edzioszka 08.08.03, 22:23 tym razem już całkiem na serio, gryźcie się, kiście i lejcie kwasem ile wlezie...naprawdę doradzam życzliwie...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:27 i co ciekawe nie odczuwam z tego powodu drobinki przykrości nawet, a raczej ulgę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:30 etam. znow? zupelnie jak normals. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:30 idę tam, gdzie przyjemniej i weselej, znaczy sie zmieniam forum na inne...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:31 z plaży odchodzę jedynie, nic tu po mnie i niejeden będzie sie podniecał z radości aż mu zawał mózgowie zaleje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:36 etAm. nie przejelas sie chyba zgryzliwymi uwagami samozwanczych selekcjonerow? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:41 nie przejęłam, bo bym im mogła taką jatkę zorganizować, żeby do końca życia do Częstochowy na kolanach z imieniem mem na ustach śli, tyle że wolę śmietankę <nawet tą niedietetyczną> a tu tylko piasek kiepskiej klasy się ostał...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:01 wlasciwie odpowiedz na powyzszego posta by Cie nobilitowala, wiec doradzam Edzioszce zeby nie odpowiadala Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 23:05 "a tu tylko piasek kiepskiej klasy się ostał...; > ) to cytat twojej koleżanki.Doradzam przeczytanie powoli a najlepiej na głos. Ps.Otrzep sandały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:09 przeczytalam powoli i w dodatku na glos i w dalszym ciagu nie czuje sie adresatem powyzszego. czapka prawdopodobnie musiala zaplonąć na zlodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 23:11 Aha,Ciebie tu nie ma(na plaży) i nigdy cię tu nie było,więc i zostać nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:13 nie. to slepy zaułek, ale probuj dalej, i polecam Ci drogi raczej wyboiste. wnioskowanie logiczne wymaga bowiem wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:14 tylko ona nawet z czytaniem miewa problemy i z tekstu zrozumieniem, a jakąż wrażliwośc społeczną wykazuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:19 ja sie nie wysilalam. myslenie to dla mnie rutyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:21 he he he...ale jak widać niektórym az żyły na skroniach sie wybałuszyły i oczy niemal z wysiłku wyletli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel anielci Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:28 basia napisała: > Aha,Ciebie tu nie ma(na plaży) i nigdy cię tu nie było,więc i zostać nie > możesz. cień dał głos - niesamowite ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 09:26 basia napisała: > "a tu tylko piasek kiepskiej klasy się ostał...; > > ) > > to cytat twojej koleżanki.Doradzam przeczytanie powoli a najlepiej na głos. Klan Kiepskich Piaskarzy to B&K - wyłącznie do NICH jest skierowane to stwierdzenie i ONI dobrze o tym wiedzą, mimo dużych z czytaniem trudności...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 09:35 B to B, a K to K...nie będę już wskazywać palcami na nominowanych, poza tym to nie ja jestem z hitler jugend...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 09:39 toteż powiedz mi, a ja ostatecznie rozwiążę kwestię B&K-owską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 09:51 bardzo lubie Anielcię, więc nie mogę tolerować B., która jej docina na każdym kroku, a K. - to moja indywidualna rozgrywka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 09:54 ktoś anieli docina na poważnie? tu na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:00 a jednak - przychodzi taki delikwent, bedac najwiekszym polewaczem wody pod słońcem ze swym majestatycznym "Won nudziarze"...a to jakby sam siebie wyganiał...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:01 ojojoj, w jakich czasach nam przyszło żyć :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:03 ze alboć za tłumem idziesz albo pod prąd, pragniesz indywidualności - od razu sobie tym wrogów zaskarbiasz, co ich zazdrość aż skręca...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:04 o rety rety, toż to zupełnie inaczej niż drzewiej bywało! co to się teraz wyrabia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:02 wskaż palcem wskazującym środkowej reki io kogo ci dokładnie chodzi. bo mnie to zainteresowało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:05 taka Basia np. nagle na mnie napadła zupełnie mnie nie znając, nie wiem jak mam to rozumieć - z zazdrości czy dlatego ze Anielcie lubie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:06 cos z ty. z tego co znam basie to ona nieszkodliwa zupełnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:08 a co do Ka - to proszę się nie wtrącać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:10 i plag krocie piaskami ruchomemi przeszły, pospulat nie wstąpi na postulat, jeno cielca złotego czcic będzie i tańce rytualne amokalnie odprawiać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:12 ten, do którego są skierowane te słowa niechaj sie odezwie teraz albo zamilknie na wieki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:22 jesli wydaje Ci sie ze poczules krew to Cie nieniejszym z bledu wyprowadzam. wracaj do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:25 aha bo jeszcze odlamkiem dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:26 aniela napisała: > etAm. nie przejelas sie chyba zgryzliwymi uwagami samozwanczych selekcjonerow? odpowiem postem anieli.Myślenie to dla niej rutyna,tak samo jak posty. Ps.Nie przejmuj się formą żeńską Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:33 czyż do lóżka nie został Ci kierunek wskazany? (nie moją ręką) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:35 Nie ma Kalgar to i mi się do łóżka nie śpieszy. Poza tym Aniela młodsza ode mnie, co ona mi może wskazywać niby. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: ... 19.08.03, 14:57 co z temi dużemi literkami przy mem niku ? A N I E L O .. :) Odpowiedz Link Zgłoś