rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:29 nie byl.... kawa czy herbata? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:35 kawa. Czy ktoś widział jakiś czołg? anieli od kulku dni nie słychać? może przygotowuje pucz? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:41 a moze Aniela stala sie ofiara puczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 07:48 mreck napisał(a): > Czy ktoś widział jakiś czołg? Pełno ich jest w Afganistanie Możesz sobie obejrzeć w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 07:53 a w Radomiu juz nie ma czolgow? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:00 Czy jest ktoś z Radomia? Czy jest jeszcze Radom? Internowali Anielę? Zawsze jej powtarzałem, żeby zaczesywała włosy na rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:06 myrning. u nas jest -17 stopni. nie czuje sie najlepiej. czuje sie jak na grendlandii. wlosy przymarzly mi do czola. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:10 ja mam -20, ale siedze sobie pod kolderka, wiec mi jest cieplo... na razie nie mysle wychodzic z domu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:13 pod kolderka z kompem?? nie bylo nic bardziej ludzkiego do tego "pod kolderka"? a wogole to nie wolalbys spac niz stukac? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:17 kompa mam na biurku.... klawiaturka jest na kolderce ;)))) coś bardziej ludzkiego???? co masz na mysli? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:29 sluchaj, Ty uzalezniony jestes, Ty sie lecz. siedzi w domu, mniemam ze swoim wlasnym, i wstal zeby postukac. cos bardziej ludzkiego to cos co ma wiecej niz tylko myszke.;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:43 no tak... myszka jest wskazana.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 09:12 he he :))) madrala.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:18 Teleranek ,w czwartek ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:26 wiedzialam, ze mreck kombinuje teleranki byly w niedziele o 9-tej. jak koguto zapialo. a dzisiaj jest czwartek, o jejku jejku....smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 08:45 a co to byl "teleranek"??? ja za mlody jestem, zeby pamietac... to jakis film? Odpowiedz Link Zgłoś
krecik23 Re: Jejku! czy dzisiaj był teleranek? 13.12.01, 09:10 TELERANEK hmmmmmm jak ci to wyjasnic jak sie kiedys obudzisz rano w niedziele ( wiem ze to malo ralane taka pobutaka, ale jesli wstaniesz)i nie bedzie teleranka to znaczy ze mamy III wojne swiatowa Odpowiedz Link Zgłoś
mreck do basi: 13.12.01, 10:04 Basiu tu nie chodzi o czwartek, czepiasz sie drobiazgów. Odpowiadaj krótkimi żołnierskimi słowami: Tak, Nie, Przepraszam, Dziękuję. Więc łył czy nie? Wysokiego Sądu nie interesuje pogląd świadka, tylko jego wiedza o faktach. Przyczyny oceni historia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: do basi: 13.12.01, 10:17 mreck napisał(a): > Basiu tu nie chodzi o czwartek, czepiasz sie drobiazgów. Odpowiadaj krótkimi > żołnierskimi słowami: Tak, Nie, Przepraszam, Dziękuję. > Więc łył czy nie? Wysokiego Sądu nie interesuje pogląd świadka, tylko jego > wiedza o faktach. Przyczyny oceni historia. Odmawiam odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do basi: 13.12.01, 10:48 Wysoki są oddaje strzał ostrzegawczy w potylicę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 11:49 mreck napisał(a): > o co chodzi, to był szczał oszczegawczy. ;) To ja olewam taki sąd ;) ostrzegawczo... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:03 he he, z podogoniow??? Basia, slusznie, tylko uwazaj, zeby Cie mreck woda nie chlapnal..;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 12:10 nanta!!! napisał(a): > he he, z podogoniow??? > > Basia, slusznie, tylko uwazaj, zeby Cie mreck woda nie chlapnal..;) ...niech chlapie (lepiej wodą niż językiem) , ja się wody nie boję ,nawet tej święconej..;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:25 ale czy chcesz zeby Cie mreck ochlapal ta woda w ktorej siedzi??? bo jesli Ty olewasz sad (czyt. mrecka) to znaczy ze olewasz wode w ktorej sad (czyt. mreck) siedzi ....hm..wolalabym chlapanie jezyka, szczegolnie jesli chodzi o mreckowy jezor...;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 12:29 nanta!!! napisał(a): > ale czy chcesz zeby Cie mreck ochlapal ta woda w ktorej siedzi??? > bo jesli Ty olewasz sad (czyt. mrecka) to znaczy ze olewasz > wode w ktorej sad (czyt. mreck) siedzi ....hm..wolalabym chlapanie > jezyka, szczegolnie jesli chodzi o mreckowy jezor...;) oooooojjjjjjjjjjjj ...nanta ..powiedz mi tu szybko co wiesz na temat mreckowego języka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:35 odwolujac sie do ulubionego polety mrecka jezyk jego jest "...dlugi, centkowany, krety..." a poza tym niezwykle.....ostry i ruchliwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 12:37 nanta!!! napisał(a): > odwolujac sie do ulubionego polety mrecka jezyk jego jest > "...dlugi, centkowany, krety..." a poza tym niezwykle.....ostry i ruchliwy ;) no,no..brzmi interesująco... tylko te cętki mnie martwią;) czy to aby nie jakieś pleśniawki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 12:39 nie to te pypcie co to roro wyprosil dla mrecka u durnego swietego mikolaja ps. te, mikolaj pozdrowka, chociaz mi tej gwiazdki nie dales Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 12:59 nanta!!! napisał(a): > nie to te pypcie co to roro wyprosil dla mrecka u durnego swietego mikolaja > eetamm,straciłam zaiteresowanie mreckowym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 13:35 nanta!!! napisał(a): > tym lepiej dla mnie.....:) ..a więc to tak... chciałaś chyba powiedzieć tym więcej dla mnie...:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 13:45 nanta!!! napisał(a): > a czy to nie wychodzi na to samo? ;) ...nie dane mi się przekonać;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: mreck 13.12.01, 14:07 słucham słucham, aż mi się trzecie oko szeroko ze zdziwienia otworzyło. Czyzbym jakiś lud przełamał? Z pypciami to nie prawda, a co ciebie basiu tak w moim języku zainteresowało, że dlugi, czy że kręty? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mreck 13.12.01, 14:16 mreck napisał(a): > słucham słucham, aż mi się trzecie oko szeroko ze zdziwienia otworzyło. Czyzbym > > jakiś lud przełamał? Z pypciami to nie prawda, a co ciebie basiu tak w moim > języku zainteresowało, że dlugi, czy że kręty? ... długo by o tym mówić..a ścieżki tej rozmowy kręte..;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 14:27 no widzisz mreck, troche mojej pracy wlasnej i juz masz lody u Basi przelamane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: mreck 13.12.01, 14:38 więc wkroczmy śmiało, może nas wzrok nanty wścibskiej nie doścignie. Nanta aż takiej uszczypliwości sie po Tobie nie spodziewałem. Przecież wiem że lud wymienia sie na lody ;) i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: mreck IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 15:15 mreck napisał(a): > więc wkroczmy śmiało, może nas wzrok nanty wścibskiej nie doścignie. Nanta aż > takiej uszczypliwości sie po Tobie nie spodziewałem. Przecież wiem że lud > wymienia sie na lody ;) i co z tego? ..tak przecież mrecki nie są lud-dźmi;) Ja jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck 13.12.01, 15:18 kochani nie spoufalajcie sie, ja patrze, wscibska jestem mreck ja ciagle pamietam żyganie przez zeby, nie mowiac o bżóhu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś