmmmmmm jak ci to wyjasnic jak sie kiedys obudzisz rano w niedziele (
            wiem ze to malo ralane taka pobutaka, ale jesli wstaniesz)i nie bedzie
            teleranka to znaczy ze mamy III wojne swiatowa
            • mreck do basi: 13.12.01, 10:04
              Basiu tu nie chodzi o czwartek, czepiasz sie drobiazgów. Odpowiadaj krótkimi
              żołnierskimi słowami: Tak, Nie, Przepraszam, Dziękuję.
              Więc łył czy nie? Wysokiego Sądu nie interesuje pogląd świadka, tylko jego
              wiedza o faktach. Przyczyny oceni historia.
              • basia! Re: do basi: 13.12.01, 10:17
                mreck napisał(a):

> Basiu tu nie chodzi o czwartek, czepiasz sie drobiazgów. Odpowiadaj krótkimi
                > żołnierskimi słowami: Tak, Nie, Przepraszam, Dziękuję.
                > Więc łył czy nie? Wysokiego Sądu nie interesuje pogląd świadka, tylko jego
                > wiedza o faktach. Przyczyny oceni historia.

Odmawiam odpowiedzi .

• mreck Re: do basi: 13.12.01, 10:48
                  Wysoki są oddaje strzał ostrzegawczy w potylicę.
                  • nanta!!! mreck 13.12.01, 11:10
                    basiobojca

• mreck Re: mreck 13.12.01, 11:17
                      o co chodzi, to był szczał oszczegawczy. ;)
                      • basia! Re: mreck 13.12.01, 11:49
                        mreck napisał(a):

> o co chodzi, to był szczał oszczegawczy. ;)

To ja olewam taki sąd ;) ostrzegawczo...
                        • nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:03
                          he he, z podogoniow???

Basia, slusznie, tylko uwazaj, zeby Cie mreck woda nie chlapnal..;)
                          • basia! Re: mreck 13.12.01, 12:10
                            nanta!!! napisał(a):

> he he, z podogoniow???
                            >
                            > Basia, slusznie, tylko uwazaj, zeby Cie mreck woda nie chlapnal..;)
                            ...niech chlapie (lepiej wodą niż językiem) , ja się wody nie boję ,nawet tej
                            święconej..;)

• nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:25
                              ale czy chcesz zeby Cie mreck ochlapal ta woda w ktorej siedzi???
                              bo jesli Ty olewasz sad (czyt. mrecka) to znaczy ze olewasz
                              wode w ktorej sad (czyt. mreck) siedzi ....hm..wolalabym chlapanie
                              jezyka, szczegolnie jesli chodzi o mreckowy jezor...;)
                              • basia! Re: mreck 13.12.01, 12:29
                                nanta!!! napisał(a):

> ale czy chcesz zeby Cie mreck ochlapal ta woda w ktorej siedzi???
                                > bo jesli Ty olewasz sad (czyt. mrecka) to znaczy ze olewasz
                                > wode w ktorej sad (czyt. mreck) siedzi ....hm..wolalabym chlapanie
                                > jezyka, szczegolnie jesli chodzi o mreckowy jezor...;)
                                oooooojjjjjjjjjjjj ...nanta ..powiedz mi tu szybko co wiesz na temat mreckowego
                                języka ;)

• nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:35
                                  odwolujac sie do ulubionego polety mrecka jezyk jego jest
                                  "...dlugi, centkowany, krety..." a poza tym niezwykle.....ostry i ruchliwy ;)
                                  • basia! Re: mreck 13.12.01, 12:37
                                    nanta!!! napisał(a):

> odwolujac sie do ulubionego polety mrecka jezyk jego jest
                                    > "...dlugi, centkowany, krety..." a poza tym niezwykle.....ostry i ruchliwy ;)
                                    no,no..brzmi interesująco... tylko te cętki mnie martwią;) czy to aby nie jakieś
                                    pleśniawki?;)

• nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:39
                                      nie to te pypcie co to roro wyprosil dla mrecka u durnego swietego mikolaja

ps. te, mikolaj pozdrowka, chociaz mi tej gwiazdki nie dales
                                      • basia! Re: mreck 13.12.01, 12:59
                                        nanta!!! napisał(a):

> nie to te pypcie co to roro wyprosil dla mrecka u durnego swietego mikolaja
                                        >
                                        eetamm,straciłam zaiteresowanie mreckowym językiem.

• nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 13:16
                                          tym lepiej dla mnie.....:)

• basia! Re: mreck 13.12.01, 13:35
                                            nanta!!! napisał(a):

> tym lepiej dla mnie.....:)
                                            ..a więc to tak... chciałaś chyba powiedzieć tym więcej dla mnie...:)
                                            >
                                            >
                                            >

• nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 13:41
                                              a czy to nie wychodzi na to samo? ;)
                                              • basia! Re: mreck 13.12.01, 13:45
                                                nanta!!! napisał(a):

> a czy to nie wychodzi na to samo? ;)

...nie dane mi się przekonać;)
                                                • mreck Re: mreck 13.12.01, 14:07
                                                  słucham słucham, aż mi się trzecie oko szeroko ze zdziwienia otworzyło. Czyzbym
                                                  jakiś lud przełamał? Z pypciami to nie prawda, a co ciebie basiu tak w moim
                                                  języku zainteresowało, że dlugi, czy że kręty?
                                                  • basia! Re: mreck 13.12.01, 14:16
                                                    mreck napisał(a):

> słucham słucham, aż mi się trzecie oko szeroko ze zdziwienia otworzyło. Czyzbym
                                                    >
                                                    > jakiś lud przełamał? Z pypciami to nie prawda, a co ciebie basiu tak w moim
                                                    > języku zainteresowało, że dlugi, czy że kręty?

... długo by o tym mówić..a ścieżki tej rozmowy kręte..;)
                                                  • nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 14:27
                                                    no widzisz mreck, troche mojej pracy wlasnej i juz
                                                    masz lody u Basi przelamane ;)
                                                  • mreck Re: mreck 13.12.01, 14:38
                                                    więc wkroczmy śmiało, może nas wzrok nanty wścibskiej nie doścignie. Nanta aż
                                                    takiej uszczypliwości sie po Tobie nie spodziewałem. Przecież wiem że lud
                                                    wymienia sie na lody ;) i co z tego?
                                                  • Gość: basia Re: mreck IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 15:15
                                                    mreck napisał(a):

> więc wkroczmy śmiało, może nas wzrok nanty wścibskiej nie doścignie. Nanta aż
                                                    > takiej uszczypliwości sie po Tobie nie spodziewałem. Przecież wiem że lud
                                                    > wymienia sie na lody ;) i co z tego?
                                                    ..tak przecież mrecki nie są lud-dźmi;) Ja jestem:)

• nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 15:18
                                                    kochani nie spoufalajcie sie, ja patrze, wscibska jestem

mreck
                                                    ja ciagle pamietam żyganie przez zeby, nie mowiac o bżóhu ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka