pierans 31.07.03, 12:14 Zakombinowalam sobie inny nocleg w Kraku na spotkanie, tak wiec moje miejsce w 3 Kafkach jest do zagospodarowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: W sprawie Krakowa 31.07.03, 12:24 Wyindywidualizowałaś sie z rozentuzjazmowanego tłumu :) Mam nadzieję że szybko zgłosi się ktoś dodatkowy :> Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: W sprawie Krakowa 31.07.03, 12:29 może to bende ja. Wszystko zależy od tego czy pojade sama czy ze znajomymi. Prosze mi to miejsce trzymac- odp. dam w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: W sprawie Krakowa 31.07.03, 12:37 Aha, zamieniacie się może na łóżka, Pierans z Nioszką? (Pewnie znalazła większe, wygodniejsze...) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: W sprawie Krakowa 31.07.03, 12:40 i tak nie ma to jak upalne noce warszawskie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: W sprawie Krakowa 31.07.03, 12:46 raczej przenosimy się o jedno msce w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: W sprawie Krakowa 04.08.03, 10:22 Krótkie pytanie do Oxa: ile tak w ogóle ten nocleg kosztuje? I czy ew. byłby jeszcze jeden lub dwa wolne pokoje? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: W sprawie Krakowa 04.08.03, 10:26 Krótka odpowiedź od oxa: 100,- za pokój. Zarezerwowane są 3, 3-osobowe. To wszystkie wolne które były. W każdym możliwe są jednak dostawki (dwie szt.) za bodaj 20,- ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Oxy, ratuj! 06.08.03, 09:13 nie potwierdziły sie noclegi, które miał załatwiać znajomy, a chcemy jechać w czwórkę. Macie w rezerwacji 3 pokoje, na liście spotkaniowej z potwierdzonym noclegiem jest chyba tylko 7 osób, czy nie można jednego pokoju zwolnic dla nas? Ewentualnie czy nie znasz namiarów na jakiś tani nocleg(max. 30 zł na łebka)? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 10:32 Faktycznie, jest siedem osób "pewnych" i tu liczę, że nikt już się nie wykruszy. Z listy uczestników rezerwowych nikt z kolei nie chce przeskoczyć do "pewniaków", by by ulżyć miom kwatermistrzowskim stresom :) Tak oto powstaje dość duży margines błędu, a czas ucieka cały czas... Z drugiej strony, byłoby grzechem rozpusty rezygnować na miejscu z zaliczkowanej rezerwacji, podczas gdy Ty ze swoją paczką nie masz gdzie się zatrzymać w Krakowie (a propos, czy to kandydaci na rasowych plażaków są może, albo czy rokują dobrze chociaż?:) Proponuję zatem następujące rozwiązanie i iście salomonowy exodus z impasu: Dajmy czas niezdecydowanym do czwartku do godz 24 na podjęcie diecezji i rozważenie jej w sercu swoim (wytrzymacie ten dodatkowy czas niepewności Ty i Twoja grupa?) W tzw. międzyczasie spróbuj dla pewności zorganizować sobie niezobowiązujący noclegowy backup, spośród rozważanych już przez nas propozycji. Szczegóły z namiarami, linkami i spostrzeżaniami tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=6819056 Ze swojej strony polecam schronisko Express, lub Pod kurem. Po wyznaczonym terminie pokój zostanie Wam w całości udostępniony. To chyba sprawiedliwe jest co mówię, hąch? A maruderzy niech przestaną się wreszczie migać! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 10:34 ale im powiedziałeś, tym maruderom! mam nadzieję, ze im w pięty pójdzie i podejmą słuszne decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 10:39 aha to mnie przeniescie z prawdopodobnych do nieobecnych. ps. aleale, ja nie potrzebowalam noclegu enyuej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 10:51 aniela napisała: > aha to mnie przeniescie z prawdopodobnych do nieobecnych. Aneila, warum????? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 11:06 (Jezusie! To pewnie przeze mnie...) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 11:10 znaczy do prawdopodobnych mniej. w sobote kupuje farby, fugi oraz drzwi. o ile mi sie lista zakupow nie powiekszy prawdopodobna zostanie niedziela. czy ktos z obecnych na pewno moglby dac mi namiar na jakas skrzynke kontaktową w parku pod łąwką? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 11:17 Pisz na Berdyczów. Aleale, czyż nie pozostajesz w dotyku z Baloo? Chcesz się asekuracyjnie dotknąć może rąbka szaty mojej jeszcze? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 11:19 a nene bron mnie panieboze. z tym ze w dotykam sie z Baloo gdzies w gorzysytch rejonach (w sensie geologicznym). a o ile mi wiadomo nieobecny w niedziele w gorach bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 11:20 aniela napisała: > znaczy do prawdopodobnych mniej. w sobote kupuje farby, fugi kup fugi jana sebastiana b. w wykonaniu Glena Goulda - zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 11:04 Naprawdę? Czy aby nie zanadto ich skrzyczałem? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2miki Re: Oxy, ratuj! IP: 213.255.126.* 06.08.03, 11:06 glosu twego nigdy zadosc panie nasz kroluj nam.... v.out Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Oxy, ratuj! 06.08.03, 15:34 późno bo późno ale dzięki wielkie Ox za starania. Bedę czekać, bo nie mam póki co możliwości sprawdzać gdzie indziej(linka dobra, ale nie mam kiedy przeszukać jej dokładnie). Rozumiem, że ten pokój w razie czego jest za stówkę +20 za dostawkę? Przedstawię ofertę paczce, zobaczę co powiedzą. A ocenicie ich sami, wpadną na trochę do Moliera. Niedzielę jednak spędzam z nimi(jeśli oczywiście dojdzie do wyjazdu) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Oxy, ratuj! 08.08.03, 09:16 Nioszko decyzja jest zapadnięta. Szczegóły na wątku nr 2 ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:17 Z żalem zawiadamim,że mnie niestety mnie nie będzie.Tak się złożyło,że mogłabym być albo z psem,albo w ogóle.Z psem nie pojadę = w ogóle nie pojadę. Ps.Myślę,że misiania mnie zrozumie i opowie jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:21 przeciez nam pies nie przeszkadza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:27 Szczerze mówią to Wasze (ewentualne) niezadowolenie z obecności psa,nie zraziłoby mnie.Chodzi raczej o podróż. Ps.żałuję,emulka .Naprawdę.Nie zobaczę sukienki i dekoltu bluzki twojej,ani łydek nie przypominających baleron;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:29 to sciape zrobimy na bilet dla twojego psa. pojedzie sobie legancko pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:36 A nie możnaby pieska natenczas do Pani Babci Sąsiadki wstawić jak pan Zygmunt Pana Kracego? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:40 Burza hormonów pieska(onej) jest dużą przeszkodą. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:40 juz wiem. posle moja siostre tam do ciebie niech ci pieska pilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 11:44 w eze pospasek allways to chyba nie problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 12:25 No tylko na moment was z oka spuścic i zaraz się wykruszają. Aniela, weekend nie jest przeznaczony do pracy ( Oxy pewnie ci to może z lepsza bibliografią wyłożyć) Uprzejmie prosze o powrót do szeregu. Basiu, przyjedź z pieską. Założy się jej majteczki i odda na przechowanie do siostry Emusi. Prosze jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 13:35 wreszcie. Piotrze masz jakis wlasny numer na esemesa? bo baloo stacjonarny jest, ine komorkowy. a przeciez dnia siodmego nie bedzie czekal pzry komodzie na sygnal ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 13:36 podkreslam ponadto ze bartycka jest zcynna w godzinach pracy. mojej pracy. wiec pozostaje mi na zakupy sobota tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 13:39 a to tak z samiuśkeigo rana nie możesz pojechac na zakupy, a potem w pociąg i do Krakau??? najwyżej spóźniona do Molira przyjedziesz, przynajmniej entre będziesz miała... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 13:40 i nie mow anielciu, ze zakupy sa wazniejsze od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:00 eee, bartycka droga jest, mozna kupic taniej gdzieindziej Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:40 musze. bo pandarek i jego duzyna przestoj by miala. a gdzie jest gdzie indziej niby? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:42 a nie mozesz tego na przyszla sobote załatwic? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:42 softbud puławska? swedoor na krakowskiej? obi? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:53 swedoor - tam maja ładne, sama mam to wiem co mówie, wygooglaj sobie swedoor w jęz pol a w lerua merlę? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:56 e w lerła wszystko jest nieladne. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 15:03 no tak, czasam cos da sie upolowac, ale generalnie fuj i płyta mdf Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 15:38 yhyh chyba przerzuce sie na lerła. wlasnie zadzwonili ze mam 3 m mieszkania wiecej niz planowano i prosza zebym doplacila Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 07.08.03, 09:03 oni tacy sa - z zaskoczenia mierzą i kaza sobie płacic - moze to wolomin? to juz nie powiem ci nic o firmie Klimek i Kluś w Jankach, która ma w ofercie przepiekne i gustowne drzwi, bo NIE są tani. oszcze sobie na te dzwi zombki Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 13:58 Aha, chylę czoła Piotrze. Profesjonalnie ich skrzyczałeś. Fuknij na nich raz jeszcze! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:34 Nosz przecież fukam. Szczególnie, że żadna z Pań nie odnisła się do meritum sprawy. Fuuuk, Fuuuk !!!! Anielu goł@b poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:39 aha ja sprobuje niedziele wygospodarowac. namiar mi potrzebny zeby Was znalezc. jesli bedziecie sie przemieszczac Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 14:42 Piotrusiu,naprawdę mi żal,ale to za daleka podróż,żebym psa ciągnęła ze sobą.Tym bardziej,że nie jest to mały piesek,więc i kłopot większy. Ech...wiem że to wyjątkowa okazja ,żeby baloonika zobaczyć i silverów razem i na zdjęciach(tych co obiecali),a i jeszcze..jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 15:01 Baasiu, a może by tak dług wdzięczności u sąsiadki zaciagnąc. I piesię zdeponować. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaomeravigliao Re: Odstąpię łóżko-niedrogo IP: 213.255.126.* 06.08.03, 15:05 na TYCH zdjeciach? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Odstąpię łóżko-niedrogo 06.08.03, 19:54 basiu!warum??? Nie rób nam tego :-( Odpowiedz Link Zgłoś