Dodaj do ulubionych

ODCHODZĘ Z FORUM !!!

08.08.03, 22:23
tym razem już całkiem na serio, gryźcie się, kiście i lejcie kwasem ile
wlezie...naprawdę doradzam życzliwie...;)
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:27
      i co ciekawe nie odczuwam z tego powodu drobinki przykrości nawet, a raczej
      ulgę...;)
      • ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 23:16
        heh, my też :-)

I. hitlerowiec
    • emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:28
      noi po co (odchodzisz)?
      • aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:30
        etam. znow? zupelnie jak normals.
      • edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:30
        idę tam, gdzie przyjemniej i weselej, znaczy sie zmieniam forum na inne...;)
        • edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:31
          z plaży odchodzę jedynie, nic tu po mnie i niejeden będzie sie podniecał z
          radości aż mu zawał mózgowie zaleje...;)
          • aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:36
            etAm. nie przejelas sie chyba zgryzliwymi uwagami samozwanczych selekcjonerow?
            • edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:41
              nie przejęłam, bo bym im mogła taką jatkę zorganizować, żeby do końca życia do
              Częstochowy na kolanach z imieniem mem na ustach śli, tyle że wolę śmietankę
              <nawet tą niedietetyczną> a tu tylko piasek kiepskiej klasy się ostał...;)
              • basia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 22:46
                Won!
                • Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:01
                  wlasciwie odpowiedz na powyzszego posta by Cie nobilitowala, wiec doradzam
                  Edzioszce zeby nie odpowiadala
                  • basia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 23:05
                    "a tu tylko piasek kiepskiej klasy się ostał...;
                    > )

to cytat twojej koleżanki.Doradzam przeczytanie powoli a najlepiej na głos.

Ps.Otrzep sandały
                    • Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:09
                      przeczytalam powoli i w dodatku na glos i w dalszym ciagu nie czuje sie
                      adresatem powyzszego. czapka prawdopodobnie musiala zaplonąć na zlodzieju.
                      • basia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 23:11
                        Aha,Ciebie tu nie ma(na plaży) i nigdy cię tu nie było,więc i zostać nie
                        możesz.
                        • Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:13
                          nie. to slepy zaułek, ale probuj dalej, i polecam Ci drogi raczej wyboiste.
                          wnioskowanie logiczne wymaga bowiem wysiłku.
                          • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:14
                            tylko ona nawet z czytaniem miewa problemy i z tekstu zrozumieniem, a jakąż
                            wrażliwośc społeczną wykazuje...;)
                          • basia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 08.08.03, 23:18
                            Twój wysiłek na marne poszedł.
                            • Gość: aniela Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:19
                              ja sie nie wysilalam. myslenie to dla mnie rutyna.
                              • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:21
                                he he he...ale jak widać niektórym az żyły na skroniach sie wybałuszyły i oczy
                                niemal z wysiłku wyletli...;)
                        • Gość: wielbiciel anielci Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:28
                          basia napisała:

> Aha,Ciebie tu nie ma(na plaży) i nigdy cię tu nie było,więc i zostać nie
                          > możesz.

cień dał głos - niesamowite ;c)
                    • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 09:26
                      basia napisała:

> "a tu tylko piasek kiepskiej klasy się ostał...;
                      > > )
                      >
                      > to cytat twojej koleżanki.Doradzam przeczytanie powoli a najlepiej na głos.

Klan Kiepskich Piaskarzy to B&K - wyłącznie do NICH jest skierowane to
                      stwierdzenie i ONI dobrze o tym wiedzą, mimo dużych z czytaniem trudności...;)
                      • ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 09:30
                        B&K?
                        • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 09:35
                          B to B, a K to K...nie będę już wskazywać palcami na nominowanych, poza tym to
                          nie ja jestem z hitler jugend...;)
                          • ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 09:39
                            toteż powiedz mi, a ja ostatecznie rozwiążę kwestię B&K-owską
                            • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 09:51
                              bardzo lubie Anielcię, więc nie mogę tolerować B., która jej docina na każdym
                              kroku, a K. - to moja indywidualna rozgrywka...;)
                              • emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 09:54
                                ktoś anieli docina na poważnie? tu na plaży?
                                • ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 09:56
                                  och, któż by śmiał?
                                  • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:00
                                    a jednak - przychodzi taki delikwent, bedac najwiekszym polewaczem wody pod
                                    słońcem ze swym majestatycznym "Won nudziarze"...a to jakby sam siebie
                                    wyganiał...;)
                                    • ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:01
                                      ojojoj, w jakich czasach nam przyszło żyć :-(
                                      • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:03
                                        ze alboć za tłumem idziesz albo pod prąd, pragniesz indywidualności - od razu
                                        sobie tym wrogów zaskarbiasz, co ich zazdrość aż skręca...;)
                                        • ignatz Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:04
                                          o rety rety, toż to zupełnie inaczej niż drzewiej bywało! co to się teraz
                                          wyrabia :-(
                                    • emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:02
                                      wskaż palcem wskazującym środkowej reki io kogo ci dokładnie chodzi. bo mnie to
                                      zainteresowało ;-)
                                      • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:05
                                        taka Basia np. nagle na mnie napadła zupełnie mnie nie znając, nie wiem jak mam
                                        to rozumieć - z zazdrości czy dlatego ze Anielcie lubie...;)
                                        • emusia Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! 09.08.03, 10:06
                                          cos z ty. z tego co znam basie to ona nieszkodliwa zupełnie jest.
                                          • Gość: edzioszka Re: ODCHODZĘ Z FORUM !!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 10:08
                                            a co do Ka - to proszę się nie wtrącać...;)
                  • Gość: edzioszka CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:10
                    i plag krocie piaskami ruchomemi przeszły, pospulat nie wstąpi na postulat,
                    jeno cielca złotego czcic będzie i tańce rytualne amokalnie odprawiać...;)
                    • Gość: edzioszka Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:12
                      ten, do którego są skierowane te słowa niechaj sie odezwie teraz albo zamilknie
                      na wieki...;)

• ignatz Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:21
                        hę?
                        • Gość: aniela Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:22
                          jesli wydaje Ci sie ze poczules krew to Cie nieniejszym z bledu wyprowadzam.
                          wracaj do lozka.
                          • ignatz Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:24
                            jawohl!
                            • Gość: aniela Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY IP: *.acn.waw.pl 08.08.03, 23:25
                              aha bo jeszcze odlamkiem dostaniesz :)
                            • basia Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:26
                              aniela napisała:

> etAm. nie przejelas sie chyba zgryzliwymi uwagami samozwanczych
                              selekcjonerow?

odpowiem postem anieli.Myślenie to dla niej rutyna,tak samo jak posty.

Ps.Nie przejmuj się formą żeńską
                              • ignatz Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:31
                                a to do mnie?
                                • basia Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:33
                                  czyż do lóżka nie został Ci kierunek wskazany? (nie moją ręką)
                                  • ignatz Re: CHOĆBY MURY JERYCHA RUNĘŁY 08.08.03, 23:35
                                    Nie ma Kalgar to i mi się do łóżka nie śpieszy. Poza tym Aniela młodsza ode
                                    mnie, co ona mi może wskazywać niby.
                                    • ka_27 ... 09.08.03, 17:06
                                      ...

Szkoda słów ...
                                      • ignatz Re: ... 10.08.03, 23:51
                                        na co?
                                        • chris_45 Re: ... 19.08.03, 14:47
                                          tak podciągam... a propo...
                                          • aniela Re: ... 19.08.03, 14:48
                                            jatrzyc przyszedles?
                                            • ka_27 Re: ... 19.08.03, 14:50
                                              Nie,
                                              próbować rozwiązać ten węzeł gordyjski ...
                                              • chris_45 Re: ... 19.08.03, 14:53
                                                nawiązać kontakt z obcą mi cywilizacją
                                                • aniela Re: ... 19.08.03, 14:54
                                                  aha wybaczam Ci bo nie wiesz co czynisz :)
                                                  • chris_45 Re: ... 19.08.03, 14:57
                                                    co z temi dużemi literkami przy mem niku ?
                                                    A N I E L O .. :)
                                                  • aniela Re: ... 26.10.03, 11:37
                                                    :)
                                                    (przeoczylam tego posta)
                                                  • chris_45 Re: ... 27.10.03, 09:14
                                                    którego ? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka